Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
Pedig szerintem szétkopoghatsz egy asztalt, akkor is 106-110 körülre tippelem a 6 cellásat, legalábbis a magyar piacon. Nem igaz, hogy sok év alatt nem jöttek rá, hogy nem az első nap kell meggazdagodni egy terméken, illetve, hogy a kevesebb (ár) néha több (vásárló).
Én most úgy vagyok vele, hogy várok még egy hetet, addig nézelődöm, aztán fogok egy huszast és fej/írás.
Mindig is sokat olvastam a cuccaimról, mielőtt megvettem volna, de itt már egy kicsit kezd fogyni a türelem, viszont nemsokára kell egy mobilgépNa meg az, hogy egyik magyar bolt sem meri vállalni a két év garit, az asus meg alapból annyival jön, bár inkább ne legyen szerencsém a szervizükhöz, de mégiscsak két év és megcsinálják ingyér.
Valamikor korábban írta egyik kollega, hogy szerinte úgyis pár hónapon belül kijönnek a bajok. Nem megcáfolni akarom, de nekem amim eddig elromlott, az 1 év után tette.
legelső cd-meghajtóm 1 év 1 hónap
vinyó 1 év 1 nap (!)
modem 1 év 2 hónap
Úgyhogy ha lehet, lassan már a fogkefét is két év garival veszem
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen program, ami...?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- Crimson Desert
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air M4, 256GB, 24GB RAM!!!!! Szinte új, 2.5 év garancia! Makulátlan állapot!
- Hibás Dell Precision 7730 - 17,3", i7 8750H, 32GB RAM, Quadro P3200 6GB VGA
- Hibás Lenovo ThinkPad P17 Gen1 20sq, 17,3" workstation notebook
- KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
- Eladó Dell Latitude 7490 i5-8350U 16GB ram - 512GB SSD, érintős, HU bill., ujjlenyomat olv., Windows
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,újszerű, Adatkabel,12 hónap garanciával
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest