Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imibácsi
aktív tag
Minden elfogultságomat félretéve: semmi hiba nem ütközött ki idáig a pr210 notimon. Nem kopott meg csuklónál, nem lett rajta egy darab karc sem, nem látszanak az ujjlenyomatok, nem ropog, nem nyikorog. Fagyni sem szokott, de talán annyi van hogy a driverekkel van némi szívás mire felrakom, de ha már egyszer rájön az ember, akkor máskor is menni fog. Wifije stabil, BT is oké, DVD is jó. Akksi ugyanúgy üzemel mint mikor megvettem.
Mondjuk a webkamerával kapcsolatosan ért pozitív csalódás. Nekem ezelőtt nem volt, és nem is használtam soha webkamot. Először azt hittem trágya képe van, meg a digit fényképezőmhöz szoktam. De aztán webkamoztam egy ismerősömmel akinek még classic 640x480 webcamja volt és hát ahhoz képest a pr210 kamerája istenkirály éles képet adott.
Amúgy nagyrészt nem hajtom a notit. Leveszem az órajelet és úgyis simán viszi a vistát plusz firefox 4-5 ablakkal, plusz msn, nem is lassú. Ha már emellé jön 2-3 youtube videó is, akkor már célszerű felrakni az órajelet. Nem szaggat de néha-néha egy picit megakad már a kép ilyen terhelésnél, és ugye a minimum órajel 2x800MHz. Talán még annyi, hogy ha meleg van a szobában, mondjuk 26-27 fok, akkor nagyon melegszik. 20-23 foknál teljesen rendben van szerintem, de azért nem lesz jeges. A winyó tök jó. Eddig mindig samsung legolcsóbb vinyókat vettem, mert gondoltam nagy különbség úgysincs. De ez a Toshiba ami benne van ez egyszerűen hibátlan. Halk és gyors. Ennyi
A zsanérok szorosak mint új korában, de én mindig középen nyitom és lassan nyitom-zárom a notit. Aki rángatni akarja, annak lehet hamar lesz szalagkábeltörés, fene tudja.Összefoglalva teljesen rendben van a noti. Szoktam hurcolászni is, de bírja. Karbantartani nagyon nem kell, én heti egyszer letörlöm a port róla, vizes szivaccsal lepucolom a kijelzőt és a hozzá adott kendővel szárazra törlöm. Well, nem túl kényes, és ez azért elég nagy előny. Talán a beépített mikrofon lehetne érzékenyebb. Ennyi a tapasztalatom. Abszolút megbízható masinának tartom és megérte nekem a 145K pénzt. Mostmár 130K körül is meg lehet kapni. Én ajánlani tudom csak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Spórolós topik
- PlayStation 5
- Call of Duty: Warzone
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- 211 - Lenovo Legion 5 (15ITH6H) - Intel Core i7-11800H, RTX 3060
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
A zsanérok szorosak mint új korában, de én mindig középen nyitom és lassan nyitom-zárom a notit. Aki rángatni akarja, annak lehet hamar lesz szalagkábeltörés, fene tudja.