Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Imibácsi

aktív tag

válasz ^Clown #3132 üzenetére

Minden elfogultságomat félretéve: semmi hiba nem ütközött ki idáig a pr210 notimon. Nem kopott meg csuklónál, nem lett rajta egy darab karc sem, nem látszanak az ujjlenyomatok, nem ropog, nem nyikorog. Fagyni sem szokott, de talán annyi van hogy a driverekkel van némi szívás mire felrakom, de ha már egyszer rájön az ember, akkor máskor is menni fog. Wifije stabil, BT is oké, DVD is jó. Akksi ugyanúgy üzemel mint mikor megvettem.

Mondjuk a webkamerával kapcsolatosan ért pozitív csalódás. Nekem ezelőtt nem volt, és nem is használtam soha webkamot. Először azt hittem trágya képe van, meg a digit fényképezőmhöz szoktam. De aztán webkamoztam egy ismerősömmel akinek még classic 640x480 webcamja volt és hát ahhoz képest a pr210 kamerája istenkirály éles képet adott.

Amúgy nagyrészt nem hajtom a notit. Leveszem az órajelet és úgyis simán viszi a vistát plusz firefox 4-5 ablakkal, plusz msn, nem is lassú. Ha már emellé jön 2-3 youtube videó is, akkor már célszerű felrakni az órajelet. Nem szaggat de néha-néha egy picit megakad már a kép ilyen terhelésnél, és ugye a minimum órajel 2x800MHz. Talán még annyi, hogy ha meleg van a szobában, mondjuk 26-27 fok, akkor nagyon melegszik. 20-23 foknál teljesen rendben van szerintem, de azért nem lesz jeges. A winyó tök jó. Eddig mindig samsung legolcsóbb vinyókat vettem, mert gondoltam nagy különbség úgysincs. De ez a Toshiba ami benne van ez egyszerűen hibátlan. Halk és gyors. Ennyi :) A zsanérok szorosak mint új korában, de én mindig középen nyitom és lassan nyitom-zárom a notit. Aki rángatni akarja, annak lehet hamar lesz szalagkábeltörés, fene tudja.

Összefoglalva teljesen rendben van a noti. Szoktam hurcolászni is, de bírja. Karbantartani nagyon nem kell, én heti egyszer letörlöm a port róla, vizes szivaccsal lepucolom a kijelzőt és a hozzá adott kendővel szárazra törlöm. Well, nem túl kényes, és ez azért elég nagy előny. Talán a beépített mikrofon lehetne érzékenyebb. Ennyi a tapasztalatom. Abszolút megbízható masinának tartom és megérte nekem a 145K pénzt. Mostmár 130K körül is meg lehet kapni. Én ajánlani tudom csak.

Új hozzászólás Aktív témák