Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imibácsi
aktív tag
Minden elfogultságomat félretéve: semmi hiba nem ütközött ki idáig a pr210 notimon. Nem kopott meg csuklónál, nem lett rajta egy darab karc sem, nem látszanak az ujjlenyomatok, nem ropog, nem nyikorog. Fagyni sem szokott, de talán annyi van hogy a driverekkel van némi szívás mire felrakom, de ha már egyszer rájön az ember, akkor máskor is menni fog. Wifije stabil, BT is oké, DVD is jó. Akksi ugyanúgy üzemel mint mikor megvettem.
Mondjuk a webkamerával kapcsolatosan ért pozitív csalódás. Nekem ezelőtt nem volt, és nem is használtam soha webkamot. Először azt hittem trágya képe van, meg a digit fényképezőmhöz szoktam. De aztán webkamoztam egy ismerősömmel akinek még classic 640x480 webcamja volt és hát ahhoz képest a pr210 kamerája istenkirály éles képet adott.
Amúgy nagyrészt nem hajtom a notit. Leveszem az órajelet és úgyis simán viszi a vistát plusz firefox 4-5 ablakkal, plusz msn, nem is lassú. Ha már emellé jön 2-3 youtube videó is, akkor már célszerű felrakni az órajelet. Nem szaggat de néha-néha egy picit megakad már a kép ilyen terhelésnél, és ugye a minimum órajel 2x800MHz. Talán még annyi, hogy ha meleg van a szobában, mondjuk 26-27 fok, akkor nagyon melegszik. 20-23 foknál teljesen rendben van szerintem, de azért nem lesz jeges. A winyó tök jó. Eddig mindig samsung legolcsóbb vinyókat vettem, mert gondoltam nagy különbség úgysincs. De ez a Toshiba ami benne van ez egyszerűen hibátlan. Halk és gyors. Ennyi
A zsanérok szorosak mint új korában, de én mindig középen nyitom és lassan nyitom-zárom a notit. Aki rángatni akarja, annak lehet hamar lesz szalagkábeltörés, fene tudja.Összefoglalva teljesen rendben van a noti. Szoktam hurcolászni is, de bírja. Karbantartani nagyon nem kell, én heti egyszer letörlöm a port róla, vizes szivaccsal lepucolom a kijelzőt és a hozzá adott kendővel szárazra törlöm. Well, nem túl kényes, és ez azért elég nagy előny. Talán a beépített mikrofon lehetne érzékenyebb. Ennyi a tapasztalatom. Abszolút megbízható masinának tartom és megérte nekem a 145K pénzt. Mostmár 130K körül is meg lehet kapni. Én ajánlani tudom csak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDMI topic
- Sweet.tv - internetes TV
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Eladó használt Macbook Pro M1 / 16GB / 256GB SSD 2020-as
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A zsanérok szorosak mint új korában, de én mindig középen nyitom és lassan nyitom-zárom a notit. Aki rángatni akarja, annak lehet hamar lesz szalagkábeltörés, fene tudja.