Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marc71
csendes tag
Hali. Nekem tegnap érkezett meg a kicsike. Mázlim volt, tegnapelőtt láttam, hogy 1 db fekete van a usersnél, meg is rendeltem, szerda reggelre ki is hozták.
Eddig borzasztóan meg vagyok elégedve. Abszolút tetszik, nem gondoltam volna, hogy ennyire használható. A billentyűzet kiváló a maga méretében, alig kisebb mint a 15.4-es notimé. Kicsit több az "Fn"-es kék gomb, de talán pont ezért rakták jobb szélre a ctrl-helyett (felcserélve, ahogy többen panaszkodtak). Engem is zavart eleinte, de kezdem megszokni.
A képernyő is remek, kicsit szokni kell hogy csak 600 sor, de az 1024 abszolúte korrekt visszintesen. A 10 coll pedig pont a használható képernyő alsó határa szerintem.
Teljesítményre nincs panaszom, semmivel sem lassúbb, mint a Pentium M-es acer travelmate-em. Igaz abban csak 512 ran van.Jelenleg is a Windről írok, miközben rá van dugva egy usb-s WD Passport (erről megy az mp3), meg egy külső creative hangkártya, és két lejátszó progi fut (a sajátján, és a creative-on). Épp aláfestő zenét szolgáltat két helyre egy kiülős "kocsmában"...
Emellett meg megy a skype, és az opera browser. Szóval, meg se nyekken, teszi a dolgát multitaskban. Ja, és hihetetlen csendes és "hűvös"...
Aki eddig meglátta, mindenki odavolt- meg vissza. Hihetetlen "must have" érzést vált ki a masina, szép fényes (egyenlőre
) birodalmi feketében. És amikor megfogják, hitetlenkednek, milyen könnyű. Jah, kérem aki csak a 15.4-esekhez van szokva... És itt értik meg élőben, súlyt-méretet tapasztalva, miért is jó ez a gépezet.Az akkuját teszteltem, hát attól nem vagyok elájulva. 2-2.5 órát bír, bekapcsolt wifivel, kikapcsolt kamerával, fényerőtől függően. Azt mondom inkább, max. két órát lehet számolni. Ennél spec többet tud a feljebb említett "nagy" Acer-em. (3 óra minimumon)
A kijelzővel kapcsolatban viszont meg kell említenem, hogy (bár biztos én nem láttam még sokféle notit) ilyen erősségűt nem igen látni máshol. Maxra állítva simán olvashatő napfényben, teraszon, kertben, stb. Ez nagyonjó, eddig egy notim sem tudta.
Hirtelen ennyi.
Pár kérdésem lenne még:- A webkamerával lehet valamit mókolni? Én nem találtam semmi progit hozzá, igaz a skype azonnal felismerte/használta. De csak úgy magában jó valamire?
- A blutooth-ot hogy kell használni/bekapcsolni? Erre még nem volt időm rájönni..üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Elektromos autók - motorok
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED monitor topic
- SUSE Linux
- További aktív témák...
- Új HP Elitebook X G1i 14 AI, 14" FHD+ IPS, Ultra 7 258V, 32GB DDR5, 1TB NVMe, WIFI 7, gar
- DELL Latitude 7210 2-in-1,12.3",FHD,i5-10310U,8GB DDR4,512GB SSD,WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) birodalmi feketében. És amikor megfogják, hitetlenkednek, milyen könnyű. Jah, kérem aki csak a 15.4-esekhez van szokva... És itt értik meg élőben, súlyt-méretet tapasztalva, miért is jó ez a gépezet.