Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Illető

tag

válasz pisti1234 #128 üzenetére

Pont a HT hozta a megváltást az asztali prociknál is, a mai általános felhasználás is eszetlenül sok multitaskingot igényel. (persze erre a C2D az igazi, sok memóriával).
    A két maggal lehet, hogy félreérthetően fogalmaztam, de arra utaltam, hogy pörgősebben fog majd sok kis feladatot végezni remélhetőleg, mint az eee, a felhasználói élményhez nem annyira az egy szálon nyújtott számítási teljesítmény fontos, hanem a párhuzamosság.
    Már vannak kezdetleges teszteredmények is, azok alapján is kicsivel jobb az atom, pedig nem is teljes sebességen fut még, de majd úgyis meglátjuk hamarosan.
    Nekem például nem annyira a szintetikus, superPI-féle eredmények számítanak, hanem az, hogy flottul fusson az a néhány program, amit használok majd rajta.

annyit hadd kötözködjek viszont, hogy a processzor hőt nem fogyaszt egyáltalán, viszont annál többet termel. Ellenkező esetben bunsen-égővel kellene alápirítani a jó Quadcore processzorunknak, hogy még nagyobb teljesítményt csiholjunk ki belőle... :))

Új hozzászólás Aktív témák