Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Awalon
csendes tag
Akit esetleg érdekel milyen színekben lesz nálunk, azzal megosztom a notebook.hu-val történő levelezésem lényegét. Látszik hogy képben vannak...
Előzmény: a honlapon fekete és pink előrendelhető, engem érdekelt ugyan mikor lesz (lesz-e) fehérben.
A válasz:"Az MSI WIND rózsaszín és fehér színekben lesz megvásárolható jövõ hónap közepétõl."
Juppi. Kérdem akkor ugyanmár mért a fekete előrendelhető?
A válasz: "Fekete színben is lesz, első körben fehér és pink érkezik."Ugye szerintetek is tök logikus?
Ezekután majd hiszem ha látom, de nekem ez jó hír mert fehérre pályázok
Azt viszont már nem is mertem megkérdezni hogy állunk az akksival...majd ha raktáron lesz, talán...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo i7 laptop, viseletes, üzemképes.
- Lenovo Thinkpad P52s, 15,6" FHD IPS kijelző, i7-8650U CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, Quadro P500 VGA, W
- HP ProBook 445R G6, 14" FHD IPS kijelző, Ryzen 5 3500U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év g
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M2 256GB SSD space gray asztroszürke Apple 1 év garancia
- Eladó gamer laptop!
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest