- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imibácsi
aktív tag
válasz
C.I.M.B.I
üzenetére
Edigitalnal ne vegyél semmit! tényleg! csak baráti jó tanács. Addig izzadva vigyorognak, amíg ki nem fizeted, amit venni akarsz, de utána vissza ne merd vinni, mert üvöltve és bunkón küldenek el a francba. Ha náluk veszel valamit akkor szerintem nyugodtam elmentheted a fogyasztóvédelem telszámát a telódba. Keress inkább egy megbízható boltot és fizess 3ezerrel többet, de akkor kinyalják a segged is.
A fehérrel egyetértek. Egy Apple sem buzis szerintem. Fiatalos és elegáns a fehér, és vegyen ilyen színű notit, aki akar. A buzik majd vesznek szivárványszínűt vagy pinket. mondjuk én nem ajánlom a fehéret, mert sárgul, meg minden mocsok meglátszik, de ettől még ha fehéret veszel az nem egyenlő azzal, hogy buzi-e vagy
Aki pedig így gondolja az vegyen fekete mosógépet, lepedőt, alsógyatyát és még mittoménmit, ami amúgy többnyire fehér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ideapad T450, 8Gb, 500Gb ssd, Win10 Pro
- Új, bontatlan - Apple MacBook Neo 13" A18 Pro 6CPU/5GPU/ 8GB/256GB Touch ID - Indigo/Silver
- Microsoft Surface Laptop 7 13,8" 2340x1560 touchscreen, Snapdragon X Elite, 32GB/1TB
- Lenovo ThinkPad T450 i5-5300U / 8 GB DDR3 / 120 GB SSD / Magyar Bill / Jó Akku / Win 10
- Macbook Pro 14" M5 24 GB/1 TB ÚJ, BONTATLAN, 3 ÉV GARANCIA - beszámítás!!!
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Részletfizetés BankMentes Kamatmentes 12 havi részlet Lenovo Legion Pro 7 27% Áfás számla
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller 3 hó garancia, számlával!
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Aki pedig így gondolja az vegyen fekete mosógépet, lepedőt, alsógyatyát és még mittoménmit, ami amúgy többnyire fehér.