- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ben_SkaKid
csendes tag
válasz
chriskross #6792 üzenetére
Köszi szépen!
-
törölt tag
válasz
chriskross #6797 üzenetére
Magyarul sugároznak
Miért a műholdas TV adást nem sugározzák?
-
törölt tag
válasz
chriskross #6795 üzenetére
DVB-T sugárzás már van itthon is jópár éve, ugyanis a műholdas adások túlnyomó része már az analógról digitálisra váltott. Nekem otthon a kb. 450 csatornának legalább a kétharmada már digitális. Az más dolog, hogy ezek szinte mind külföldiek, de ha a nyelvet érti valaki akkor nem gond szerintem. Tehát megérheti.
-
chriskross
aktív tag
válasz
szokelaszlo #6793 üzenetére
Szia!
Természetesen megvan a helye és biztos lehet bele venni valahol, viszont nem sok értelme, mert DVB-T TV tuner és Magyarországon tudtommal még nem sugároznak ilyet. -
mentos
tag
válasz
szokelaszlo #6793 üzenetére
ez a kérdés-kör engem is érdekellne...
Jól esne a lelkemnek egy ilyen beépített tuner, legalábbis ha lehetne szerezni vhonnan... -
szokelaszlo
tag
Üdv.A Tv tuner helye is megvan a gépben?Van lehetőség esetleg venni bele.Valaki szerzett esetleg már?
-
chriskross
aktív tag
válasz
Ben_SkaKid #6791 üzenetére
TV tuner antenna. TV kártya nincs a notiban, csak maga a kábel.
-
Ben_SkaKid
csendes tag
Üdv Fórumtársak!
MSI EX610X-011HU notimban van az express card alatt egy kerek aranyszínű csatlakozó, de nem tudok róla semmit, hogy mi lehet
Valakinek valami 5let? -
Myair
tag
Visszarakoma vistát, remélem azzal jó lesz..
A noti bekapcsolásakor megtalálja ugye a primary master vinyot, aztán gyorsan megvan a dvd iró, majd keres 3. és 4. primari vinyokat, ott vár sokatkb 2-3percet, nem tudom miért. Nem lehet azt valahogy letiltani?
-
[KGR]
tag
Szia!
Audio driver problémám nekem is volt az elején: A laptophoz adott cd-n található driverrel nem működött a hang. Az msi oldaláról letöltött friss driver megoldotta a problémát. Lehet neked is keresned kellene másik drivert, viszont a lassú indulás az érdekes. Elvileg nem szabadna ennyi ideig keresnie.
1. szerviz
2. ha bátor vagy, bios frissítéssel megpróbálkozhatsz. Van, hogy az msi hibás biosokkal szállít egy-két szériát, de ezekhez hamar meg szokott jelenni bios frissités.
-
Myair
tag
Sziasztok.
Segitségre lene szükségem.
Van egy MSI S271es gépem. Vista volt rajta, de visszaraktam egy XP-t. A lene a gondom hogy sehogy sem tudok hangot varázsolni rá. Hivatalos honlapjukról leszedtem az audió drivert/Realtek HD audio R172a/ felrakja, semmi hiba, restart, de semmi hang. Eszküzkezelőben, meg mindenütt semmi hiba nincs, elivel rendben van minden nem jelez ütközést. Fogalmam sincs mi lehet a gond... :S Valami öttlet srácok?Még annyi lenne h egy gyári 80gb 5400-a Toshiba vinyo van a gépben, le seretném cserélni egy nagyobb, 7200es vinyora, ivan lehetöség rá szerintetek?
A végére pedig, mikor bekapcsolom a gépet, memória teszt után, durván belassul. cd rom driveot kurv gyorsan felismeri, aztán ellenőrzi a Primary master vinyot, az is gyors, majd keres kb 1 percig /bár nem mértem le/ secundary mastert meg még 1et, de nem is lehetne benne több vinyó, szal nem tom miért csinlja ezt, persze nem talál, majd tovább megy.. csak hát sok a közel 5perc várakozás.
Biosban nem találtam semmi beállitűst ami hasznos lene ezügyben. Biso verzám: nem tom gyári-e: A1058AMS ver3.35
MSI S271 MEGA BOOK
Köszönök előre is mindent!
-
diccsy
csendes tag
Hello, mit gondoltak erről gépről?
http://ipon.hu/webshop/product/msi_pr210x_070hu/26120 -
BeneJoe
tag
Valoban, ha magat az ex600-as szeriat nezzuk, akkor tenyleg van hozza hsz boven, de a 253-as modellrol nem sok, kivetel kopasz 12 (Aki most ugye pont egy problemaval van elfoglalva...). Es azert eleg nagy kulonbsegek vannak az egyes modellek kozott ahhoz, hogy ne lehessen mondjuk egy 076-os alapjan megitelni a 253-ast.
Az x a vegen sztem csak elirasbol maradhat le...en mar nem lepodom meg az ilyeneken, a boltban ahol veszem, eloszor azt mondtak, hogy a t5450, 533 mhz-es FSB-vel megy, aztan amikor rakerdeztem, akkor mondtak, hogy: "ja, lehet, hogy 633..."
Ehhez kepest mar egy x a vegerol nem oszt nem szoroz! -
Rain Blade
tag
válasz
Rain Blade #6755 üzenetére
Hali!
Találtam egy jó kis Review-et a GX610PX-es szériáról
igaz hogy ci****ul-van de hasznos lehet: -
mentos
tag
válasz
BeneJoe #6781 üzenetére
Félre teccett engemet érteni...
Én épp azt mondtam h a 600-asról, amit te is megrendeltél, arról van infó relatíve bőven, és a 700-as az amiről nincs...
de sebaj...egyébként itt a többségnek /mármint az EX600 tulajok közül/ EX600(X)-076HU-ja van, de amint azt az uccsó 1000hsz alapján leszűrtem "kopasz12"-nek pl. ugyan olyan van mint neked lesz, azaz 253-as
Egyébként azt tudja itt vaki, hogy hogy a szám után mit jelent az "X" ???
Csak van olyan bolt ahol lehagyják, vagy tényleg van különbség az EX600 és az EX600X között ?! -
BeneJoe
tag
Hali!
Csatlakozom mentoshoz!
Cirka 600hsz-t olvastam vissza, de az ex600x-253 modellről szinte semmi infó nincs...egyébként én már megrendeltem, így nem nagyon van hova ugrálnom, de engem is érdekelne, ha valakinek van személyes tapasztalata a géppel!
Például mennyire igaz, hogy gyenge az akksija?Köszi,
BJ
-
mentos
tag
válasz
dominik009 #6774 üzenetére
Halihó!
Sírva könyörgöm mondj nekem 1 hsz-számot legalább!
Rászántam néhány napot, és elolvastam az utolsó 1000hsz-t sehol egy kukk sem volt az EX700-ról, ellenben az EX600-asról valóban sokmindent olvashattam, amilyen géppel megfigyeléseim szerint kb. 13 ember rendelkezik. Kicsit el is szomorítottak az olvasottak.
Viszont a 700-asról semmi nincs kb. az egész fórumban...keresőt is használtam...
ez alapján Zimbabwe-val és velem együtt az egész fórumban 6ember érdeklődött a 700-as iránt, ők vagy nem kaptak választ, vagy vki rájuk förmedt hogy olvassanak már vissza nemrég volt róla szó...hmmm...nah mindegy azért ha létezik ezen a fórumon vki aki EX700-ast használ szépen kérem írjon nekem priviben, vagy itt vagy bármi!!!
Köszönetem.
-
kopasz12
csendes tag
vki segitsen már nekem is...
nem tudom a bluetoothot bekapcsolni a msi ex600x-253 tipusu gépemen már egy ideje......vele. de semmi hatás xp van a gépen de nem tom h ez okés-e és az a gáz h webkammal is ez a problémám....szoval kérek vkit nagyon szépen h segitsen rajtam msn: golyokopasz@hotmail.com vagy ahova lehet küldenni drivert vagy hosszabb leirást kopasz12@freemail.hu és még annyit hogy irtátok hogy nyomogatni kell vmilyen gombot és akkorbekapcsol a wifi meg a bluetuty
na az meik gomb és hol van?????
üdv kopasz12
-
kenguru99
senior tag
Sziasztok!
Ex610-en xp telepítés után szeretném felrakni a videókártyát, de azt mondja telepítő, hogy nem talált hardvert. Az msi oldaláról töltöttem le mindet, vga wlan stb. Minden megy. Az eszközkezelőben csak a vga és az sm buszvezérlő mellett van kérdőjel. Valaki tud rá megoldást?
-
AlienM
tag
Bocs, x1270-es van benne nem 1550.
-
AlienM
tag
Hali!
Érdekelne, hogy nagy különbség van az ati hd2400 és az x1550 között?
Az ex610-ben hd2400 van, míg az er710-ben meg ez az x1550.
Van valakinek vtapasztalata a két karival kapcsolatban?
Előre is kösz. -
Zimbabwe
csendes tag
Erről a notebookról (MSI EX700X-031HU) szeretnék tájékozódni, azok körében, akiknek van tapasztalatuk vele kapcsolatban.
http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=09881
Köszi. -
mentos
tag
Üdv Mindenkinek!
Örülök hogy vére találtam egy MSI-s notikkal foglalkozó fórumot.
Laptop vásárlás előtt állok és 2 MSI-t nézegettem:
- MSI EX600X-253HU
- MSI EX700X-031HUTapasztalataitokkal kapcsolatban olyan kérdésem lenne pár kérdésem:
- Ventijük milyen? (hangos-e, mindig max.-on pörög, ilyesmik)
- Képernyőjük milyen? (néhol olvastam h 1-2 MSI-nél elmosódott, kásás képpel találkoztak a delikvensek...)
- ill. EX700X-031HU tulajoktól kérdezném hogy tényleg van a gépben integrált Digitális (DVB) TV vevő egység?! Mert elvileg az MSI honlapon azt írják, van de őszinténszólva az itthoni boltokban sehol nem láttam ezt megemlítve.Előre is köszi a segítségeteket!
mentos -
kola1234
tag
nekem XPSp3 van fen.
-
dobati
csendes tag
válasz
chriskross #6768 üzenetére
mikor anno tesóm fujitsu laptopjára akartam feltúrni az otthoni xpsp2-t nem volt minden rendben vele, mert maradtak fel nem ismert eszközök, hiába drivereztem a kapott cdkről, így a végén a hozzáadott xp-t kellett feltenni rá
remélem nem lesz ilyen msi-vel, mert xpsp2rulez! -
dobati
csendes tag
üdv!
gx600px-071-es laptop vásárlását tervezem, és mivel nem adnak hozzá oprendszert (bocsi h a dos-t nem számítom annak), érdeklődnék, hogy mit érdemes feltenni rá, vistát vagy xp-t (sp3 esetleg vagy maradjon sp2)?
köszi! -
MTbc
senior tag
parancsolj link a turion procikhoz
-
Barto
aktív tag
Gondolom azért kell a noti, hogy a csatlakozót összetudják hasonlítani, mert másképp menne.
Na jó ez gonosz volt. Viszont amikor én adtam be anno, a billentyűzet hiba miatt, akkor táskát, töltőt egeret mindent kértek. Lehet nincs a szervízben egy fia töltő sem...
Köszönöm az infó ránézek. -
G@ß!
őstag
Nekem néha 80 fokig is felkúszik a proci Autocad alatt, akkor kb 22 fok volt szobában...
Játék alatt mégfentebb megy...
Szerintem van jobb hűtésű notiProcit itt a PH!-n lehetett kapni.
Asszem a legnagyobb a 2ghzes 1megacaches turion volt...U.i.: ma adtam be a notit (érdekes, hogy egy adaptercseréhez is kell a noti
)
-
Barto
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Már régen jártam erre,
sajnos a munka + vizsgaidőszak elveszi most az időt. Olvastam feljebb, hogy valaki kicserélte notijában a CPU-t. Nekem decemberben jár le a gar, úgyhogy akkor tervezem a portalanítás komolyabb fokát (pasztázás stb.), és felmerült az esetleges cpu csere gondolata.
Hol lehet Mo.-n notiba cpu-t kapni. Nézegettem laptop.hu-t, a depo.hu-t de nem találtam rajtuk? Az M677-esekbe milyenek lehet bele tenni?Most az 1,6-os Turion van benne a gyári.A melegedésre eddig nem panaszkodhatok, pedig már 1,5 éve van meg. Sztem nagyon jó konstrukció...
-
vampire17
addikt
válasz
chriskross #6757 üzenetére
koszi! sajnos nem most vezsem meg, csak kb 2 honap mulva. de mar nezegetem
-
vampire17
addikt
hello a kovetkezo lenne a kerdesem: ez a ket Notebook kozott vacilalok: MSI GX610X-047HU
MSI GX610PX-044kifejtene valaki hogy mi a ketto kozott a kulonbseg es hogy melyiket eri meg jobban megvenni? (2000ft a kul a ketto kozott) ahogy latom a felbontas meg az akku a ket fo kul. nekem az lenne a lenyeg hogy a jobb akkus kene. de nem tom kinezni hogy melyik a jobb.
elvileg az olcsobb, de tuti van benne valami turpissag
koszi a segitseget! -
Rain Blade
tag
válasz
chriskross #6754 üzenetére
ThX !!!
azthiszem mindent megtudtam amit akartam -
chriskross
aktív tag
válasz
Rain Blade #6753 üzenetére
Már eláztam benne párszor, de nem hiszem, hogy vízálló. Egyébként magát a notit jól megvédi a víztől, mert a nagyobbik felülete a hátadra illeszkedik úgyis. Persze, azért nem kell benne úszni
Attól függ mit akarsz belepakolni. Pár füzet és könyv elfér benne, de egy hatos Heinekken dobozzal már nem
-
Rain Blade
tag
válasz
chriskross #6751 üzenetére
Hali!
Megtudná mondani valaki hogy az a TÁSKA
amit a GX-szériához adnak vízálló-e?
És amúgy milyen?van benne hely bőven?Jól megvédi a lapot?
-
sublot
csendes tag
válasz
chriskross #6749 üzenetére
de most 2 évig nem takarítom a ventilátort akkor attól lehet baja?
-
Stevenlovei
csendes tag
Wáááááááááá!
Megrendeltem a GX600PX-071 notit XD.
Ha megjön leírom róla a véleményemetAddig is Hy.
-
kola1234
tag
Nekem a gyári sempron 3500 helyett egy TurionX2 TL60 megy benne.
semmivel nem melegebb mint a sempron.
A venti tápról állandóan megy+akkunál is.
Nálam észrevételem szerint a venti 3 fokozatban kapcsolgat.
legmelegebbje a cpu nak eddgi 67fok mag és 75 fok külső volt.
Sempronnál is ugyanígy.
Igaz a gyári paszta igancsak oda volt száradva,ezért vettem hozzá SPIRE ezüst pasztát,mert jónak találtam.
Azzal mázoltam be a turiont.A sempron 800/1800 közt kapcsolgatott használattól függően, a Turion amd drivrrel,és dulacoreXP támogatással 800/1600/2000 közt váltogat tápról.
lefagyni nem szokott.Hűtése jó.
Igaz tápról megy jórészt, de szerintem 6havonta nem árt a ventit még ha sima asztallapon használod is, takarítani.
nekem rendesen retkes volt a cpu hűtőrácsa belülről.
Ezért vennék alá egy hűtőpadot.
Vinyót kéne még cserélnem 7200re. -
sublot
csendes tag
Köszi a választ de Athlon 64 X2 TK55 1.8GHz 512 prci van nem amit te írtál vagy az mind1,
és XP van fennt. Az XP-nél is megvan ez a lehetőség ami írtál? -
p_adam
addikt
Ha a Turion64-es driver fent van gyárilag, ami kell az órajelállitás engedélyezéséhez(ha nincs akkor www.amd.com-ról letöltöd), akkor az asztalon jobb gomb/tulajdonságok és a képernyővédőnél alul van az energiagazdálkodás, itt tudod kapcsolgatni. És akkor is működik ha tápról megy. Ugyanigy az ATi Driver segitségével is, ha épp nem tervezed a játékot, a PowerPlay-el ugyanezt megteheted és a két dologgal csökkenthető a zaj. Ha pedig szinte mindig használod a gép teljesitményét akkor pedig egy (jobbfajta) notebook hűtőt javaslok, mert nem fog annyira melegedni és sokkal halkabb lesz.
-
sublot
csendes tag
Sziasztok!
1 hete vettem egy MSI EX 610-011 HU gépet. Nagyon meg vagyok vele elégedve minden téren, kivéve 1
Amikor először bekapcsoltam egyböl elindult a ventilátor, aztán kb 4 óra használat után elkezdett idegesítően zümögni. Majd másnap, kicsit visszavett a zajból, és már egészen elfogadható. A ventilátor ha tápról megy akkor állandóan fog menni? Aksit még nem üzemeltem be. Vagy ha aksiról megy akkor men fog mindig menni a ventilátor?
Köszi a segítséget.
-
törölt tag
válasz
kola1234 #6741 üzenetére
Hát szerintem ha nem olyan rendesek akkor nem, ugyanis nekem egy ócska LG cd olvasónál is belekötöttek abba, hogy a csavarokon látták a megbontás jeleit... Pedig ha csak úgy ránéztél soha nem vetted volna észre hogy belenyúltam, de ezek gondolom nagyítózgatták, mint a marhák. Szal ez szervízesfüggő.
-
kola1234
tag
nekem most lesz 1 éves a gép augusztusban
2év garival vettemszerintetek ha gondom lenne vele,érvényes lehet a gari még rá?
kicseréltem a cpu t, de vissza tudom rakni a sempront mert megvan.
de a gyári ramot azt elcseréltem 2db nagyobbra. az már nincs meg. -
G@ß!
őstag
válasz
chriskross #6739 üzenetére
Oksa, egyik szervizes sráccal régebben sokat beszéltem, megkérdem , hogy ő mit ajánl.
-
chriskross
aktív tag
Jobban jársz, ha egyből Fehérvárra viszed, mert Nyíregyházáról úgyis ide küldik. Írj nekik egy e-mailt, hogy ha lehozod a gépet, akkor van-e most alkatrész, mert ha van, akkor lehet, hogy még aznap meg is csinálják. (nekem se garilevelet se számlát nem kértek és még a matricám is meg volt törve és lazán megcsinálták aznap az alaplapcserémet) És akkor nem kell heteket várnod a gépedre (mert ugye a küldözgetés vesz el belőle egy hetet)
-
G@ß!
őstag
válasz
chriskross #6737 üzenetére
Nem is világít az adapter, és más kábellel is próbáétam, úgyhogy csak az adapter mehetett tönkre.
Ó basszus, nincs nálam itt fent Pesten a garjegy, szóval csak szombaton tudom leadni Nyíregyházán...
Addig nincs gép... -
chriskross
aktív tag
Ez jó kérdés. Elvileg ki kéne cserélniük, csak ugye, elküldhetnek olyan indokkal, hogy nem rendeltetésszerűen volt használva, de ahogy megismertem őket, szerintem szó nélkül kicserélik. Majd írd meg mindenképpen, ha elvitted. Egyébként biztos, hogy az adapter ment tönkre? Nem lehet, hogy a csatlakozó tört le az alaplapról? Mert az elég gyakori hiba. Mérd meg az adapter kimenő feszültségét. Ha nincs, akkor az adapter ment gallyra.
-
G@ß!
őstag
Sziasztok!
Elromlott az MSI notimnak az adaptere, bedugom, és nem világít.
Még nincs 1 éves.
Szerintetek kicserélik/megjavítják garancián belül, vagy verhetem el megint a pénzem?Üdv.
-
MTbc
senior tag
válasz
szokelaszlo #6733 üzenetére
Optika? Én használom pöcre megy.
-
szokelaszlo
tag
Nem használ senki digitális kimenetet a notin?
-
QuarK
senior tag
Munkám miatt nem volt időm elvinni szervízbe, mert nem engedhettem meg magamnak, hogy hetekig nélkülözzem a gépet. Egészen eddig úgy használtam a gépet, hogy felnyitottam, bekapcsoltam, és csak aprókat igazítottam a fedelen, ha szükséges volt, de menet közben nem csuktam le. Ma elgondolkoztam ezen, hogy ez így már marha kényelmetlen, és kiderült, hogy a billentyűzet feletti rész, a zsanért fedő kis burkolattal együtt, csavarozás nélkül kipattintható. Amit láttam, kicsit ledöbbentett. A bal zsanér mellett, egy kis kötegben ment a monitorhoz minden: gondolom az áram, és a videojel. A kis kábel kígyózva haladt el egy kis anyacsavar alatt, ami minden egyes csukás-nyitás alkalmával forgott. Mivel nem kör alakú volt az anya, hanem rendes, szögletes formájú, ezért az idők során szépen elkoptatta a kábelköteg burkolatát, így egy kis ponton szabadon volt egy vezeték (csak egy vezetéket koptatott ki, és alig-alig) Így fordulhatott elő, hogy néhány alkalommal az anya és a vezeték összeért, ami gondolom zárlatot okozott, ami gondolom hirtelen kikapcsolta a gépet. Mivel csak az egyik vezeték volt éppenkikopva, egy szig.szalag megoldotta a problémát, amíg nem tudom szervízbe elvinni.
-
gr.bence
aktív tag
válasz
chriskross #6728 üzenetére
szia.
olvass vissza kicsit a forumba kb karácsony elöttig ott is téma volt ez az egyik drágább mint a másik,jobb olcsobb téma......
-
chriskross
aktív tag
válasz
Rain Blade #6723 üzenetére
Na így már mégérdekesebb
Ilyen nincs, hogy egy boltban az olcsóbb a jobb (egy márkából)...
Erre nagyon kíváncsi leszek, ha megveszed.
Egyből írj! -
chriskross
aktív tag
válasz
kola1234 #6726 üzenetére
Nekem volt ilyenem szintén noname, és már bekapcsolásnál zörgött. Megpróbáltam rajta javítani, de sajnos csak rosszabb lett (anyaghiánya volt rendesen...) Persze ezt is típusa válogatja. Lehet, hogy te jót fogsz ki. Egyébként az enyém 4k volt és a kukában kötött ki...
-
kola1234
tag
Hali!
Kicseréltem a sempronomat egy dualcore turionra.
igazából nem melegszik jobban mint elötte.De.
Szeretnék venni alá laptophűtőt.Szerintetek milyet érdemes?
Nem kellene drága, nem kell kékneonos, csak hűtsön.
vaterán 5000ért mérik az újat,igaz noname.
használ valaki ilyet? -
Rain Blade
tag
válasz
Rain Blade #6724 üzenetére
Öhm még 1 kérdés.
Olvastam itt bizonyos rémhírekett arról hogy valamely msi notik
a túlzott melegedéstől megrepednek.vagy ilyesmi
ez a gx610-es szériára is vonatkozhat. ?
Ha veszek hozzá egy noti hűtő padot elkerülhető ez a dolog?
-
Rain Blade
tag
válasz
Rain Blade #6723 üzenetére
Tsztelt PCX!
Érdeklődni szeretnék az alábbi notebookal kapcsolatba:
1.MSI GX610PX-044 Gaming Notebook
http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=116252. Melyik verzió lenne ez? extreme edition? performance edition?
http://global.msi.com.tw/html/popup/NB/GX610/index.html3.A képen szereplő egér+táska jár e a termékhez?
http://www.msi-computer.ca/notebook/site_files/image/products/gx610/Packge_GX610.jpgVálaszukat előre is köszönöm.
Üdvözlettel Rainblades-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tisztelt Rainblades!
A notebook a képpel megegyező típus lenne a GX610 Extreme Edition. A csomag tartalmazza a hord táskát és az egeret is.
Köszönjük érdeklődését!
Tisztelettel:
Szlovák EszterPCX Webáruház
-
Rain Blade
tag
válasz
szokelaszlo #6722 üzenetére
Kicsit elvesztettem a fonalat de
én írtam egy mailt a boltnak és azt mondták hogy a
44-es Lángnyelves változat (extreme edition). Direkt rákérdeztem.
És nem hinném hogy az ára elírás lenne mert már régóta szemezek ezzel a lappal
s kb 2-3 hónapja még 230e volt így leesett az ára.Bár meglenne már a pénzem rögtön megvenném
ennyiért simán megéri! nagyon jó ár! -
szokelaszlo
tag
Senki sem használja a notin lévó S/PDIF csatlakozási lehetőséget??Ha igen hol vásárolta a kábelt hozzá?
-
gr.bence
aktív tag
nekem is a 169.21 van fenn de amugy ugy jó keresni hogy a videókártyának van egy száma, ami igy néz ki: PCI eszköz 10DE-0407 / 1462-3FAD (Rev A1)
ha ezt beirod a laptopvideo2go-n akkor elméletileg akkor kidoja azokat a drivereket amik a legjobb a vidkaridhoz.még annyit hogy a pl 8600m gt-ből is van több sorozatszámu nézz utánna pontosan nemtom hogy mi a neve ezeknek a számoknak.
-
gr.bence
aktív tag
válasz
chriskross #6712 üzenetére
nem elirás hanem csak annyi hogy a gyengébb procis az a lángnyelves festéssel van a 2.2Ghz vagyis a px az meg sima fekete házas........
-
chriskross
aktív tag
válasz
Rain Blade #6711 üzenetére
Itt valamit tuti elírtak...
A PX-es 2,2-es T7500as az X-es a 2,0-ás T7250-es procival van.
És még így is olcsóbb a jobb?? Ezt nem hiszem...
Ha mégis így van, akkor most rendeld meg a 44-est, de szerintem utólag úgyis kiderül, hogy elírás van a dologban... -
Rain Blade
tag
válasz
chriskross #6710 üzenetére
Pont hogy nem
a PCX-be a
44 = 194e ft
a
47 = 210e ftDe nem akarom tovább húzni ezt a témát.
Kösszi még1*! -
chriskross
aktív tag
válasz
Rain Blade #6709 üzenetére
A 44es a drágább 10-zel.
A FreeDOS-t úgy képzeld el, hogy nem kapsz hozzá semmit!
Soha nem fogod használni, még ha ténylegesen odaadják akkor sem.
Nekem is oda volt írva hozzá és nem kaptamMivel Free, ezért töltsd le magad.
Az csak "marketing" fogás (eddig nem gondoltam volna, hogy valaki be is dől ennek)
Biztos, hogy jár hozzá táska és egér. Ehhez a szériához mindegyikhez jár. -
Rain Blade
tag
válasz
chriskross #6708 üzenetére
Köszönöm szépem!
Érdekes hogy ebben az esetben az olcsóbb a jobb
na mind1 nekem csak jó.köszi!amúgy azóta is böngésztem egy kicsit és még annyi különbséget találtam hogy
a 47-eshez adnak egy free dos-t OP rendszernek
és LEHET hogy nem ját hozzá táska+egér(nem 100%)
De a GX610PX 44HU nagyon szimpi! és az ára is zuhan lefelé
-
sipec
csendes tag
válasz
chriskross #6706 üzenetére
azaz a 44est nem?
-
chriskross
aktív tag
válasz
Rain Blade #6705 üzenetére
http://depo.hu/msi/gx610px-044hu
15.4" WSXGA+ (1680x1050)
9 cellás Li-ionhttp://depo.hu/msi/gx610x-047hu
15.4" WSXGA (1280x800)
6 cellás Li-ionHa emellett a gép mellett döntesz, akkor a 47-est ajánlom. Megér a hosszabb akkuidő és a jobb felbontás 10k-t.
-
Rain Blade
tag
válasz
szokelaszlo #6704 üzenetére
Szasztok!
Megtudná nekem mondani valaki hogy mi a különbség a 2 gép között?MSI GX610PX-044HU
http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=11625MSI GX610X-047HU
http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=12119Vagy esetleg linkelni egy olyan oldalt ahol tipus szám szerint meglehet nézni
a pontos leírásukat?
Mert a hivatalos oldalon csak áltsalánosságba van leírás a GX610-esekről.
De biztos van valami különbség (044HU-047HU és a többi között...)Amúgy mi a véleményetek? érdemes egy ilyenbe beruházni? olvasgattam a fórumot sok jót és rosszakat is írtatok róla...de nem tudok dönteni mert nagyon bejön a gép....
+táska+egér+2év gari is nagyon megdobja a dolgot...Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv: Rain -
szokelaszlo
tag
Sziasztok.Tud valaki esetleg boltot, ahol beszerezhetnék a gép optikai kimenetébe illő csatlakozást met a normál toshlink kábel ugye nem megy bele :-( (sehol sem találtam)a tv-n a hdmi tök jő de csak emiatt az erősítőmet nem cserélném le hdmi-s re.Előre is köszi az infókat.
-
manogumi
csendes tag
Szisztok!
Nekem 6 napja van GX600PX -071.esem, imádom !!
Játékra is nagyon tuti ,ha XP telepitesz rá, és egy jó drivert a videó kártyához.
Én 252 000Ft- ért vettem, a kiegészitőkkel .
Egy dolgot nem értek valahol a -071 WSXGA+ kijelzővel van hirdetve, az MSI weboldalon ez a tipus WSXG-vel vaan simán ez most elirás SZERINTETEK ?????
remélem sok örömötök lesz benne !!
üdv.: Attila
-
Nikicicus
csendes tag
Hello!
A 081-hez nem 6 cellás aksit adnak? Amúgy énis a 071 megvételén gondolkozok. -
dominik009
csendes tag
válasz
Stevenlovei #6700 üzenetére
Nincs mit megköszönnöd
71 és a 70 között az a külömbség hogy a 70 eshez kapsz 1 Windows Vista Premiumot 71 eshez nem kapsz semmit csak DOS-t.
De hogy a 81 es mért drágább egy 10 essel fogalmam nincs xD
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztrofotózás
- Bittorrent topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Napelem
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari