- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sipec
csendes tag
válasz
chriskross #6806 üzenetére
hat spec a szobamban nincs tv, szoval nekem megerne
+ nekunk nincsen se francia se orosz adonk a tvn, szoval ez is jo reason nekem...
-
sipec
csendes tag
válasz
chriskross #6803 üzenetére
ez szentem nem igaz, hogy a kulfoldi nem erdekel sok embert..
minek egyaltalan magyar?? most a monikat vagy a balazst akarod nezni 2 baratokkozt kozott?? -
sipec
csendes tag
franciat v oroszt sugaroznak?? mert akkor engem is erdekelne
-
sipec
csendes tag
válasz
chriskross #6706 üzenetére
azaz a 44est nem?
-
sipec
csendes tag
amugy ha a gamestarosok bedugnak 230ba a gepet, maris jobban menne a crysis
-
sipec
csendes tag
nah kis overall ujra ex610emrol!
-aventi zug egy kicsit, de engem nem izgat, a hutese nem valtozott(jatekokkal v tomorites kozben max 75fok)
-hiaba teszem a sponge-t bele, mikor osszecsukom, par helyen osze van karolva a cucc, ami spec szinten nem zavar, de akkoris......
-webcam nkem szar, mostmar nem fejjellefele mutatja a kepet, de az esetek 90%nal azt irja ki az msn, h nem tudom hasznalni, mert "mar hasznalatban van", pedig akkor bootolt be kb a gep..ennyi negativumot tudok osszeszedni majdnem 2 honap hasznalat utan!
epp oblivionozok rajta, hdr-ben 1280, persze csak medium meg csomo minden le van low-olva, de ennel a jateknal nem a graf szamit
wow is megy vele nagyon szepen, ott max grafon jatszok majdnem..es mindezt vista alol!
szal jo vetel
-
sipec
csendes tag
akkor vegulis no para...
meghallgatoma tesomet is a heten, neki aug ota van egy 673x-ese
-
sipec
csendes tag
válasz
chriskross #6490 üzenetére
de ugyanugy hüt..
-
sipec
csendes tag
hat most 54fokos, mondjuk lehet azzal volt a gaz, h teljesitmenycentrikusra volt allitva, most meg energiatakarekos..
de szentem zug:/
mintha olyan lett volna regeben h hallom h suhan ki a levego es ennyi, most meg olyan hangja van, mint egy neoncsönek kb... -
sipec
csendes tag
hat jol nezek ki ha elszarodik a venti
visszaolvastam, kezdetkor alapjaraton 58fokos volt kb a proci, most 68...
regebben 75 fole sosem birtam felhuzni, most tomoritettem be egy csomo cuccot, es dolgoztattam a gepet, 72foknal nem megy fontebb,,
akkor most mivan?
-
sipec
csendes tag
amugy ujabb funkcioval lattam el a laptopot!
a vizes zoknikat ezzel szoktam szaritani -
sipec
csendes tag
fingom nincs hogyan, de megjavult msn alatt a webcam, pedig total nem toltottem egyikhez sem semmit
-
sipec
csendes tag
válasz
chriskross #6129 üzenetére
nekem ex610 011hu-van es csak 128megas a videokari
-
sipec
csendes tag
sm2 445
sm3 575 -
sipec
csendes tag
ex610
32bites vista
3dmark 06: 1417 -
sipec
csendes tag
pontositok... egyik 3dmark sem indul el... 03 es 05 installt leszedek, hivatalos oldalakrol raadasul, rakattintok, bejon kis dosablak es eltunik, ennyi a telepites, passz h miert.
06 meg felmegy, elinditom, mondja h 1percig is eltarthat amig felismer ezt azt, hat en 10 percet vartam kb, kattintok, csak feher hatter es a program nem valaszolmekkora hitvany szar ez a vista
-
sipec
csendes tag
hat mar leirtam amugy..
vista ultimate-vel hasznalom..
szoval msi oldalrol leszedem a progit a camhoz, felmegy, msnben a webcam es audio beallitasoknal meg minden oke, de ha siman a webcam beallitasokra megyek vagy inditom msn videobeszelgetest, akkor fejjel lefele van a kep, es ott a beallitasoknal semmi nincs, h kepet fordit csak jobb-bal tukrozes.
a programjaban sincs semmi beallitasi lehetosegviszont a skypevel rendesen mukodik, szoval nincs forditva beepitve a cucc
fingom nincs mit kellene vele csinalnimsnben a beallitasoknal van a kamerabeallitasok ful, es ott en semmin nem tudok allitani v modositani, pedig ott van olyan h dontes, talan ugy kellene megoldani a dolgot
-
sipec
csendes tag
nah, meg mindig tok jo az EX610, orulok, hogy megvettem
akinek meg van, az csinalna egy 3dmark 03 tesztet? en is akarok, csak meg le kellene kaparni netrol...
amugy a webcam mindig szar, de az nem is erdekel..
-
sipec
csendes tag
nekem is vista ultimate va rajta sajna
hat szepnek szep, de par dolog kibaszottul az agyamra megy!
pl mikor elinditok egy instaltt mindig kiirja h biztos vok benne meg ilyenek nem bazdmeg megsem akarom feltelepiteni
meg kicsit bonyolultabb mint az xp volt, nem is beszelve arrol , h joval tobb ramot huz be -
sipec
csendes tag
nah megvan a 610
nagyon tuti kis cucc eddig, de a webcammal nemtdok msnezni, mert fejjel lefele mutatja a kepet
a skype meg rendesenvolt nektek ilyen eszrevetel?
-
sipec
csendes tag
mar total ossze vagyok zavarodva a kiszemelt msi noti miatt...
MSI EX610X-011HU
vagy
MIS EX600-076HUamd vs intel
ati vs nvidiavegulis, irodali munkara hasznalnam, illetve filmezesre, WOW ES HEROES5-re
tudom, hogy amd melegedik konnyebben, mennyivel birja tovabb az akksi intellel?valaki oszthatna kis eszt..
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen széket vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Gurulunk, WAZE?!
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest