- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batmause
tag
Áh, tegnap újratelepítettem az XP-t. Eltartott egy ideig és még nincs teljesen kész. Stopperral mértem a telepítés idejét...eddig pontosan 5 órát szarakodtam a géppel. Hozzáteszem, hogy sok programot szoktam egyszerre használni, ezért is ilyen hosszú ez az idő.
Windows XP Sp1-et tettem fel, szóval nem SATA módban működik a winyó. A SATA csatlakozás elvileg jóval gyorsabb, nem? Bár most már teljesen mindegy, majd jövőre újrarakom egyszer...de akkor már Sp3at...
Házimozis...az xp telepítő cd-n volt egy Nero. 6.6.03-as változatban. Az az üzemmód kell nekem, hogy merevlemez lementése? Vagy mit keressek?
nVidia Go 7600-hoz ki milyen drivert használ? Melyik a legmegbízhatóbb, kicsivel jobb driver?
A telepítő cd-n is van egy driver, de azért megkérdem, hogy van annál jóval vagy kicsit jobb meghajtóprogram...Köszi a választ...
-
gyga
senior tag
válasz
smallsystem #4193 üzenetére
mivel vista van még csak rajta ami köztudott hogy hogy erő forrás zabáló ezért csak 1024-ben lehetett normális játszható fpst elérni, az alacsonyabb natív-tól eltérő felbontás nem volt annyira zavaró mint a normál monitoron, de majd ha feltolom az xp t többet tudok mondani, mivel 2gb memcsi van benne, ami jóttesz a strat játékoknak de a gyengébb vga miatt nem biztos hogy szaggatás nélkül fog menni de majd du feltotlok vmi erős strat gammát és beszámolok róla, meg megpróbálok összeteni egy xpt ami fetelepül normálisan .... ha valaki megmondja hogy mit kell beintegrálni az XPbe hogy kezelje a noti satás winyóját.ex600
-
házimozis
tag
Ha rátolod a mutatót a táblázat adott értékére akkor ott 4 mérésadat van. A többinél is több mérés átlaga szerepel!
7400-nál: Egy db az 400 pontos, ott valami guzmi volt - ez húzza le az átlagot - a másik 3 adat ~800 pont. Tehát a kártyád rendben működik.Sajna a 64bit membuszos kártyákat, nagyon húzni kell(ene) a mai teljesítmény igényekhez. (még a 8400as (nem a GT) utód is csak 64 bites!!)
-
haralambusz
tag
válasz
Darth_Revan #4195 üzenetére
Hát akkor nem habozok, meg is rendelem!
Köszi!
-
Darth_Revan
veterán
válasz
haralambusz #4194 üzenetére
Természetesen van.
-
haralambusz
tag
GX600PX-013...
Elfelejtettem megkérdezni, hogy van-e benne mikrofon?
-
feckow
csendes tag
Hi!
Lenne egy problémám MSI er 710-es laptoppal. Ati chipsetes videokari van benne, és Vista alatt azt írja ki, hogy az r300 hibát okozott majd sikeresen helyreállt. Ez főleg kártyajátékok esetén jött elő, de találkoztam vele video nézésekor is! Driver frissítés és újratelepítés nem segített. Elvileg minden rendben van.
Valaki valami megoldást esetleg?
Köszi
-
[KGR]
tag
3Dmark 2006: 798 pont.....eléggé könyfakasztó...mitől lehet?
-
[KGR]
tag
Sziasztok!
Ti melyik 3d markot használjátok?
-
házimozis
tag
válasz
Batmause #4186 üzenetére
Sok helyet foglal.
Csak azt kell felrakni amit használsz, bármikor kiegészíthető A full telepítés valóban ~1GB(spec én a 40%át sem raktam fel, mert nem használom.)melyik Nero-ban van benne ez a funkció?
Már a 6.6osban is benne volt 2004 őszén. Azóta minden (Ultra) verzióban szerepel.SATA-XP-MSI:
Hogyan lehet ezt kiküszöbölni?
...XPsp2 telepítőt kell használni, a későbbi (2004 aug ->) változatok közül.Az XP, az XPsp1 telepítője, nem tartalmazza a SATA drivert. Az XPsp2 többnyire már igen. Bele lehet integrálni a drivert a korábbi telepítőbe, vagy lehet utólag is telepíteni (csak intelen). ATi chipsetek esetében, volt olyan generáció, ami nem támogatta a SATA-t.
Diagnosztikai progi (pl. everest) leírja, hogy mit támogat a vas, és hogy milyen módban fut éppen. -
Batmause
tag
válasz
házimozis #4184 üzenetére
Hali,
Nero nincs fennt. Sok helyet foglal. Amúgy a gépen a Cybrelink DVD Soution van fennt, amit gyárilag adtak hozzá. Nekem tetszett az a program. Amúgy melyik Nero-ban van benne ez a funkció?Olvasgattam a fórumon (volt idő, mire bepótoltam a lemaradást) és volt egy hozzászólás amiben arról volt szó, hogy az XP nem kezeli le a SATA winyókat?
Még nem néztem meg, de a 677X Crystal nem SATA-s? Hogyan lehet ezt kiküszöbölni? XP SP1et szoktam feltenni a gépre, és amint betöltöm az Xp-t rögtön teszem fel az SP2öt...Előre is köszi a választ...
-
Batmause
tag
válasz
házimozis #4184 üzenetére
Hali,
Nero nincs fennt. Sok helyet foglal. Amúgy a gépen a Cybrelink DVD Soution van fennt, amit gyárilag adtak hozzá. Nekem tetszett az a program. Amúgy melyik Nero-ban van benne ez a funkció?Olvasgattam a fórumon (volt idő, mire bepótoltam a lemaradást) és volt egy hozzászólás amiben arról volt szó, hogy az XP nem kezeli le a SATA winyókat?
Még nem néztem meg, de a 677X Crystal nem SATA-s? Hogyan lehet ezt kiküszöbölni? XP SP1et szoktam feltenni a gépre, és amint betöltöm az Xp-t rögtön teszem fel az SP2öt...Előre is köszi a választ...
-
házimozis
tag
Na mondjuk a kensington zár engem is érdekelne hogy hogy müxik.
Ez egy gagyi lakat, jó nagy parasztvakítás. [link]Arra jó, hogy egy üzletből ne tudj kirohanni egy bemutatógéppel.
...A Youtube tele van a feltörési videókkal. (tanulságos a szintidő - módszertani bemutatóval 2perc, és nem kell hozzá jimmybondnak lenni. (inkább macgyver)[link] (ralated videos is!)
Batmause
A Nero, "back it up" funkciója? -
Batmause
tag
Halihó,
már eléggé régen voltam fennt a fórumon...van mit visszaolvasnom...Lenne egy nagy kérdésem...
Milyen programot tudtak ajánlani, amellyel komplett winyót le tudok menteni DVD-re, hogy azzal egy későbbi újratelepítést megoldassak?
Vettem erre a célra kétrétegű DVD-t (8.5GB) csak még nem nagyon csináltam ilyesmit...(amúgy azért, kell újratelepíteni, mert egy XP Mod-os progi szétbaszta az oprendszert
letörölt egy-két fájlt - pl.: explorer, és a társai...... szal nagy gázt csinált)
THX a segítséget előre is
-
gyga
senior tag
nya tulajdonosa lettem 1 msi ex600-076hu -nak. első körben vista home prof-t telepítettem, megyen is szépen vele, az akksi cca 2órát bir net + film + 1 kis cod4.
játékra nem igazán alkamas(majd xp alatt is kipróbálom) de lehet tolni vele, 1024-ben is mondhatni szép képet produkál.
a kijelző szine nem igazán élet erős mondhatni fakó(fényerő egész jó), a szín 1kis utólagos driver beállítgatás után orvosolható. Mivel ez az első notim sok mindent nem tudook még mondani, mondjuk érdekesség, hogy ha hibernálom nyitott kijelzővel és ugy inditom akkor a win amikor megjelenik a logo utánna lekapcsolja a képernyőt és csak az a lezárás és újbóli felnyitásra van kép... nem tudom ez normális-e?
kamera 1280*1024-ben igen szép képet ad csakhát ugye ekkor 9fps. érdemes nem a cdn lévő driverek/progikkal feltelepíteni hanem az msi honlapon levőket lehúzni (sok ideget meglehet spórolni) kb ennyi.
Lehet kérdezni, ha tudok válaszolok.....
ja és mit kell be integrálni az XP-be? hogy települjön satara mer nem akarok vele szívni... -
[KGR]
tag
válasz
haralambusz #4175 üzenetére
Nekem m673asom van. Az ebbe beépitett webkamera sokkal de sokkal jobb, mint az asztali gépemhez vett Genius kamera.
-
házimozis
tag
...Hogy kiderüljön a válaszomból:
Memóriavezérlő: Dual Channel (128 bit)
Az alaplapi chipset által támogatott a dualchannel üzemmód.
Aktív üzemmód: Single Channel (64 bit)
Jelenleg ebben az üzemmódban fut.
Tehát (a dualch) nem él.A dualchannel-t szoftverből vagy hardverből manuálisan átállítani (laptop BIOSban) nem lehet. A lap-chipset automatikusan ismeri fel ezen hardverelemeket, és ehhez állít be olyan üzemmódot ami max. elérhető számára.
A dual memóriafutás feltétele: azonos apertura méretű, művelet-időzítésü, óravezérlő jellel működő, és azonos sávszélességre képes memória modulok párosítása. Ha bármelyik feltétel eltér, a dualCh nem jön(het) létre. (...persze ez nem csak így igaz, de erre kell törekedni) -
GSRrider
csendes tag
válasz
haralambusz #4175 üzenetére
Szia!
Nem az Extreme Edition-t (grafikás) kapni itthon. Sima Performance (fényes fekete) vásárolható.
A GX700PX-nél így van. -
haralambusz
tag
Sziasztok!
Erről a kis aranyosról kérdeznék: GX600PX-013
Akksija meddig birja, mondjuk csak sima netezés melett?
Nagyon pocsék a webkamja?
Mennyire melegszik?
Másik, hogy MO-on ezekkel a nonfig lángmotivumokkal is lehet kapni, vagy csak anélkül?
Mert webshopokban nincs megkülömböztetve a kettő, és a képeken meg mindig más van mint amit valójában árulnak!Előre is köszi!
-
Dilikutya
félisten
válasz
ballor.hu #4173 üzenetére
Igen, ez is annyi volt. Alapjában véve elégedett is lehetnék vele, mert gyors, szép, de ezek a fagyások engem zavarnak, jobban, mint őt, pedig az övé
. A driveres dolog nem téma, le lehet tölteni, és kész, a hálózatos meg szoftveres ügy.
De őszintén szólva, én magamnak nem vennék ilyet, amíg nem tudom, mi a fagyások oka. Egyébként kellemes, gyors jószág. -
Dilikutya
félisten
válasz
ballor.hu #4167 üzenetére
Baárnőm most vett ilyet (vagy a fene tudja, pontos típusát nem tudom fejből, de a leírás alapján ilyen lehet, CPU, RAM, hdd, minden egyezik). A mellékelt telepítőlemez sokat nem ér már, a neten frissebb driverek vannak hozzá. Én az Intel honlapjáról szedtem le a legújabbakat, az MSI-nél, bár a gyári lemezesnél frisebbek, de nem a legújabb.
Vista elég gyors rajta, XP-t nem is tettem rá (meg is bántam, a vistás gépet megosztásait nem látjuk XP-s gépről, meg a biztonsági hülyeségei...). A webkamera pontosan olyan, amilyennek látszik, nem érdemes a szót vesztegetni rá. Néha csinál megmagyarázhatatlan fagyásokat, beragad az aktuális mozzanatnál, legyen az film vagy játék, és az utolsó hangot sípolja csak, illetve néha már a bootképernyőt sem hagyja el, csak újraindítás után. Nagyon hiányzik róla nekem a reset gomb. Az asztali gépemen van, de egy évben egyszer ha kell....
-
gr.bence
aktív tag
nekem az everest ultimate verzioban nem irja ki rendesen a cpu sebességét(Mhz) a túlhajtás menüpontban?
nektek sem?
-
gr.bence
aktív tag
sziasztok.
azt kérdezném hogy tudom hogyan kell riva tuner-ban a vidkari memoját felhuzni de nekem nem marad ugy ez miért van?
felakarom rekni ugyan azt a drivert amit mondott Darth_Revan meg ugy akarom beállítani a gépet hogy zsír király legyen meg minden....
please segíts
(ja és a vidkari beállitásait alapon hagytátok ugy ahogy az beállitja magát vagy felhuztátok ott is mindent teljesítményre???
köszi pápá
-
rhonin
senior tag
válasz
Darth_Revan #4165 üzenetére
én a 169.09essel csináltam 660/460on és szépen lefutott a 3dmark nem hibázott de az atitool scanartifactjában mát előjöttek a sárga pontok... leszedtem én is a 169.21-eset de nem találtam hozzá moddolt inf fájlt.
dobj egy linket ha van neked vagy ha nem kell hozzá???
-
ballor.hu
tag
Gondolkodom egy MSI VR601-013-as gépen
van valakinek ilyesmi? Tapasztalat?Milyen a terméktámogatása az MSI-knek?
Neten frissíthető cuccok vannak hozzájuk?
Feltelepített Vistával láttam, az gondolom a vinyón egy kis rejtett partíción is megtalálható ill. kiírható DVD-ra. Jól gondolom, mert csak tipp. Az MSI-ket nem ismeremElőre is köszi
-
rhonin
senior tag
itt van egy kis tuningos eredmény a gx600-asról
:
az eredményeket a 169.09-es driverrel értem el....
alapon: [link]
turboval: [link]
vga tuningal turboval: [link]
Kipróbáltam ezen kivül még a 169.01essel is de kb ennyit hozott mint ezzel...
Az MSI oldalán található driverrel kb 250-300pontal kevesebbet értem el mind tuningolva mind alapon. -
seemany3
tag
Köszi!
Egyébként vehetnék:MSI GX600PX 15.4"/T75/1*2G/250G/NV86/Wagn/HDMI 250k-ért de nem tom van e értelme,mert max körökre osztott stratégiát nyomnék rajta a munka mellett"vagy alatt"
Valamint ezt csak januárban tehetném, teljesítményben nem tom, hogy mekkora a kettő közt a különbség. Másrészt szerintem a gyengébb gépet csak 1-1,5 évre venném,aztán ismét megnézném mi a kínálat.
-
seemany3
tag
-
dexter8322
csendes tag
Szevasztok.
Nem régiben kezembe került egy msi vr600 laptopot újonnan gyárilag Vista van rajta.
Kérdésem lehetséges e hogy Windows Xp telepítsek e rá??? Mert eddigi Xp telepítési kísérleteim kudarcba fúltak. Egyszerűen meg hal a télpités Xp telepítő cd be botul s kész vége nem vakarozik neki tovább menni. Köszönöm előre a is tippeket mindeknek. -
M4rt0n
csendes tag
hellosztok
nekem kedden érkezik meg a MSI MegaBook Gx600px-013 laptopom
már nagyon várom, van hozzá táska és egér is
majd csinálok pár apró tesztes és megosztom veletek -
kola1234
tag
Nektek milyen dvd író van a gépbe?
Nekem az az lg/toshiba nem tetszik.nem lehet vele 4x írni, csak 10.
de a dvdt sem írja 16x csak 8. -
[KGR]
tag
ugyanez a kérdés GO 7400-ra is (driver)
Xp 32bit és vista 64bit -
gr.bence
aktív tag
valaki irja meg nekem hogy melyik a legjobb vidkari driver msigx600px-em van
köszi -
janos666
nagyúr
Vista alatt több pontot tolnak ki az nvidia kártyák 3DMark alatt mint XP-ben (játékokban meg programfüggően 50-85%-át az XP szintnek). Tegyetek rá 169.25-öt, gyors driver lett és végre javítottak pár bugot, lehet belőle találni moddolt inf-eset ami felmegy laptopra is.
-
Scoobyka
addikt
mod: ennyivel gyorsabb a 8600-as?....külföldi oldalakon sem ért el ennyit senki....igen jó tuning....képet a népnek!!!!
-
gr.bence
aktív tag
válasz
Darth_Revan #4138 üzenetére
szia.
én valamit elnéztem rossz pontot irtam be a 3dmarktból.
3970 pontot tudok csinálni
érdekelne hogy neked hogyan sikerült ennyit nyomni melyik driverrel.
tegnap szorakoztam a driverekkel te nem találtam meg az igazit.egyik kevesebbet adott (pontot) a másik meg 100-150pontal adott többet azt hagytam fenn.infot ha lehet.
köszi
-
Scoobyka
addikt
válasz
Darth_Revan #4138 üzenetére
azt ,hogy érted el?....driver meg ilyesmiket beírhatnád.....képet a népnek és én mindent elhiszek,addig kicsit szketptikus vagyok!!!...nekem a 7600go tud alapon 2520-at..sztem tuningal max 2850 lehet 3dmar06-ban....(ennyivel erősebb a 2600-as? majdnem a dupláját hozza a 7600Gonak )
-
janos666
nagyúr
válasz
Darth_Revan #4131 üzenetére
Tudtommal a 7xx-es verziókban van tuner, a 6xx-ekbe nincs.
Most a 169.25-ös driver a nyerő, a Crysis is simán fut vele (az asztali gépemen már játszható úgy hogy DX10 és 64-bit mód Vista alól, minden very high, egyedül a shadow quality high, és a shadow detail medium. Még 1-2 driver meg játékpatch és meglesz az az árknyék is fullon aztán végre el is kezdhetem végigvinni.
Az NFS-PS meglassulós bugot is javította nálam és hugomnál se fagy már a Sims2.
Az UT3 is mintha kicsit szebb lenne vele és nem szaggat a menüje se (játék közben eddig is simán futott fullon). -
Darth_Revan
veterán
válasz
Darth_Revan #4136 üzenetére
Kis update:
Sikerült elérnem 5121 pontot 3dmark2006-ban !!
Szerintem kicsit jó ahozképest,hogy alapból Vista alatt 3650 volt -
gr.bence
aktív tag
szisztok.
KERESEM a legjobb drivert az nvidia geforce 8600 GT-hez LAPTOPBA VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!
(lejobban teljesítsen a 3dmarkt 06 -ba meg persze játékba)
Ha valaki esetleg tudja melyik az akkor irja meg nekem.MSI GX600PX-em van.
Köszi srácok
-
Darth_Revan
veterán
válasz
gr.bence #4025 üzenetére
csinálhatnál még 1 tesztet,nem értem,hogy hogy lehet ilyen sok
Eddig a max amit én kibírtam hozni belőle Windows XP alatt,az 4182 pont 3dmark06ban(GPU tuning nélkül)
Crysis fullon? Gondolom itt High-ra gondolsz és nem very High-ra
Nekem ahoz,hogy ne szaggasson shadowot és shadert mediumra kell állítani (minden más High),te mit állítottál/tettél fel,hogy neked minden fullon simán megy szaggatás nélkül? Végülis ugyanolyan gépünk van,tehát akkor nekem is el kéne tudnom érni ezt a teljesítményt
Az meg nem hiszem,hogy előfodulna,hogy tiédet MSI véletlenül úgy gártotta le,hogy gyorsabb legyen...vagy mégis? -
rhonin
senior tag
válasz
Darth_Revan #4131 üzenetére
szintem nincs, de nem tudom pedig kéne lennie benne.
-
TeOMo
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok olyan laptopot mondani amin van optikai kimenet és dvi vagy hdmi kimenet is? Jah és nem játékra kéne csak vigye a HD-s filmeket akadás nélkül. -
GSRrider
csendes tag
Létezik "Intel Turbo Memory Drivers" 32 bites Xp alá? Keresgéltem (intel oldalán), de nem találtam. Pedig kéne telepítenem a Xp-hez....
-
-
házimozis
tag
hano2
62??? bitKettőt ellopott valaki?
Ha él a dualCh, akkor mindkét pontnál 128 bitet kell írnia, és a memósávszélesség is (áállatt) pont 2x.
GSRider
"Szerintünk" nézd végig a driverlemezt mielőtt futtatnád. Elég egyértelmű könyvtárnevek vannak rajta. (Akiknek nem ilyen gépük van, honnan tudhatnák mi van annak a driverlemezén?)KGR
Nem fogod észervenni azt az időzités eltérést. Használd egésséggel. -
GSRrider
csendes tag
Szerintetek a GX700PX-hez kapott gyári driver CD-n vannak Xp driverek vagy a letőltötteket rakjam fel egyből?
-
[KGR]
tag
No!
Már bele is szereltem a +1GB corsair memóriát a gépbe. Szépen megy duálba. Annyi, hogy az eredetileg benne lévő transcandnek 5-5-5-13 az időzítése, a corsairnak pedig 5-5-5-15. Számít ez valamiben?
Everest eredménye:
Memória olvasás: 4040 MB/mp -----> 4518 MB/mp
Memória írás: 4641 MB/mp ------> 4637 MB/mp
Memória másolás: 3739 MB/mp -----> 3926 MB/mpVélemények?
-
hano2
csendes tag
Sziasztok!MSI EX600X-076 notebook,2x 1GB rammal.Az Everest szerint a memória
ual Channel(128 bit)Aktív üzemmód:Single Channel(62 bit)Ez normális,vagy müködnie kellene a dual channel-nek is?Ha dualban is futna,mi lehet a gond.(op Win XP)Köszi:Hano
-
GSRrider
csendes tag
Telepedik az XPééééé!
-
házimozis
tag
válasz
Napfénysüti #4093 üzenetére
Keress másik drivert. [link] Korábban az M673 gépek support diskjén is hibás volt az XP-s driver.
-
GSRrider
csendes tag
Nekem nem....
Sőt, csináltam egy ilyen nlite-os integrált driveres telepítőt és azzal sem lát vinyót.
Mi lehet a baaaaj?Lehet én rontottam el valamit? Bár nagyon odafigyeltem mindenre miközben csináltam.
ui: Amikor a vége felé ki kell jelőlni egy listából az ablakban a sok "Intel....." közül, akkor melyiket kell?
Nincs összefüggésben, hogy milyen lapkakészlet van a gépben? Ha az ott lévő számok arra utalnak, akkor ninc sis ott PM965, ami a gépben van....Ismét tanácstalan vagyok.
-
házimozis
tag
válasz
GSRrider #4098 üzenetére
Üdv.
DVB-T tunert építenek bele (mert egy analóg be sem férne arra az öngyújtó méretű helyre) francia és orosz lokalizációban. (esetleg német)
Itthon nézhetnéd vele a kísérleti adást a Széchenyi hegy +30Km vételkörzetében az országosan fogható 4 adásból. Feltéve ha veszel DVB antennát is, ...de nem szobait.Viszont az MSI értelmetlen hozzáállása, hogy bár létezik abba "slot"-ba (extra) USB panel is - mégis inkább "vakon" ("ledugózva") forgalmazzák.
-
rhonin
senior tag
válasz
Darth_Revan #4104 üzenetére
nekem is ugyanezt a két drivert nem sikerült felrakni.
az ene cir driver az infra én ugy tudom a másikat azt hittem hogy a tv-tuner de nem...
-
[KGR]
tag
Sziasztok!
Megjött a notebook memória, de nem a Kingmax 1gigás amit rendeltem, hanem helyette 1gigás 667-es Corsair-t hoztak egy ezressel (5600ft) drágábban. Nem hoztam el, mert nem ismerem a márkát. Gyorsan megirná nekem valaki, hogy megéri-e megvenni?
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Aki GX600asra Windows XP-t tett fel,annak sikerült minden driver feltenni? Nekem van 2 ismeretlen eszköz,az 1ik az ENE CIR valószínűleg,másik meg fogalmam sincs mi...az adatai:
Hely: Microsoft ACPI szabványnak megfelelő beágyazott vezérlő
Azonosító: ACPI\PNP0C32\5&2BB9F244&0 -
Mic ACE
aktív tag
válasz
Merkjam #4022 üzenetére
Nem tudom melyik verziód van, de mi most vettünk a barátnőmnek egy EX610X-011HU-t. Van Bluetooth, csak a gyorsgombbal be kell kapcsolni (wlan/bluetooth/wlan+bluetooth/kikapcs). A memória 667MHz-en zakatol, ahogy a nagykönyvben is meg vagyon írva. Én Vistát nyomtam fel rá tulajdon képpen probléma nélkül. Két megjegyzés: 1. a scroll nem müxik rendesen néha alig lehet rávenni a scrollozásra (hardver hiba?), mindenesetre egérrel lesz majd haszálva szóval nem számít; 2. van az oldalán TV tuner antenna csatlakozó, ami leírás szerint opcionális, viszont a driverek nem hajtanak meg tunert és a Vista se talál hardvert, akkor meg miért van ott az opcionális csatlakozó? Még nagyon nem volt idő tesztelni, de olcsóbb kategóriában tényleg "best buy"-nak tűnik. akit érdekel a Vista élménypontjai a következők: proci 4,7; ram 5,9
; grfika: 4,0; 3d grafika: 4,0; hdd: 5,0. Szerintem meggyőző egy bruttó165e-be kerülő notebookhoz képest.
Ja és valóban Athlon 64 X2 Dual-Core TK-55 proci van benne, ami kétmagos és a Turionoknál némiképp gyengébb. Jelenleg 2 sebességben van ilyen fajta proci (ez a gyorsabb, 1,8 GHz) és a Sempron és a Turion közé szánta az AMD őket, mintegy felső középkategóriás szériát az asztali Athlon X2-re alapozva. Mindezt szép csendben, hogy valóban alig lehet rátalálni az oldalukon ezekre a modellekre. Remélem segítettem.
Én is kérnék valamit. A GX szériával rendelkező tulajok írják le a teljes kötőjeles modellnevet amivel rendelkeznek és a benne lévő hardvert illetve külsőt, kelékeket (lángok, glare kijelző, egér, táska stb.). Erre azért lenne szükség, mert az MSI weboldalán lévő Online Customer Service ba**ik válaszolni az erre vonatkozó kérdésemre már több, mint 2 hete.
Pedig jó lenne tudni, hogy a magyarországi modellek számozásai (főként a kötőjel utáni rész) valójába milyen felszereltséget is rejtenek.
Mondjuk ilyesmire gondolok: GX700PX-002HU, -004HU, -008HU, -055HU, -060HU stb..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- Óvodások homokozója
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest