Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coolmat
őstag
GX600 tulajok figyelem!
Ma leltem rá a legújabb driverre az újabb laptopvideo2go.com oldalon, ez az: [link]
Előnyök:
- nem kell eljátszani az eszközkezelős metódust, a módosított inf fájl bemásolásával telepíthető a driver mindenféle macera nélkül (érdemes lehet a vistásat is kipróbálni akinek az van: [link]).
- Ugyanolyan órajelek mellett 3dmark05-ben több mint 300-al több pontot csinált mint 169.21-el: [link]. Rendes játékot még nem néztem vele, valamint 06-os 3dmarkot sem, holnap mindenképp letesztelem.Hátrány: a 0.26-os Atitool nem működik vele együtt (olyannyira, hogy windows belépés után fekete képernyő fogadott, csökkentett módban kellett letörölnöm az Atitoolt). A legújabb Rivatunerrel viszont klappol minden (ill 2d módban is hajtja a videókártyát ezerrel, amit sehogy sem tudok kikapcsolni, de ez már kicsit régebben jelentkezett nálam).
-
Szplöttyy
senior tag
Sziasztok!
Már majdnem megszoktam hogy zörög a venti...
Egész hangulatos éjjel, csöndben mintha egy mini dízelgenerátort nyomkodnék
Vigyem Senorg-hoz(Ott vettem) vagy vigyem be a pesti albacomp szervízbe szerintetek?
-
karantÉN
aktív tag
hello !
lenne 1 kis problémám egy msi vr601 es notival
most szereztem , cd nincs hozzá de az oldalon azt irják van benne bluetooth , de driver nemvolt fent , ugyan az a belseje mint a pr200 asnak , gondoltam azzal a driverrel megnézem de nem volt jó vele .
valakinek van hozzá drivere vagy lehetséges h nincs is benne BT?
előre is köszi a segitséget
üdv
r -
enerdzsájzer
tag
válasz
enerdzsájzer #8090 üzenetére
177.83-al sikerűlt 4700 pontot elérni.Hol lehet állítani hogy mennyit használjon a rendszermemóriából?
-
Balázs1986
őstag
-
csum666
csendes tag
válasz
Balázs1986 #8081 üzenetére
jaja belenyomtam és eltűnt benne
csak így a psp meg a fényképezőm nem tom használni ez a gond.... de driver nincs a cdn msi honlapján meg ez a fajta laptop nincs...
-
Balázs1986
őstag
válasz
csum666 #8079 üzenetére
Elvileg csak annyi, hogy megnyomod a power gomb bal oldalán levő gombot, ezzel bekapcsolod. Ekkor megtalálja, mint új eszközt, neked pedig meg kell neki mondani, hogy hova csomagoltad ki a Bison Webcam Driver-t, egészen pontosan annak .inf fájlát kell neki betallózni. Nekem ennyi volt XP alatt és már ment is.
A Sony hogy szorult bele? Csak simán beledugtad, anélkül a fehér adapter nélkül? -
Crockoo
csendes tag
Ismerve az ATI logikáját, mindegyik 690-es chipset ugyanaz. Ott van pl a régi 9500 és 9600 széria. Full ua, csak funkciókezelésben és sw környezetben tért el. Ja meg ott ugye a ramokkal is operáltak, de maga a GPU egyezik.
Szerintem itt is ez lehet. Én többször végigolvastam, és van is pár helyen benne utalás arra, hogy ilyen-olyan funkció az egyes altípusoknál nem elérhető. -
csum666
csendes tag
Nem rég lettem 1 EX700X tulaja de a webcam nekem se megy mint itt előttem sokaknak XP op rendszer van de nem tom felinstallálni probáltam mindent vki segíthetne nagyon megköszönném
Illetve bele szorult a sony mem karim
balfasz voltam szervíz???
-
sly1987
csendes tag
hello mindenki
szeretném a segítségeteket kérni
van egy msi ex600x-253hu laptopom meg rá egy sp1es vista,
a problémám az , hogy mikor elindittom a gépet akkor a windows csík lefut utána kikapcsol a kijelző a windows hang megjön de a kijelző nem kapcsol vissza..csak ha lehajtom és újra fel..
mi lehet a probléma?? legyen szíves akinek van ötlete segítsen köszönöm -
ezekiel
aktív tag
Sziasztok! Egy szimpla kérdésem lenne! ex600x 253 hu notebbokom van. ebben t5450 cpu ketyeg! leakarom cserélni a procit t7200 ra vagy t7100 ra!
Megtudja nekem mondani valaki hogy ezek közül melyiket veszi be ez a notebook?
előre is köszönöm!
-
Crockoo
csendes tag
válasz
Crockoo #8072 üzenetére
Egyébként alapból 400/200-on futna (IGP és RAM), hasonlóan mint az asztali Radeon 9550-esemmel (némi finomhangolás utána)
Azt azért hozzátenném, hogy benchmarkkal nem erősítettem meg, de amik elfutnak az asztali VGA-n, ugyanolyan minőségben futnak a notin. És a GPU-Z szerint pixel/vertex is u.a.
Végülis, egy IGP-től szerintem nem rossz... (ha hozzávesszük, hogy a referenciám nem éppen egy mai darab) -
Crockoo
csendes tag
Ha eddig nem volt világos, most legyen még zavarosabb, kukkoljátok meg [EZT]!
Lehet, értetlen vagyok, de akkor most kinek milyen IGP-je kellene hogy legyen??? -
Crockoo
csendes tag
Megnéztem a chipsetemet.
Esetemben RS690M van, forrás: GPU-Z
Van még itt vki, akinek VR610-ese van? -
NiGro
csendes tag
A turbo gomb benyomásával hogyha hálozati adapterről megy, akkor narancssárgán fog világitani, és 2.1 ről felmegy a 2.5 re a proci teljesitménye. hogyha akkuról működik a laptop, akkor ha benyomod a turbo gombot, akkor zölden világit(nem mindenkinek tudomásom szerint nemtudom miért) és 800mhz en megy a proci folyamat és kicsit visszavesz a gép a képernyő fényerősségéből, igy elvileg több ideig birja akksiról a gép.
A turbo gombnak semmi köze a vga hoz vagy a ventillátorokhoz..csak a procit tudja állitani. -
Imibácsi
aktív tag
Közérdekű infó!
Megnéztem az MSI honlapján a hivatalos magyar szervízt, ami a következő:Address: Szekesfehervar, Martirok u. 9. Hungary H-8000
TEL:+36-22/515-442
FAX:+36-22/327-532Ez meg az Albacomp honlapján volt:
Albacomp központi szerviz
8000 Székesfehérvár, Mártírok útja 9.
Telefon: 22/515-413
Fax: 22/515-474
E-mail:
szerviz@albacomp.hu
helpdesk@albacomp.huTehát az Albacomp a hivatalos MSI szervíz.
-
Proc
csendes tag
Most vettem egy MSI GX600PX-214hu notebookot.
A kérdésem a következő: honnan tudom hogy a turbo gomb megfelelöen müködik? Mert ha jól tudom a turbo gomb benyomásával a ventilátorok magasabb fordulatszámra kellene kapcsolniuk, ami ugye plussz zajjal jár. Na ez a zaj nincs meg nekem, semmit sem nő a zajszint. Ez most jó vagy nem?
Tudtok nekem ajánlani valami progit ami minden fontos adatot kiir nekem, a notebookról?
(ventilátorok fordulatszáma, hőfokok, stb....) -
lukgab
tag
Hali
Vettünk haverommal egy-egy GX600 214HU-t majd mind a kettőre feltelepítetünk egy angol 64bites vista ultimate sp1 et. A problémánk a hálózati kártyával a következő volt:
Ha laptopról másolok nagyobb fájlokat (pl.: asztali gépemre, amelyen 32bites XP van), akkor másolás közbe megakad, illetve lefagy a hálókártya. Megpróbáltuk úgy is hogy leszedjük a Realtek drivert, és a windowsos driverrel meg lefagy a Vista.
Teszteltük a laptopot, és vista alatt +45 percel nőtt az üzemidő, illetve jobbak a vga driverek, melynek következtében a 3DMARK 2006 nem 4000 pont, hanem 5000.
Amugy semmi gond nincs a Vistaval. Ötletek ?
-
Imibácsi
aktív tag
válasz
Thomas16 #8060 üzenetére
Üdv!
A szervíz jó. Albacomp magyarország szervizeli, elég korrekt társaság. A gépet oda kell vinni, ahol megvetted, és ők futárral elküldik fehérvárra a nagy szervízbe, de elviheted te is egyből fehérvárra. Esetleg az Albacompnál nézz utána. A javítás során törekedniük kell, hogy 15 napon belül elkészüljön a noti, ez általában sikerül is.
-
Thomas16
tag
Sziasztok!
csak pár kérdésem lenne:
az MSI notiknak milyen a szervizelése?
hova kell vinni a gépet,ha elromlik?
kb.mennyi idő 1 szerviz?Üdv:Thomas
-
LrY
csendes tag
Sziasztok
Érdekelne egy MSI gépezet, melyet ex600-278 -nak hívnak.Olvasgattam róla, ez mellett döntöttem végül. jövöhéten meg is lessz,de érdekelne hogy valakinek esetleg van-e tapasztalata a termékkel kapcsolatban.Hangos?Játékok futása? megbízható?Vista hogy fut rajta?Ilyesmik érdekelnének, az LCD fényessége és h nem e kopógos a müanyag?
Ha tudna valaki segíteni ezekkel az információkkal nekem azt nagyon megköszönném. -
Imibácsi
aktív tag
Igazából én egyszer felraktam az asztalimra egy 64 bites Ubuntu linuxot, mert kíváncsi voltam mennyivel gyorsabb vagy több. Igazából semmivel nem gyorsabb. Hátránya viszont volt hogy a programok nagyrésze csak 32 bites rendszert támogatott, szóval nem tudtam használni őket. Azóta nem kísérleteztem vele újból.
-
x64 oprendszer, csak mert a proci 64 bit képes? manapság már szinte mindem proci az...
xp és vista esetében akkor kell 64 bit oprendszer, ha 4 gb memória van a gépben.
mellesleg xp x64 nincs magyar, illesztők is nagyon hiányosak alá, és még sorolhatnám a hibalehetőségeket...
vista x64 van magyar, jobb a támogatás, stabilabb, jobb. próbáld ki azt - ha már x64 kell - de csak ha mindenhez van aláírt x64 illesztő! -
szaki1
tag
Helloztok!
Szerintetek van értelme 64 bites XP-t rakni a gépre?
(Intel® Core2 Duo T8100 (2 mag,64bit))Miben lehet kihasználni a 64bit előnyeit?
-
tasb
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok itt és csak annyit szeretnék megkérdezni, hogy mi a véleményetek erről a laptopról: MSI EX600X-056HU.
Bővebben: http://www.notebook.hu/notebook/msi/msi/msi_ex600-056
Érdemes-e megvenni mert az egyik helyen 137 ezerért találtam egy ilyet, létezhet ez?Vagy van itt valami átverés?
Illetve mit ajánlotok rá xp-t vagy vistat? -
szokelaszlo
tag
válasz
szokelaszlo #7868 üzenetére
Sziasztok.Nekem egy EX610-11-HU típusu készülékem van ami ezidáig hibátlanul műlödik.Visont tv tuner hiányában vettem egy Aver media Volar HX tipusu hibrid tv tunert.És az a probléma hogy ha az anlóg jelforráson nézem "nézném " a tv-t recseg ropog szaggat az interferenciától.Földi illetve kábeltévéről is.Ha viszont digitális műsort nézek akár Sd akár HD műsort tökéletes.A tuner más gépben működik rendesen.Ötleteket tanécsokat várnék.A szervízbe emiatt nem szivesen adnám le de a tv funkció is fontos lenne.Esetleg más tapasztalatainak örülnék.Köszönöm. Utánna jártam a dolognak.Volt szerencsém még 2 db MSI EX610-11 HU típusu gépben kipróbálni az említett tunert.Mind 2 gépben ugyan az a felállás volt tapasztálható mint az enyémben.Konstrukciós hiba lehet gondolom.Ha valaki ilyen tunet vesz nézze meg elötte hogy működik e az analóg rész is normálisan.
-
szokelaszlo
tag
Sziasztok.Tudna valaki MSI EX 610-11 HU-ra Sinaptics Pointing Device programot vagy valamit amivel rendesen működik a görgetősáv és a tapiad.Utaznék és most hasznát vanném ha rendeltetésszerüen működne.Köszi
-
KKevin
tag
válasz
#24334592 #8040 üzenetére
Megjelenési dátumot nem tudok, de Ausztriában már kapható, szóval hozzánk is eljut hamarosan. A GX620-as jelenleg 4 féle konfigurációban kapható, áruk kb. 200-250ezer forint között van. Ha gondolod belinkelhetem azt a 4 féle specifikációt. Amúgy lehet hogy nálunk másfajta konfigurációk lesznek, és sztem az áruk is több lesz, mint a szomszédoknál.
-
Imibácsi
aktív tag
válasz
Crockoo #8041 üzenetére
Okés, addig én is utánanézek, hogy miben másabb az én chipsetem.
kisbundi: Szerintem olvass vissza párszáz hsz-t, mert ezt a kérdést kb. minden másnap felteszi valaki.
murex: Nem hinném, hogy az N wifit össze lehet hozni a 108-assal. Ugye a 108-at csak dinamikusan tudják elérni a G szabvánnyal, tehát az mégsem annyira 108Mbps
Állítsd be a routeren a 108 sávszélességet, aztán csatlakozz az N-es wifivel, és hamar kiderül, hogy működik-e, de szerintem nem fog. Próba cseresznye.
-
murex
tag
Hello!
Olyan kérdésem van,hogy van egy MSI EX-600-076-os notim, benne pedig egy 4965AGN tipusú wifi. Namármost, lenne egy olyan router (wifi), ami wireless G+, és ezeket össze lehet-e hozni ugy valamilyen driverrel, hogy tudjanak egymással 108 Megán csatlakozni. Tudom hogy ez csak elméleti sebesség, de több mint a sima G-s kapcsolat.
-
KisBundi
őstag
Valaki erre:[link]?
-
Crockoo
csendes tag
válasz
Imibácsi #8039 üzenetére
Kb úgy, hogy tegnap d.u. merülőre vette az akksi a dolgot és most hagytam megint teljesen kisülni (kikapcsolt állapotában önkisütés, mikor pirosan világít az akksi led), este még mikor hazaértem nem tudtam emiatt töltőre tenni, reggel meg korán keltem és rohantam... szóval majd ma
De feltétlenül tájékoztatlak titeket hogy mi van benne.
Atitool-t is szerzek be frisset az AMD-ATI honlapról. -
törölt tag
szóval senkinek semmi tippje,h a gx620/720 mikor jelenthet meg kishazánkban?
-
Imibácsi
aktív tag
válasz
Balázs1986 #8038 üzenetére
Aha nekem is az van, és frankón megy vele. Az időzónával volt némi error, de semmi komoly. A gyári szoftverrel elég sokat szívtam mire feltöltöttem ezt-azt a telóra. Elég primitív volt ehhez képest. Szóval mégegyszer köszi!
crockoo: Hogy állsz a chipset anomáliával?
-
Imibácsi
aktív tag
válasz
Balázs1986 #8030 üzenetére
Nagyon zsír cucc ez a myphone explorer. Minden tiszteletem, hogy a figyelmünkbe ajánlottad
Végre látom értelmét a kékfognak
-
szaki1
tag
válasz
thx, müxik
-
Imibácsi
aktív tag
Figyelj ide! Ne haragudj ha túl vurgális, avagy túl illetlen lennék, de már engem is idegesít a blútútod.
Szóval leb*szod az egész driverét a g*cibe, vagy illesztőprogram újratelepítése manuálisan. Ott kiválasztod ezt az .inf file-t és akkor majd az lesz a driver. Ferstén? Ha ezzel megvan a telefonnal rácsatlakozol .Ekkor fogja telepíteni a telefont is modemként ami neked csumára nem jó, ezért majd a modemek közül töröld. Innentől elvileg menni fog. Próbáld meg.
(Ha folyton újra rakná a modem magát akkor le is tilthatod. Onnantól kussol.)
tök ugyanez a blútútom van szóval elvileg így mennie kell. Vistád van, ugye?
-
szaki1
tag
válasz
most ott tartok, hogy nem tudom telepiteni , ezt...............
Toshiba Bluetooth Driver for MS6855C WLAN/BT & MS6837D BT card Description XP/XP 64bit Ver: 5.1.2535
Vista 32/64 Ver: 5.10.06_WHQL
Update Date 2007-10-25van egy inf és egy cat file , jobb gomb az infen hogy telepités, de nem csinál semmit????
most akkor mi van???
-
Balázs1986
őstag
Komolyan ne a Windows-sal akard kezelni a telefonod
MyPhone Explorer, Float Mobile Agent stb... Kiváló programok, kifejezetten telefon fájlkezelésre
Vagy, ha telefonról akarod vezérelni a gépet, akkor legegyszerűbb, ha:
- Bluetooth telefonon és gépen is bekapcs
- Tálcán bluetooth ikonra katt
- Eszköz hozzáadása
- Az eszköz be van állítva bepipál
- Ekkor elvileg keres, majd megtalálja a mobilt
- Hitelesítőkulcs megadása (pl. 0000)
- Mobil ekkor elvileg kérni fogja, annak is ugyanazt meg kell adni
És elvileg párosul is, ahogy írtam ezt, párhuzamosan meg is csináltam, már a mobillal irányítom az egeret -
szaki1
tag
-
szaki1
tag
válasz
Balázs1986 #8023 üzenetére
nem a wi-fi hálózatnál jelzi hogy "nincs bedugva" hanem A bluetooth-nál
-
-
Szplöttyy
senior tag
MSI garis szervíz pesten? Valaki?
-
moart
csendes tag
válasz
Imibácsi #8005 üzenetére
Talán azért, mert a céges HP-k, Toshibák, IBM-ek stb. az "idő végéig" működnek, ezek meg pár nap után csak cserealkatrésszel elhárítható hibát produkálnak. Az enyém spontán fagyásokat produkál, max 3 naponta lefagy. Nem alkalmazástól, csak úgy. Néha elég egy egérmozdulat, vagy kattintás, máskor meg amíg magára hagyom (pl. pisi-kaki) már le van fagyva. Ezzel sajnos együtt kell élni. Az ez előtti egy Toshiba volt az alja szériából, mert sulinetre vettük még. Na az amit kapott az nem semmi. Volt, hogy 3 hétig ment, éjjel nappal. Még sohasem fagyott le! Most telepítettem újra egy hete, mert a gyerek nyüstöli, és szereintem össze msn-ezett egy vírust, vagy valami hasonlót. Ezért aza a link amiből most idézek is: "A komam mar a 3.Toshibat(modellt nem tudom) nyuzza!Allandoan viszi magaval porban sarban vizben stb. es nem volt egyiknek sem komolyabb gondja.Talan az egyik tele volt porral, piszokkal es ezert melegedett.Tisztitas utan ismet normalisan.mukodott."
-
ziZé
csendes tag
Először is köszönöm szépen az építő jellegű hozzászólásokat.
Sajnos a legdrágább munkaállomásokat nem tudom megfizetni, de azért szeretnék egy ilyenbe invesztálni, hogy később ezt is megtehessem. A gépen főként ArchiCAD futna, néha ArtLantis. Többnyire családi házakat tervezek de néha adódik nagyobb volumenű megbízás is, mint pl. álalános iskola, óvoda, ipari csarnokok stb. Eddig a nővérem kölcsön ASUS-ával nyomtam és bár 2 éves konstrukció, semmi bajom nem volt vele azon kívül, hogy kicsit lassú. Megcsinált mindent szépen, amit kértem.
Így a sok rizsa után annyit szeretnék még kérdezni, hogy a vga memóriát lehet-e bővíteni és kb. mennyit kóstálna 512-re feltornázni, ha lehet?
-
helkis
veterán
HP-nál vannak workstation-minősítésű notik kifejezetten munkára (megbizhatóság, teljesítmény, support), igaz jóval drágábban mint az MSI, viszont van olyan modell amit kifejezetten CAD-hez építettek..
notiknál igazából a memória az ami szabadon bővítető, a mostani chipsetek max 4Gb-ig tudják kezelni, ill ehhez már x64-es rendszer kell. a többi hardware-t nincs értelme bővíteni, a hűtés adott és max 1-2 nagyobb procit tud még elviselhetően lehűteni, ezzel persze az aksiidő rövidül.. jeleneg 320Gb a max amit lehet kapni egyben, (hamarosan jönnek az 500-asok) de notis alkalmazásokhoz ez is bőven elég szvsz..
tehát vegyél egy olcsó MSI-t, ha most kezded a cad-ozást, majd késöbb ha már tudsz mindent belőle beinvesztálsz egy jobba ami segíti a munkádat.. ill addigra valszeg több lehetőség közül is választhatsz.. -
ziZé
csendes tag
Üdv. mindenkinek!
Új vagyok és csak érdeklődni szeretnék tőletek (tapasztalt vén rókáktól), hogy mi a véleményetek az EX700X szériáról. Nekem tulajdonképp CAD-alkalmazáshoz lenne rá szükségem, valamint egy gyengécske 3D látványtervező programot futtatni rajta. Nem gondoltam semmi komoly játék futtatására, kizárólag munkámhoz lenne rá szükség (tervezés, tervprezentáció, látványtervezés).
Ami még érdekelne, hogy az MSI, mint gyártó, mennyire megbízható, tartós termékeket árul, milyen szervízháttérrel rendelkezik meghibásodás esetére, valamint a fent nevezett egység milyen bővítési lehetőségekkel rendelkezik (gondolok itt memória, processzor, HDD, grafikus processzosszor, valamint ennek a memóriája), ha esetleg később szükségessé válna?A válaszokat előre is köszönöm mindenkinek!
-
NiGro
csendes tag
Hali. cod4 multiban nativ felbontásban 2x anti val ien 50fps től felfele, grid is szépen fut azis nativban 2x esen ha jolemléxem iegn jokis noti én naggyon imádom..gx600px214HU
-
szaki1
tag
-
moart
csendes tag
válasz
Szplöttyy #7983 üzenetére
Hello!
Ez venti csere lesz, az MSI ilyen trágya ventivel szererli mostanában a gépeit.
Nekem egy hónap után jelentkezett, hol halkabban, hol hangosaban. Amikor meguntam bevittem az albacomphoz (nekem 300km) és kicserélték.
Olvass vissza van akinek a vásárlás másnapján már zörgött. ( Ez az MSI)
Ezt a vásárlást azt hiszem nem gondoltuk elég jól át. Olcsón rosszat.
[link] -
Crockoo
csendes tag
-
Crockoo
csendes tag
válasz
AusWolf #7993 üzenetére
Úgy tűnik, az RS690 esetében (ami a VR610-esek alapja) a sima driver csak X1200 seriesként ismeri fel (pl nekem), de most van folyamatban nálam is más driverek próbálgatása, hátha lehet némi többletet kihozni belőle. Alapból egetverő különbség nincs az 1200, 1250 és 1270 között, persze benchmarkkal ki lehet mutatni, de csodát ne várj.
Kezdek rájönni a dolog nyitjára amúgy, mert nekem a 012-es variáns van, abban nem lehet az IGP rammegosztását változtatni, fixen 128 MB van hozzárendelve (ez a sima X1200), ha ezt lehet változtatni, akkor magasabb variáns- legalábbis így kezd kirajzolódni.
Ez egyébként a BIOS-tól függ, fizikailag mindegyik 690-es lapkészlet ugyanolyan.
Egyébként maga a sima X1200 nem rossz, igaz régebbi játékokat futtatok rajta, de pl MS Flight Simulator 2004 sokkal szebben realisztikusabban jelenik meg rajta, mint az asztali Radeon 9550-en. De a GT Legends, BMW M3 Challenge és NFS Hot Pursuit 2 szépen fut. Egyedül akkor van baj, ha telepről játszol, mert akkor nemcsak a proci, hanem az IGP is takarékos módon fut. De hálózatról semmi gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Destiny 2 - Alig egy nap múlva részletesebben is bemutatkozik a Renegades
- Revolut
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen autót vegyek?
- EAFC 25
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple 3 év garancia
- ASUS TUF Gaming FA507NV-LP031 gamer laptop 1 év garancia
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- szinte új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 3 év garancia
- Asus V16 V3607VM 16" FHD+ IPS Core 7 240H RTX 5060 16GB 1TB NVMe gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone 13 256GB Kék / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest