Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
Új hozzászólás Aktív témák
-
mentos
tag
chriskross:
Igen arra emlékszem h ezt kibeszéltétek, a kérdés annyi csak h az XP nek sem fog-e ez gondot okozni?D3mo:
Azért mert a procid visszaveszi az órajelet ha nincs terhelés alatt, ezért is van odaírva h 800 MHz. -
D3mo
csendes tag
DE MIÉRT? HELP PLEASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![link]
-
mentos
tag
Az MSI GX600PX-214HU-hoz 3GB memóriát adnak, nem teljesen emléxem már hogy mit mondtatok h az miért jó, de azt tudom h a vége az volt h jó az úgy, és működik is rendesen, nem kell a 2x2GB bele...
Viszont én ezt a gépet mindenképpen XP-vel használnám, az fel tudja fogni, hogy ez a 3giga neki jó ?
Remélem értitek a kérdést -
D3mo
csendes tag
Bár nem nagyon értek hozzá és nem tom jó-e!
-
D3mo
csendes tag
MSI GX610PX-059 3DMArk06 eredmény [link]
csak mert hogy valaki kérte!!!
-
limonade
csendes tag
Hát az jó, h van firewire. Isteni áron dobálják ezeket a notebookokat
Csak vegyenek fel és rendelem is azonnal
pokol ura hol rendelted?
-
mentos
tag
válasz
chriskross #7191 üzenetére
-
Blastah
csendes tag
Sziasztok. Szeretnék venni még most a héten egy GX610-est. Lehet volt már róla szó, de nem igazán találtam rá választ. Mi a különbség a..
- MSI GX610X-059
- MSI GX610PX-059..modellek közt ? Arra gondoltam, hogy az egyik a Performance másik az Extreme Ed, lehet. És ha esetleg rendelkezik valaki ilyen géppel valami nagyon rövid véleményt tudna-e dobni róla ? Köszi (:
-
pokol ura
senior tag
Sziasztok!
Én meg őt rendeltem meg
MSI GX600PX-214HUIntel Core 2 Duo T8100 2.1Ghz processzorral, 3Gb DDR2 memóriával, 15,4"-es kijelzõvel, 250GB merevlemezzel, FreeDOS operációs rendszerrel, DVD-RW meghajtóval, nVidia GeForce Go 8600GT integrált videókártyával és 3 év garanciával. WiFi: Igen, LAN: 10/100/1000Mbps /Gigabit/. 3db beépített USB port, webkamera, modem, kártyaolvasó, bluetooth.
-
Levin01
őstag
Most rendeltem meg egy MSI VR610X-202HU típusú drágaszágot:
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 1,8GHz TK55
Chipkészlet: ATI RS690T
Memória: 2GB DDR2 667MHz
Kijelző: 15,4" WXGA fényes 16:9
Winchester: 160GB SATA 5400rpm
Optikai meghajtó: DVD író (supermulti)
Videókártya: ATI X1250 integrált VGA (max 512MB VRAM)
Hangkártya: Realtek Alc Series Sound Blaster kompatibilis
Billentyűzet: magyar
Akku/üzemidő: 4400 mAh (Lithium-ion)
Interfész: 10/100mbps LAN, 56K modem, VGA monitor kimenet, Bluetooth, S-Video TV kimenet, Wireless LAN 802.11b/g, USB 2.0 (3db)
Multimédia: 4 az 1-ben kártyaolvasó, beépített webkameraRemélem beválik.
Kérdésem, hogy ugyan úgy kell Dual Core optimizert tenni majd itt is XP-alá mint asztali gépen? Cool and Quiet driver is mehet fel gondolom.
-
KisBundi
őstag
Tudtok már valamit a gx630-as notiról valamit? Kb milyen árban lesz?
-
limonade
csendes tag
válasz
chriskross #7179 üzenetére
Hát nekem PCLanddel pont jó tapasztalatok vannak. Ott vettem régen az asztalihoz a dolgokat. Igaz volt már 3 éve az is
De akkor böngészem ph-t vélemények után. Köszi
-
chriskross
aktív tag
válasz
limonade #7178 üzenetére
Én PCLand-tól rendeltem és a vakok (hiába írtam a rendeléshez, hogy FEKETE színben kell csak!) kék laptopot küldtek! Az az egy szerencséjük, hogy egy hétre rá visszafizették a pénzemet (természetesen a laptop visszaküldése után)...Szóval PCLand-tól NE...
Ez annyira nem lehet gagyi üzlet:
http://www.a4team.hu/r%C3%B3lunk
Keress értékeléseket róluk. Gugli rendes és segít -
limonade
csendes tag
válasz
chriskross #7177 üzenetére
Csak a bolttal vagyok gondban. Nem is hallottam még ilyenről. Vagy próbáljam meg helyi boltban rendelni amit ismerek?
-
limonade
csendes tag
Különbséget nem vettem észre azonkívűl,h a 81ben 6 cellás akksik vannak míg a 71-esben 9 cellásak. Mennyit érne az,h 9 cellás akksim van a 6 helyett? 40k különbség van. Sztem egyértelmen a 81es éri meg, de azért segítsetek
Iponon jó árak vannak,de a van vkinek garanciás élménye is ott?
-
helkis
veterán
válasz
Rellind #7174 üzenetére
ha van időd, esetleg egy ghost után feldobhatsz egy friss xp-t, az gyógyít csak igazán..
vagy nod futtatása csökkentett módban is hozhat eredményt..
kipróbálhatod hálózat tiltással is van-e fejelmény, egyesével letiltogatni az automata progikat, stb sziszifuszi meló lesz.. -
Rellind
senior tag
válasz
Balázs1986 #7171 üzenetére
6k és üres a könyvtár
-
helkis
veterán
válasz
Rellind #7170 üzenetére
nálam avast + spybot combo van, mindegyik ingyenes, tud magyarul és megbízható, noddal már szívtam, nem csak C&C-ben..
próbáld leszedni, lefuttatni a "régiek" eltávolítása nélkül ezeket, hátha megfog valamit..szerk: továbbá észszerű az msconfig automatikus indítás fülén körbenézni milyen vackok indulnak el feleslegesen..
-
Balázs1986
őstag
Jaja, a 101-et én is néztem...Win...precíz
A csrss-re azt találtam ( google
), hogy ha rákeres az ember az eredeti fájlra, és az a winyón több lesz, mint 6kbyte, akkor trójai. Ezt épp egy olyan helyen írták, ahol szintén az volt a gond, hogy sokat evett (system32 mappa, nekem is ép 6k).
A spoolsv-hez meg azt írták, hogy ki kell törölni a system32\spool\printers mappát (nekem üres, mondjuk a proc.használata is 0), és elvileg jó lesz. Szerencsére nekem nem kellett kipróbálni -
helkis
veterán
válasz
Rellind #7167 üzenetére
érdekes összeadva 101%-ra jön ki!
nálam kb ugyanezek futnak, a következők nálam nem esznek semmit a tiédnél meg igen:csrss.exe, spoolsv.exe, nvsvc32.exe, system, ezek összesen megesznek 40%-ot nálad, egy friss spyboottal végig kellene keresni, ill egy új viradatbázissal virusok után is..
mit használsz? -
D3mo
csendes tag
van valakinek tippje hogy a 3dmark03 ot miért futtatja le a gépem és ad rá 9400pontot a 3dmark06ot meg elinditja de a felénél leáll!?!?
-
válasz
Balázs1986 #7150 üzenetére
ez a jobbik eset, mert akár kéket is szórhat...
-
Balázs1986
őstag
válasz
chriskross #7147 üzenetére
Nem biztos, hogy feltétlen szerencsés utána engedélyezni, nekem pl. ha engedélyezem telepítés után, ezt kapom:
"Hiányzó NTLDR" -
mageska
csendes tag
-
Acus
tag
Sziasztok
Vettem egy msi laptopot value szériásat, és az lenne a kérdésem hogy bekapcsolom elkezdem telepíteni rá az xp-t de a particiók megjelenítésekkor egy hibaüzenetet ír ki amiben arról tájékoztat, hogy nem ismeri fel a winchestert, és megszakítja a telepítést.
Megformáztam már a benne lévő winchestert is, NTFS-re, de ez sem segített.
Kérlek adjatok, használható tanácsot.
-
mageska
csendes tag
Sziasztok!
Notit szeretnék venni és megakadt a szemem egy MSI-on. MSI EX600X-253HU a tipusa. Tudtok róla mondani valamit? Lehet Xp-t is telepiteni rá vagy csak Vista powa? Hasonló kategóriáju notik sokkal drágábbak mint ez, kissé gyanús ez nekem mert nem látom hogy hol a buktató benne. Az Oprendszer hiánya miatt lenne olcsóbb mint a többi? Ha tudtok hasonló áron valami jobb notit ne kíméljetek.
Intel Core 2 Duo T5450 1.66Ghz processzorral, 2Gb DDR2 memóriával, 15,4"-es kijelzõvel, 250GB merevlemezzel, FreeDOS operációs rendszerrel, DVD-RW meghajtóval, nVidia GeForce Go 8400 integrált videókártyával és 2 év garanciával. WiFi: Igen, LAN: 10/100/1000Mbps /Gigabit/. 4db beépített USB port, modem, kártyaolvasó, bluetooth, integrált 1,3Mp-es beépített kamera.
-
D3mo
csendes tag
THX! hasznos bár a VGA val még mindig nem okés minden és nem is lehet leszedni hozzá ott drivert mert minden van csak ez a nyavajás hd2600 driver nincs :S
-
Balázs1986
őstag
Nem jutott eszembe időben, így már csak külön hsz-ben tudom adni a linket, bocs a duplázásért...
Nekem bevált, volt egy ismeretlen ACPI driverem, de ez után eltűnt. Hátha neked is bejön ;)
(Explorerrel indítsd, Firefox-szal nekem nem működött, de írja is hogy ex kell hozzá meg activeX)
-
D3mo
csendes tag
MSI GX610PX-hez kaptam ! valaki tudja mi lehet az a : SnowflakeEmulation???
mert sárga felkiáltó jelle jelenik meg az eszközkezelőben drivert meg nem lelek hozzá! -
D3mo
csendes tag
Azért furcsa mert most vettem nincs 3 napja a notimat és olvasom hogy sokan panaszkodnak hogy csak vistás driverjeik vanak nekem alapból mind az xp-s mind a vistas driverek fent vannak a gyári lemezen . de lehet csak mázlista vagyok!
-
Lujo26
csendes tag
Tegnaptól én is csatlakoztam
vettem egy GX600PX-214HU notebookot.
Nekem tetszik idáig , csak azok az xp-s driverek hiányoznak a telepítő cd-ről. -
Imibácsi
aktív tag
Általában 1 év gari van az akksira. Persze ez úgy értendő, hogy mondjuk nem veszi a töltést, vagy ilyesmi. természetes elhasználódásra tuti nem cserének. Habár a tiéd elég hamar elkopott. Hívd fel a szervízt és érdeklődd meg hogy cserélik-e. Mellesleg az én noteszem akkuja 1 év alatt 7%-ot amortizálódott.
-
Noda10
tag
és ha elvileg jól helyeztem be minek kéne történnie? mert nem használtam még ilyet. meg kéne jelennie egy meghajtónak?
az illesztőprogram tökéletesen működik. szóval nemtom minek lehet a baj.és mivel nincs nálam a laptop kézikönyve azt sem tudom milyen irányban kell beletenni... volt egy helyzet, amikor ha beteszem elsötétül a képernyő és megfagy a rendszer...
a pspbe beletettem szóval a kártyának baja nincs...
-
rhonin
senior tag
válasz
chriskross #7125 üzenetére
A memory stick pro duo szintem ugyanaz mint a memory stick. Bele tudja tenni simán a memóriaolvasóba.
-
rhonin
senior tag
Én is erre tudok gondolni vagy pedig, hogy újra kéne pasztáznom a procit.
Csak egy problémám van, hogy nem tudom levenni a gép alját anélkül, hogy a warranty void matricát le ne vegyem.Garancia ugrik ha megsérül a matrica? mert ha leveszem 100%, hogy meg fog.
Everestben nézd meg az aksi elhasználódottságát. A 7200mah-ás aksi annyiért szintem jó ár. Nekem 4%-on van és aksiról fényerő minimumra levételével éppenhogy végig tudok nézni egy 1óra 45-50 perces filmet.
-
Noda10
tag
az ex 610ben levő sd kártyaolvasó az kezeli a pspkbe, fényképezőkbe való sony memory stick duot??
-
ClioRS
őstag
Kérdés:Normális az hogy a gép(M673) 1órát bír akkuról?Tavaly szeptemberben kaptam a gépet,XP fut rajta,bár vistánál is ugyanennyi,se több se kevesebb.Ha leszedem teljesen a világítást,minden energiatakarékossági cuccot bekapcsolok akkor érem el az 1 órát,azt is alig.....
21.000-ért tudok 7200mAh-s akkut venni,megérné?Mennyit bírna azzal? -
ClioRS
őstag
-
D3mo
csendes tag
Pár napig nyúzom a kicsikét , utánna véleményezem!
-
D3mo
csendes tag
-
D3mo
csendes tag
Ha egy hozzáértő mondana egy véleményt erről az eredményről azt nagyon megköszönném , ill ha tanácsokat adnátok mert nem vagyok járatos ebben a noti témában . a notim egy MSI GX610PX-059 mire figyeljek mit telepitsek mi ajánlott stb....
köcönöm!
-
D3mo
csendes tag
értem köcönöm
-
rhonin
senior tag
Kijött a gx600asokhoz egy új driver, az 1.0Z-s. Ez mit jelent: Update EC (163AIMS.322)
Elvileg ezt javították frissítették de valaki felvilágosíthatna, hogy mégis ez mi akar lenni...
Köszi.
üdv: Rhonin -
D3mo
csendes tag
csak azért kérdeztem mert ha játszok a tenet stb akkor ne essen mindig vissza az fps és ha nem gammolok akkor visszaállitom
érted? csak néha kellene -
hát, ha neked az jó, hogy mindig 100%-on pörög a proci (melegszik és fogyaszt rendesen), és nem csak akkor, amikor ténylegesen szükség van rá, akkor oprendszer alól;
xp - vezérlőpult -> teljesítmény és karbantartás -> energiagazdálkodási lehetőségek -> energiagazdálkodási sémák -> mindig bekapcsolva (ekkor tápról és akksiról sem veszi le az órajelet), illetve otthoni/irodai asztali (ekor tápról nem, de akksiról leveszi az órajelet)
vista - vezérlőpult -> rendszer és karbantartás -> energiagazdálkodási lehetőségek -> (használt) séma beállításainak módosítása -> speciális energiaellátási beállítások módosítása -> processzor energiagazdálkodása -> minimális processorteljesítmény: 100% és maximális processorteljesítmény: 100% (igény szerint hálózatnál és akár telepnél is)
bios - manual - bios setup -> advanced menu -> powernow
-
D3mo
csendes tag
Üdv!
A mai nap boldog tulajdonosa lettem egy msi notebook-nak!
Olyan kérdésem lenne hogy mit tegyek hogy ne lasstsa le a procit automatice ? mert 2gről 800 mhzre lelassitja folyamatosan! mar néztem a biost de nem lelem semmi módját :S kösz a helpet -
Dufresne
addikt
-
Nikicicus
csendes tag
Mennyivel bírja tovább a 9 cellás aksi a 6 cellásnál?
-
AlienM
tag
Tapasztalt már valaki olyant, hogy nem működik az svideo kimenet?
DSUB, HDMI megy, viszont az svideon nem akar kijonni a kép.
Próbáltam már több tvvel, kártyával, driverrel, de semmi.
Valami ötlet? -
helkis
veterán
válasz
Darth_Revan #7103 üzenetére
nopláne!
24h-s uptime-al az agyamban, már nem látok eléggé..
-
helkis
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nők, nőügyek (18+)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Dell XPS 13 7390 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9370 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9370 - i5-8GEN I 16GB I 1TBSSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest