Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
hétvégén visszatérek az asztalihoz...már biztos

-
Coolmat
őstag
válasz
Zirowe
üzenetére
Valami alaplapi bizgentyű, hogy pontosan mi azt nem tudom, az okosabbak majd megmondják. A lényeg hogy ezt feltelepítve lesz hozzá drivered (ha mégsem akkor sorry, nálam érdekes módon minden ilyesmit felismert a win7, ez pedig nem telepített már semmit, mert nem volt mit).
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, gx600px-214hu -ra tettem fel a win7 rc-t és nem ismer fel egy eszközt:
Intel(R) ICH8M LPC illesztővezérlő - 2815
amit még az automata frissítés keresés se tud megoldani..
Mi lehet ez? -
ludsimon
veterán
Akkor fukar vagy.

Mert nem csak az OP rendszerről van szó, hanem mindenről. Jóformán MINDENT a HDD/SSD-ről tölt be a gép. Vagy ha másolsz akkor sokkal gyorsabb.
Ez olyan, hogy nem veszel bele 4GB ramot, csak 2GB-ot, mert "csak" 2x olyan gyors lesz.Szerk.: Na, mentem aludni mert holnap korán kelek.

-
Laraxior
titán
a bekapcsológomb megnyomásától, a Firefox kezdőlapjáig 49mp 
-
Laraxior
titán
hol lehet kikapcsolni Vistán ezt a nyavajás izét... ami mindig felpattan egy programinduláskor...
nem tudom az angol nevét...
enélkül nem tudok gyorsan bootolni...egyesével kell engedélyenem a progikat -
ludsimon
veterán
válasz
Laraxior
üzenetére
Egy jó nagy XP SP3 vs Win 7 RC összecsapásra kíváncsi lennék.

Én a ramigénye miatt nem merném feltenni a Win 7-et, amúgy tuti feltenném.
1GB ramom van és ennyi a minimum amit írnak.
Jó, tudom, hogy elmenne, de hogyan?
Win 7 boot time 2 perc is meglenne.Tényleg neked mennyi idő alatt áll fel a rendszer?
-
Nhorbee
aktív tag
válasz
vranyek
üzenetére
Heló mindenkinek,
Lenne egy kis problémám a notim webkamerájával.Nem rég vetten egy MSI EX600X-415HU-t.Egy ideig működött a cam,de mostanában a kamera helyett egy keresőablakot dob ki amikor be próbálom kapcsolni a P1-gyel.Valaki tudna esetleg valami okosat mondani?
Előre is köszi a segítséget
-
Laraxior
titán
Én ma már Crysis multizok srácok a laptopon...nagyon szépen megy

-
tibcs1
csendes tag
most nézem hogy a msi gx720x elmaradt.Ezen a kettőn gondolkodom...Véleményeket szeretnék hallani melyik,miért.

-
tibcs1
csendes tag
Sziasztok.
MSI GT735X laptop vételén gondolkodom...Szeretném megkérdezni hogy jó gép-e,megbízható, és szervíz, garanciális ügyben nem -e problémás az msi?
Véleményeket, tapasztalatokat szívesen várom.Előre is köszi -
syler
aktív tag
válasz
Laraxior
üzenetére
Hmm érdekes, hogy engedi rivatunerrel húzni. Nekem még a dell korszakomból, úgy rémlett, hogy nem lehet se cpu-t se vga-t tuningolni notiban. Szerencsétlen 7900gs-t nem lehetett. A videókarin ki lehetett cserélni a bios-t és így lett belőle 7900 gtx
De rivánál hiába húztam, rögtön visszaugrott alap értékre
-
-
syler
aktív tag
Nem úgy gondoltam, hogy feltelepítés után. Van egy külső hdd-m, azon van tárolva egy iso-ban. Azon az iso-n futott már át kaspersky is és avira is jó párszor. 99%, hogy nem virusos. Akkor is érthetetlen, hogy virágboltos op nem megy fel msi-re. Kíváncsi vagyok, honnan tudja ezt6 egy noti

-
-
fisi
senior tag
Sziasztok!
Jó rég nem jártam erre felé. Jelenleg egy 64 bites Vistát haszálok, eddig jó.

Viszont érdkelne, hogy tényleg lehet majd upgradelni ingyen a 7-r-ez igaz hír volt, vagy csak kacsa??
Másik ami érdekelne. A vista meg az xp alatt is azt csinálja a lapos, hogy egy ideig kikapcsol rendesen ha megnyomom a kikapcs gombot, ámde egy idő múlva meg pár telepítés után már azt csinálja, hogy kikapcs megnyom- újraindul!ű
Feláll a rendszer vagy a bejelentkező képernyő- megint kikapcsolás és rr már leáll rndesen!
Ebben tud vki segíteni?? Előre is köszönöm!

fisi
-
-
Lamalas
csendes tag
Üdv.
Adott egy MSI VR 600-as notebook.
2gb ram van benne.
Esetleg valaki tudna segíteni milyen játékok amik elindulnak a gépen minimális grafikán?
Mert a COD2 ne akar esetleg valami más lehet a baj?

-
romero83
csendes tag
Egy youtube hozzászólásnál olvastam ([link]), hogy ha CTRL+Alt+Insert billentyű kombinációt ütöd le miközben a bios-ban tartózkodsz, akkor előjön egy overclock opció. Ez igaz?
Ha hazaérek, akkor majd ki is próbálom. -
tpmportal
tag
válasz
romero83
üzenetére
Az 1.0s utáni biosokból valóban kikerült 1-2 beállítás, pl a ramok 800 vagy 667 MHz-en menjenek, illetve hogy a turbo 15 vagy 20% legyen. Ettől még a turbo működik, csak 15%-on. A GX620+Vistára énis csak annyit tudok mondani, hogy a tört nem megy fel sehogyse, az eredeti gond nélkül.
-
romero83
csendes tag
Hi!
Nos, megérkezett az MSI GX620X laptopom.

Win 7 működik. Tök jó.
Viszont olvasgattam, hogy sokaknál játék közben lefagy a billentyűzet és csak úgy tudják életre kelteni, ha kiveszik az aksit.
Nálatok fordult már elő ilyen jelenség?BIOS, illetve EC firmware upgrade-t javasolnak rá.
Viszont azt is olvastam, hogy az új 1.0V (2009-04-20) bios-ba kiszedték a chipset és túlhajtásért felelős funkciókat... -
[KGR]
tag
Lehetőségek, hogy miért nem megy fel a vista:
1. Hogy legyen mit kérdezned és ezáltal működjön a fórumozó társadalom.

2. Gányolt/hackelt/nem jogtiszta/víruos
3. megsérült a DVD
4. memóriahiba (kötve hiszem)
A 2-eshez lenne kis hozzáfűznivalóm továbbá:
"Jogtiszta" windows beszerzési lehetőség ingyen: www.tisztaszoftver.hu
Kb 1 éve innen rendelt rendszert használok.Nem tudom, hogy ki emlékszik még rá, de régebben volt a biosban egy funkció: virus check enable és disable... (lehet még most is van). Ezt általában le kellett tiltani telepítés előtt, mivel sokszor bekavart a kis butuska w95,98,me-nek. Ezt a gondolatot tovább folytatván lehetségesnek tartom, hogy létezhetnek az új gépekben hasonló elven működő vírus/crack kereső programok, amiket a BIOS ROM-ja felügyel.Lehetséges, hogy a te vista-d, amit már évek óta használsz alapból egy vírust telepít amit te eddig nem vettél észre, hiszen a vírusírók se tökéletesek és ez most kibukott.
Várom a véleményeket/ellenjavaslatokat.
-
syler
aktív tag
válasz
Coolmat
üzenetére
Én bizony csodálkozom, hogy nem ment fel a vista amit idáig használtam. Az előző notebookomra is felment simán, meg már három gépre is felraktam gond nélkül. Szóval valami az MSI-vel van bár nem tudom, hogy micsoda, de valami nem kerek az tuti. Bár engem nem igazán érdekel a dolog, nekem jó ez a win 7 tökéletesen, csak érdekelne mi miatt nem ment fel a vista.
-
Coolmat
őstag
Crackelt/haxolt Vista esetén ne csodálkozzatok, ha fel sem megy, vagy ha 10 percig kell bámulnotok a csíkot bootolásnál (ami egyértelműen nem normális, és nem kell az 5400-as RPM-ű vinyóra fogni). Ezek a gányolt visták szerencsére nem rondítanak bele a BIOS-ba (elég durva lenne), maximum a bootrekordba turkálnak bele. Felejtős az ilyesmi egyrészt warezolás miatt, másrészt a win7 miatt, amit használhatsz jövő márciusáig korlátozás nélkül. Ha zavar, hogy ott van a nevében a bűvös "RC" kifejezés, akkor gondolj úgy rá, mintha ez már a végleges lenne, a végleges pedig az SP1-es változat lesz. Van olyan stabil mint egy (jogtiszta és rendesen feltelepített) vista, csak beéri feleannyi memóriával. Eddig aki itt a topikban feltette nem csalódott benne, majdnem mindenhez van drivere, amihez meg nincs ahhoz jó a vista-s jó esetben.
-
törölt tag
Már lehet a sims 3 alatt is teszteni a gépeket

-
derekas11
csendes tag
Hali! GX620X-nél tipusprobléma: A crack-elt vista nem megy fel, vagy nem indul el rajta. Eredeti telepítőről felmegy, csak ha azt is megbütykölöd, akkor többet el nem indul. Ezek a crack-ek a gép BIOS-ában hozzál létre a registrációs fájlt és ezért hasal meg tőle induláskor a noti. Mondjuk lehet, hogy nem pont így van a dolog, de akkor majd egy nálam okosabb szaki, remélem, hogy kijavít... Én is most vettem egy ultimate-t, csak hogy ki is használjam a gépet. :-( Nem kalkulált kiadás volt.
Szóval eredeti vista kell rá. Vagy marad az xp, esetleg win7.
Maga a laptop nagyon pöpec, állat, király stb. Bőven jó vétel volt és meg vagyok vele elégedve. -
törölt tag
válasz
Vikipizsama
üzenetére
_Nekem pont ezért lesz xp és win7 majd...
xp már csak azért is mert nagyon jó oprendszer...Aztán ha meg beválik a win7 lehet később csak az lesz....
-
Kicsicsucsu
csendes tag
GX620X-re nekem egyből felcsúszott a win 7 ultimate x64 rc build 7100 /hogy pontos legyek/. Semmi baja nincs, a boot kb 30mp és már az asztalon vagyok
Nagyon elégedett vagyok vele
Néha kinyitás után amikor ébreszteném kékhalált kap, de csak azért mert 10mp-re csukom össze amíg átérek vele a másik szobába. Ha több ideig van összecsukva akkor semmi gond. Azóta nem csinálok ilyet 
/off
Kicsit vicces h a regisztrációm dátuma: 2004-05-29 és még újoncnak számítok. Tudom hogy nem ez számít, csak furcsa.
/on -
ludsimon
veterán
A legtöbb MSI alkatrész hol készül?
Hol rakják össze az MSI laptopokat?Remélem nem kínában...
-
ludsimon
veterán
válasz
Vikipizsama
üzenetére
Hát pedig el kell döntened, hogy mit akarsz.
Miután már betöltött mindent, nincs sok mindent tölteni az oprendszeren. Ez természetes, hogy gyors bejelentkezés után.
-
ludsimon
veterán
válasz
Vikipizsama
üzenetére
Semmi probléma nincsen. Ilyen egy laptop.
Ha az akarod, hogy gyorsabban bootoljon be akkor SSD.
Az 5400-as HDD-től ne várjál csodát.Vagy egy másik alternatíva, XP.
Én is pont a sebesség miatt maradok az XP-nél, mert elég durván belassul Vistánál.
Win 7-et még nem proóbáltam, nem tudom, hogy egy ilyen laptopon mit produkálna, gyorsabb vagy lassabb lenne az XP-nél. -
syler
aktív tag
válasz
Vikipizsama
üzenetére
Nekem a gx620x-re ment fel nagyon nehezen az op. A vista mondhatni egyáltalán nem. Letöltöttem 3x a vistát meg volt egy 32 bitesem. A 32-es nem ment fel, utánna jött az első 64-es. Nem ment fel 56% megállt. Utánna jött a másik az felment de kb 1 perc mulva újraindult és nem töltött be többet, a 3. szintén zenész. Azután kínomban letöltöttem torrentről a win 7-et. Természetesen nem ment. Utánna végsőként microsoftról a hivatalos rc 7100 na az felment. Fogalmam sincs miért, de nekem 1.5 nap volt a telepítés. Kb 10x raktam vistát rá sikertelenül

-
Vikipizsama
tag
Sziasztok!
Már 2 VR220X is járt a kezem között, de mindkettővel ugyan azt a hibát tapasztaltam:
Ha Vistát teszek fel rá, akkor induláskor nagyon sokszor megy végig a "csík". Próbáltam AHCI-vel és anélkül is. Hálózatokat kikapcsoltam/beállítottam.
Valami ötlet?
Köszönettel:
Vikipizsama -
bencebiro
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. MSI EX630X-018 laptopom van. Teljesen új ma kaptam.
Nincs rajta op. rendszer és épp a windows vista ultimate-t tenném fel rá DVD-ről.
Minden rendben megy egészen addig amígy oda nem ér, hogy fájlok másolása és ott megakad, mmint nem fagy le és a "fájlok másolása" felriat mellett a ... mozog és a kurzor is mozog de a DVD és vinyó oylan mintha nem dolgozan. kb 1 órát így hagytam és még mindig ugyanott tartott. Kérem segítsetek a problémámon. A Win Vistát már sierse feltelepítettem másik a PCmre azzal nem hiszem h baj van.Köszönöm,
BEnce
-
Laraxior
titán
egy "pöttyet" mintha gyorsabban csomagolná ki aDVD-t a Win7 mint a Vista

-
[KGR]
tag
Aki esetleg nem olvasta: torrent oldalakról nem érdemes letölteni az új win7-et. Csak MS oldal! Azok a verziók, amik más forrásokból származnak vírusosak. Mivel telepítés közben kerül a gépre a vírus egy program se találja meg. Forrás: index
Más. Vista x64-re nem sikerült SMC-t varázsolnom, viszont most x32-t raktam fel (nem direkt, de már így marad. Úgyis csak munkára, meg netre használom). Ehhez a verzióhoz létezik működő smc? Ha esetleg igen, akkor tudna valaki dobni egy linket?
SCM...bocsi.
-
Laraxior
titán
a sata drivert hogyan kell feltenni? csak pár fájl van..semmiféle setup nincsen...nem látom a külső winyomatez miatt 
meg persze nem is keresi adrivert..legalábbis nem találja neten se. Vistán úgy ment fel, hogy magától felnyomta
-
Laraxior
titán
elszántam magam végre..Win7 64bit-re

-
Coolmat
őstag
Laptopba felesleges 800mhz-nél gyorsabb ramot tenni. Egyszerűen nem fogja rendesen kihasználni. Az én procim 800mhz FSB-vel megy, az alaplap max 1040-ig engedi húzni, és akkor is 691 mhz-en nyomatja a DDR2-es memókat 4:3-as DRAM: FSB aránnyal. Ha teszem azt újabb 1066mhz FSB-s core2-d van, akkor alapjáraton ugyanilyen DRAM: FSB aránnyal 708 mhz-en fognak menni a RAM-jaid. Ennyit még egy mezei 667mhz-nek is illik hozni.
A másik pedig, hogy a PM45-ös chipkészlet nem biztos hogy elviszi a DDR3-as ramokat (erről nincs pontos infóm, utánanézni pedig most lusta vagyok
, ha valaki tudja biztosra, majd úgyis kijavít). -
syler
aktív tag
válasz
ludsimon
üzenetére
4x4 GB? Hát annyit nem akarok
De még 2x4-et sem, mivel 600 dollár körül van az ára
a 2x2 GB 1066 meg 60 dolcsi. De én nem merem kipróbálni, mivel msi-nél ott a garancia papír ráragasztva. Ha szétszedem akkor annyi a garinak
el is felejtettem a képeket basszus, na mindjárt felébresztem a bnőm, hogy adja ide a fényképezőt

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T410 - i5-1GEN I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

))

a bekapcsológomb megnyomásától, a Firefox kezdőlapjáig 49mp ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Win7 64bit van csak

![[link] [link]](http://img207.imageshack.us/img207/4390/clipboard01zrf.th.jpg)

Ja és felmegy gond nélkül?