- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
chriskross
aktív tag
Akkuidő max 2 óra (min világítással)
De gondolom nem sivatagban akarod használni, ahol nincs kánnyektör
Nekem egyáltalán nem hangos a hűtésem.
Karcolódik rendesen, de a belső a lényeg
Én már nem tudom melyiken van és melyiken nincs. Mindenhol más képet raknak fel... Ezt meg kell nézned személyesen. -
zsupi4
csendes tag
válasz
chriskross #6998 üzenetére
Kicsit bővebben?
Hallottam a gyenge akuidőről, hangos hűtésről és a könnyen karcolódó burkolatról. Am a gx600px-34-nél vannak lángnyelvek a burkolaton?
-
zsupi4
csendes tag
Cssztok!
Most szeretném megvenni az első notimat és a véleményetekre lennék kíváncsi. Eredetileg Asust szerettem volna, de nagyon megtetszett az msi gx600px-34 és a gx700px-200-as. Ha valakinek volt már szerencséje kipróbálni legalább az egyiket az írjon már tapasztalatokat, vagy hasonlót. Van esetleg valami más márkában hasonló árban (kb. 200-220e hFt) jobb, megbízhatóbb notebook? Előre is kösz! -
gr.bence
aktív tag
válasz
chriskross #6995 üzenetére
nem ez a helyzet....
csak érdeklődtem hogy létezik -e jó jobb vagy mitom én
köszi azért hogy ilyen gyorsan reagáltál a kérdésemre........
pá
-
gr.bence
aktív tag
válasz
chriskross #6991 üzenetére
ok köszönöm a válaszod
amugy képzeld tesómé olcsóbb volt mint az enyém ehhehhehh na mind1 ja és boltból vásárolt nem kamionról esett le......
pápá
de elég
mind1 nem értem miért kell mindig pici apró kis szurkálást beiktatni a válaszokba na mind1
szia
-
gr.bence
aktív tag
válasz
chriskross #6989 üzenetére
nálam is münködik de nem hoz annyit mint nála.....
valszinü valami kis eltérés van az eszköz számában
PCI eszköz 10DE-0407 / 1462-3FAD (Rev A1)ezekben csak nem vettem észre mert ugye oké hogy 8600 de azonbelül is van több
-
gr.bence
aktív tag
válasz
chriskross #6987 üzenetére
gondoltam hogy ez lesz az első reakcio már volt enyémen is de nem volt megfelelő.......
azért köszönöm
-
gr.bence
aktív tag
szevasztok
tud valaki valami változást vidkari driver fronton MSI GX600PX-hez kéne........
stori tesomnak ugyan olyan kártya van a lapijába csak az gx700 és nemtom milyen drivere van de az assains creed elég komoly grafon megy nála nekem meg nem
az a kurva driver........
ha valaki tudna segiteni már régóta keresem a fasza drivert
-
kola1234
tag
az integrált is az nem?
vagy minek hívjam? -
kola1234
tag
Nekem a turion TL60 ra Spire Ezüst paszta van taknyolva.
71-72 foknál jobban nem melegszik.úgy vettem észre.
hdd38
vga 59
ha nincs terhelve a rendszer akkor a cpu 46/48 -
G@ß!
őstag
válasz
chriskross #6980 üzenetére
Köszi, csak még sose pasztáztam notit!
De ami késik, az nem múlik!
-
Imibácsi
aktív tag
Ki kell próbálni. Természetesen ezüst pasztával. Kapd szét, tolj neki egy pöttyöt, aztán meglátjuk. Csak nehogy túl sokat, mert ha összezár akkor buktad a processzorodat. a VGA chipjén kéne lennie egy bordának legalább. Ha az alatt nincs paszta akkor lehet ott lesz a bibi.
-
G@ß!
őstag
-
Imibácsi
aktív tag
Ez is sok. Nem kéne neki 70 fok fölé menni. Próbáld meg te is a Notebook Hardware controlt, hátha az segít valamit. A két magos prociknak kevesebbet kellene elvileg melegednie mint az 1 magosoknak. Inteléknél legalábbis így megy. Egyébként igen, csökkenti a fogyasztást is. Szerintem vedd le a szorzót. Mondjuk lejjebb menne az órajeled 1,6-ra vagy 1,4-re az már elég jó lenne. Nem sokat lassulna be. Igaz, ha hajtod akkor melegszik, de ennyire nem kéne.
-
G@ß!
őstag
válasz
chriskross #6974 üzenetére
Köszönöm!
Most a procim alulfeszelésén ügyködök...
TL-56 1.8ghz
eredetileg: 9es szorzó ---->VID:1.075V -----> 90fok
teszt alatt: 9es szorzó ----->VID:1.000V -----> 85fok (orthos alatt)Orthos teszttel, Right Mark CPU utility programmal feszelve kb 4-5 fok csökkenés, gondolom ez a fogyasztást is segiti, sokkal nem, de egy kicsit hátha
(+1perc
)
Mi lenne, ha még ez alatt belőnék egy GPU izzasztást is?!
-
G@ß!
őstag
válasz
Imibácsi #6972 üzenetére
Hazard? Az mit jelent?
Nem rég volt újrapasztázva a szervízben...
A Grid nevű játék hozza ezt ki belőle, a counter-strike source a gput nem terheli annyira, akkortájt 89 fokon megy...de a proci még mindig magas.
Több órás Autocadezés után is riaszt az NHC 80+ fokos a cpu... -
G@ß!
őstag
Kb így néz ki:
100fokos GPU -
viny
tag
válasz
Csikoskutya #6966 üzenetére
Mondjuk: link ?
-
Imibácsi
aktív tag
válasz
Csikoskutya #6964 üzenetére
Notebookos tapasztalataimról annyit, hogy az AMD mindig is kb. másfélszer vagy 2szer melegebb volt az intelnél. Előző noteszemben Intel CoreDuo T2300 volt és max 46 fokos volt. A venti csak kb. 10 percel a bekapcs után kezdett el fújdogálni. Csak akkor fújt nagyon, ha tényleg istentelenül meghajtottam, mondjuk a corelDRAW-val. Haverom gépében Sempron 3500+ és minimum 71 fokos volt. Szóval lehet válogatni. Ha mást nem akkor a Notebook Hardware Control nevű programmal tudsz állítani a frekvencián, és így kevésbé melegszik.
-
Imibácsi
aktív tag
Hali!
A segítségeteket szeretném kérni.Terveim közt szerepel, hogy vennék egy MSI PR210X-070HU notebookot, 99%, hogy a PCX boltban. Elsősorban véleményekre, tapasztalatokra lennék kíváncsi. Remélem van itt olyan, aki már használt ilyet
A boltról is jöhetnek tapasztalatok, habár vásároltam már náluk, de nem notebbokot. Köszi előre is az infókat.
http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=12114
-
chriskross
aktív tag
válasz
Csikoskutya #6958 üzenetére
Ahogy sublot írta.
Tökmindegy, hogy kiveszed vagy bennhagyod.
Csak egy kicsit jobb,ha kiveszed (talán pár percben mutatkozik meg egy év múlva) és félévenként feltöltöd teljesen. De hordozhatósága miatt hagyd benn. Ha nem szándékozol asztali gépként használni (tehát egy évet benn a szobádban), akkor felesleges kivenned... -
sublot
csendes tag
válasz
Csikoskutya #6958 üzenetére
Nézz vissza a fórumba, minden le van írva. Amúgy milyen a géped?
-
chriskross
aktív tag
válasz
Joeyattila #6959 üzenetére
Én a PCX-nél anno egy FEKETE MSI-EX600at vettem és kiküldtek a debilek egy KÉK-et, holott DIREKT NAGY betűvel írtam félkövéren!
Írtam, hogyha nincs FEKETE, akkor NEM KELL semmi más. És így is kiküldték.
Amikor felhívtam őket, akkor jött az idióta magyarázkodás: "Az neeeem feketeee?"
Már a doboz oldalán is nagybetűvel szerepelt, hogy BLUE.
Azonnal visszaküldtem és egy hétre rá visszautalták a pénzemet...
Szóval ott én többet biztos nem veszek semmit.... -
Joeyattila
csendes tag
válasz
chriskross #6952 üzenetére
Hali!
Remélem nem számít reklámnak de én a PCX-ben voltam és ott teljesen normálisan álltak a dologhoz,szóval ajánlottak egy hasonló kategóriás gépet vagy még pénzt is lehetett volna azt hiszem,ha én azt választok,de végülis úgy történt hogy ráfizettem az msi-re és vettem egy Asus-t -
Csikoskutya
csendes tag
Sziasztok!
Legtöbbet a notebookomat hálozatról, használom, az lenne a kérdésem mi a kímélőbb az aksinak ha kiveszem ilyenkor vagy az se gond ha bennemarad.
köszi! -
bazsoo
csendes tag
megvaaaan!!!!
hülye voltam bocs, nem volt bekapcsolva én meg azt hittem h a wifi gombja csak a wifit vezérli, hát nem mer az volt a bluetoothnak a bekapcsolója is.
köszi a segítséget!!! -
bazsoo
csendes tag
válasz
chriskross #6954 üzenetére
nem tudom h ho kéne,,,
van egy p1 gombom de az csak a webkamerát vezérli.
bluetooth nem tudom hol kéne bekapcsolnom...:S
én úgy gondoltam h az automatikusan be van kapcsolva, de ezek szerint lehet h nem
hogy lehetne bekapcsolni?? -
bazsoo
csendes tag
sziasztok!
nekem még mindig nem működik a bluetoothom az msi 601 es gépemben.
igazából nem is lehet az msi oldalán drivert találni, de ha meg vmi hasonlót rakok fel akkor az instalálásnál megakad, és kéri h helyezzem be az eszközt.
vkinek vmi ötlet??? -
chriskross
aktív tag
válasz
hitchins #6950 üzenetére
Erről ennyit insanity2
Nekem hasonló gondom volt FUSI laptoppal és harmadik szervízbe vitelnél beleirattattam a szervízpapírra, hogy egy új laptopot szeretnék (mivel pénzt visszafizetni, csak nagyon korrekt üzletek fognak /Magyarországon kb 1% ilyen/). Két hónap huzavona után (hivogattam a szervízt és jött mindig valami idióta magyarázkodás) az aktuális szervíz ügyvédjéhez került a telefonom (mert meguntam, hogy folyamatosan egy szervízessel kell beszélnem), akivel szót értettem (kissé felemeltem a hangom) és lám másnap már kérdezték, hogy jó lesz-e ilyen meg ilyen típus (természetesen jó volt, mivel mindenben jobb volt a felajánlott, mint amit én beadtam). És pár napra rá meg is kaptam az új laptopot, amit azonnal eladtam. -
Joeyattila
csendes tag
Hali!
Hát ami ezt a notebookot illeti én karácsonyra szerettem volna egy ilyet,hát mit is mondhatnék egy hétig voltam gazdája. Az nap amikor megvettem,haza vittem,gondoltam teszek rá egy xp-t,szépen fel is ment,minden rendben volt,gondoltam felteszem a drivereket... Akkor kellett egy olyan problémával szembesülnöm hogy csak a vista alatt ismeri fel az illesztőprogramokat. Aztán nem volt a gépben webkamera pedig ott van rajta felül... Vissza vittem,teljesen normálisak voltak velem a boltban és mondta az eladó ürge hogy ezzel a típussal előfordul ez hogy kihagynak belőle valamit amit nem kéne. Szóval én nem ajánlom,persze ez nem jelenti azt hogy minden egyes darab ilyen,csak oda kell rá figyelni!
-
hitchins
őstag
MSI 655 tulajok!!
A segítségeteket kérem.
Mint látom többünknél előfordult, hogy a laptop fedele megrepedt.
Hát nálam is hasonló gond adódott, és hiába a javítás a probléma mindig újra előjön.
Persze minden kereskedő azt mondja, á ilyen még nem volt...aztán kiderül, hogy mégis.
Cserélni, pénzt visszaadni senki nem akar csak járhatsz javíttatni amíg meg nem unod.Én meguntam.
Az én ügyem már a békéltető testületnél van jövő héten lesz meghallgatás. Ha esetleg vannak sorstársak, akiknél hasonló jellegű probléma előfordult, kérem jelentkezzetek.
Ha bizonyítani tudom, hogy másnál is előfordul az kedvezően befolyásolja az ügyem, és később precedensül szolgálhat nálatok is.e-mail: hitchins1@gmail.com
köszi mindenkinek
-
peggy
csendes tag
Szia,
Én is ezt a notebook-ot (MSI VR610X-202HU) néztem ki, eddig csak jót olvastam róla.
Abban tudnál segíteni, hogy hogyan szól? Zenehallgatásra is szeretném használni, és persze nem árt, ha a DVD-k is hi-fi minőségben szólalnak meg. A gyártó weblapján csak annyit irnak, hogy Soundblaster kompatibilis, az üzletben pedig fogalmuk sem volt róla.
Előre is köszi. -
viny
tag
Igen, update-eltem az SP2-est, és úgy cs*szte szét magát.
Szerencsére van mellette egy Byte-om (+ egy Linux is), arra persze nem engedtem rá. Én nem integrálgatok semmit, jogtiszta a win-em, és nem akarok vele szórakozni + telepítgetni, annyit nekem nem ér meg, ha van mellette működőképes is.
Viszont érdekes, hogy update-tel nem, de integrálással meg megy.... ejjjj, Microsoft!
-
listvan
csendes tag
Sziasztok!
Laptop vétel előtt állok, és lenne két laptop amit kinéztem de bizonytalan vagyok!Hogy megéri vagy sem! A VR610xről sok dícséretet olvastam de az EX 610x-047ről semmit!MSI EX610X-047HU vagy MSI VR610X-202HU melyik éri meg jobban ?Tulajdonképpen az EX610xben csak a VGA-t fizetem meg?Ha már azt fizetem lehet vele normálisan jétszani?Minősülhet asztali laptopnak?Előre is köszönöm válaszotokat!
Üdv:István
-
sublot
csendes tag
MSI EX610-011HU gépem van, most kezdtem el torrentezni. Szerintetek hogyan viseli az állandó bekapcsolást? Mondjuk ez nem nagy megterhelés
. Vagy idővel csökkenhet az élettartama? Van valakinek tapasztalata?
-
bazsoo
csendes tag
az még lehet gond h nekem vr 601 esem van ti meg 610 est linkeltetek be nekem???
de ha meg az mi oldalán a 601 esre megyek rá akkor ott még bluetooth driver se találok!!!!
más gép driveréve menni fog? -
bazsoo
csendes tag
válasz
somaisten #6942 üzenetére
köszi meglett.
de azért volt nehéz mert a link csak az 1nél ér véget a képen, de ha továbbhúzom akkor 1352nél ér véget...
na mind1 mert még így se jó
az install negyedénél azt írja ki h please plug in the bluetooth device and klick ok button
pedig nekem belső bluetoothom kéne h legyen.
ilyenkor mi a teendő????
köszi a segítségeteket!!! -
-
VINIKOR
senior tag
Hali!
Erről mi a vélemény:
MSI ER710X-053HU Notebook: [link]Árban jó. Csak internetezésre lesz használva.
Köszi. -
ezso
tag
válasz
dominik009 #6934 üzenetére
Dominik009!
Neked is köszönöm!
-
ezso
tag
Mégegyszer köszönet Neked!
A "Byte XP 3.5"-ről még nem hallottam, de utána nézek.
Holnap még lehet, hogy kérdezek pár hülyeséget, mert hiába van több mint 10éve PC-m, sem notebook-ot, sem AMD-s konfigot még nem használtam.
Az ATI oldaláról is le akartam tölteni a ATI Radeon® Xpress 1250 videó vezérlő driverét, de csak Intelhez van. Majd kezdek kutakodni.......................Köszi: ezso
-
dominik009
csendes tag
válasz
dominik009 #6934 üzenetére
Hopsz ezt a hsz-t nem neked akartam hanem ezsonak :S
-
dominik009
csendes tag
Nekem is Byte Xp 3.5 ketyeg
Nagyon jó már lassan 3 hónapja semmi probléma ( talán megtelik a vinyom lassan ) mo kékhalál... Csak ajánlani tudom. Memoria zabálása ~80-100 mb. java is egyszerű nem a prog's File's be kell tenni hanem csinálsz 1 Program Files mappát oda teszed a javat meg a java használó progit is és kész
-
viny
tag
Annak a procinak a pontos neve: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual-Core Processor TK-55 - TK-55 == Turion. Amit linkeltem jó lesz hozzá biztosan, mert nekem is ilyen ketyeg a gépben.
Az SP3-ról csak annyit, hogy sokkal lassabb lett tőle a notim (VR610x-012HU), az SP2-hez képest (arról nem is beszélve, hogy előhozta az évek óta nem látott kék-halált is nálam). Viszont nem győzöm hangsúlyozni hogy ha tényleg yoo-t akarsz, akkor Byte XP 3.5 ! Már 3 hónapja használom, gyors, mint a pusztulat és soha semmi baja! (csak a java-t kell külön konfigoni neki, az meg fél perc sincs). -
ezso
tag
Ja mégegy. A link amire mutat az AMD Athlon procikhoz van, a notot pedig elvileg Turion-nal hozzák, vagy az teljesen mindegy? Nem tudom mi a különbség a két proci között, sőt az ED oldalán, fölül Athlon a leírásban már Turion processzor szerepel......
-
ezso
tag
Nagyon köszönöm, ez hasznos volt.
Mindjárt töltöm is le őket.
Mi a baj az SP3-al? Pont azért töltöttem le, mert bele van integrálva egy pár SATA driver.
Az asztali gépemen SP2 fut, annak semmi baja már majdnem 2éve, bár az asztaliban nincs SATA HDD.
A wifit majd holnap meglátom, mert fogalmam sem volt, hogy több féle van belőle.
Routert egy Linksys WRT 54GL-t vettem.Köszi: ezso
-
viny
tag
Innen rakj fel egy "Power Monitor"-t és egy "Dual-Core Optimizer"-t is. Így nem lesz annyira melege, és egy kicsit gyorsabb is lesz
Szemezgethetsz a többi progiból is, de ez a kettő mindenképp ajánlatos!
Viszont az SP3 felejtős. Szerintem próbálj síma SP2-t inkább, de az igazi egy Byte XP 35 Ultra lenne. Azzal nagyon szépen hasít !!!Amúgy jól döntöttél, ennyi pénzért (szerintem) ez a legjobb ár/érték arányú noti most a piacon. Használd egészséggel!
Szerk.: ha Atheros WiFi van benne, akkor pedig ajánlom ezt az oldalt figyelmedbe (a global.msi.eu-ról töltött WiFi driverek nem mindig a legtökéletesebbek).
-
ezso
tag
válasz
chriskross #6927 üzenetére
Köszi Chriskross!
Félig értem amit mondasz, de lehet (akár a guglival) az msi notebookhoz, mondjuk más oldalon hozzávaló Pl. wifi és bluetooth drivert találni?
(szóltam hogy láma vagyok)
Elvileg holnap kapom meg és addig letölteném a szükségletet.Üdv: ezso
-
ezso
tag
Sziasztok!
Rendeltem egy MSI Megabook VR610X-202HU AMD Turion64 TK55 1.8GHz notebookot az ED-tól, az alábbi paraméterekkel:
AMD Turion 64 X2 TK-55 1,8GHz processzor
2x1GB(667MHz) DDR2 memória
160GB kapacitású SATA merevlemez
ATI Radeon® Xpress 1250 videó vezérlő
15,4" WXGA kijelzõ
1280x800(wide) pixeles felbontás
10/100 LAN
56k modem
Bluetooth
WLAN vezeték nélküli hálózatelérés
SuperMulti Dual Layer DVD-író
4in1 kártyaolvasó
beépített 1.3 Mpixeles webkamera
Express Card kártyahely
Ez bruttó 124900Ft.Remélem nem döntöttem rosszul, de lenne néhány kérdésem. (a fórumot két napja olvasgatom és sok hasznos infó megtudtam, de így egyben nehéz lenne visszakeresni)
A lényeg: WinXP SP3 integrálva menne rá. Ez: wxp_sp3_wmp11_ie7_serial_ahci-sata_laptop_by_carlosca.iso
Olvastam, hogy az SATA driverekkel gond szokott lenni, remélem ebbe benne van ami kell.
Az XP-s drivereket itt találtam meg.
Ezek elég régiek, bár lehet, hogy nem a legújabb a legjobb, viszont esetleg tudnátok-e olyan helyet ahonnan, frissebb, vagy jobb drivereket le lehet szedni? Olvastam, hogy a wifi-hez, kamerához, bluetooth-hoz külön driver kell.
Még egy kérés: Pár programot fel tudnátok sorolni, amit érdemes telepíteni a notira?
Gondolok itt az AMD processzorhoz, valami utilra és néhány programra, amit már itt megemlítettetek, de sajnos a nevére nem emlékszem.Bocs a béna kérdésekért, de ez az első noti a családban.
Köszönettel: ezso
-
fodor999
csendes tag
Sziasztok!
Szert tettem egy MSI megabook L610i note-ra.
A problémám az, hogy az fm rádiót a leírás alapján lehet xp alatt is hallgatni.
Ezidáig nekem nem igazán sikerült. Az eredeti driver lemezét megkaptam,
mi lehet a probléma? A hangkártya egyik fülén be lehet kapcsolni a rádio bemenet
hangját, de csak sistereg. Mivel lehet esetleg hangolni, hogy működjön végre.
Offline módban működik is rendesen. Lehet, hogy a a telepítőn lévő MSI media center deluxe 2-vel működne? Csak az a baj, hogy ahhoz bezzeg serialt nem kaptam.Előre is köszi a segítséget.
-
dominik009
csendes tag
Szia
GX700:
Intel+NVida
ez jóval erősebb mint a
GX710 ben lévő
AMD+ATI
Szerintem mindekettőnek ugyanolyan a hőfoka meg a hangja is, talán az AMD kevesebbet fogyaszt de annyival gyengébb is.Ha nem fontos a 17" os monitor akkor ennek az öccse GX600 az még erősebb és olcsóbb és van rajta '' Turbó '' gomb amit ha hálóztaon használva megnyomunk akkor + 400MHz procierőt kapunk ha pedig akksiról használva nyomjuk meg akkor midnent levesz min re ( fényerő stb ) . GX600-ról is sokat beszéltünk már a fórumon.
-
V_ViKK
csendes tag
Sziasztok!
Melyiket érdemesebb grafikai (CAD-Catia-NX-SW) alkalmazásokhoz használni? Valahogy a quadro-s hp-k ára a csillagos eget veri
.
Az MSI GX700px-et vagy a 710-es notebookot. Számomra fontos hogy ne legyen túl forró és hangos. Aki már használta a 2 gép valamelyikét légyszives ossza már meg a tapasztalatát. -
mentos
tag
A TV-tuner dologró a #6791-es hsz-tól kezdődően olvasgathatsz...
De lényegében még senki nem látot ilyen kütyüt, úgy tűnik amik ide kerülnek notik azokban ez szigorúan "opcionális"
És csak digitális TV tuner lenne benne, de erről a fent említett hsz-től olvashatsz mint említém... -
shagy
tag
tudom már volt szó a fórumon, de akkor se jutottunk semmire, vagyis én nem hiába...
szal továbbra is gx600 ban egy Gf 8600m gt(512) GPU kódneve G84M (PCI Express 1.0 x16 10DE / 0407, Rev A1) ehhez nekem csak a gyári xps driver van, ami talán januári. kitaláltam h mi lenne ha futna a crysis és nem sok kellene hogy szépen fusson remélem. itt ott azt olvastam, h némi sebességnövekedés elérhető friss driverrel... valaki ötelet h honnan? a laptopvide2go-t nem tudom használni, nemtom hova írom a vidkari kódnevét.előre is köszi a segítséget
-
madard
csendes tag
A noti leírásában olvastam olyat, hogy van benne opcionálisan TVtuner. Milyen gépekben van? Ha a tiétekben van, milyen minőségben tudja lejátszani az adást? Tudnátok nekem küldeni a notiról pár nagyfelbontású képet. A neten nem igazán találok nagy képet róla.
-
szokelaszlo
tag
Szia.Én EX610-11HU-t használok.Napi szinten HDMI-n küldöm a gépből a képet az Lcd-re a hangot az erősítőbe meg optikailag.(mert az még nem hdmi-s)Semmi kölömséget nem látok film közben sem hogy notirol vagy a HDMI-s asztali dvd-ről megy e a film.A HD tartalmak is szépen futnak a gépen.
-
chriskross
aktív tag
Ez egy örök kérdés...
Össze-vissza írnak minden típusról a különböző számítástechnikai üzletek, így a legbiztosabb, ha személyesen megnézed mindet. Néhol azért ki lehet sakkozni, hogy miben más, de van úgy, hogy maga az árusító üzlet is rosszul írja ki az EX610X utáni kódot... -
madard
csendes tag
Sziasztok.
Megtettszett nekem ez a MSI EX610X-047HU. Ez miben különbözik a többi EX610X-től? Mintha ezekben a gépekben lenne HDMI. Használta már ezt valaki? Milyen minőségben adja ki a jelet?
Válaszotokat előre is köszönöm.
Üdv, Dávid
-
zsolidodd
senior tag
válasz
dominik009 #6913 üzenetére
nekem cod4re ez már elég lenne
akkor mi lehet a hiba, szerinted? driver, egyéb hardverek rendben vannak...
-
hdcsaba87
aktív tag
válasz
dominik009 #6913 üzenetére
Húú de jó neki, hogy nála így mennek integrált kártyán a játékok. Nálam 8400on nem megy így.
Youtubera én is felrakhatnék egy videot, hogy ilyen meg olyan karival csináltam. pfff
640-480 minden lowon -->az már nem játék, hanem szenvedés. -
Dudi13
csendes tag
Hello
Kinéztem egy laptopot:[link]
Szerintetek érdemes ezt megvenni, vagy esetleg ebben a árkat-ban van más ami jobb?
Előre is köszi. -
zsolidodd
senior tag
ilyen, gépem van. most vettem, feltettem mindne driverből a legújabbat stb, gondoltam kipróbálom, mennyivel jobb az x3100 kártya, mint az nvidia Go6100, ami a régi notimban van (persze egyiksem játékra tervezett, én sem azért vettem, de néha jó egy kicsit játszani.) szóval telepítettem a COD4-et, ami az nvidiával simán futott, itt meg összeakadt, mondom oké, nem baj, megnézzük C&C3-at. elindul, minimál grafika stb, tutorialból kidob, ok, akkor vissza, campaign-ra. betölti, klikkelek playre, és kidob hibaüzenet! nélkül. szerintetek ez szoftver, vagy hardver hiba lehet (másnak ugyan ez a játék megy)? szintén a régebbi gépemen elindult a crysis, persze diavetítésszerűen, most meg azt írja, hogy "mobile intel chipset family ez az objektumfelület nem támogatott" ekőre is köszi a segítséget!
zozo
-
sublot
csendes tag
válasz
chriskross #6906 üzenetére
Érdekelne de most nem, mert műkszik, esetleg ha újra kell majd rakni, de szerintem akkor már vistaval. Messze van az még. Remélem a gép is úgy gondolja
-
sublot
csendes tag
Én is ezen filóztam mikor megvettem, de ahol vettem megkértem az eladót , hogy tegyen rá mindent op rendszert én vittem
, de mindent felrakott rá. otthon nem kellet szarekodni vele, a mostani MSI-hez nem adnak XP drivereket csak Vista-hoz, netem kellet összevadászni. Nem volt egyszerű azt mondat. De ingyen megcsinálta. Szerintem ez a legegyszerűbb megoldás.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
kola1234 #6899 üzenetére
ki kell tapasztalni menyit bir lefele, mert ha tul kevés, akkor fagy, meg hibázik, de ha belövöd egy jó-ra, akkor azért meglátni a hömérsékleteken...
1,075V-on volt hogy elégre a 95°C-ot és visszavettem 800Mhz-re, igy 0,975V-n pedig nem megy 84°C fölé.
11°C azért nem rosz a semmiért.. -
LeGo89
csendes tag
Hi!Hát nem táskát akarok venni..nemazért irtam..csak mert a toshibának ha egyszer üzemeltetném..kéne még 1gbram meg akkor ugye a többi hozzávaló..és azt nemtudom h az msi-hez milyen windows kéne..mert a toshibához adnak vistát..ezen viszont van freedos..ami semmire se jó..és ugy tudom xp-tnem egyszerű rátelepiteni mivel ha biosban is állitgatok nembiztos h lehetőség is van rá...mivel ugye az xp nem ismeri fel a SATA-winyót..nah mind1...köszönöm a gyors választ...tehát akkor ezek szerint mostmár lehet bátran venni MSI-t...mert van normál szervíz..tényleg köszi a gyors választ!
-
sublot
csendes tag
Szerintem az MSI-hez nem adnak semmit, nem szokásuk, lagalábbis ha képen van nem biztos kapsz is hozzá. De ha vásárolsz akkor szerintem nem a táska miatt vegyél másikat, vagy esetleg adnak hozzá egeret. Gépet akarsz venni vagy táskát?
A szervízről még annyit, hogy az Albacomp átvette az MSI szerizelését. Beszéltem is velük kb 1 hete, nem panaszkodtak hogy nincsen utánpótlásuk. Kb 1 hét a szervizelési idő, de a fuvart neked kell fizetni, vagy személyesen elviszed.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook Pro 13" 2020, M1, 16GB RAM, 256 GB SSD, Touchbar, tökéletes álapot!
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest