Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vincentph
csendes tag
válasz
gr.bence
üzenetére
Engem érdekelnének a szervíztapasztalatok (szerintem mást is). Régebben a Rikvest Kft. csinálta a szervízt és elég érdekes volt a hozzáállás, az Albacomp szervízéről még nem sokat hallottam. Milyen gyorsan csinálják meg, okoznak-e mást kárt a gépben, stb. A választ előre kösz, csáó!
-
vaiszab
csendes tag
Sziasztok!
Nem régen vetten egy MSI EX600X-076 Notebookot.
Minden rendben vele csak a ventilátor hangját folyamatosan hallom, nem zavaró, de folyamatos nem gyorsul nem lassul.Ez egészséges vagy nem is a processzor hűtő hangja, hanem a hdd vagy videokártya? -
gr.bence
aktív tag
sziasztok.
pénteken elvittem a notim szervízbe mert nem kapcsolt be a kijelző vagy az egész laptop..
remélem megtudják csinálni (biztos mert azért vannak).
majd irok infot ha érdekel valakit hogy mi volt valójába a gebasz.ja a lényeg egy msi gx600px notiról van szó.(szervíz székesfehérvár mártirok utja 9 albacomp)pápá

-
Batmause
tag
Heyhó!
Elkészült a Zalman ZM-NC1000 hűtőpad tesztje! Egy MSi M677X-038HU-val teszteltem.
Honlapomon megtaláljátok! batmause.extra.hu [link]
-
Zsoo80
tag
válasz
dominik009
üzenetére
tényleg jó vétel de ezt azért javittanám:
"A Geforce 8600 az még asztali pc ben is felső közép kategriába tartozik szal az elég jó."
Azért ez erősen tulzás. Mivel főleg ha jól tudom ez ddr2-es igy meg végképp nem felső középkategória. Nézi lentről a középkategoriát. De notiban azért jó még játszogatni is lehet vele.
Üdv:
Zsoo -
dominik009
csendes tag
válasz
SonicVersus
üzenetére
Szia.
GX600 elég jó választás cadra tökéletes. ár/teljesítmény is tökéletes.
Burkolat: Eléggé fényes minden kosz meglátszik rajta ha hozzányúlsz akkor az ujjlenyomatod is rajta marad.Hát teszteken írták hogy a burkolat nagyjából erős de a LCD mögötti rész eléggé "puha,vékony".Nem kell félteni ezt a kis gépet játokat is viszi nagyjából.
A Geforce 8600 az még asztali pc ben is felső közép kategriába tartozik szal az elég jó.
Lehet kapni láng nélkül is ez kb 1000 Ft-al drágább de a 2 GHZ-s proci helyett 2.2 GHZ-s Processzor van benne így te döntheted el hogy neked Látványos szép noti kell vagy kevésbé látványos de 200 Mhz-val többet tudó noti kell.
Röviden ez arra amit kérdeztél. ( Ha valami hiba van benne kérlek javítsátok ki, Köszönöm )
Hello!! -
SonicVersus
tag
Sziasztok!
Noti vásárlás előtt állok. Kinéztem a gx600-013 as tipusát. Mi a véleményetek róla, tudom,h játékra nem nagyon való noti, nekem is inkább munkára és cad ra kéne,de azért néha játszanék is rajta. Visszább olvastam és ugy láttam,h jó kis gép,viszont azt nem irta senki,hogy mennyire birja a gyűrődést,hurcolászást? Milyen a burkolat ? Könnyen karcolódik?
Lángnyelv nélkül lehet kapni ?Válaszokat előre is köszi !

-
Amarth
senior tag
Üdv!
Adottegy MSI VR610X,benne egy X1200.gpu.A GPU clock 57 mhz.Ezt hogy lehet állítani?
Melyik a jó driver hozzá Xp-hez?
-
Luno
csendes tag
sziasztok!!! A minap vettem egy msi ex610-et és xp-t szeretnék rá rakni. Az lenne a problémám, hogy nem bootol be a cd-ről az XP. Azt hiszem most freedos van rajta.Mit csináljak? Nagyon kellene a segítség. Helló
-
csibor
addikt
Windows Vista Business,használ valaki ilyet M670X-hez?
-
Batmause
tag
válasz
Batmause
üzenetére
Lehet, hogy a mostanában sokat emlegetett hűtőpasztás dolog van nálad is G@abi? Eh, akkor gyanus, hogy engem is érint majd a dolog...
Mihamarabbi jobbulást a notidnak! ;)
A hűtőpad tesztet este nem tudtam megcsinálni, kicsivel többet kellett tanulnom mint ahogyan gondoltam...szombaton megcsinálom!
Hali
-
[KGR]
tag
Szétkaptam , újrapasztáztam, kitisztítottam sűrített levegővel. Szinte egy fokkal se lett hidegebb a gép.
-
HEMP
aktív tag
Dettó!
Nem gondolkoztál még rajta, hogy lecseréld 800MHz-sre? A HT 800, a FSB is annyi, úgyhogy szerintem semmi akadálya, bár még szeretnék pár megerősitést..
Ezt néztem ki: Transcend JM800QSJ-1G vagy JM800QSU-1G!ui.: megnéznéd milyen verziószámú a vidikártya-drivered? Köszi
-
G@ß!
őstag
válasz
Batmause
üzenetére
Halihó!
Megnéztem a tesztedet, és sajna az én gépem a szar...
Sebaj, már a szervizben van. Nekem cod4 80 fok fölé simán ment hűtőpaddal...
Meg alapból 63 fok volt.
Egyszer belefujtam hátulrol csak ugy poénbol, és annyi menyiségű por jött ki, hogy majdnem megfulladtam

Pápá!
-
házimozis
tag
Jó. Sőt az a jó (fehér), mert az szilikonolajos, = roppnat lassan szárad ki, és akkor sem felkeményedett gitt lesz belőle, mint gyári szürke vacakból.
Csak a pasztázás végett nem érdemes szétszedni, de amikor mondjuk egy év üzem után a venti más úgyis retek, azt úgysem tudod kitakarítani teljesen anélkül, hogy kivedd az egész aktívhűtő szerelvényt.
Amúgy 1,5g ilyen hőpaszta (kis fóliában) van van 200Ft, csak nem sok helyen kapni. És vékonyan kell felkenni, mert szétnyomja a borda. De nemy annyira vékonyan mint a gyári mert az gyak. semmi sem.By the way nem lőnek ezzel nyulat. Évek óta használok (asztali)gépet, ami nincs lepasztászva, oszt kutya baja.
-
HEMP
aktív tag
Az ATi HD2600 vidikártya-drivere nektek milyen verziószámú?
-
HEMP
aktív tag
Szerintetek a GX610 notiba belemennek-e a 800HMz-s ramok? Mert ha igen azonnal váltok...
Kérdés a fenti notik tulajaihoz: nektek milyen ramok vannak benne gyárilag? -
házimozis
tag
Ezt házilag is meg lehet nézni. (letölthető sz. manuál, és gyakorlat szükséges) Akár egy memó-bővítés vagy CPU-csere szerelési szisztémája szerint hozzá lehet férni, garivesztés nélkül. (remélem informátor nem olvassa
)
Ilyen rövid üzemeltetés után talán nem csapágyas még, ellenben lehet, hogy beszívott valamit (alulról) és nem bírja kilökni (oldalra a lamellák miatt).
A két legyet egy csapásra elven a CPUt is újra lehet hőpasztászni, mert a gyári hővezető anyag, nemes egyszerűséggel sz@r. (kikeményedik mint a gitt)...CPU nehezen ég le, mert van rajta korlázozó le kell kapcsolnia a rendszert. (gondolom csak Speedstep, vagy Powernow ON, biosbeálltás esetén él)
KGR
Sajna a kb 800 forintos ventillátor nem cserélhető magában, mert gondosan beleszegecselték a fémlemez házikóba, ami egy egység a hűtőbordával. (nehogy olcsó legyen a pótalkatrész jerligére) Az egészet a CPU 4db leszorító csavarja tartja a lapon. (egy villanycsatija is van) -
[KGR]
tag
szia!
próbáld szétszedni, megnézni a ventit. Még akár saját kezűleg is kicserélheted. Ha pedig valami komoly gondja lesz, visszarakod a régit és ugy viszed be a szervizbe.melledleg szerintem a venticsere nem jár garivesztéssel, mert a systemdoor alatt van, amit elvileg nyugodtan levehetsz (memóriabővítés stb)
-
Vincentph
csendes tag
Tudod az a gáz a garanciális szervízzel, hogy igazából csak akkor nyúlnak hozzá a szerkezethez ha tényleg vmi komoly gond van. Az ilyen "kerregő-venti" problémára - hiába baromi idegesítő - vagy azt fogják mondani, hogy ez teljesen normális v. pedig átveszik a gépet, 3 hétig nem csinálnak vele semmit aztán visszakapod kicsinált akkuval és karcosan masinát. Persze lehet, hogy csak én vagyok pesszimista de egy jópár helyen olvastam már Mo.-i szervíztapasztalatokat.
-
guti86
tag
sziasztok!
az MSI GX610 -emnek megint kerreg a ventije.. néha hangosabb néha halkabb de néha jo
nem bántam meg gépet de azér ez eléggé idegesítő.. a hőmérséklet amugy ugyanannyi mint régebben...
elvinném szervizbe de pár hétig otthagyni... -
Noda10
tag
ha jól nézem a notebookchecket, akkor a 7400 jobb, mint a 8400...
-
Akkord
csendes tag
Irjátok hogy rosz a 8400go.Kérdezem miért?:-DHa játszani szeretnék tuti nem elég?Mert én nem vagyoke gy igényes csak nyomoma gombokat.Pl Doom3 játszottal 800X600ban leggaygyibb beálitásokkal egy Gf4200 64mb-vl miközben irták rá hogy megeszi a legjob vidkarikat is.Szoval nekem elég az hogy akadás mentes legyen.Ennek tükrében sem jó a 8400 játékra?
Ez azért fontos,mert 12"-13"os notebookban ez a legjobb vidkari.És fotnos a hordozhatóság viszont öcsém foylamtosan játszana rajta.Nah most ha azt mdonjáok ez nem jo játékra akkor igazábol tök mind1 veszek egy sokkal olcsobb intel ráforrasztott vidkarit:-D
Kösz a válaszokat! -
Batmause
tag
Akkor, akit érdekel.
Tegnap este végeztem egy hűtőpad teszetet. Az eredményeket feltölöttem honlapomra, leírással együtt. Más teszteket is találtok rajta. [link]
Saját tapasztalataimat írom le, elsősorban munkára használom a notit. A filmnézés gyakorabbi tevékenységem, mint a játék - arra vegyél inkább asztalit, szerintem.
[link] Még egyszer betettem a linket. Hejhó
-
Scoobyka
addikt
mennyivel erősebb a Go8600GS ,mint a 7600 go grafikus alkalmazásokban?...esetleg gémekben mennyit jelent?
tapasztalatok érdekelnek és nem a www.notebookcheck.com -
Batmause
tag
A mérések során a HDD-t figyelem a legjobban, ugyanis a HDD Sentinel folyamatos méréseket végez és grafikonon is megmutatja a folyamatos hőmérséklet változást.
Mostanában jóval kevesebbet játszom, ezért is jobb az eredmény. Mostanában inkább dolgozom a gépen, noteszgép akkor is munkára való - szerintem.
CPU, GPU? Nem is volt arról szó...végig csak HDD-ről beszéltem. Nekem azzal volt a problémám,
"HDD gyakran átugrotta az 50 fokot, a GPU-ról meg ne is beszéljek..."
Logikus, hogy 50 nem is CPU és nem is GPU lehet. Nekem a tavalyi évben (2007) 3 winyóm mult ki a magas hőmérséklet miatt, a GPU/CPU tervezésébe eleve a magas hőmérsékletet tervezik be - hiába a Maxtor köztudottan magas hőfokon működik, időnként olyan forró volt hogy égette a kezem - és ez az asztali gépre vonatkozik. Asztali gépben könnyen cserélek winyót, de notiban?"(csak megemelve)" - most mit akar jelenteni? Húzod a GPU-t? Vagy az egyszerűbb megoldást - radírt a gép alá?
-
Barto
aktív tag
A tipusod drivereit nem ismerem, így abban nem tudok nyilatkozni, hogy milyen XP alatt. A 6GB-s WinRe partició lényegében egy image partivió, ahonnan, ha elszáll, akkor helyre lehet hozni a gyári telepített változatot. Az enyémen is volt 2GB, de leszedtem az első pillanatban, újra képeztem a particiókat. Belőttem egy nekem megfelelő rendszert, és azt ghostoltam. Tehát ez csak biztonsági mentés. Akkor lehet előcsalni állítólag, amit még nem próbáltam soha, ha szűz a vinyó, csak ez az elvileg láthatatlan részen van csak adat. Bootolsz a gyári driver cd-ról (amiről elvileg csak ekkor hajlandó bootolni, azért gondolom, mert nekem akkor nem bootolt róla, ha véletlenül benthagytam, de már volt fent oprenszer), és felkínálja a helyreállítást. Elvileg. De én még ilyet nem tapasztaltam. Na meg az enyémen gyárilag valami holland/dán/norvég/lapp/etruszk
XP volt, amiről úgy gondoltam, nem feltétlen akarok visszatenni. Szvsz nincs arra a mentésre szükség. Ha kell, akkor úgy is olyat akarsz majd, ami a Te szád íze szerint van megcsinálva.
Ha tévedek a többiek úgy is kijavítanak, ha nem akkor remélem segítettem. -
tivat
csendes tag
Hali
Vettem egy MSI VR601-013HU gépet. Ez alapból Vistát telepít. Ezt később is fel lehet telepíteni rá? Van egy 6GB-os rejtett partíció WinRE néven, mi van rajta? ÉS XP SP2 op.is működik minden driver?
Légyszi írjatok válazst. Köszi -
házimozis
tag
Láttam tisztítókat
A fele csak maszatolásra jó, ellenben drága.
Helyettük: szarvasbőr (gépkocsi) törlőkendő (új ~1400Ft A4 méretben pl. hypermarketből), majd rálehelsz a kijelzőre
(off állapotában) és törlöd a bőrkendővel.
Nem szöszöl mint a szövet, ha előmosott a bőrdarab, és szappanos vízben lehet kismosni ha retek. By the way, a tenyérzsíros csuklótámasz (billentyűzet) törölgetésére is kiváló félnedves állapotban. Nem szárazra törölni, hanem hagyni leszáradni. -
Urbi8
csendes tag
Szevasztok!!
Olyan kérdésem lenne, hogy a múlt hétttten vettem egy MSI EX600-as Notebook-ot, és az érdekelne, hogy mivel lehet a kijelzőt tisztítani???
Láttam tisztítókat, de valami olcsóbb megoldás jobb lenne.Köszi
-
Vincentph
csendes tag
Én abszolút meg vagyok elégedve vele, szerintem ezért az árért nem kapsz jobbat. Mondjuk játékra, pláne hosszú távon nem az igazi max. akkor ha nem zavar az alacsony felbontás/grafika.
Szal EX610:
Pro:
- remek ár/érték arány
- jó kijelző
- sok kimenet, htpc-nek is jó (d-sub,s-video,hdmi)
- extrák (wlan, bluetooth,kártyaolvasó,webcam)Kontra:
- gyenge akku-üzemidő (max. 2óra)
- törékeny felépítés (nem 1 masszív darab)
- pont a kéz alatt melegszikSima 32bites XPSP2 van fenn. Remélem segítettem

-
-
Vincentph
csendes tag
Nos, én nem vagyok egy nagy gamer de egy 3napos lanparty alkalmával sikerült elég sok játékot tesztelni rajta. Nem kell csodákat várni egy radeon 2400-tól, ez a gép nem játékgép, de ahhoz képest jól teljesít.
A régebbi játékok tökéletesen mennek rajta, ami mondjuk nem meglepő (counter, quake3, battlefield1942). Az 1-3 éves játékoknál már van ahol le kell kicsit venni a grafikát, de ezeknek a többsége is még játszható natív felbontáson is (sw battlefront2, swat4, flatout2). A mai játékok már nem futnak jól ezen a felbontáson és a grafikát is le kell venni, de azért össze lehet hozni egy játszható szintet (ut3, cod4, crysis). A crysis azért erősen súrolta a játszhatóság határát 800x480 min. grafikán is, de még többé-kevésbé folyamatos volt a kép. 3Dmark05-ben 2715 pontot ér el a gép (patchelni kell, hogy fusson), ehhez lehet viszonyítani.
Problémám főként a driverrel volt (ut3, starcraft(!), tf), de miután megtaláltam a mobility moddert szerencsére ment minden. Ja és 1 tanács, fel se nagyon rakd a gyári MSI radeon drivert mert egyszerűen kiírthatatlan

-
PBR13
csendes tag
Ha már Albacomp, ajánlom mindenkinek a figyelmébe a Business V4 típust
T7100, Go8600GS (256MB) és mindez 183e-ért +5e-ért pedig 2GB-al!(Bár ez egy MSI topic)
Az igencsak 2700-as 3Dmark6!
-
házimozis
tag
válasz
Batmause
üzenetére
A-ha.
Igen, az jó tud lenni, ha nem a notebook (semmire nem elég) kis ventillátora sivít, hanem egy(2) 3x akkora suhog alant.
Hogy az ne mondjam, másik dimenzióba kerül a notebook, ...meg a felhasználó is. 
Olvastam egy Dell tesztet, 4db
ventillátor van abban a gépben, tudnak valamit.
Ellenben az MSI, egyenlőre csak turbo gombbal jeleskedik. Én a 4 ventire szavaznék inkább. -
Noda10
tag
kösz srácok!
máris indulok vásárolni,amint megjött a pénzem. pmben elküldhetné valaki,ha pesten lát bárkinél 2gigás ex610et 157knál olcsóbban. mert nekem eddig ey a legalasonyabb... -
Vincentph
csendes tag
Szervusz! Én Xp-vel használom az EX610-emet és tökéletesen megy rajta minden (az MSI honlapján fenn vannak az Xp driverek). Egyedüli problem a videokártya driver mert noha lehet használni az MSI honlapján lévőt, az elég vacak, sok játékban csinál vele érdekes dolgokat (pl. UT3). Én ajánlom a driverheaven mobility modderjét (http://www.driverheaven.net/modtool/) amellyel az eredeti ATI drivereket használhatod mobil gépekhez. A vistával kapcs. negatív tapasztalataim vannak, de kétségtelen hogy az energiagazdálkodása fejlettebb mint az Xp-jé. Nem raknám fel, majd talán az SP1-et ha másnak beválik.
-
_seth_
veterán
válasz
Informátor
üzenetére
Akkor nem lesz olcsó buli....
Albacomp hogyan kapcsolódik a problémához? Ez egy MSI noti. Vagy az albacomp lenne a hivatalos szervize az MSI notiknak is? Nem értem

-
gr.bence
aktív tag
nemtudom eldönteni azt sem hogy bekapcsol -e vagy sem állapot jelző világít.fullra feltöltöttem és akkor sem jó.tápkábel tuti jó mert tölti passz nemtom szervíz lesz belőle.
-
_seth_
veterán
Adott egy VR600-as MSI notebook és eltörtek rajta a kis pöckök amik csukvatartják a lehajtott kijelzőt, ebben a modellben ami a kijelző felett van kis pöcök az fix, nem mozdul el, azokat szeretném kicserélni egy notin. Tipp? Vkinek esetleg van ilyen bontott cucca? Vagy van olyan bolt/szervíz aki kérésre küldd nekem ilyet postán?
Mi a címe az MSI hivatalos, fő-fő szervizének?
-
dominik009
csendes tag
válasz
dominik009
üzenetére
Hangot ad és csak a kijelző szar ??
-
gr.bence
aktív tag
sziasztok.
megadta magát az msi gx600px-em nem kapcsol be a kijelző probáltam mindent kivettem aksit vissza és akkor sem.nemtom mi lehet annyi volt hogy lemerül és hibernálta magát aztán bekapcsoltam gyorsan rádugtam töltőre és semmi se kép se hang
kurva ideges voltam hogy ennyi pénzért ilyen cuccot kaptam de elvisezm szervízbe és megcsináltatom fasza mert várhatok legalább 2-4 hetet hogy mecsinálják.na csak ennyi akartam de amugy ha hibátlanul münködik akkor kurva király gép főleg uj biosal.
-
Noda10
tag
Pár helyen ahol árulják az ex610et azt írják, hogy csak Vista támogatás. Használja valaki XPvel?
me úgy általában? szerintetek érdemes a zsír új gépre Vistát rakni?
tapasítalatokat várok. Köszi -
shadow_81
csendes tag
az enyémben elvileg nincs is kamera...legalább is a tájékoztató szerint...de valahogy mégis találtam egy USB20 1.3 Mp -st

-
shadow_81
csendes tag
keresd a hardver DIP kódját, utána már nem lesz kunszt drivert keresni. milyen oprendszered van?
-
Noda10
tag
Nem akar valaki olyan kimerítő leírást csinálni egy EX610ről, mint amilyet Darth Raven csinált a saját gépéről ?

-
Batmause
tag
válasz
házimozis
üzenetére
Hali, megvettem. Zalman ZM-NC1000. Abszolút nem hangos, szinte észre sem venni. Illetve tetszik, hogy nem vesz el egyetlen USB-portot sem - van rajta egy plusz port.
Hűtő nélkül is hamar elérte a 30-35 fokot teljes alapjáraton, most meg minimális használat után 31 fokos - 1 óra folyamatos bekapcsolás után...
Este tényleg megnyúzom, kíváncsi leszek a napi maximális hőfokra. HDD gyakran átugrotta az 50 fokot, a GPU-ról meg ne is beszéljek...

Remélem jól teljesít majd.
-
adamsX
aktív tag
nem próbálta még valaki húzni a videókártyát a notiba? Nekem egy x1200-as van de ha cod 2- ök akkor csak 15 fps-el megy minden le van állítva minimumra, és a felbontás is alacsony. idegesít hogy lassú. lehet egy kis tuning segítene neki.
-
Diego!
senior tag
Megvan az új noti. 
MSI VR610X
Eddig tökéletes.

-
Informátor
csendes tag
Ha még nem takarítottad, vagy ha már igen és porzott rendesen, akkor:
szedd le a VGA hűtőt, mert kifelé hiába fújsz, ha már nagy mennyiségű por állt össze a két borda találkozásánál. Ez az összeállt szmötyi ugyanis kifelé fújva a CPU hűtő rézlamelláin fennakad. Kintről visszafújni a ventillátorba megint nem szerencsés, kapd hát le a VGA hűtőt. De akkor már újrapasztázhatod a CPU hűtőt is.
-
Noda10
tag
-
Barto
aktív tag
Köszönöm mindkettőtöknek a segítséget. Igyekszem ezt a csere dolgot itt Debrecenben is kiharcolni. Megnéztem a userst, hát egy kicsit drágállom, itt a Kingstone ramokat Civisben 5 fél körül adják áfával. Ajánlották az A-DATA ramokat, amelyek szintén 5 év garosak. És ugyan annyiba kerülnek. Nagyon elgondolkoztam, mert az a bót
ezzel a beszállítóval van szerződésben, de kevés helyen álltak így hozzá a vevőhöz mint itt. Rendes volt az eladó, mert mondta, hogy vigyem be a notit. Teszünk bele egy ramot, minden különösebb nézelődés nélkül, hogy nézzük meg akadnak -e. Ha nem akkor feltehetőleg menni fog mással is, valószínű hogy dualban. De ez csak az Ő állítása, ezért voltam/vagyok kíváncsi a magán úton szerzett tapasztalatokra. Mégegyszer köszönöm. -
[KGR]
tag
elvileg 533ban fog menni mind2...de arrol fogalmam sincs, hogy dualba-e..
amugy elvileg jobb üzletekben beveszik a régi memódat és kicserélik neked olyanra mint amilyen kell neked... pl 1Giga 533-est beadsz, és kapsz 2 giga 677est kis ráfizetéssel..
ilyen üzlet pl a Users -
-
C14NZ
tag
A Warcraft III megy az EX610X-en és nem diavetítés. A WOW-ot nem próbáltam. Nem hinném, hogy lenne olcsóbb gép hasonló kiépítésben, de ez csak az én véleményem.
Mod: 156k messze van a meghatározott összegtől, ahol én néztem, ott 139k volt a VR610X és azóta láttam 135k-ért is.mod2: AdamsX-nek van VR610X-e!!! Fut rajta a WOW?
-
-
Barto
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
A jó múltkorában kérdeztem itt mindenkit a memóriaidőzítés miatt, hogy is van ez, főleg a dual ch miatt. Na sikrült is ugyan-olyan modult tanálni(mint ami a notiban is van), meg is rendeltem, még decemberben, és ma jött a mail, hogy törölve a rendelés, mert nem tudják beszerezni.
Na így most ott tartok, hogy csak akkor lesz nekem dual ch., ha két egyforma ramot veszek. És el is keseredtem a következő miatt: Azt mondták, hogy ha nem dual ch. kit-ben veszem akkor nem biztos hogy lesz dual ch. Még ez nem is lenne probléma, de a régebbi modalleknél a notikban ha nem ment dualban, akkor sehogy sem ment.
Erről tud valaki valamit, hogy az M667/655notiknál és abban az időben kiadott társaiknál ez hogyan is van? Mert ha igaz, akkor még szerencse hogy nem kaptam, mert akkor lehet, hogy a nyakamon lenne egy modul, amit nem tudnék használni.
Ha van valakinek ezzel kapcsolatban valami tapasztalata kérem írja le! Köszönöm szépen! -
Amarth
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- World of Tanks - MMO
- Ubuntu Linux
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Macbook Pro 14" M1 Pro - 2022 gyártás, 10 GPU, 14 CPU, 32 GB / 1 TERA - garancia (102)
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- MacBook Pro 15 A1707 (2017) asztroszürke és Apple Magic Mouse A1296 Olvasd el figyelmesen kérlek
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 0perces Kolink KLA-003
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

hűtőpadot kell venni. 
)
XP volt, amiről úgy gondoltam, nem feltétlen akarok visszatenni. Szvsz nincs arra a mentésre szükség. Ha kell, akkor úgy is olyat akarsz majd, ami a Te szád íze szerint van megcsinálva.

ventillátor van abban a gépben, tudnak valamit.