- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
Új hozzászólás Aktív témák
-
vampire17
addikt
Sokaknak volt az msi gx600-as laptopoknal windows 7 alatt egy ismeretlen eszkozuk, nevezetesen a Intel(R) ICH8M LPC rol van szo.
Vegre megtalaltam a neten, hogy milyen driver kell hozza: Innen toltheto hozza a driver. Amugy valami eHome Infravoros erzekelo a cucc.
-
vampire17
addikt
hali. most vettem egy MSI GX600PX-214HU laptopot. XP-t raktam ra, mgy is minden faxan csak az az istenverte webcam nem mukxik. nyomkodtam a gombjat meg minden de nem kapcsol be. drivert sehol nem talatam hozza. gondolom az azert kene
mi a teendo? hol talalok hozza drivert? a hivatalos MSi oldalon nincs webcam driver. az eszkozkezelobe sem ir ki ismeretlen eszkozt.
-
vampire17
addikt
válasz
chriskross #6757 üzenetére
koszi! sajnos nem most vezsem meg, csak kb 2 honap mulva. de mar nezegetem
-
vampire17
addikt
hello a kovetkezo lenne a kerdesem: ez a ket Notebook kozott vacilalok: MSI GX610X-047HU
MSI GX610PX-044kifejtene valaki hogy mi a ketto kozott a kulonbseg es hogy melyiket eri meg jobban megvenni? (2000ft a kul a ketto kozott) ahogy latom a felbontas meg az akku a ket fo kul. nekem az lenne a lenyeg hogy a jobb akkus kene. de nem tom kinezni hogy melyik a jobb.
elvileg az olcsobb, de tuti van benne valami turpissag
koszi a segitseget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!