- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mentos
tag
Hali!
Az AMD-k nem tudom mennyire gyorsak v lassúak, de az biztos h jobban melegszenek mint az Intel C2D-i, és ez elég fontos szempont egy notinál.
Red Alert 3 futtatásával nem csábítanálak, pláne nem natív felbontáson, az az általad nézett gépen ugyebár 1440x900.
Egyrészt nem is biztos h a játék támogatja ezt a felbontást, de ha igen akkor is miheztartás végett: nekem a GX600PX-214HU-ban /azaz 2,1GHz C2D + 8600GT 512DDR2 VGA/, 1280x800-as felbontásban 12 fps-t produkált a kis drága magas beállítások mellett, és akkor még van ugyebár az ultra-magas /max/
Erre egyébként más GX600 tulajnál is kíváncsi vok h nekik is ilyen vacakul megy a RA3, vagy most csak az én full haldokló windőm az oka ennek a kis fps számnak?!
Mert azért a C&C3: KW simán és folyamatosan futott max beállításoknál. -
mentos
tag
Halihó!
Hol is kezdjem..
Néhány hete egy e-mailes megkeresésre reagélva írtam le tapasztalataimat ismét a GX600-ammal kapcsolatban, talán másnak is érdekes lehet...A korábbi tesztem óta is teljesen jól működik a gépecske, talán a Windőt kellene rajta újrahúzni, de ezt a LAN-party számlájára írom
Na mostmár komolyan, tényleg a teszt óta azért nyűzom rendesen szerintem nemigen van olyan nap hogy ne menne, melóban is nap mint nap használom, igaz az egy héten nálam csak 3 napot takar
Van használva irodai munkára, játékra, filmezésre, kép és videószerkesztésre, legtöbbször hálózatról, de azért volt már az étvágya az aksira is bízva bőven!
Egyedül talán a TURBO gombot nem szoktam rajta használlni, pontosabban szoktam, de inkább akkor mikor aksiról megy /olyankor energiaspóroási üzemmódba kapcsol/.Mizériái:
Nem sok probléma van vele, néhány /egyenlőre szerintem/ apróság
- az egyik hogy mikor egy idő után a képernyővédő megy és alapból van vmi beállítva h kb. 15 perc üresjárat után kapcsoljon le a monitor még tápról is, hogy ezzel is kíméljük a technikát, ugyebárszóval lényeg, h miután lekapcsolt a monitor, és te visszamész ügyködni a géphez és visszakapcsolódik a monitor, akkor pár szinttel lejjebb veszi a monitor fényerejét a gép /kb mintha aksiról nyomtál volna neki egy TURBO gombot és takarékon lenne a fényerő/.
Tehát a fényerő levéve, de nem tudod feljebb venni, mert a SCM /System Control Manager/ azt írja h maxon van.
szerintem ez kibírható apróság, csak néha furcsa...- a billentyűzetről annyit h nekem az szokott inkáb előfordullni, mind játéknál mind egyábként, h a szűkített kruzor bill. miatt néha eltéved az ujjam, és az előre + bal nyíl helyett a shiftet és a ctrl-t nyomogatom és meglepetten nézek h nem akar menni
- az í betű megszokás kérdése, beleivódik az emberbe h az asztalin itt az í, a lapitoin, meg ott...
néha már inkább az asztali gép kalviatúráján keresem a Shift mellett az í-t, mint fordítva...- egy kis zörgést, vagy vmi furi hangot észlelek néha a gép jobb alsó 1/6-a felől, ahová a címkék vannak ragasztva az alól, szerintem a vinyó lehet ott, de nem néztem még utána, szal az néha komolyabb adatműveleteknél, hosszabb játék után, vagy vmi szokott picit ott ciceregni de nem aggódom őszintén szólva, aztán lehet h kellene, de nyugodt természetű vok
- ami egy kiicsit aggasztóbb probléma h a tápcsatija nem 100%-os érintkezésű...
értem ezt úgy h picit lehet mozgatni a tápcsatiját ha nem asztalon van pl. a gép hanem az öledben és tápról megy akkor lehet ez probléma...Melegedés jellegű probléma hálistennek sehol, 75fok fölé még nem ment se a proc se a GPU, everest szerint...
Szerintem jól egyben van ez a kis gép.
Igazából ez a VGA teljesen elég neki, bár a DDR3-as memók nem esnének rosszul
Nekem pl kifejezetten jó h van num bill. de van akit idegesít, én szeretem ez is szempont lehet pl. ha 2 gép közt vacilál az ember.
de szerintem már a2 év gariért megéri...ujjlenyomatok elkenődnek / összefüggővé válnak 1 idő után
Hát jó hosszú lére eresztettem megint...
Ha valami konkrét kérdés van még, állok elébe...
mentos
-
mentos
tag
válasz
Diego :[ #8166 üzenetére
Halihó!
A magam GX600PX-214HU-járól beszélhetek, eddig tökéletesen helytáll, kb. 1,5 hónapos.
Most így hirtelen amit találtam régi nagykeres árlistában:
- MSI 9 cellás 4400mAh fekete akku 15.4" GAMER sorozathoz is!
22900.- + áfa = kb. 27500.-- MSI 9 cellás 7200mAh fekete akku 17" GAMER sorozathoz is!
22900.- + áfa = kb. 27500.- -
mentos
tag
válasz
zsoca929 #7774 üzenetére
Persze h ismerem az MXM szabványt, csak épp mikor én tájékozódtam ebben a témában, pár hónapja, nyilvánvalóvá vált számomra h ez nem épp kivitelezhető project.
ebay-en én is nézelődtem annó, és használlt dell + hasonló notikból való darabokat találtam, újra sehol a neten nem leltem...
+ugyebár az egy dolog h megveszed esetleg a jobb MXM-es karit, de figyelni kell, h 1, 2, 3-as szabvány, + a hűtési megoldás minden notiban más, egy erősebb VGA-val pedig lehet h a gyári megoldásnál vmi erőssebb kéne már, szal sok vele a macera, ezért mondom h ez egy olyan project ami a megfelelő VGA beszerzésétől a normális működéséig egy hosszas igencsak kihívásokkal teli project.
ezért írtam h "elméletileg" cserélhető, mert nem oly egyszerű dolog ez, mintha pl. asztaliba venél új VGA-t, hogy kicseréled azt csá. Ez kissé bonyolultabb annál.
-
-
mentos
tag
válasz
leecheer #7374 üzenetére
Ember a HotStart nem a progi neve, hanem a gombé, ami nálad lehet h P1, mert nekem is az, de a kinti gépeken HotStart felirat van P1 helyett!
A progi ami kell a konfigurálásához, az meg a System Control Manager névre hallgató cucc, ami letölthető az MSI oldaláról mind XP, mind Vista alá...
-
mentos
tag
válasz
Coolmat #7364 üzenetére
Kis észrevétel:
az általad mutatott linkben található adatok és a GX600PX-214HU-ban lévő 8600M GT adatai:
Adatok: linkelt lapon ----- GX600PX-214HU-ban lévő 8600M GT
Manufacturer: NVIDIA ----- NVIDIA
Model: GeForce 8600M GT ----- GeForce 8600M GT
Codename: G84M ----- G84M
Pixel shaders / Vertex shaders: 32 ----- 32
Core speed: 475 ----- 500 /shader: 1000/
Memory speed: 700 ----- 800
Memory Bus: 128 ----- 128
DirectX: 10 ----- 10Olvastam valahol még a vásárlás előtt h az MSI emelt órajeleken üzemelteti a videókarit a GX600-ban, de el is felejtettem a sok mizéria közepette, de ezekszerint igaz...
-
-
mentos
tag
thx a haladékot
Sennheiser fülesben biztos lehetsz h jól szól, tapasztalatmásodlagos vinyóhelyet nem tudom...ha mondasz vmit h hol lehet megnézni szétszedés nélkül akkor megmondom, mert mint képen /tesztben/ is láthattad le van garimatricázva szal nem nyitogatnám fel szívem szerint
Memória slotokra is vmi hasonló igaz, de ha jól eméléxem, akkor a kézikönyv szerint 2 slot van benne.
Tudom én vok a bunkó tudatlan állat, de mi a nyavaja az a Assasin Creed?
-
mentos
tag
válasz
kolivanov777 #7288 üzenetére
Driver-t feltetted?
én anélkül h látta volna eszközkezelőben a win feltettem a drivert hozzá aztán bekapcsolatma gombbal és működött.chaval: hát ezeket így 2 nap alatt még nem volt időm tesztelni
-
mentos
tag
Igen az az amire a linked mutat.
Iponosoknál tényleg az van h HDMI : nem; de az is ott van h 3év ggari van ré, pedig az sem úgy vanpedig ez volt az egyik érvem vásárláskor, a 8600GT mellett
chaval:
Aksi mint írtam 6 cellás, ha jól emléxem, 4800mAh-s, de asszem a 6 cellásk amiket láttam mind annyik.
A beépített hangszórók jól szólnak, játékhoz szerintem teljesen elég, mondjuk amiket eddig kipróbáltam: C&C3 + KanesWrath, Full Drive 2: Hummer, szal ezeknek a hangja teljesen rendben volt, jack-en keresztül külső hangszórón még nem próbáltam, többcsatornás hangrendszerem meg nincs, szal azon nem is fogom.Egyébként én is pont ugyanígy jártam a noti vásárlással mint te h jóideje nézegettem, mire elszántam magam addigra az a típus megszűnt -> magasabb felszereltséggel lehetett csak kapni, és hálistenek a végén ennél kötöttem ki
Örülök h hasznosnak ítéltetett a leírásom, nem is fél órámba került végül...
-
mentos
tag
Akkor álljon most itt egy kis teszt az MSI GX600PX-214HU-ról, ahogy korábban ígértem.
[link]
Megrendeltem, rekord gyorsasággal megkaptam, örültem mint... szóval nagyon...
Mégjobban megörültem mikor megláttam a boltban h nincsenek rajta lángnyelvek, azaz Performance Edition, így viszont táska és egér sem jár hozzá, de ez legyen a legkevesebb.A kis jövevény dupla dobozban érkezett, a szokásosnak mondható szürke dobzon belül lapult a "fülönragadható" változat. [link]
A kifejezetten ízléses és szerintem szép doboz [link] oldalán a specifikációkkal [link] rejti a kis csodát.A mellékelt füzetek, szépek, jók, de azért egy magyar nyelvű használati utasítást még kibírt volna a csonag véleményem szerint, bár a mellékelt CD-n fent van az angol verzió, de azért mégiscsak, na! [link]
A csomagban találjuk a füzetek és a CD mellett a 6cellás aksit, és a töltőt.
A CD-re ezúttal sem sikerült felzsúfolni az XP-s meghajtó-progikat, de ne szaladjunk ennyire előre.Performance Edition lévén tehát nyoma sincs lángcsóváknak, ami egy szép, visszafogott, nem hivalkodó, inkább szolíd külsőt eredményez. [link]
A GX600-at felnyitva azonban egyből látszik h nem hétköznapi kis masina ez. [link]
A lángnyelvek innen is lemaradtak, azonban a Turbo gomb és környéke változatlan maradt, [link] így egy csicsák nélküli nagyon komoly kis gépet kapunk.Még mielőtt belemásznánk az aljáról a dokumentáció, elvégre mégiscsak innen kapja a levegőt: [link] [link]
Örök a bizonytalanság a csatlakozók körül.
Ebben a modellben:
- Bal oldalon kapunk egy Kensington zárat, Lan és modem csatlakozót, 2 USB csatit [link], valamint az optikai meghajtót. [link].- Jobb oldalon több izgalom vár. [link]
Sorrendben: felül az ExpressCard, alatta az eSata csatlakozó és a TV tuner antenna csatlakozója, amit nagy valószínűséggel ebből a gépből is kihagytak.
Tovább haladva: IEEE1394, 2USB, HDMI, S-video out, VGA, tápcsati.- Hátul egy újabb Kensington zár mellett hömpölyög ki a meleg levegő. [link]
- Elöl [link] lelhető fel a 4 formátumot kezelő kártyaolvasónk: MMC (Multi-media Card), SD (Secure Digital), MS (Memory Stick), and MS Pro (Memory Stick Pro)
valamint a szokásos LineIN és Mikrofon bemenetek, és a Fülhalgató kimenet.Felnyitva a gépet nem túlzásba vitt matricázással találjuk szemben magunkat. [link]
Kellemes összhatású az egész gép. [link]Első bekapcsoláskor FreeDOS op.rendszer fogad minket, részemről ezt eltávolítva nekiestem az XP telepítésének, ami gyorsan és zökkenőmentesen zajlott, semmit sehová nem kellett állítgatni, egyedül az időzóna, és a dátum/idő párost kellett a helyére tenni.
Windows zökkenőmentesen felment, netről letöltött XP-s drivereket CD-n áthoztam másik gépről, azok is gond nélkül felmentek mind, persze nem tudtam még kipróbálni a különféle csatlakozókat h mind tökéletesen működik-e, de egyenlőre nem fest rosszul a dolog.
És akkor kis eredménylista:
3DMark03 B360 Free Edition: (MSI EX700X-031 - 5545 /Balázs1986 eredményei alapján/)
Alapjáraton: 11254
Turbo-n: 11871; CPU max: 73°C; GPU max: 75°C3DMark05 B120 Free Edition:
Alapjáraton: 7353; CPU score: 6950; CPU max: 71°C; GPU max: 74°C
Turbo-n: 7497; CPU score: 8125; CPU max: 73°C; GPU max: 74°C3DMark06 B110 Free Edition: (MSI EX700X-031 - 1554 /Balázs1986 eredményei alapján/)
Alapjáraton: 3905; SM 2.0: 1641; SM 3.0: 1389; CPU: 1892; CPU max: 71°C; GPU max: 73°C
Turbo-n: 4005; SM 2.0: 1656; SM 3.0: 1388; CPU: 2280; CPU max: 73°C; GPU max: 73°CCS: Source játék által ajánlott beállításokkal, Stressz Teszt: átlag 169,5 fps 1280*800.
/Water detail: reflect world; AA: no; Filter: Trilinear; v-sync: disabled; minden más opció max.-on, igen Full HDR-el/Vinyó:
3DMark tesztek alatt 40-41°C
Igénybevétel alatt /pl. cd grab/ max 45°CAlapállapotban hőmérsékletek: HDD: 41-42°C; GPU: 58-59°C; CPU: 51-53°C
Működés közben: [link]
Turbo gomb akcióban[link]
Tapasztalatok, észrevételek 1 nap használat után:
- Floppy meghajtó nincs a gépben, de senkinek nem lesz hiányérzete, mert az optikai meghajtó tökéletesen szimulálja a Floppy-drive hangjait!
valamint becsukáskor furán kattan egyet mintha nem rendesen a helyén akarna visszacsukódni, vagy vmi akadna.
- A noti 2 oldala között nem feltűnő, legalábbis nekem nem zavaróan nagy a hőmérsékletkülönbség.
- Az a kellemes és szép fényes felület amivel az egész gép rendelkezik, 1 nap nagggyon óvatos használat után ilyen lett: [link]
- A billentyűzete egész érdekes… az ”É” betűnél hogyúgymondjam kicsúcsosodik.
A ”H” és az Enter billentyűk közötti rész cseppet kiemelkedik a gép/kalviatúra síkjából, és ennek a dombocskának az ”É” betű bal éle a csúcsa.
[link]
[link]
Talán a 2. képen látszik viszonylag amiről beszélek, pont az MSI felirat alatt.- Venti hangját nem lehet hallani. Egyedül Turbo módban lehet vmi halk kis muzsikát fellelni, de alig észrevehető, mondjuk nekem itthon asztali gép se hangos, sőt! de nemigen hallani a noti hangját tőle.
Mindent összevetve nagyon elégedett vagyok a masinával, csak ajánlani tudom mindenkinek.
Jah mégvalami:
A proci tápellátás alatt is 3 lépcsőben pakolgatja az órajeleit.
800MHz /8*100MHz FSB; 130MHz RAM/
1,2GHz /6*200MHz FSB; 265MHZ RAM/
és 2,1GHz /10,5*200MHz FSB; 265MHz RAM/
Turbo gomb hatására az FSB 240MHz lesz, így 0,9 - 2,5GHz váltogat a proci.
A VGA se nem vesz vissza se nem erősít semmikor.
/GPU: 500MHz; Sharder: 1GHz; MEM: 400MHz/Bocs mindenkitől a hosszúságért, de úgy látom többek érdeklődését felkeltette ez az ördögi kis masina!
-
mentos
tag
Hali én tegnap vettem ilyen kis aranyost és egyenlőre minden csodás, csak ajánlani tudom, nemsokára kicsit részletesebb tapasztalatokat is írok /kb. fél óra-óra múlva/.
Mint fentebb írtam XP simán felpattant rá, minden macera és állítgatás nélkül /sokakanak volt gondja a sata-s vinyók miatt h vmit biosban kellett állítani h elinduljon az XP install/.
Nem tudom milyen ajánlatot kaptál, de ipon-nál 180e-ért osztogatják.
Apropó! akinek még ilyen van:
kinek mennyi gari van rá?
Mert nekem iponosok 3 évet mondtak + honlapon is az van, de egyetlen helyen látok bármi garis infót a papírok közül, és ott 24hónap van... -
mentos
tag
Még a héten /holnap, max. pénteken/ csinálok részletes leírást róla tesztekkel, képekkel, tapasztalatokkal.
Eddig minden nagyon pozitív semmivel nem volt a legkisebb probléma sem...
Valaki azt meg tudja nekem mondani h a P1 aka. HotKey-t hol lehet programozni ?
-
mentos
tag
válasz
chriskross #7249 üzenetére
ahhham köszi megvan!
Én is ezzel próbálkoztam csak nem igazán ment de most nekiestem toll végével, és így már ment, kissé agressívan kell toln neki
-
mentos
tag
válasz
chriskross #7247 üzenetére
Tényleg szép az a logó, de nem vok nagyigényű, nekem tökéletes ez is, így kívülről egy szlíd kis gépnek néz ki, de mikor kinyitod látod h valami vad dolog van itt belül
Viszont amit nem tudok, és nemigen akarom még így első órákban feszegetni, szal h az expresCard slot az hogy működik?
mármint van ott vmi takaró műanyag féleség, azt hogy kell elmozdítani onnan? -
mentos
tag
válasz
chriskross #7244 üzenetére
nice...
mit csináltál a lángnyelvekkel?
higító? -
mentos
tag
válasz
Balázs1986 #7237 üzenetére
Tévedés!
Nem ilyet kaptam
A Performance edition nem ilyen.
Habár a jelek szerint D3mo GX610PX-059-je is így néz ki, a GX600PX-214HU Performance edition más!
Konkrétan ilyen:
[link]
[link]
[link]
[link]Jah és szerintem ebben a cuccban is sata-s vinyó van, de simán minden macerálás nélkül feldobtam rá már az XP-t.
-
mentos
tag
válasz
Coolmat #7219 üzenetére
Hali!
Hazaértem a nagybevásárlásból, majd írogatok még pontosabban mindenről, elöljáróban csak annyit hogy nagyon állatul néz ki a gép, és hála az égnek nincsenek rajta lángnyelvek, és így annak is néz ki, ami... egy nagyon komoly notinak!
Csinálok képeket, és akkor megláthatjátok ti is milyen a lángok nélküli változat, mert ilyenről én sem láttam neten sehol képeket...
-
-
mentos
tag
Nah elszántam magam...
Beszállok az MSI klubba én is egy MSI GX600PX-214HU-val.Azért őrület h 180eFT-ért meg lehet kapni egy ilyen vasat...
Eredetileg MSI EX700X-068HU-at néztem, de az a 20e, amivel a GX600 többe kerül, megéri a 8600GT VGA-t benne. -
mentos
tag
válasz
chriskross #7202 üzenetére
szuper!
köszöntem! -
mentos
tag
chriskross:
Igen arra emlékszem h ezt kibeszéltétek, a kérdés annyi csak h az XP nek sem fog-e ez gondot okozni?D3mo:
Azért mert a procid visszaveszi az órajelet ha nincs terhelés alatt, ezért is van odaírva h 800 MHz. -
mentos
tag
Az MSI GX600PX-214HU-hoz 3GB memóriát adnak, nem teljesen emléxem már hogy mit mondtatok h az miért jó, de azt tudom h a vége az volt h jó az úgy, és működik is rendesen, nem kell a 2x2GB bele...
Viszont én ezt a gépet mindenképpen XP-vel használnám, az fel tudja fogni, hogy ez a 3giga neki jó ?
Remélem értitek a kérdést -
mentos
tag
válasz
chriskross #7191 üzenetére
-
mentos
tag
A TV-tuner dologró a #6791-es hsz-tól kezdődően olvasgathatsz...
De lényegében még senki nem látot ilyen kütyüt, úgy tűnik amik ide kerülnek notik azokban ez szigorúan "opcionális"
És csak digitális TV tuner lenne benne, de erről a fent említett hsz-től olvashatsz mint említém... -
mentos
tag
válasz
szokelaszlo #6793 üzenetére
ez a kérdés-kör engem is érdekellne...
Jól esne a lelkemnek egy ilyen beépített tuner, legalábbis ha lehetne szerezni vhonnan... -
mentos
tag
válasz
BeneJoe #6781 üzenetére
Félre teccett engemet érteni...
Én épp azt mondtam h a 600-asról, amit te is megrendeltél, arról van infó relatíve bőven, és a 700-as az amiről nincs...
de sebaj...egyébként itt a többségnek /mármint az EX600 tulajok közül/ EX600(X)-076HU-ja van, de amint azt az uccsó 1000hsz alapján leszűrtem "kopasz12"-nek pl. ugyan olyan van mint neked lesz, azaz 253-as
Egyébként azt tudja itt vaki, hogy hogy a szám után mit jelent az "X" ???
Csak van olyan bolt ahol lehagyják, vagy tényleg van különbség az EX600 és az EX600X között ?! -
mentos
tag
válasz
dominik009 #6774 üzenetére
Halihó!
Sírva könyörgöm mondj nekem 1 hsz-számot legalább!
Rászántam néhány napot, és elolvastam az utolsó 1000hsz-t sehol egy kukk sem volt az EX700-ról, ellenben az EX600-asról valóban sokmindent olvashattam, amilyen géppel megfigyeléseim szerint kb. 13 ember rendelkezik. Kicsit el is szomorítottak az olvasottak.
Viszont a 700-asról semmi nincs kb. az egész fórumban...keresőt is használtam...
ez alapján Zimbabwe-val és velem együtt az egész fórumban 6ember érdeklődött a 700-as iránt, ők vagy nem kaptak választ, vagy vki rájuk förmedt hogy olvassanak már vissza nemrég volt róla szó...hmmm...nah mindegy azért ha létezik ezen a fórumon vki aki EX700-ast használ szépen kérem írjon nekem priviben, vagy itt vagy bármi!!!
Köszönetem.
-
mentos
tag
Üdv Mindenkinek!
Örülök hogy vére találtam egy MSI-s notikkal foglalkozó fórumot.
Laptop vásárlás előtt állok és 2 MSI-t nézegettem:
- MSI EX600X-253HU
- MSI EX700X-031HUTapasztalataitokkal kapcsolatban olyan kérdésem lenne pár kérdésem:
- Ventijük milyen? (hangos-e, mindig max.-on pörög, ilyesmik)
- Képernyőjük milyen? (néhol olvastam h 1-2 MSI-nél elmosódott, kásás képpel találkoztak a delikvensek...)
- ill. EX700X-031HU tulajoktól kérdezném hogy tényleg van a gépben integrált Digitális (DVB) TV vevő egység?! Mert elvileg az MSI honlapon azt írják, van de őszinténszólva az itthoni boltokban sehol nem láttam ezt megemlítve.Előre is köszi a segítségeteket!
mentos
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Wise (ex-TransferWise)
- EAFC 25
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max