Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:59:01

LOGOUT.hu


Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6007) meszeske válasza Macilaci457 (#6002) üzenetére


meszeske
tag

Köszi a válaszokat!

Még teljesen nem szált fel a köd ,de már dereng a döntés.

Az u3 lejátszót lehet hogy hanyagolom , beszéltem a infopatikásokkal és szerintük nem rossz választás ,de félő az alkatrász utánpótlás, mert kifutó termék./az ördög meg nem alszik ha gond van akkor cumi!/.Egyébként sokan felakadnak a joystickon hogy sérülékeny meg ilyenek. Hát én gyűrtem egy ideig a Sony Ericsonomat , de semmi gondnom nem volt vele , sőt azóta a feleségem gyilkolja és még mindig tökéletes.
Nagyon dicsérték a D2-t hangban és strapában is és megnyugtattak hogy nem kell félni az érintőbillentyűzettől, bírja a gyűrődést talán még jobban mint a hagyományos.
Meggyőző volt azon meglátásod hogy azérintőgombok az iaudio 7 esetében adnak némi okot az aggodalomra nekem sem olyan szimpi , de van akinek meg semmi gond! Egyébként ránézésre ő tűnik a legkeményebb kis eszköznek. Erre varjak gombot!
Szóval még mindig nem rendeltem meg a kis ketyerét, hátha valaki még kiokít ebben a témában.
Hát a készülék súlyára visszatérve pedig lehet hogy műanyagvilágban élünk, de akkor is az a véleményen hogy lehet az mikroelektronika vagy a csöves erősítők. Aki konyít egy kicsit a technikához az tudja hogy a minőség nem csak a technológián hanem az anyagon is múlik. Tudnék számtalan példát felhozni de nem traktálok vele senkit.
Szóval , a döntés nyitott /szerintem már nem sokáig/ de MIlyen Mp3 lejátszót vegyek?!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.