Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macilaci457
őstag
válasz Macilaci457 #3202 üzenetére
ok, leesett..
Hmm. Mindenképpen winyósat keresel, több mint 8Gb tárhellyel....
Fontos a hangminőség, és legyen stílusos, igaz?Nézd meg ezt: [Vibez]
12Gb -os mini hdd van benne
Cserélhető az akkumulátora
Gapless lejátszást kizárólag ez támogatja
Tömörítésmentes formátumok
Jó hangminőség
Egyedi stílus (német, nem kínai termék)negatívumai:
-nincs rádió
-max 20 óra lejátszási idő
-nincs videó, csak képek
-vagy tetszik vagy nemMégegyszer a link: [Vibez]
Ja, kb 45000.- Ft póstával németországból a 12Gb-os.
-
Antonio
senior tag
válasz Macilaci457 #3205 üzenetére
ahha, hát most elszomorodtam, konkrétan mit is jelent hogy bugos? szoftveresen instabil vagy micsoda? nem lehet frissítéssel orvosolni?
tesóm inkáb rockosabb zenét halgat de ettől függetlenül rózsaszínnem jönne be neki
Samsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800
-
Antonio
senior tag
válasz Macilaci457 #3209 üzenetére
végüli is nem rossz a sony de akkor már inkább meizu x3 de utánn aolvasok még
mp4 felejtős ilyen árktegóriában fölöslegess mp4-ről beszélni ... csak a tesóm biztos halotta a tv-ben hogy az milyen jó ...
na még olvasgatok pl itt van ez a mondjuk ezt is mp4 kategóriába találtam de sebaj
Mobiblu US2ezt is a ph teszt is dícséri
Samsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800
-
rumos14
nagyúr
válasz Macilaci457 #3198 üzenetére
iTunes átkonvertálja
sztem ez ugyanúgy félreértés, mint hogy a sony-k atrac-ra koncvertálnak mindent.
-
bwoay
nagyúr
válasz Macilaci457 #3227 üzenetére
aha, meg abból indulnak ki, hogy az mp3 korszak is az iPodtól indul mindenkinél?
az teljesen elképzelhetetlen, hogy valakinek már tetemes gyűjteménye van,
mire megvesz egy iPodot... Mert ugye az lehet legális,
de konvertálhatta akármivel, nem lesz az igazi,
amíg újra meg nem csinálja az iTunes-szal, jól értem?más: ok, hogy lossless, de akkor meg a tárhelyigény nő meg,
és az a 80 GB, ami rengetegnek tűnik mp3-ra,
annyira már nem is sok FLAC-re, vagy AL-re.
Így nehéz a lejátszón spórolni, megint ott vagyunk, hogy 80-100 Ft.[ Szerkesztve ]
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
bwoay
nagyúr
válasz Macilaci457 #3230 üzenetére
160?
akkor számold ki mp3-ra (kb 5x annyi), meg a 160 GB-os iPodra ;)
na, erről beszélek.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
bwoay
nagyúr
válasz Macilaci457 #3240 üzenetére
"a Vibez egyik funkciója egy DJ mód, ami azt tudja, hogy olyan zenéket válogat össze
magától, pl. amit bizonyos ideje nem hallgattál. Ez pl. szerintem fantasztikus. Ez a lejátszó pl. szintén bekapcsoláskor ellenörzi a fájlokat, és ha kell, csinál adatbázist."ez szerintem is remek. kapásból az iPod shuffle jutott eszembe,
hogy majd az algoritmus megmondja nekem, mikor milyen számokat hallgatok
fantasztikus. Erről egy olyan autó jut eszembe,
amiben van egy feature, hogy olyan utakra visz,
amiken régen jártam. Elvisz pl. Zalaegerszegre[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
bwoay
nagyúr
válasz Macilaci457 #3242 üzenetére
nézd, nekem tök mindegy, milyen elven működik,
alapból nem vagyok híve olyan zenehallgatásnak,
ami nem albumokra tagolódik. na jó, ez így túl szigorú,
inkább azt mondom, hogy amikor valami alapján válogat nekem a lejátszó.amúgy milyen okból lenne neked 80 GB-os lejátszód?
a rádió egész más, ott eleve nem a saját zenéidet hallgatod.
a rádiózással semmi bajom, csak én ritkán élek vele,
viszont a véletlenszerű lejátszást nem szeretem,
engem zavar, hog az egységes albumaimból szedeget össze-vissza.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
bwoay
nagyúr
válasz Macilaci457 #3245 üzenetére
mondjuk nemrég még én sem hittem volna,
hogy lesz 20 GB-os X5-öm.
nagy nehezen rápakoltam 10 GB-ot, de már 5-nél éreztem, hogy szédülök..[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
swoody
senior tag
válasz Macilaci457 #3252 üzenetére
Azért kérdeztem igy mert akik itt vannak gondolom jol értenek az mp3 lejátszokhoz és tudnak rolla véleményt mondani.
Ami engem érdekel hogy Ár-tudás alapján megéri e megvenni.
Megéri e az árát?
Zene és videozásra is egyaránt kéne. -
lajo
senior tag
válasz Macilaci457 #3262 üzenetére
Mert Bécs közelebb van és gyakran járunk arrafelé. Az iPod topik meg van halasodva, a probléma meg nem annyira kimondottan iPodos. Azért ide írtam mert itt van pár hozzáértő hátha mondanak valami okosat.
-
ponti_ak
addikt
válasz Macilaci457 #3257 üzenetére
"Már képeket nézni sincs értelme ezeken a kijelzőkön, ha valamit meg akarok mutatni valakinek, akkor átküldöm és megnézi számítógépen, magamnak meg végképp nincs értelme, gondolom nem tenne fel senki 2"-ra olyan képeket, amiket nem látott még, akkor meg már minek??"
Van benne igazság.
Egy lehetséges jó megoldás a használatára: én a napirajz * -anyagokat mind felpakoltam a D2-re, és ha unatkozom, csak előveszem valamelyik archív sorozatot, és remekül szórakozom út közben.. ...persze ezt is meg lehet unni, de szerencsére elég sok rajz van, és szinte mindegyik szenzációs!* ööö.. ez a mostani legfrissebb mondjuk "kissé" ocsmány, de az archív tele van konszolidált, lightosabb, de szintén fasza rajzokkal..
[ Szerkesztve ]
-
bwoay
nagyúr
válasz Macilaci457 #3265 üzenetére
hidd el, be fogjuk vezetni
-
ponti_ak
addikt
válasz Macilaci457 #3265 üzenetére
Digitális műsorszórással megoldható a mobil TV is, Korea és Japán pár éve már működtet ilyet.. Kapható hozzá megfelelő vételi egység is, pl a iAudio D2 DAB-TV-Edition
[ Szerkesztve ]
-
Brainwashed2
tag
válasz Macilaci457 #3267 üzenetére
Akkor inkább először találják fel a hrodozható bankkártya méretűre összecsomagolható mellékhelységet, teleportálós űrítő- és tisztítórendszerrel!
-
Scholes9
nagyúr
-
chriszo79
csendes tag
válasz Macilaci457 #3293 üzenetére
Van esetleg tapasztalatod is róla?
Megnéztem a leírását, tényleg nem rossz egyébként.
A többiről van véleményed?
-
Integrator
aktív tag
válasz Macilaci457 #3295 üzenetére
Akkor szerinted jó vétel egy Sandisk Sansa Clip?
-
Integrator
aktív tag
válasz Macilaci457 #3299 üzenetére
Én elsősorban ere megyek rá. Filmet nem akarok nézni, azt kiírja, hogy épp mit játszik, plusz szépen szól. Akkor megvan milyet veszek
-
ponti_ak
addikt
válasz Macilaci457 #3323 üzenetére
Áh, amíg lesznek jó minőségű termékek, amiket megéri hamisítani, addig lesznek is hamisak, de sajnos a büntetések meg a kártérítések összegét nem (vagy nem közvetlenül) az eredetik védelmére illetve olcsóbbá tételére fordítják. De ha vissza is forgatnák, akkor sem lenne jelentősen olcsóbb az eredeti, minőségi cucc, szvsz..
Az U3-mal mi a helyzet? Van 4gb-os fehérben?
[ Szerkesztve ]
-
rumos14
nagyúr
ez tényleg érdekes. gondolom más szerencsés országokban is forgalmazzák, csak ott nem PTI néven hanem mittomén pl. GFL néven.
-
piqla
őstag
Egyebkent en is neztem mar, hogy csak magyar talalatokat ad ki
Szereted az állatokat?
-
ponti_ak
addikt
válasz Macilaci457 #3330 üzenetére
Mérések? Csak nem bizonyos head-fi-s hangzás-görbék alapján? Mindegy, a lényegen nem változtat..
Milyen füles, nem emlékszem.. ööö valami 3betűs, ugye?Brainwashed2:
-
Sir Lemming
csendes tag
válasz Macilaci457 #3336 üzenetére
Naja. ML100-ról azt olvastam hogy akad baja nem kevés.
ML300 meg... nos... karcsú sajnos.
Nem is értem hogy lehet pár havonta egyre rosszabbakat kihozni... -
rumos14
nagyúr
válasz Macilaci457 #3399 üzenetére
most olvasom én is ezt a sony tesztet, és odáig vagyok, meg vissza. eddig is kicsit szubjektív voltam a sony mp3 lejátszókkal szemben - tetszettek, na - de ez az új, komolyan mondom, nagyon ottvan. már csak az kellene hogy Win alatt is UMS legyen, és még egy szabvány usb csatlakozó (tudom, a tartozékok miatt nem lehet).
-
ruscus
tag
válasz Macilaci457 #3412 üzenetére
Köszi Macilaci! Ez most megint egy nehéz dilemma elé állított (pedig már tökre odáig voltam a pd-től!)
Elsőre nagyon szkeptikus voltam sandiskekkel szemben (bár igazából inkább esztétikai okok miatt: nagyon "csicsás" és "trendi", a hangjukról eddig nem sokat tudtam)
nagyjából elolvastam a cikket, és az alpján a hangi tulajdonságai valóban több mint meggyőzőek (ha jól vettem ki, a cikk írója szerint közelít az iaudio v más csúcskategória minőségéhez), és ha ez tényleg igaz, akkor lehet mégis emellett döntök. (+ nem joystickos, ami szintén plussz pont!)Ami viszont nem tetszik:
- először is baromi csúnya (én feketét vennék, a rikító színek szóba se jöhetnek, de hiányolok vmilyen visszafogott ezüst v. fehér színt, v a feketéhez vmilyen más színt is vegyíteni)
bár miután megnéztem a videót sokat enyhült ez az érzésem, meg sokkal kisebb is méretre valójában, mint ahogy én azt gondoltam - szóval ez mégsem annyira rossz a hangminőségért cserébe- nem derült ki számomra egyértelműen, h elemes-e (bár esett szó battery cseréről, de az nem, h itt elemre v. akksira gondol-e) ehhez még többször el kéne olvasnom, lehet h én nem figyeltem eléggé (elég valószínű )
- azt se tudom, lejátszik-e wma-t , mert ha nem, az azért igen nagy hátrány
- vhol azt olvastam, h az oled kijelző hamar tönkremegy, ez tényleg így van???! vagy csak erős napon látható kevésbé?, mert azt még kibírom, de a tartósság mindenképp iszonyú fontos!
Aztán ha végül emellett döntenék: ez az igen olcsó ár csak a bevezető ára, és aztán hamar megemelik? mert akkor nem sokáig lamentálhatok a megvételén
-
ruscus
tag
válasz Macilaci457 #3412 üzenetére
Már megtaláltam magyar oldalakon:
Hát wma-t lejátszik, ez jó, de beépített akkus!!! szóval sajnos a hangja ellenére ez is ki van lőve ilyenből sonyt is tudnék venni.
mert még ha esetleg ki is lehetne benne cserélni az akksit, az is több ezerbe kerülne, és én olyat kersek, ami min. 4-5 évig jól műk. vagy még tovább (bár lehet, h olyan az elemesek közt se létezik a mai világban ) -
Macilaci457
őstag
válasz Macilaci457 #3419 üzenetére
A döntés a tiéd.
Az Anythingbutipod.com fórumban közölt még képeket egy tag, aki eladta a 20Gb-os Ipod-ját, és vett egy Clipet! = azonos hangminőség, de spórolt a pénzzel, és sokkal kisebb a Clip mint egy Ipod.
-
ruscus
tag
válasz Macilaci457 #3419 üzenetére
Fenébe! (bocs ez nem neked szólt!) már annyira megtetszett nekem is ez a Clip, olyan nehéz lenne erről lemondani!!!
de ez az akku dolog nekem annyira fontos! az oled kijelző mondjuk nem számít annyira, de ha teljesen bedöglik, akkor a lejátszó is majdenm használhatatlanná válik miartta (igaz, ha mondjuk 10 évet bír, az már nem rossz!)viszont akkuval kapcs. én a nokia telefonomból indulok ki, ami egy elég régi modell és még jól műk. viszont akksit már kellett benne cserélni (kb. 6éves a telefonom), de nem is akarok belőle újabbat, mert nekem csak telefonálásra kell, arra meg jó
talán az egyetlen dolog, amivel meg tudnál győzni, ha azt mondanád, h ki lehet benne cseréltetni az akksit a szervízben max. 2-3 ezerért (de ezt nem tartom valószínűnek), azt még kibírnám 2-3 évente (szerintem kb. eddig bírja egy akku), de ha néhány év múlva kukába dobhatnám a lejátszómat, az nagyon megrázna! és szerintem az is nagyon kényelmetlen, h ha lemerül, csak konnektorral és szám.géppel tudom feltölteni!
Én egyáltalán nem vagyok az a cserélgetős fajta, még akkor sem, ha kijön vmi korszerűbb darab. Én ha vmivel meg vagyok elégedve, akkor a végsőkig kitartok mellette, és az anyagi körülményeim szerintem a közeli néhány évben sem lesznek sokkal jobbak (ebben eléggé pesszimista vagyok) -
bwoay
nagyúr
válasz Macilaci457 #3436 üzenetére
"Ne bántson ma minket kérlek!
Évek óta ettől féltem!"
az általad linket teszten írták, hogy MTP,
én örülök a legjobban, ha mégsem az!!![ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
ponti_ak
addikt
válasz Macilaci457 #3436 üzenetére
Bravó!
Egy leírásnak örülné(n)k, akár a Q-Jays-szel együtt.. -
bwoay
nagyúr
válasz Macilaci457 #3441 üzenetére
várjuk a review-t. arról beszéljen inkább, hogy az mikor jelenik meg
-
bwoay
nagyúr
-
bwoay
nagyúr
válasz Macilaci457 #3450 üzenetére
ennél többet sose kelljen várnom semmire
thx!"Könyvtárak szerinti listázásra nincsen mód.
Előadó, cím, és a szokásos adatok szerint lehet válogatni"
ez azt jelenti, hogy ha nincsenek megtagelve a trekkek,
akkor kapufa?[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
ruscus
tag
válasz Macilaci457 #3451 üzenetére
Köszi Macilaci! Ez nagyon ígéretes alternatívának tűnt, ezért rögtön meg is próbálkoztam vele (egyébként magyarul volt a link). Rákattintottam a speaker.exe file-ra és nyomtam rá mentést, de sehol sem találom, h hova mentette el, úgyh a telepítés "varázsló"-ban az új hardver elérési útvonala menüpontnál elakadtam. lehetséges, h el lett mentve vhova, de szerintem nem. (de lehet h csak én vagyok ilyen béna!) Mindegy, inkább nem próbálkozom vele egyedül többet, mert annyit nem ér meg az egész, h szétbarmoljam a gépemet. Végülis eddig is elvoltam hangforrás nélkül, és ha meg meglesz a lejátszó, úgyse lesz rá szükségem, arra anélkül is rá tudom másolni a zenéket.
(zenét úgyse a gépen akarok hallgatni, csak skype-olásra vagy a video-k hangjának meghallgatásához jött volna jól, de enélkül is jól megvagyok)
Azért nagyon köszönöm a segítséget! , erről a lehetőségről én eddig még nem hallottam(még lehet, h egyszer majd egy nálam ügyesebb és hozzáértőbb ember megoldja ezzel a dolgot.)[ Szerkesztve ]
-
ruscus
tag
válasz Macilaci457 #3458 üzenetére
Ez tényleg igaz??! ( vmi hasonlóra én is emlékszem, h olvastam, de azt hittem, vmit félreértettem, v aki írta, az volt hülye) De egy olyan kaliberű gyártó, mint az iriver hogy dobhatott piacra egy ilyen terméket??! Ezt nem értem!!! De így már világos mitől olyan olcsó a többi iriver-hez képest! (sejtettem, h ez így mind túl szép!)
És ezt az alapzajt sehogy sem lehet kiküszöbölni?Egyébként az, hogy nem rakhatom kényelmesen zsebre, számomra egyáltalán nem olyan nagy probléma!
[ Szerkesztve ]
-
ruscus
tag
válasz Macilaci457 #3464 üzenetére
bwoay és macilaci:
Szóval akkor azt mondjátok, ez nem olyan szokatlan eset?Tökéletes lejátszó nincsen, ne is keresd, olyat még én sem találtam, aminek az egyetlen hibája, hogy nekem nincs olyan. Bár ez a csökevényesség sokról elmondható.
Ezzel én is 1000%-osan egyetértek és nagyon tetszett!
Csak én eddig azt hittem, h legalább hangban létezik ilyen, v ami szinte tökéletes. Pl. iaudio-val kapcs. még a legapróbb hangminőségbeli kritikáról sem hallottam. Az egyéb kisebb-nagyobb hiányosságok felett (mint pl. az 5 irányú joystick, ami engem iszonyatosan idegesít) még szerintem is szemet lehet hunyni. -
bwoay
nagyúr
válasz Macilaci457 #3471 üzenetére
téma: iAudio X5. kezdheti, drága uram!
-
vili13
őstag
válasz Macilaci457 #3475 üzenetére
Na jó, de a Clip olyan rettenetesen buta, hogy hogy még könyvtárszerkezet szerint keresni sem tud... Én emiatt már rég az eredeti méreténél sokkal kisebb darabokra zúztam volna!
-
vili13
őstag
válasz Macilaci457 #3478 üzenetére
Még ha egy nő volna, elhinném mondjuk hogy buta, viszont szép. De nem szép, sőt inkább igénytelen olcsó műanyag játék benyomását kelti.
-
ponti_ak
addikt
válasz Macilaci457 #3450 üzenetére
Ütős kis komplett teszt lett, köszi!
A szöveg is OK, nincs felesleges rizsa, objektív.
Nájsz.A fotók beretva-élesek, megint jól eltaláltak, a Clip pedig szinte már zorkós.. (.. illetve komolyan az is lenne ha nem láttam volna a kék-ledes képet, meg azt, hogy annyira kicsi, hogy a "koton-zsebben" is elfér.. )
Eddig is tetszett ez a kis Sansa Clip, de a cikk hatására méginkább megjött a kedvem hozzá, még az is lehet, hogy beszerzek belőle karácsonyi ajándéknak egyet a családba'.. persze azért hogy én is kipróbáljam...[ Szerkesztve ]
-
g@bo
nagyúr
válasz Macilaci457 #3495 üzenetére
tucc jobbat? a rádiós annyi...
-
g@bo
nagyúr
válasz Macilaci457 #3509 üzenetére
a Meizu E3 mikrofonja piszok jó, más egyszerűbb márkákkal szivtam, pl. egy osztályteremben, tanár tőlem 2 méterre és totál tré volt a végeredmény, E3 is érdekes minőséget adott, de végre jól hallható, soundforge alatt finomitható cucc lett.
-
-v-
addikt
válasz Macilaci457 #3516 üzenetére
MIért, valami ilyesmire gondoltam, mint itt: http://www.zenepower.hu/site/termekek.cgi?sub=39
az St40-es... azt ilyesmire írja direkt. Kérdés bírja-e a nagyobb hangerőt. -
-v-
addikt
válasz Macilaci457 #3518 üzenetére
Hát, ha ezresből is megoldható, akkor nem akarok én többet költeni
Miért, akkor miket kéne vennem hiradástechnikai boltban? És azt én össze tudom rakni utána? -
-v-
addikt
válasz Macilaci457 #3520 üzenetére
Igen pont ez a bajom, hogy sima dinamikus mikrofon túl kevés jelet küld, az nem elég a line in-nek. Valami előerősített jel kell, vagy mittom.
-
-v-
addikt
válasz Macilaci457 #3522 üzenetére
Line-in, igen.
http://www.thomann.de/de/the_tbone_st40_stereomikrofon.htm
Ez tud, és elvileg pont erre való talán, nem?
Már csak az a kérdés, ez a -56dB ez mennyi kb? Hangos élőzenére ez még jó, vagy ott már torzítani fog? -
Xpredi
csendes tag
válasz Macilaci457 #3535 üzenetére
Ha összejön a pénz a Samsungra akkor, azt hiszem, hogy azt fogom megvenni. Nagyon tetszik a csili-vili megjelenése és a nagy kijelző. Ha nem akkor az mpio-t csak mivel én nem sokat hallottam a márkáról a minőségtől tartok.. Megbízhatóak, mondjuk a Samsungokhoz képest?
-
Xpredi
csendes tag
válasz Macilaci457 #3537 üzenetére
Jó-jó igazad van, hogy nem feltétlen az márka a legjobb, aminek van pénze reklámra..
Csak azon az oldalon, amin az mpio lejátszók is vannak van pár érdekes "márka"(pl.: PTI). De akkor az mpio semmiképpen sem tartozik közéjük..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest