Hirdetés

2024. június 22., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:59:01

LOGOUT.hu


Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12638) Xaels


Xaels
félisten

Nem szeretnék belefolyni a Pixmania-s vitátokba de megosztanám a véleményemet erről, ha nem baj.

Vannak akiknek bejött és vannak akiknek nem a náluk vásárlás. Én azt mondom, hogy akármilyen webshop-ból akar valaki vásárolni, sohase utaljon előre még akkor se, ha mindent rendben talált a céggel. A jobb oldalakon van lehetőség utánvétre ill. egyre több helyen van személyes átvétel ami esetében nincs ugye szállítási költség, ha már mindenképp spórolni akarunk. Persze sokan vannak akik nem tudnak személyesen bemenni, azok kénytelenek a futárra támaszkodni, de sokszor pár száz forinton nem érdemes kukacoskodni, ha viszont minden flottul megy és a rendelt termék is olyan állapotban érkezik, ahogy mi szeretnénk.

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.