Hirdetés

2024. június 20., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:59:01

LOGOUT.hu


Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12498) bwoay válasza vili13 (#12497) üzenetére


bwoay
nagyúr

azoknak biztosan reménytelen, akik képesek oldalakat panaszkodni arról, hogy ők már 2x küldték vissza a lejátszót, mert halk volt, a volume menüpont meg nem volt a helyén. nyilván ez a könnyebb, meg célravezetőbb megoldás, minthogy egy keresőbe begépelve 3 kulcsszót kb 2 perc alatt megtalálja a megoldás...

egyébként mindegyik panaszra válaszolnak, azért az durva. erről az a vaterás csaj jut eszembe, aki US-ből rendel fotós holmikat, olcsón, de mindig rengeteget késve. ezért szórják neki a negatívokat, de amúgy tök megbízhatónak tűnik, csak alkalmanként 3 hónap után kapja meg a delikvens az objektívet, vagy akármit. Így vagyok a pixmaniával is: nekünk pontival kb 2-3 hét alatt jött meg a Clip 8-10 nap helyett, de annyival olcsóbb volt, hogy gond nélkül kivártuk. Szerintem megérte, megint onnan rendelném.

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.