Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
sziasztok, hol adhatok meg oldalcimeket, amiket a bongeszo tiltson le?
nem szeretem ezeket az ad.adverticum-os dolgokat, nagyban lassitanak
kozben rajottem, hol lehet megnezni az osszes mentett jelszot... -
Noxy
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
TabMix Plus Beállítások/Menü/Lap helyi menü-->Összes lap bezárása. Jobb klaty a Tab bar-a, oszt ott lessz.
-
hektor24
aktív tag
Üdv!
Műkszik a firefox.hu!!!!!

Van olyan kiterjesztés Firefox 2.0.0.2-höz, amivel le lehet tiltani az oldalakon megjelenő reklámokat? Nem a pop-upokra gondolok, hanem ezekre a nemrégiben megjelent reklámtípusokra, amik eltakarják a szöveget, nem tudom hogy hívják őket. -
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Up, meg még egy kérdés. Van valahol olyan beállítás hogy az összel lap bezárása egyszerre?
-
kiskacz
senior tag
Sziasztok!
Napok óta próbálok fellépni a magyar fox és egyben a kiterjesztések oldalára, de nem sikerül. Elköltözött/leállt/ vagyvalami?
Valami ötlet? Újra install után szeretném felgyógyitani a foxomat, de onnan nem sikerül. Van valami más MAGYAR cím?
Köszi!!! -
Oreg_Nene
tag
Regebben volt egy flashblock nevu alkalmazas de a mostani rokaval mar nem mukodik, fontos lenne hogy le tudjam tiltani az oldalakon megjeleno rengeteg flash gagyit - valami otlet?
-
QuarK
senior tag
hi
a jelenseg a kovetkezo: teszem azt, megnyitom a napirajzot, majd miutan kb. a masodperc tort resze alatt latom, hogy nem erkezett uj rajz; becsukom a tabot. ennek ellenere a firefox tovabbra is tolt (pedig nincs semmilyen mas tab sem nyitva, minden ures), egeszen addig, mig le nem szedi teljesen azt az oldalt, amit en mar bezartam (a cache tanusaga szerint). errol hogy lehetne lebeszelni? mert teljesen lefoglalja a savszelt ilyenkor, es a bongeszes is lehetetlenne valik mondhatni. -
Winner_hun
félisten
Van olyan kiterjesztés amivel az oldalon található összes linket meg lehet nyitni egy kattintásra új lapokon?
-
-
hektor24
aktív tag
Sziasztok!
Nálam már több napja nem jön be a firefox.hu, csak egy fehér kép. Lehet róla tudni valamit, hogy mikor fog újra működni vagy csak nálam nem műkszik? -
deadguy
aktív tag
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
Megoldottam, kimentettem a bookmark-okat, és teljes uninstall (az application data/mozilla is full törlésre került). Azért köcce az öteteket, legközelebb akkor nem kell uninst (csak mire ezt olvastam, már megtörtént).
-
Sil
senior tag
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
Az nem perfs.js, hanem prefs.js. A leírt híbajelenség viszont inkább a localstore.rdf sérülésére utal, először azt kéne megpróbálni törölni (persze az eszköztárak vissza fognak állni az alapbeállításra). A localstore.rdf tárolja többek közt az eszköztárak beállításait és az ablakpozíciókat. Sérülése esetén jellemző, hogy nem jegyzi meg az eszköztárakon végrehajtott változtatásokat, és/vagy nem menti el az új könyvjelzőket, vagy pl nem mutatja a könyvjelzőket és/vagy a keresőplugineket. Ez általában verzióváltáskor fordul elő, különösen a 2.0 óta.
[Szerkesztve] -
Tele von Zsinór
őstag
Ebben a fileban tárolja a FF a beállításait, nálam ebben a mappában van: c:\Documents and Settings\Maerlyn\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\mstbyv8k.default\, nálad is valami hasonlóban lesz gondolom. Itt nézd meg, hogy megvan-e a prefs.js, és van-e rá írási jogod.
Valószínűleg sérült a fagyás miatt, ha nem megy, töröld ezt a filet, ilyenkor csinálni fog újat, hátrány, hogy minden beálllításod elveszik. -
visit
tag
válasz
generation
üzenetére
Azért mehetett korábban, mert valahonnan importálta az adatokat. azok most kitörlődtek, neked kell kézzel pótolnod. Hidd el, hogy ez lesz a gondod. Egyébként használd a Mobile Net Switch programot (ingyenes!), az kifejezetten ellenkezik, amikor nem töltöd ki korrekten a beállításokat a proxy azonosításhoz. Meg mi az, hogy nem tudod, milyen tartományban vagy??? Nézd meg! pl. hálózat tallózása, vagy rendszeradatok pl.
Tedd amit írtam, biztosan jó lesz!
üdv,
visit
ja, az említett progi arra való, hogy ne kézzel kelljen prifilokat váltogatnod, ha más környezetből akarsz internetezni ugyanazon a gépen. Próbáld csak ki!
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
Valóban, rosszul volt beállítva, thx

-
visit
tag
válasz
generation
üzenetére
Szia.
Lehet, hogy tudok segíteni....
1. Az azonosításhoz írd be a név elé a tartományt is!!!
2. Az IE-be is tedd be ugyanezt.
3. Először a proxybeállítások kézi beállítását válaszd, majd a középső opciót: a proxy automatikus felismerését.
Segíteni fog. Nálunk legalábbis...
üdv,
visit -
visit
tag
Sziasztok!
Firefox 2.0.0.2 (de már a 2.0.0.1 is) azt teszi nekem WinXP prof alatt, hogy ha a prohardver fórum rovatába belépek, akkor kidob egy ablakot, miszerint a firefox hibát észlelt, ezért leáll... Persze elnézést kér a kellemetlenségért. Ha lekicsinyitem ezt a kedves üzenetet, akkor megy tovább a böngésző egy pár percig, majd szabálytalan műveletet hajt végre, és elszáll.
Gondoltam, valami összeakad valamivel. (
Ám ma az történt, hogy egy barátomnál friss XP install után (CSAK XP!!!) feltettük a Firefoxot, amit ott töltöttünk le. Ugyanezt csinálja...
Egyéb weboldalaknál nem találtam hibát. (Az IE nem produkálja ezt a hibát).
Ugye nem kell áttérnem IE.re??
üdv,
visit -
deadguy
aktív tag
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
perfs.js
Persze hogy ki van kapcsolva, egész eddig tök jól ment, egy fagyás következtében csinálja, csak épp nem tudom ''visszacsinálni'' 
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
tabmixplus tud ilyet
legalábbis én egyszer felraktam, akkor ezt beállítottam, azóta nincs fenn, de továbbra is békén hagyja a már létező tabokat
-
deadguy
aktív tag
Valamiért a firefox nem teljes ablakban indul újra, és a könyvjelzők eszköztárat is kirakja, holott nem is használom. 2.0.0.2 verzió van fent, reinstall volt már, és akkor is ezt csinálja.... valami ötlet?

-
Winner_hun
félisten
Könyvjelzőknél van egy olyan, hogy megnyitás lapokon. Namost ha erre megyek rá akkor az megoldható hogy az adott mappában levő könyvjelzőket úgy nyissa meg új lapokon, hogy a már létező lapokat békén hagyja?
-
Sil
senior tag
válasz
generation
üzenetére
A proxybeállításokhoz sajnos nem értek. A többi beállítást megjegyzi? Nem lehet, hogy nincs írási jogosultságod a profil mappájához, vagy írásvédett a prefs.js fájl?
-
generation
csendes tag
légyszi #857

-
Sil
senior tag
A Firefox nem hoz be semmit alapból AltGr+B-re. Pontosan mi ez az oldal? Nem kapcsolatos valami másik programoddal? Az, hogy minden programban ezt csinálja, nem arra utal, hogy a Firefox lenne a ludas... csak hogy valószínűleg a Firefox az alapértelmezett böngésző, és azért abban nyitja meg azt az oldalat.
-
Laslow
senior tag
Van valakinek ötlete, hogy hol lehet állítani a 2.0.0.1-es Firefoxban, hogy ha bárhol, bármilyen programban ALT Gr + B-t nyomok, ne akarjon behozni egy bizonyos oldalt, hanem szimplán rakjon ki egy nyitó kapcsos zárójelet? Roppant idegesítő.
Angol XP + angol bill magyarra állítva + magyar Firefox a konfig. -
generation
csendes tag
Sziasztok.
Lenne egy oltárian idegesítő hiba a firefoxommal , mégpedig hogy minden elindításnál elfelejti az előzőleg beállított proxy címet :S
Már próbáltam regcleanert, adawaret meg kaspersky-t , hátha valami kártevő okozza a gondot De sajnos nem történt semmi változás, és már totál kés zvagyok tőle hogy mindig amikor valamit netezni akarok akkor bénázzak a proxycímmel ..stb
Légyszives valaki tudna nekem segítséget adni hogy mit tegyek ilyenkor ?
-
csibor
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszönöm

-
Apollyon
Korrektor
válasz
Winner_hun
üzenetére
Lehet mert béna vagyok, de a legtöbb link ami a topikban van halott, és nem jutottam semmi eredményre.
Egyébként meg nem csak a PH-ra értettem a középre helyezést, meg az üres fehér csík eltűnetetését, hanem hogy minden weboldallal ez történjen. Vagyis hogy testreszabhassam a megjelenést, mint pl. a felbontáshoz képest kisebb lap középre zárása etc etc -
hektor24
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap óta a prohardveren az összes hsz-t szürkének látom, mintha az összes off topic lenne. Firefox 2.0.0.2-t használok. Ha átváltok az IE Tabbal IE motorra, akkor jó a megjelenítés és IE-ben is jó, csak itt nem. Mitől lehet ez? -
PazsitZ
addikt
Valaki segítsen, hogy lehet magyarra állítani a Forecast FF plugint?

-
csibor
addikt
Firefox 2.0 miért nem enged hozzá szólni?Sikeres belépés és visszadob a név jelszó oldalhoz.
-
GyuZa
tag
sziasztok!
Van egy kissé idegesítő problémám a firefox-szal... Tegnap felraktam a 32 bites vista ultimate-et. Felmentem myvip-re és azzal a problémával kerültem szembe, hogy a firefox nem jeleníti meg a képeket. Átállítottam 1-2 dolgot az internetbállításokban, de ma estére megint előjött ez a probléma és nem tudtam helyrehozni... A kép betöltődése: http://kepfeltoltes.hu/view/070226/qwe_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Majd ilyen lesz, miután betöltődött: http://kepfeltoltes.hu/view/070226/asd_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Ez pedig a hibakonzol: http://kepfeltoltes.hu/view/070226/xy_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
-
twollah
nagyúr
Lehet, hogy hulyeseget kerdezek, de nincs vmi plugin vagy about:config trukk amivel a Firefox ablakaban megjeleno nagy kepeket ugy tudom mozgatni, hogy ''megragadom'' a kepet es ugy mozgatom azt, es nem a csuszkakkal?
-
Apollyon
Korrektor
Üdv!
A monitorom felbontását 1280x1024-en használom. A weboldalak többsége 1024x768-as felbontásban van, mint pl ahogy látom a PH! is.
Nos nekem ezzel az a bajom, hogy mivel nagyobb a felbontás, a képernyő jobb oldalán fehér üresség tátong mivel balra zárt a lap
Meg lehet oldani valahogy hogy az összes oldalt középre zárja a program? -
akasp
senior tag
naszóval cleartype font-ot hogy lehet kiszedni? köszi (vista, de nem akarom az egész rendszer alól kiszedni)
-
Nabu
aktív tag
Megjelent a Firefox 2.0.0.2!!!! Egyenlőre csak az ftp ([link]) oldalon elérhető, de lassan lehet updatelni is!
-
Sil
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Az ''elrejtés a tálcára minden esetben'' az. Ha van előtte pipa, akkor a bal egérgombra is az óra mellé csukja le, ha nincs, akkor úgy csinálja, ahogy nálam: bal egérgombra csak a tálcára teszi le, jobb egérgombra az óra mellé.
-
Sil
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Na de ilyen nincs, hogy ő megérezze, hogy te melyik ablakokat akarod lerakni és melyikeket bezárni... Miért nem jó a lerakásra a sima jobb egérgomb a ''Kis méret'' gombon ( _ ) ?
-
Winner_hun
félisten
Igen, ha ráklikkelek a sarki ixre akkor az óra mellé teszi le. Nem akarom kivenni ezt a beállíást, tudom, hogy van, a sarki ikszre akarom hogy letegye az óra mellé, viszont vannak bizonyos ablakok ami új ablakban nyílik meg, nem új lapon és van, hogy a sarki ixel zárom be, ekkor lekerül az óra mellé. Ezért fogadnék el még egy gombot, ami bezárja az egész ablakot és nem leteszi.
-
Sil
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ezt most én sem egészen értem, de a Minimize to Tray beállításainál lehet választani, hogy bezárás helyett is csak lecsukja, úgyhogy szerintem csak ki kell venned onnan a pipát.
-
Grandi
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
'' ahol csak a sarki ixel tudom bezárni az ablakot, ekkor viszont az óra mellett lesz ott''
Fúú várjál én ezt most nem értem.
ráklikkelsz az x-re és lerakja tálcára, nem zárja be? -
Winner_hun
félisten
A MinimizeToTray kiterjesztéshez van valami olyan dolog, vagy másik kiterjesztés, ami a böngészőn valahol elhelyez egy kis ikont amivel bezárható a ff a tálcára rakás előtt? Mert van néhány ablak (pl ph-n az aktív tagok) ahol csak a sarki ixel tudom bezárni az ablakot, ekkor viszont az óra mellett lesz ott. Illetve ott van az oldal alján az OK gomb de az messze van

-
Grandi
aktív tag
Menj fel egy oldalra és kezdj el tölteni valamit sima FF-al, majd nyomj a mégsére/eltávolításra. Csukd be az oldalt. Nyisd meg megint és ugyanarrol az oldalról ugyanazt a file-t kezd el újra tölteni és azt fogod látni, hogy ugyanonnan folytatja. Erre mondják, hogy ezért intelligens.
-
L!NK->Q3
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
vagyis,hmm
mégis csak jó lett
thx!!! -
L!NK->Q3
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
nemjó, próbáltam
-
L!NK->Q3
senior tag
hi all
akadt 1 problémám a mozillával: freemailbe abszolút nem tudok belépni. mit kéne h beállítsak? -
-
Faget
tag
Sziasztok!
Lenne egy gondom. A böngésző nem játsza le a giffeket pl:
<---- ezt sem
megjeleníti de nem mozognak. A tűzfalat már kikapcsoltam de így sem jó. Köszön szépen a segítséget előre is! -
RAM
őstag
2.0.0.1.-re milyen kiterjesztést / beállítást javasoltok amivel:
- gyosabb lesz a betöltés (de nem is ez a lényeg)
- amíg betölt egy oldalt NE FOGLALJON LE ~100% proceszor erőforrást!?! (olyan szinten van ez, hogy az egeret sem lehet mozgatni közben!!!)
(Prioritása kicsit túlzó...
)
[Szerkesztve] -
Gabcsika
tag
Na ezt hogy...!
Egy box-ba szeretnék egy szöveget (vagy BÁRMIT) be kontrolkopi + kontrolpásztézni a billentyűzet segítségével, erre a következőt írja ki, amit csak le OK-ozni lehet:
''The paste button does not work in Mozilla based web browsers (technical security reasons). Press CTRL+V your keyboard to paste directly''
Na most EZT CSINÁLOM ÉS NEM CSINÁLJA MEG, nem másolja be a vágólap tartalmát!
Miért?
Verzió: 1.5.0.9 -
Grandi
aktív tag
-
Grandi
aktív tag
Firefoxban az Intelligens letöltés azt takarja,hogy tudod folytatni.
Ha elkezdessz valamit tölteni, akkor csak a ''mégse'' jelenik meg. Ha rányomsz akkor abbahagyja a töltést és utána csak az ''újra'' és az ''eltávolítás'' lesz.
Ha az újrára klikkelsz, akkor elölről kezdi, az eltávolítás meg értelemszerüen...
2xorra már nem ajánlja fel, hogy újra, hanem automatikusan törli a letöltési listából.
Mitől intelligens? Azért, mert ha ugyanarra az oldalra visszamész és ugyanazt a filet töltöd, de nincs már a letöltési listádban akkor is onnan folytatja az utolsó állapottól.
Én speciel szerettem az I.E-be beépülő FlashGet-et, de magát az I.E.-t már nem annyira.
Firefoxhoz is van FlashGet, csak FlashGot néven fut. Pontosabban ez a Firefox letöltéskezelőjének a továbbfejlesztett változata.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Steam topic
- OTP Bank topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gumi és felni topik
- 3D nyomtatás
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Ford topik
- További aktív témák...
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 32GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![[kép] [kép]](http://kep.kepfeltolto.hu/748/1172227530.png)

![[kép] [kép]](http://winner-hun.uw.hu/Prohardver/mod.png)
KAMI911