Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grandi
aktív tag
töltsétek le, a Firefox FireTune progit [link] ha meg nem éreztek semmi változást, akkor töröljétek
Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az késöbb a lábadból is fog. | Jobb félni, mint megin'enni | 発表 ™
-
Grandi
aktív tag
Nekem nincs gondom a sebességgel, csak az, hogy pl. ezen az oldalon nem tölti ki automatikusan a felh. és pass-t. Ha elkezdem beírni akkor már kipotolja a nevet hozzá és a jelszót is, de régebben még ennyit sem kellett csinálnom.
Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az késöbb a lábadból is fog. | Jobb félni, mint megin'enni | 発表 ™
-
Grandi
aktív tag
válasz Winner_hun #274 üzenetére
Firefox 2 ?
El sem tudod hinni, hogy menniyre Bugos, vagyis inkább úgy írnám,hogy olyan gondok jönnek elő amiről az ember még életében nem hallott.
lekopogom, nálam működik rendesen.
Ezt a proxys dolgot sem értem.
Eszközök\ Beállítások\ Haladó\ Hálózat fül\ Firefox internet kapcs. megadása, beállitások. itt mi van Nálad?
[Szerkesztve]Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az késöbb a lábadból is fog. | Jobb félni, mint megin'enni | 発表 ™
-
Grandi
aktív tag
-
Grandi
aktív tag
-
Grandi
aktív tag
Firefoxban az Intelligens letöltés azt takarja,hogy tudod folytatni.
Ha elkezdessz valamit tölteni, akkor csak a ''mégse'' jelenik meg. Ha rányomsz akkor abbahagyja a töltést és utána csak az ''újra'' és az ''eltávolítás'' lesz.
Ha az újrára klikkelsz, akkor elölről kezdi, az eltávolítás meg értelemszerüen...
2xorra már nem ajánlja fel, hogy újra, hanem automatikusan törli a letöltési listából.
Mitől intelligens? Azért, mert ha ugyanarra az oldalra visszamész és ugyanazt a filet töltöd, de nincs már a letöltési listádban akkor is onnan folytatja az utolsó állapottól.
Én speciel szerettem az I.E-be beépülő FlashGet-et, de magát az I.E.-t már nem annyira.
Firefoxhoz is van FlashGet, csak FlashGot néven fut. Pontosabban ez a Firefox letöltéskezelőjének a továbbfejlesztett változata.Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az késöbb a lábadból is fog. | Jobb félni, mint megin'enni | 発表 ™
-
Grandi
aktív tag
Rosszúl írtam. Igen kiterjesztés, tehát szükség van még egy letöltésvezérlő programhoz amit ezáltal kezelni tud. Azért említettem meg a FlashGet-et mert ez az egyik legnépszerübb, ellenben nem kommunikál a Firefoxal, csak ezzel a FlashGot kiterjesztéssel együtt.
-
Grandi
aktív tag
Menj fel egy oldalra és kezdj el tölteni valamit sima FF-al, majd nyomj a mégsére/eltávolításra. Csukd be az oldalt. Nyisd meg megint és ugyanarrol az oldalról ugyanazt a file-t kezd el újra tölteni és azt fogod látni, hogy ugyanonnan folytatja. Erre mondják, hogy ezért intelligens.
-
Grandi
aktív tag
válasz Winner_hun #823 üzenetére
'' ahol csak a sarki ixel tudom bezárni az ablakot, ekkor viszont az óra mellett lesz ott''
Fúú várjál én ezt most nem értem. ráklikkelsz az x-re és lerakja tálcára, nem zárja be?Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az késöbb a lábadból is fog. | Jobb félni, mint megin'enni | 発表 ™
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest