Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laslow
senior tag
Sikerült a Chrome-ban tárolt jelszavakat átraknom a Firefox-ba. Az alábbi módszert találtam ki rá, hátha másnak is hasznos:
1. Letölteni: WebBrowserPassView-1.55.zip
http://www.nirsoft.net/utils/webbrowserpassview.zip2. Netet kikapcsolni. WebBrowserPassView elindítani, mindent kijelöl, majd mentés XML fájlként. Netet visszakapcsolni.
3. Letölteni: NotePad++
http://notepad-plus-plus.org/
Elindítani, megnyitni a 2. lépésben keletkezett fájlt, CTRL-H, majd:
Keresendő:
^(.*)<url>(.*)</url><web_browser>Chrome</web_browser><user_name>(.*)</user_name><password>(.*)</password><password_strength>(.*)</password_strength><user_name_field>(.*)</user_name_field><password_field>(.*)</password_field></item>Csere erre:
<entry host="$2" user="$3" password="$4" formSubmitURL="" userFieldName="$6" passFieldName="$7"/>Mintaillesztéssel jelölőnégyzet legyen kipipálva!
4. Elmenteni a kapott fájlt.
5. Firefox alá feltelepíteni ezt a kiegészítőt: Password Exporter (v1.2.1)
https://addons.mozilla.org/addon/28486. Netet kikapcsolni. Firefox alatt Kiegészítők/Password Exporter/Beállítások, majd Jelszavak importálása, és a 4. lépésben kapott fájlt kiválasztani. Netet visszakapcsolni.
Lehet, hogy lehetne még finomítani a módszeren, de nekem jónak tűnik: megjelentek a jelszavak a Firefox-ban, remélhetőleg mind, és harmadik félhez nem kerültek ki.
-
Laslow
senior tag
-
Laslow
senior tag
válasz
Matthewus
üzenetére
Nálam nem szedi ki. 3 gépről is próbáltam (amik között szinkronizálva vannak a Chromeban a jelszavak).
Először bináris LastPass verzió telepítésére panaszkodott, aztán miután sikerült feltelepíteni már nem panaszkodott, hanem egyszerűen csak üres volt a táblázat, amiben az URL, username, password, kijelöl mezők jelentek volna meg (csak a fejléc látszott, meg Mind kijelölése gomb, meg Importálás gomb, de ugye nem volt mire végrehajtani ezeket a műveleteket). -
Laslow
senior tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy hogyan tudnám a weboldalak Chrome-ban tárolt username/password adatait kiexportálni (hogy aztán Firefox-ba/IE-be importálhassam őket)? Ezeket próbáltam:1. A LastPass nem lát egyetlen tárolt jelszót sem (noha igen sok van a Google felhőben tárolva a böngészőm által), szóval ez kilőve. Ha jelszót kérő oldalra érek mindig megkérdezi ugyan, hogy megjegyezze-e az adott jelszót, de nekem nem erre van szükségem, hanem az ÖSSZES tárolt jelszavamra, azokra is, amiket csak évente egyszer használok, és amiket nem tudnék ha a Chrome nem jegyezte volna meg.
2. A ChromePass a Chrome szerint rosszindulatú szoftver, letölteni sem engedi.
Mit tegyek?
-
Laslow
senior tag
Sziasztok!
Váltanék Chrome-ről FF-ra. Miképp lehet megoldani a Chrome-ban tárolt jelszavak FF-ba importálását? -
Laslow
senior tag
Miként lehetne megcserélni a Böngésző és a Könyvjelző eszköztárakat, azaz hogy felül legyen a könyvjelző sor, alatta pedig a Vissza, Előre, stb gombok meg a Címsor?
-
Laslow
senior tag
Firefox 3 könyvjelzők: miként lehet elérni, hogy amikor a címsorban rákattintok a csillag ikonra, az oldalt ne a "Nem rendezett könyvjelzők" közé mentse, hanem simán a Könyvjelzők közé? Mármint anélkül, hogy másodikat is kattintva kijelölném a pontos helyét.
Illetve, miként lehet ismét előhozni a "Nem rendezett könyvjelzők" menüpontot, ha már töröltem?
Mármint a "Könyvjelzők kezelése..." menüpontra előugró ablakban már megvan a Nem rendezett könyvjelzők mappa, de magában a Könyvjelzők menüben meg nincs, és sehogy sem tudom visszarakni oda is. -
Laslow
senior tag
-
Laslow
senior tag
Van egy gondom a 3-as FF-al. Az OTPdirekt-be bejelentkezve az elmentett űrlapokat (pl. átutalás esetére) rosszul tölti vissza, ahogy kiválasztom a legördülő menüből. Van, amelyiket sehogy, van amelyiket elrontott ékezetekkel (vagy ilyen UTF-es élére állított téglalapos jel jelenik meg, vagy hosszú kód, ami az adott ékezetes betűt azonosítja vmilyen rendszerben), vagy jól jelennek meg. A 2-es FF-al teljesen jó volt, meg megnéztem most IE-vel is, azzal is rendben van minden. Ez így számomra használhatatlan. Van, amelyikből pl. a számlaszám mezőt nem tölti vissza egyáltalán; nehéz így utalni. Nézet/Karakterkódolást állítgatva sem lett jobb...
Ez a hiba másnál is jelentkezik?
-
Laslow
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
Pár napja nekem is volt hasonló: minden oké, elkezdek mailt írni.. Hogy közben települt-e flashplayer-frissítés a háttérben, nem tudom, de amikor megírtam a levelet, irány a youtube.com, és semminek sem volt hangja! Miközben semmilyen változtatás nem történt a gépen. Sőt, a Volume ikon is eltűnt, hiába volt kijelölve a Hangok tulajdonságai között, hogy jelenítse meg a tálcát. Hangkártya-driver újratelepítés, meg hasonló nem segített, eszközkezelő szerint minden OK. Végül egy rendszervisszaállítás megoldotta. Azóta sem értem, mi történt... Amúgy pl. Winampnak meg volt hangja rendesen. (Amúgy nem FF függő lehetett a probléma, mert IE alatt sem volt hangja a youtube videóknak, csak erről a postról jutott eszembe az eset.)
-
Laslow
senior tag
Az miért van, hogy FF v2.0.0.12 alatt nagyon hosszú oldalnál egyszercsak vége van az oldal tartalmának, de olyan szinten hirtelen, hogy az utolsó sor betűi félig látszódnak, onnantól meg csak a háttér és a szöveg helye fehérlik. A konkrét oldal: [link]
Az oldal kódját rendben letöltötte, Oldal forrása menüponttal végig mutatja. IE6 remekül behozza az oldalt. -
Laslow
senior tag
Régebben olvastam egy olyan FF-kiegészítésről, hogy bizonyos egérmozdulatokat, mozgási mintákat lehet beállítani, és ezekhez különböző akciókat lehet hozzárendelni, pl. Back, Next, Close, stb. Nem tudja vki a plugin nevét?
-
Laslow
senior tag
Van valakinek ötlete, hogy hol lehet állítani a 2.0.0.1-es Firefoxban, hogy ha bárhol, bármilyen programban ALT Gr + B-t nyomok, ne akarjon behozni egy bizonyos oldalt, hanem szimplán rakjon ki egy nyitó kapcsos zárójelet? Roppant idegesítő.
Angol XP + angol bill magyarra állítva + magyar Firefox a konfig.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Vezetékes FEJhallgatók
- XPEnology
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Esik a hóóó!!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mármint a "Könyvjelzők kezelése..." menüpontra előugró ablakban már megvan a Nem rendezett könyvjelzők mappa, de magában a Könyvjelzők menüben meg nincs, és sehogy sem tudom visszarakni oda is.