Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nabu
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Nabu
aktív tag
Üdv Fórumozók!!!
Segítségre lenne szükségem! Valakinek esetleg nem porosodik a merevlemezén egy firefox 3.0 béta verzió a portable fajtából ami a portableappsról volt letölthető exe.paf kiterjesztése van...
Nagyon nagy segítség lenne!!!
Köszönöm ha utánanéztek!
Üdv: Nabu -
Nabu
aktív tag
Az én problémám az lenne, hogy ha ráviszem az egeret egy kép fölé megjelenik egy üzenet (lásd a linken)... [link]
Hogyan orvosolható ez mert én már töviről hegyire átnéztem mindent a rókában és nem találom! -
-
Nabu
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nincs ilyen funkció benne, de ez miért olyan hasznos? Szerintem hülyeség!
Csak az oldal betöltését késlelteti meg az adatforgalmat növeli, bár ez gondolom mindegy korlátlan netelérés esetén... -
Nabu
aktív tag
válasz
canniball
üzenetére
Ez azt csinálja hogy ahol megjegyezteted a jelszavad pl.: PH ott kiemeli a mezőket(felfasználónév,jelszó) és ha be akarsz jelentkezni akkor egy kattintásba kerül csak nem a honlapon kell hanem az ezköztáron vagy az állapotsoron előtünő ikonon!
Ez így még biztonságosabb is mintha kitöltené! -
Nabu
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
-
Nabu
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Csak kiváncsiságból:
Miért nem a legújabb Firefox-ot használod? (2.0.0.6)
Miért nem a legújjabb Adblock Plus-t (0.7.5.1) + Adblock Plus: Element Hinding Helper (1.0.1) et használod?
Szerintem sokkal kevesebb problémád lenne !
-
Nabu
aktív tag
válasz
Boeing 737
üzenetére
Én ezt használom: Autohide !
![[kép] [kép]](http://www.krickelkrackel.de/autohide/icon.png)
Honosított és eddig nagyon bevált! -
Nabu
aktív tag
válasz
Littletiger
üzenetére
Ha így nem ment akkor először töröld a régi rókát és csak utána próbálkozz az újat feltenni, sima uninstallal vagy a vezezérlőpultban lévő programok eltávolításával ekkor minden beállításod megmarad és jöhet a friss Firefox...
-
Nabu
aktív tag
Akkor Te biztosan még a régi Firefoxot használod... ebben az esetben nyilacska ikonra kattints ami akkor jön elő ha telepíted neki a search button nevű kiterjesztést ezután az eszköztáron jobb gomb - testreszabás és itt kihúzód az ablakból a nyilacska ikont az eszköztárra, vagy csak egyszerűen frissíted a Firefoxot a legújabb verzióra! (én ezt javaslóm...)
-
Nabu
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
[link] Kézi mentés néven leírtam...
-
Nabu
aktív tag
Megjelent az új Mozilla Firefox 2.0.0.3 & (1.5.0.11) [link] Lassan lehet frissíteni is...
-
Nabu
aktív tag
válasz
Blackmate
üzenetére
[link] A cache te állítod oda ahova akarod!
''Átállítani úgy a helyet úgy lehet, hogy pl az about:config-ban létrehozol egy browser.cache.disk.parent_directory nevű karakterlánc típusú preferenciát (jobb egérgomb bármelyik soron, új), ennek az értéke legyen az új elérési út.''
by: Sil -
Nabu
aktív tag
Megjelent a Firefox 2.0.0.2!!!! Egyenlőre csak az ftp ([link]) oldalon elérhető, de lassan lehet updatelni is!
-
Nabu
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
''máshova meg nem is férne el, minden tele van'' Ezért mondtam hogy magán a tabon jelezze a betöltöttséget mindegyik oldalnak külön a maga fülén akár még azt is megadhatod hogy milyen színű legyen a jelzés....
Tab Mix Plus Beállítások - Megjelenés - Lap - Megjelenés(itt ha nincs bejelőlve neked az állapotjelző akkor jelöld be)
Testreszabott stílusok - Folyamatjelző (itt is legyen pipa a négyzetekbe) A többi a Te fantáziádon múlik... -
Nabu
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Egyáltalán fontos hogy az állapotjelző alul ott legyen??? Vagy jó lenne ha tabonként mutatná a tabokon? Mert akkor ott van a Tab mix plus kiterjesztés és nincs több gond...
-
Nabu
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ha safe módban nem csinálja akkor nagy rá az esély!
-
Nabu
aktív tag
válasz
Csapi007
üzenetére
Középső kattintásra alapból mindenféle kiterjesztés nélkül a firefox új fülön nyitja meg a címet!!! Persze lehet hogy a te egered speckó és hozzárendeltél valamit a középső gomb-görgő lenyomásához és ezért nem megy...
Nem találom azt a fájlt.
Az nem egy fájl!
Beírod a címsorba: about:config és a megjelenő ablakban rákeresel. -
Nabu
aktív tag
Ha már Backup!
Öszeszedtem a pár lehetőséget adatmentésre:
-Mozbackup: Talán a legismertebb...
honlap: [link] [link] nyelvi fájl: [link]
-BackupFox: Talán a legjobb...
honlap: [link]
-Kézi mentés: Talán a legbiztosabb...
leírás: %appdata%\Thunderbird\Profiles - %appdata%\Mozilla\Firefox\Profiles
start menü futtatásba beírva könnyen kimásolhatjuk a profil mappánkat egy biztonságos helyre ahonnan bármikor visszamásolható...
-FEBE: Bővitményként alkalmazható...
-Bookmark Backup: Bővitményként alkalmazható...
Nem az egész profil mappát menti csak a beállított fájlokat.
[Szerkesztve] -
Nabu
aktív tag
Ha már metésekhez kerestek dolgokat akkor ezt is ajánlanám FEBE Firefox Extension Backup Extension [link] ezzel te állíthatod be hogy milyen időközönként csináljon mentést vagy akár mikor egy gombnyomásra is ment és azt is te választod ki, hogy miket mentsen ez lehet az egész komplett profilod is...
-
Nabu
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Komolyan mondom nem értelek...
Neked fontosabb egy belépésnél +1 kattintás, mint egy stabilabb, biztonságosabb, gyorsabb stb.. böngésző?
Olvasnivaló: [link] -
Nabu
aktív tag
Aki még nem tette meg hogy frissített a 2.0-ra (és egyenlőre nem akar)
és még mindig 1.5.0.7-et használ
az kattintson a frissítések keresése menüpontra mert már elérhető az 1.5.0.8! 
Bár én mindenkinek ajánlanám a 2.0-át mérföldekkel jobb mint az 1.5.x.x...
-
Nabu
aktív tag
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
Tudja, de Ő inkább erre gondolt!
Chili7: Mit tud ez a kiterjesztés? 'firefoxmenubuttons':![[kép] [kép]](https://addons.mozilla.org/images/previews/firefoxmenubuttons-4.jpg)
Különböző új gombokat lehet kitenni a eszköztárra...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Diablo IV
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![[kép] [kép]](http://www.thekmplayer.extra.hu/e107_plugins/mozilla_menu/images/mozilla.gif)
!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Neked fontosabb egy belépésnél +1 kattintás, mint egy stabilabb, biztonságosabb, gyorsabb stb.. böngésző?
KAMI911