Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Rap, Hip-hop 90'
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
Hááát Urak! Kezd nagyon tele lenni a púpom a frissítésekkel!
Ma reggel konkrétan kikapcsolta az összes reklám/felugró ló...sz védelmet. Mindenhol tele lett kis-nagy ilyen olyan ablakokkal bármit nyitottam meg!Jó fél óra volt mire vissza tudtam erőlködni azokat amiket már évek óta használok!
Tudják ezek egyáltalán, hogy mit csinálnak? JA! A configba beírt frissítés tiltást egyszerűen felülírta a rendszer! Egy darabig működött aztán feljött a jelzés, aztán pedig úgy indult, hogy frissítette magát
Mipöcs van ezzel? Valami időkorlát alapján frissül? Ha esetleg valaki tudna jó megoldást a frissítések végleges kitakarítására azt megköszönném! Nagyon nem azzal akarok foglalkozni, hogy a beállított rendszert 2-3 hetente újra generálozzam, hanem használni úgy ahogy beállítottam! Nagyon nem érdekelnek az eszement frissítések!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Gaming notebook topik
- XPEnology
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Hivatalos: ekkor mutatkozik be a vivo X300 Ultra, és így néz ki hátulról
- OLED monitor topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Ableton Live 12 Suite Education
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mipöcs van ezzel? Valami időkorlát alapján frissül? Ha esetleg valaki tudna jó megoldást a frissítések végleges kitakarítására azt megköszönném! Nagyon nem azzal akarok foglalkozni, hogy a beállított rendszert 2-3 hetente újra generálozzam, hanem használni úgy ahogy beállítottam! Nagyon nem érdekelnek az eszement frissítések!
KAMI911