Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- wrox: Computherm Q7 RF termosztát
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
rjy08
tag
Sziasztok!
Lenne néhány dolog, amit nem tudok megoldani firefoxon (ESR verzió). Csoportházirendekkel szabályzom a gépeken a firefox beállításokat. A beállítások->általános fül alkalmazásokat szerettem volna valahogy lockolni, vagy valamilyen módon default értékre visszaállítani, mert a kollégák rendszeresen elnyomkodják ezeket a beállításokat. Töröljem a mimetypes.rdf meg hasonló fájlokat témán már túl vagyok, valami más megoldásra gondolok. Túrtam a netet a megoldás után, de nem igazán jutottam előrébb. Találtam egy browser.helperApps.alwaysAsk.force kapcsolót, ami talán jó lehetett volna, de természetesen az újabb verziókban már nincs ez bent. Mondjuk több ilyen beállítással jártam már így.
A másik, 3d-s tartalmak valamiért nem mennek firefox alatt. Pl. a mozaik weboldalon azt írja ki, hogy: ebben a böngésző verzióban nem támogatott a 3d felnyitás. Firefox ESR legfrissebb.
De pl. moodle rendszerben videó lejátszásakor meg ezt írja ki: no video with supported format and mime type found. Töröljem a cache-t, frissítsem a böngészőt meg hasonló általános semmitérő praktikák nem segítettek. Chrome alatt pl. gond nélkül megy.
Mit tudok kezdeni ezekkel a problémákkal? Van valakinek megoldása, ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okos Otthon / Smart Home
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Az AI gáz: megfullad a Föld a fosszilis fogyasztástól
- Mini PC
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar
- 32GB DDR4 3200
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

KAMI911