Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Mozilla Firefox (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-06-16 16:30:14

LOGOUT.hu

Mozilla Firefox

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#60187) rjy08


rjy08
tag

Sziasztok!
Lenne néhány dolog, amit nem tudok megoldani firefoxon (ESR verzió). Csoportházirendekkel szabályzom a gépeken a firefox beállításokat. A beállítások->általános fül alkalmazásokat szerettem volna valahogy lockolni, vagy valamilyen módon default értékre visszaállítani, mert a kollégák rendszeresen elnyomkodják ezeket a beállításokat. Töröljem a mimetypes.rdf meg hasonló fájlokat témán már túl vagyok, valami más megoldásra gondolok. Túrtam a netet a megoldás után, de nem igazán jutottam előrébb. Találtam egy browser.helperApps.alwaysAsk.force kapcsolót, ami talán jó lehetett volna, de természetesen az újabb verziókban már nincs ez bent. Mondjuk több ilyen beállítással jártam már így.
A másik, 3d-s tartalmak valamiért nem mennek firefox alatt. Pl. a mozaik weboldalon azt írja ki, hogy: ebben a böngésző verzióban nem támogatott a 3d felnyitás. Firefox ESR legfrissebb.
De pl. moodle rendszerben videó lejátszásakor meg ezt írja ki: no video with supported format and mime type found. Töröljem a cache-t, frissítsem a böngészőt meg hasonló általános semmitérő praktikák nem segítettek. Chrome alatt pl. gond nélkül megy.
Mit tudok kezdeni ezekkel a problémákkal? Van valakinek megoldása, ötlete? :)

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Mozilla Firefox (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.