Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pibácsi

senior tag

válasz Sam67 #51214 üzenetére

Szia!
    Hála "Kékes525" fórumtársunknak ki vagyok okosodva. Ha feltelepíted a Firefoxhoz a NoSquint Plus kiegészítőt, akkor ha a Firefoxnál bemész az eszközök - kiegészítők - kiterjesztések funkcióba és ott kiválasztod a NoSquint Plus kiegészítőt, majd annak a beállítások fülét, akkor ott felül a második rész az, ahol az alap zoomot lehet állítni (Zooming). Ezt, ha átállítod (kisebbre-nagyobbra vagy 100%-ra), és OK, akkor minden oldal az ott beírt nagyítással jelenik meg.
    Ha alapban a 100%-ot adod meg, akkor nem nagyít, az oldalak rendesen jelennek meg, viszont oldalanként van lehetőséged beállítni úgy, hogy a megnyitott oldalra jobb klikk és alúl a sorban ott van a NoSquint Plus kiegészítő, amit bal klikkel megnyitsz és ott lehet egyedileg az oldalra beállítni a nagyítást, de külön-külön a képet, a szöveget, vagy a szinezékeket is és ezután ez az oldal így jelenik meg (mindíg, amíg vissza nem állítod). Ha így állítod be, akkor csak ez az oldal. Egy másikat megnyitva normálisan jelenik meg az alabeállításnak megfelelően. Ugyanitt a global settings-re klikkelve átállíthatod az alapbeállítást is ami minden oldalra vonatkozik.
    Érdekes alkalmazás, régi motoros vagyok, de eddig ezt nem ismertem (mi mindennel vagyok még így).

Üdv. Pibácsi

Új hozzászólás Aktív témák