Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
pibácsi
senior tag
válasz
Matthewus
üzenetére
Szia Matthewus!
Teljesen kitöröltem még a Registry.-ből is mindent ami a Firefoxra és a Mozillára vmint az Adobe Flash-ra vonatkozik. Ujra feltettem a Mozillát Adobe Player bélkül és már az is elég volt, hogy az említett oldal átvegye az irányítást, hogy olyan oldalra mentem, ahol kérte a Flash Player feltelepítését és ott símán csak a lejátszandó videó/játék ablakra klikkeltem és máris átirányít a jelzett oldalra és csak utána enged bármit. Tehát még a Flash nem is volt feltelepítve, elég volt a neve, ill. a helye, ahová kérte. Most azt csináltam, hogy kerestem egy másik böngészőt - sok közül a Comodo Dragon vált be - amelyik képes átvenni a Firefox könyvjelzőit, kb. a Crome sebességével dolgozik és hasonló a kezelő felülete, a kezdő oldalt be lehet állítni a Firefoxét és ez érdekes módon meg tudja nyitni azokat az oldalakat baj nélkül, amire ott már jelentkezett a gond. Így nyugodtan lehet nyitogatni az oldalakat. Az is érdekes, hogy a feltelepített Adobe Flash 209-est is alkalmazza néha és nem ugrik be a bajt okozó oldal. (egyébként a YouTub-hoz a HTML5-öt adja).
Egyelőre ennyi a megoldás. Kerülőút.Üdv. Pibácsi
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- 2026.01.02 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest