Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pibácsi

senior tag

válasz Matthewus #43353 üzenetére

Szia Matthewus!
    Teljesen kitöröltem még a Registry.-ből is mindent ami a Firefoxra és a Mozillára vmint az Adobe Flash-ra vonatkozik. Ujra feltettem a Mozillát Adobe Player bélkül és már az is elég volt, hogy az említett oldal átvegye az irányítást, hogy olyan oldalra mentem, ahol kérte a Flash Player feltelepítését és ott símán csak a lejátszandó videó/játék ablakra klikkeltem és máris átirányít a jelzett oldalra és csak utána enged bármit. Tehát még a Flash nem is volt feltelepítve, elég volt a neve, ill. a helye, ahová kérte. Most azt csináltam, hogy kerestem egy másik böngészőt - sok közül a Comodo Dragon vált be - amelyik képes átvenni a Firefox könyvjelzőit, kb. a Crome sebességével dolgozik és hasonló a kezelő felülete, a kezdő oldalt be lehet állítni a Firefoxét és ez érdekes módon meg tudja nyitni azokat az oldalakat baj nélkül, amire ott már jelentkezett a gond. Így nyugodtan lehet nyitogatni az oldalakat. Az is érdekes, hogy a feltelepített Adobe Flash 209-est is alkalmazza néha és nem ugrik be a bajt okozó oldal. (egyébként a YouTub-hoz a HTML5-öt adja).
    Egyelőre ennyi a megoldás. Kerülőút.

Üdv. Pibácsi

Új hozzászólás Aktív témák