Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
pibácsi
senior tag
válasz
Matthewus
üzenetére
Szia Matthewus!
Teljesen kitöröltem még a Registry.-ből is mindent ami a Firefoxra és a Mozillára vmint az Adobe Flash-ra vonatkozik. Ujra feltettem a Mozillát Adobe Player bélkül és már az is elég volt, hogy az említett oldal átvegye az irányítást, hogy olyan oldalra mentem, ahol kérte a Flash Player feltelepítését és ott símán csak a lejátszandó videó/játék ablakra klikkeltem és máris átirányít a jelzett oldalra és csak utána enged bármit. Tehát még a Flash nem is volt feltelepítve, elég volt a neve, ill. a helye, ahová kérte. Most azt csináltam, hogy kerestem egy másik böngészőt - sok közül a Comodo Dragon vált be - amelyik képes átvenni a Firefox könyvjelzőit, kb. a Crome sebességével dolgozik és hasonló a kezelő felülete, a kezdő oldalt be lehet állítni a Firefoxét és ez érdekes módon meg tudja nyitni azokat az oldalakat baj nélkül, amire ott már jelentkezett a gond. Így nyugodtan lehet nyitogatni az oldalakat. Az is érdekes, hogy a feltelepített Adobe Flash 209-est is alkalmazza néha és nem ugrik be a bajt okozó oldal. (egyébként a YouTub-hoz a HTML5-öt adja).
Egyelőre ennyi a megoldás. Kerülőút.Üdv. Pibácsi
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest