Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- bitpork: Ha Isten létezik...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Van-e még?
- potyautas: Vizsga
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
Lattad a kepet amit mutattam? Amikor feltelepited a Java-t beszoktal lepni a konfiguracios menujebe, mert en igen, es leszoktam tiltani dolgokat, vm. korlatozom a cache meretet is.
Amiket letiltok vagy atallittok, cache meret 500 Mb - meg ez is sok - konzol futtatasa letiltva, applikaciok letoltese telepitese, Kerdezzen, Automatikus frissites tiltva. Meg a Java Update\jusched.exe" is tiltva van az Automatikusan indulo programok kozott.
Maga a FireFox is ugy van beallitva hogy csak jelezzen ha frissebb van, nameg minden programnak tiltom az automatikus frissiteset, koztuk a Flash-et is.
Ezert tett fel kerdest hogy az applikaciot futassa-e de irtam hogy nem engedelyeztem, igy nem is tudom hogy szol-e az az oldal.Kranazoli A Screamer Radio v0.4.4 nagyon jo, nekem meg regebbi van ami meg tudott magyarul, portable az is. Mar nem hasznalom a Flash regebbi verziojat, mert annak meg az volt a baja, ha egy beagyazott video fole ert az egerkurzor megallt a gorgetes. Roppant idegesito tud lenni, igy jelenleg a legfrissebbet hasznalom letiltott protected mod-al.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911