- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Dominó85: Chuwi Vi8 - Belépő szintű, kellemes árfekvésű, Windows 8.1 alapú, 64bites tablet
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
Lattad a kepet amit mutattam? Amikor feltelepited a Java-t beszoktal lepni a konfiguracios menujebe, mert en igen, es leszoktam tiltani dolgokat, vm. korlatozom a cache meretet is.
Amiket letiltok vagy atallittok, cache meret 500 Mb - meg ez is sok - konzol futtatasa letiltva, applikaciok letoltese telepitese, Kerdezzen, Automatikus frissites tiltva. Meg a Java Update\jusched.exe" is tiltva van az Automatikusan indulo programok kozott.
Maga a FireFox is ugy van beallitva hogy csak jelezzen ha frissebb van, nameg minden programnak tiltom az automatikus frissiteset, koztuk a Flash-et is.
Ezert tett fel kerdest hogy az applikaciot futassa-e de irtam hogy nem engedelyeztem, igy nem is tudom hogy szol-e az az oldal.Kranazoli A Screamer Radio v0.4.4 nagyon jo, nekem meg regebbi van ami meg tudott magyarul, portable az is. Mar nem hasznalom a Flash regebbi verziojat, mert annak meg az volt a baja, ha egy beagyazott video fole ert az egerkurzor megallt a gorgetes. Roppant idegesito tud lenni, igy jelenleg a legfrissebbet hasznalom letiltott protected mod-al.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- PC Game Pass előfizetés
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- FRISS ÁRU!!! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jèghideg hűtès minden CPU foglalathoz! Azonnal vihető!
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
KAMI911