Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
Lattad a kepet amit mutattam? Amikor feltelepited a Java-t beszoktal lepni a konfiguracios menujebe, mert en igen, es leszoktam tiltani dolgokat, vm. korlatozom a cache meretet is.
Amiket letiltok vagy atallittok, cache meret 500 Mb - meg ez is sok - konzol futtatasa letiltva, applikaciok letoltese telepitese, Kerdezzen, Automatikus frissites tiltva. Meg a Java Update\jusched.exe" is tiltva van az Automatikusan indulo programok kozott.
Maga a FireFox is ugy van beallitva hogy csak jelezzen ha frissebb van, nameg minden programnak tiltom az automatikus frissiteset, koztuk a Flash-et is.
Ezert tett fel kerdest hogy az applikaciot futassa-e de irtam hogy nem engedelyeztem, igy nem is tudom hogy szol-e az az oldal.Kranazoli A Screamer Radio v0.4.4 nagyon jo, nekem meg regebbi van ami meg tudott magyarul, portable az is. Mar nem hasznalom a Flash regebbi verziojat, mert annak meg az volt a baja, ha egy beagyazott video fole ert az egerkurzor megallt a gorgetes. Roppant idegesito tud lenni, igy jelenleg a legfrissebbet hasznalom letiltott protected mod-al.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911