Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Amúgy mi a terv?
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv !
A mai nap frissítettem az 5-ös verzióra, és egy apró, de számomra bosszantó probléma megoldásához kérnék segítséget, mivel én még nem az internet világában nőttem fel. Eddig a megjelenő weblapok fölött közvetlenül voltak kis hasznos ikonok, mint pl. Friss hírek, Google Earth, stb. Ezek közül számomra a legfontosabb az Oldal lefordítása gomb volt, amit ha megnyomtam, akkor az angol nyelvű weblapot lefordította magyarra.
Nos a gondom az, hogy ez a fordító gomb a frissítés után eltűnt az összes többivel együtt, és nem tudom, hogy hol a bánatba találom meg. Ehhez kérném a segítséget, sajnos az angol tanulás kimaradt az életemből, mivel jó négy évtizeddel ezelőtt az orosz volt a kötelező.
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 100%
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KAMI911