- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
Aktív témák
-
Jodanovich
senior tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
ebben teljesen igazad lehet, van is ilyen banda, de mondtam h én oda figyelek, az már más ha rám nem figyelnek oda...
nagyon helyes megbocsájtok

amugy ezt a témát lehet tárgyalni 10 szer 100 szor ezerszer ugyan az a vége... (ha)
itt kecsón egyik hawer mentősként dolgozik, kérdeztem is tölle tavaly: na nyáron hányan hallnak meg motor balesetbe aszongya 3személy/ nap
motoros találkozó volt azt hiszem kiskun valamiben és a végeztével 2 részeg barom ellopta egy másik ember gyorsaságiját aztán a legközelebbi körforgalmat 170km/ h val kiegyenesítették... az egyik ember itt a másik ott (egyiken sem volt semmi ruha se bukó) fogalmazta meg viccesen a hawer mind 2 meghalt...
Aktív témák
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIJÓÓÓ!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest