Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Aktív témák
-
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉsssssssss ma nem én voltam az utolsó az Eringen! Tudom nem nagy szám de 2 embert is odavertem! Az egyik egy Busa volt de ő vagy félt, vagy csak nem akarta neki annyira kenni. A végére már határozottan elhittem hogy kicsit érzem a pályát.
-
tildy
nagyúr
No hyoban akksicsere kellett. 1 évet bírt az origi
. -
Mr-Pamacs
senior tag
Hi
Tudtok olyan oldalt ahol vannak esztétikai hibás motorok?
-
DroneZ^
őstag
válasz
Froclee
üzenetére
mondjuk én egy harley-t sem linkeltem... azok már tul chopperek nekem de mondjuk a night rod nagyon elvetemült..

és egy warrior... van hasonlóság...

Harley-k nem tartoznak a fürge chopperek közé, nálam azért nem jön szóba, na meg elég jó árban vannak...
Suzuki M1800-at utáljátok?

Honda Rune? Mondjuk ez beszerezhetetlen, és ha még van is, akkor is horror árban
kegyetlen -
DroneZ^
őstag
válasz
Froclee
üzenetére
nemtom, most a cruiserek is megtetszettek, irdatlan hangjuk van... imádom ahogy dörömbölnek... ugy érzem hogy van bennük anyag a sportmocikhoz képest... teli króm cuccal..
és olyan gyönyörű hangjuk van
láttam egy Triumph Rocket III-at de ilyen ducati monsteresitve.... kis, gömbölyű plexi, levolt szedve rola minden, oldalt kilogott vagy 20 centire a sportlégszűrő
nagyon kemény volt, és csak logott egy kamion kipufogo oldalt... nagyon állat volt, akkor gondolkodtam el a dolgon...Hát nem betyár?

Még mindig nem?

Legalább a V motor különböztessen meg a kocsiktól, ezért is szerettem volna mindenképp v2-es sportmocim amúgy... Régen Ducati 1000DS volt a kiszemeltem, Suzuki SV felejtős...
Ha nem is cruiser de ezeket nézzétek:

-
DroneZ^
őstag
irtok nekem pár fürge cruisert/choppert? ezalatt értem, jól gyorsuljon, és elfogadható végsebessége legyen... triumph rocket 3 nem is lenne rossz fele ennyiért
szoval mi van még? yamaha warrior?
vmax?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Szombaton akkor tali?
-
Stalker-2572
veterán
Jelentem letörtem a fékkart
Ugratás közben
... a levegőben

-
ALI_G
veterán
pasini mekkora gecci nagyot bukott. Motort még a mélytelepen se vennék be, de biztos eladó, megkímélt

szerencsére pasini jól van. -
Már páran írtak PM-et hogy írjam le hogy-hogy kell forgalmoba helyezni külföldi járművet. Hát most összeírtam a tapasztalataimat. Remélem hasznos lesz!
Külföldről behozott jármű, forgalombahelyezése magyarországon
Az árak 2008-asok!
Elöljáróban annyit hogy nem kell megijedni a dologtól, kb 3-4 napot kell rászánni meg egy kis papírmunka, de jól lehet járni a végén. A magyarországi árakhoz képest kb 20-40%-al olcsóbban, papírozással együtt.Ugye az első dolog a motor vétele. Ezt intézhezjük itthon is, sokan foglalkoznak behozatallal. Vagy ha van kint ismerős akkor akár onnan is hozhatjuk. Már átírásnál figyelni kell. Mert ha már magyarországi tulajdonostól vesszük akkor átírást is kell fizetnünk! De a legtöbb kereskedő el tudja intézni a közvetítést. Bevett szokás hogy a motor már itt van az országban, de a papírjai még nincsenek itt, csak fénymásolatot kapunk. (én csak egy faxot kaptam a motor papírjairól amiből az alvázszámot is alig lehetett kiolvasni) Ez esetben úgy hozzuk a járművet hogy az összeg egy részét a külföldi papírok kézbesítése után fizetjük ki. (Célszerű annyit visszatartani hogy még pályamotornak vagy alkatrésznek el tudjuk adni, és kijöjjünk nullszaldósra
) Bár a legtöbb "kereskedő" korrekt ilyen szempontból és a papírmunkával nem szoktak szőrözni hiszen ő neki is romlana az üzlete.Papírok
Kell egy két nyelvű adásvételi szerződés:
Olasz-magyar:
[link]A motor forgalmija. Olasz esetén kétfélével talákozhatsz:
[link]
[link]Forgalomból kivonási papír:
[link]Érdemes egy külön mappában gyüjtögetni a papírokat mert gyülni fog és a végére egy 2 cm-es tömb össze fog jönni.
A forgalombahelyezés menete
Motorvásárlás, Okmányiroda
Miután megvan a motor az első dolgunk az okmányiroda. Származás ellenörzési kérelem. Ide csak a motor papírjait vigyük. Időt spórolhatunk ha telefonon egyeztetünk időpontot az okmányirodával vagy a neten http://www.magyarorszag.hu-n. Fénymásolatokat is el szoktak fogadni. Itt 8400 jó magyar forintot fogunk otthagyni. Származás ellenörzést postán küldik általában 1-2 hét míg postaládánkban találjuk a papírt. Ahogy itt végeztünk rögtön foglaljunk egy helyet műszaki vizsgára, egyedi forgalomba helyezésre! Érdeklődjünk a környékünkön hol csinálnak ilyet! (én a Ideálisan kb. 14-18 napra a származás ellenörzési kérelem napjától.Ez idő alatt készítsük fel a motort műszaki vizsgára. Fékek, izzók mindenképpen legyenek rendben. Meg persze előtte azért takarítsuk le alaposan (alvázszám, motorszám környékén főleg), szeretik ők is a tiszta motort. Hangal/kipufogóval nem szoktak foglalkozni. (Nekem csak pályán használható Yosi volt fent
)
Számoljuk regadót (lásd lentebb), és kötelező biztosítást http://biztositas.hu !Műszaki vizsga
Ide kellenek az eredeti papírok meg persze a motor is. Én a Vas Gereben utcába vittem a gépet (1195 Bp., Vas Gereben u. 2-4. TEL: 06-1-348-2060). Itt ki kell tölteni egy szép papírt a a forgalmid alapján, előtte érdemes tájékozódni hogy mi hol van a forgalmin. Ha valamiben nem vagy biztos: http://www.sztaki.hu/. Miután kitöltöttük a papírt leadjuk, átnézik. Majd mehetünk sorbanállni a motorunkal a vizsgaállomáson. Itt csinálnak egy pár fényképet róla. Ellenörzik a motor/alvázszámokat. Beviszik a rendszerebe az adatokat, majd ellenörzik fényjelző berendezéseket és a fékeket. Nagyából ennyiből áll a vizsga. Utánna a kasszánál kifizetünk 33200Ft-ot. Megkapjuk a müszaki papírjait. A legközelebbi eredetvizsga állomást hívjuk fel és foglaljunk helyet a VÁMolás utánra. Majd az okmányirodát és itt is foglaljunk egy pozíciót az eredvizsgálat (kb egy óra) utánn úgy hogy még kényelmesen odaérjünk.VÁM
Jelenleg hatályos regisztrációs adó mértéke: [link] Törjön le a keze aki azt a képletet kitalálta
Itt az én példám:
93.03.02-es 750-es > alapösszeg: 180.000FT > Csökkentőt tényező a vámolás napján: 0,82 > 180.000*(1-0,82)=32400. Ami összeg kijön a közelítőleg jó. Én 34000Ft-ot fizettem.
Pesten a csepeli kirendeltségre kell menni. (1211 Budapest, Petróleum u. 4. Tel.: 277-54-34) Ide csak a papírok kellenek. Viszont 10ezer forint ellenében az ott lévő kiscég elintézi nekünk a papírmunkát. Megkimél minket 3 db papír kitöltésétől, és 2-3 óra várakozástól. Ha az olcsóbb utat választjuk akkor először igényelnünk kell egy VPID számot. (Legyen minden papírból egy fénymásolatunk, mert azt is fognak kérni!) Majd ezzel a számmal egy másik ablaknál a regisztrációs adó összegét meghatározzák. Adnak egy papírt majd el kell fáradnunk az OTP-bankba itt lehet befizetni a regadót. Ahol kapunk róla egy szép 2 oldalas bizonylatot. Vissza a VÁMhoz, leadjuk a bizonylatot. Majd kiállítják a szép zöld regadó bizonylatot. Itt ennyi volt a dolgunk.Eredet vizsga, Rendszám!!!
A mai napunk szaladgálós lesz, papírokat és a motort előkészíteni, érdemes egy szabadnapot kivenni erre a "jeles" alkalomra. Kezdjük a már lefoglalt időpontunkkal az eredetvizsgálatnál. (Ami már a harmadik a sorban! Kiakasztó ez a rendszer
) Természtesen ide kell a motor. Valószínűleg fel fogják ajánlani hogy helyben is köthetünk biztosítást, de ne tegyük, mert úgysem fogunk tudni! Ha végeztünk irány az okmányiroda! Ide már csak a papírok kellenek.
Kezdjük el a forgalombahelyezés menetét. Majd kérdezik a biztosítás kötvényszámát, ami ugye még nincs, de addig nem is lesz amíg a motor forgalmi nem lesz, de az meg addig nem lesz amíg biztosítás nincs. Huh. Érdekes szituáció... A már kinézett biztosítást menjünk el megkötni, vagyis csak ajánlatot kérni, mert annak a száma kell az okmányirodának. Tehát érdemes valami közeli irodát kinézni. Ahogy ezzel végeztünk menjünk vissza az okmányirodába. Itt ki kell fizetnünk sorrendben: rendszám- 4200FT, törzsk. - 6000Ft, forgalmi- 6000, matrica a rendszámra - 450. Majd megkapjuk végre a rendszámunkat! De még vissza kell mennünk a biztosítást kötő irodába hogy érvényesítsék a kötelezőt a forgalmink alapján. Ha ez megvan és az idő is szép hazafelé vegyünk egy rendszámkeretet a motorunkra és guruljunk a már Magyarországon is hivatalosan forgalombahelyezett járművünkel!Széles utat! Sok baleset, és hatóság MENTES kilométert!
MOD: persze a VÁM-nál egy fénymásolatot 100FT-ét csinálnak...
-
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Vegyél 400as cbr-t, az nem kell a kutyának sem

-
jasszer
őstag
válasz
Nightmare
üzenetére
Erre a távolásgra sztem inkább vegyél vmi olcsó/igénytelen igáslovat, két szezon alatt megtanulsz vele motorozni, nem vered magad fölös költségekbe, ha megborítod fillérekért kapsz hozzá alkatrészt és nem fog fájni a szíved h "hidegen" tötyörögsz egy versenymocival. De mintha majdnem mindenki ezt mondaná...

Hidd el, nem ciki rusnya nakeddel / túraenduroval sem járni. Cikibb az ha egy versenymotort vki látványosan ügyetlenül terelget, majd jön egy 50-es robesz és szétalázza a forgalomban.

-
Nightmare
senior tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Én csak azért is motorral szeretnék járni, mert a cég ahol dolgozom elszámolja 90%-át a benzinnek, mint utiköltség. Így szinte ingyen tanulhatok meg valahogy motorozni. A távolság nem nagy, viszont minden nap gyakorolok, ami sokat számít szerintem. Annak törném el a kezét, aki BÁRMIT is lop, ami a másé, és kell neki.

-
Nightmare
senior tag
-
bajnokpityu
félisten
az a baj,h hiába jó az ötlet,rühellem ezt az országot,ahol folyamatosan látni kell a vasat,h biztosra menjen az ember.egyszerűen nem tom mi a megoldás.casco irgalmatlan drága,és 30%önrész igy is marad.mindenképp szarul jön ki az ember.
-
bajnokpityu
félisten
-
ALI_G
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
én még szegeden is félek ott altatni a masinériát.
taxis haveromnak zárt udvarból, zárt garázsból leláncolt GSXR-t vittek el reggelre...és én abban az utcában laktam.Ezek után garázsban is félnék tárolni.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
qpakcovboy
üzenetére
én is onnét jövök. egy aeroxot is néztünk,meg sódert a házhoz.aeroxon nem volt fék, a pakolóházban nem volt parkoló. de legalább sok régi formával találkoztam.
és eldöntöttem,ha már olyan nagyon nem ajánlottam a CBRt napi használatra, majd használom én is.azért más egy kicsit,mert én télleg a gyorsforgalmi egyik végéből a másikba járok, körutat messzről elkerülöm, hegynek fölfele.másik oka,meg h nincs más választásom.ja és mindezt nem naponta,hanem 2 naponta, 2 személlyel.kissé fosok felhozni BPre a verdát,a mélygarázsból loptak már egy 2 éves gixert,meg egy robogót. de van lent érintetlenül 2 éve egy F4i,és hátha ez már öreg/HISS elrenteti őket. pláne,h be van kamerázva a bejárat.meg 2 nagy abus lakat lesz lebetonozva még rajta,+ ráállok majd a swifttel.
-
qpakcovboy
őstag
nálunk is csak borult az idő, voltnk Érden veterán motor bazárban, érdekes élmény volt, de nem áztunk meg...
-
válasz
qpakcovboy
üzenetére
a nagy esőzés itt is elmaradt...
-
ALI_G
veterán
válasz
qpakcovboy
üzenetére
itt esett az eső. most várok délig, ha nem javul, akkor nem megyek sehova. Pedig úgy néztem, idáig nem jut el az eső.
-
ALI_G
veterán
Egy komoly gumiteszt.
Köszönjétek NINJA_V fórumtársnak
-
jpisti
senior tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Ezek már olyan infók amiket, ha elmondanám akkor le kellene lőnöm téged...
Igazábol ezek az olyan trükkök amiket mi is szakemberre bízunk és nem kérdezzük, hogy mit csinált mert nem illik és ugysem mondaná meg. Egyébként egyszer próbáld ki magad vannak olyan versenyek ahol lehet indulni az utcáról beesve is ha megfelelsz a biztonsági előírásoknak. Megéri.Egyébként itt kicsit többet olvashatsz a dologról és vannak remek képek meg videók is.
Eddig egyébként 1000RR vs többiek: 1:0!!!!!!!!
-
ALI_G
veterán
juppíí, voltam végre motorozni. Elmentem gyakorolni, hát a fékezés nagyon gyatrán megy. Szánalmas féktávjaim voltak, még egy kocsival is hamarabb megáltam volna. Pedig néha még az első is blokkolt. Megnéztem, gumi fincsi meleg volt, egyetlen mentség, hogy rossz úton próbálkoztam.
60-ról hány méteren illene megállni?viszont egy retek Q7-es megint kijött velem szembe, alig mentem 100-zal de az idióta úgy kirontott egy nagyobb jármű mögül, még jó, hogy számítottam. Na de nem arra, hogy teljesen átjön a sávomba. Épp hogy visszament már ő intett be nekem.
mert rávillantottam.Hát eldobom az agyam. -
törölt tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
nemistudom... lehet kigurulunk, de csak nezelodni. kiprobalni nem akarom egyik biciklit sem.
-
feca81
aktív tag
hogy ne csak mindig offoljak, errol hallottatok? a markaszervizben hivtak fel a figyelmem.
Ali_G neked mondom,szegeden is lesz yamaha nyiltnap vmikor a nagyon kozeljovoben.asszem talan jovo hetenmod: errol mi a velemenyetek?ugyes reklamfogas,v tenyleg lehet bene vmi? marminthogy tnyleg yamahakhoz fejlesztettek ki? mert esetleg nem repsolt-t, hanem ezt tennek bele.
-
feca81
aktív tag
megerkeztek a szelepek! es ami a legfontosabb,jok! pont ugyanolyanok,mint az enyem.el se hiszem. a 6. bontoban volt vegre 3,5-os szelep,nem pedig 4,5-os.csodalatos. es hogy &rew humorerzeket is megmutassa,diszdobozban kuldte le
halas koszonet,tobbit priviben. -
ALI_G
veterán
holnapra most 29 fokot látok

-
feca81
aktív tag
nekem tok mind1 milyen ido lesz 7vegen, en meg varom a postas bacsit
hozza a szelepeket.siethetne mar...mod: ja nem mind1,holnap hussutes,IHB buli!
-
ALI_G
veterán
marha jó idő van, már most is van közel 20 fok
háhá, végre eljött az én időm és megtört az átok! 
-
qpakcovboy
őstag
Továbbra is at gondolom, hogy szombaton esni fog az eső sajnos. Engem kevésbé zavar, mert közel lakom aránylag az uticélhoz, de aki Békécscsabára megy haza az nagyon el fog ázni. Szerintem várjuk ki az igazán frankó időt amikor csak azon kell aggódni, hogy nehogy az üzemanyag kifogjon útálom a felhőket lesni

Tegnap egy haverral voltunk fent Dobogókőn, aztán Esztergom, a héten másodszor, hétköznap marha jó, mert egy lélek sem volt, még fennt a parkolóban sem. -
ALI_G
veterán
vatta új gumi meddig "bejáratós"?
-
jpisti
senior tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Talán a viszonylag magas súlypont, ami remek pályázni de nem igazán jön jól a rajtnál mert elegykerekezed az indulást, és a 1/4 mérföld nem egy olyan hosszú táv ahol 9,5~10 másodperc alatt sok esélyed van behozni bármilyen hibát... pláne a 1/8 mérföld pl. a hungaroringen ahol a haver ment már 5,7s is de a jellemző idők is 6,5s alatt vannnak. Azután az egész kidolgozása sokkal "hanyagabb" mint egy suzi vagy kawa kidolgozása (több a sorja, durvábbak a felületek és még sok apróság) kicsit olyan ez mint az F1-ben: nem rossz kocsik a renaultok de a ferrarihoz vagy a mclarenhez képest...
-
rebel56
tag
válasz
Nightmare
üzenetére
Gépjárműadó a neve (ahol az adó alapja a forgalmi engedélyben szereplő, kW-ban kifejezett teljesítmény). A pontos értéket a többször módosított 1991. évi LXXXII. tv. 7. § (1) szerint tudod kiszámolni:
- gyártási évében és az azt követő 3 naptári évben 300 Ft/kilowatt,
- gyártási évet követő 4-7. naptári évben 260 Ft/kilowatt,
- gyártási évet követő 8-11. naptári évben 200 Ft/kilowatt,
- gyártási évet követő 12-15. naptári évben 160 Ft/kilowatt,
- gyártási évet követő 16. naptári évben és az azt követő naptári években 120 Ft/kilowatt.
[link] -
szilchi
őstag
válasz
Nightmare
üzenetére
Pedig a legtöbben úgy vannak ezzel,hogy használt gép vásárlása után egy áttekintő szervíz jó lehet.Nekem sajna nem maradt pénzem rá tavaly,mert nekem is minden a motorra ment.Sokan azt is jónak tartják,hogy olajcsere is legyen.Mindegy mit mondott a tulaj,mennyi km-t ment azzal az olajjal.
Teljesítményadó meg a motor évjárata és teljesítménye alapján lesz kiszámolva.Az én 1990-es 74Kw-os VFR-em 8880 Ft fél évre.
-
Nightmare
senior tag
válasz
szilchi
üzenetére
Ha veszek mocit, akkor biztosan olyat fogok, amivel se műszakira, se semmie nem kell szaladgálnom. Így is minden pénzem rámegy, legalább fél évig nem akarok ilyesmikre költeni.
Sokba kerül megvenni a mocit, de véleményem szerint nem kerül többe fenntartani, mint egy autót, sztem.

-
ALI_G
veterán
válasz
Mazka05
üzenetére
Szia!
Legjobb vétel a tanulás útján egy 150-es után. Haveromnak van, 125-ös MZ után ült rá, mai napig nyúzza, rendszeresen megyünk túrázni. Nagyon kezes alap gép a bika vasak irányába, már ha akarsz tovább lépni.Én 125 MZ után léptem 600-as hornetre és nem bántam meg, de eleinte minden motorral (ha léptél nagyobbra) óvatosan kell, meg kell várni míg megtudod magad álni, vagy elbírod kezelni a plussz lóerőt.
-
ALI_G
veterán
Na, holnap kissé esős időt mondanak, de szombatra csak kissé borúsat. Esőt nem látok lelki szemeim előtt, viszont 20 fokot minimum!!! NNAAA?!?!
-
rebel56
tag
-
Mazka05
őstag
Sziasztok!
Egy Suzuki GS 500 F-at tervezek vásárolni... Kérdés, hogy milyen a moci 150 4T után megtudom gyorsan szokni?! Vagy belehalok?!

-
stargazer
senior tag
ma láttam egy teherautót, aminek a hátsó platódeszkáira ez volt ráfirkálva filctollal: "MINDEN NAP MEGHAL EGY MOTOROS. DE EZ NEM BAJ!!!"
biztos nem ő írta rá...vaker nem könnyű találni a neten olyan helyet ahol e-mailt lehetne küldeni a hondának, de nekem sikerült. írtam nekik. elmondtam hogy a zoomer mennyei, zseniális, tökéletes, de gyenge: így nem veszek. ha tennének bele egy 250-es blokkot meg abs-t (de úgy hogy a dizájn marad pontosan ugyanolyan mint most, max ha muszály akkor kicsit vastagabb csövekkel, combosabb villákkal) azonnal vennék kettőt
(biztos ami biztos). visszaírtak! nem bot volt, megköszönte egy bernice nevű illető (főleg hölgyeket szoktak így nevezni) és továbbította a levelemet a honda fejlesztési közpotja felé.úgyhogy srácok ha a jövőben kijön a zoomer 250-es változata abs-szel gondoljatok arra: csodák márpedig léteznek. én várom a csodát!

-
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Huh vasárnapra már Eringet beszéltem le én a kollégákkal. Úgynézki tényleg jó idő lesz.
-
ALI_G
veterán
akkor szombaton kinek mi dolga ha jó idő lesz?
-
Nightmare
senior tag
Valaki segíthetne konkrét adatokkal. Tételenként mennyibe kerül egy motor átírás? Mert ahány helyen nézem, annyi félét írnak. Az eredetvizsga 17000, azt tudom. De a többi...?

-
[lAyCsI]
addikt
válasz
qpakcovboy
üzenetére
enduro?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
jpisti
senior tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Mármint a CBR-el úgy általában?
Nem igazán volt eddig sikeres ebben a sportban, itt a gigszerek mega a kawák domináltak eddig.Vagy ezzel a konkrét mocival? Ezzel semmi, még be sem volt indítva. Csak kapott egy hengerfej finommegmunkálást meg egy titán kidörgő rendszert, azután később kap egy pwer commandert meg pár apróságot + a futómű lett dragozáshoz módosítva.
De ami finomabb dolog lesz: most készülünk építeni egy speciál járgányt, főleg bemutatózni. (sok finomság lesz benne: turbó; stb...)
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
qpakcovboy
üzenetére
én erre már elég régen rájöttem

-
jpisti
senior tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Neeem,
nemaz csak mondjuk lelkes kicsit többmint amatőrök.
(itt a lelkes a kulcsszó)
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Revolut
- Xbox Series X|S
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- LEGO klub
- Crimson Desert
- PlayStation 5
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
158 km/h a vége

. Mindig meséli, hogy elmegy a parkolóba és sorba mindegyik kocsinak elkezd szólni a riasztója a hangerőtől.
és olyan gyönyörű hangjuk van 
szoval mi van még? yamaha warrior?