Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Aktív témák
-
Prof01
veterán
válasz
Gergello
üzenetére
Igen, nagyon jó azoknak is akiknek B kategóriás jogsija van, de nem akar nagyob motorra letenni, mert elég egy ilyen és legalább nem robogó.
A robogó az nem motor.
Nekem volt, de inkább soha többet. 
Igen, váltok. 6 sebességes. Ebből a mociból ki van véve a fojtás, amivel csak 65 km/h volt a vége. Akkor 6,5 ezret pörgött ha jól emlékszem. Most ha 90-95-el megyek akkor 11-12 ezret pörög ami nem tesz neki jót. Nem vettem észre, hogy rezegne vmi nagyon.
Ezért is ritkán és rövid ideig megyek úgy. 70-75 fölött nem igazán megyek vele (megengedett 40
). Mielőtt vki megkérdezné, hogy akkor miért szedtem ki a fojtást. Azt azért, mert amikor 65 volt a vége akkor mindig nagyobb emelkedőnél vissza kellett kapcsolnom (6500 fordulat nem volt neki elég, kevés a nyomaték-->50es 2ütemű
), de most 7-8 ezres fordulaon nincs gond 6.-ban is fel tudok menni nagyobb emelkedőkön is. 
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB kék / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Hp 450 G9 Core i5 1235U 10 mag 12 szál 15.6 FullHD IPS Fém ház Boltból Garanciával Számlával
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem volt, de inkább soha többet.