- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
Aktív témák
-
.mf
veterán
A mai nap megvolt a jó, a rossz és a csúf, de szerencsére a jó / élet apró örömei volt túlsúlyban.
Délután a motorom takarítgattam, majd késő délután 4-5 felé (mikor már nem tűzött annyira a nap), elindultam gurulászni. Vittem magammal az új tanktáskám is, amit még mikor (motor távollétében) vettem, kicsit aggódtam, hogy nem lesz-e túl széles vagy hosszú. Szerencsére pont jó, észre se vettem, hogy a motoron van, nem volt útban.
Útközben beugrottam egy hervisbe is, kerestem közepes méretű hátizsákot, s találtam is egy jót nem csak elég olcsón, de még a színe is passzol a motoromhoz, fekete-zöldmeg vettem még pár túrafelszerelést, kis hálózsákot, majd később nagyobb motoros kiruccanásokhoz.
Aztán egyik csavargásom közben megtörtént egy rossz-csúf: azt hittem benéztem kanyarodáskor egy táblát (valójában nem, csak onnantól volt egyirányú az utca, addig még kétirányú) egy lejtős úton, úgyhogy fék és próbáltam még a kis helyen tolva megfordulni. Igenám, de a motor már jobban be volt döntve annál... már alapból is híján vagyok testi erőnek, de a pár óra dögmelegben, nemnagytempóban (=katlan) motorozás a maradék erőmet is elvette, abban a szögben és helyzetben csak tartani bírtam, visszaemelni már nemszép lassan leengedtem, majd egy kis segítséggel visszaállítottam, szerencsére ennek meg se kottyan az ilyen, na jó, kicsit benzinszag volt utána és sokszor kellett indítózni, elfolyt kicsit a benzin, de utána ment tovább, mintha mi sem történt volna. Utána még gurultam egy kis Istenhegyi lejtő + KFKI-t, az már jól esett. Meg a finom hideg dinnye is itthon, megérkezés után
Aktív témák
Hirdetés
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest