Aktív témák

• .mf

veterán

A mai nap megvolt a jó, a rossz és a csúf, de szerencsére a jó / élet apró örömei volt túlsúlyban.

Délután a motorom takarítgattam, majd késő délután 4-5 felé (mikor már nem tűzött annyira a nap), elindultam gurulászni. Vittem magammal az új tanktáskám is, amit még mikor (motor távollétében) vettem, kicsit aggódtam, hogy nem lesz-e túl széles vagy hosszú. Szerencsére pont jó, észre se vettem, hogy a motoron van, nem volt útban.
    Útközben beugrottam egy hervisbe is, kerestem közepes méretű hátizsákot, s találtam is egy jót nem csak elég olcsón, de még a színe is passzol a motoromhoz, fekete-zöld :)) meg vettem még pár túrafelszerelést, kis hálózsákot, majd később nagyobb motoros kiruccanásokhoz.
    Aztán egyik csavargásom közben megtörtént egy rossz-csúf: azt hittem benéztem kanyarodáskor egy táblát (valójában nem, csak onnantól volt egyirányú az utca, addig még kétirányú) egy lejtős úton, úgyhogy fék és próbáltam még a kis helyen tolva megfordulni. Igenám, de a motor már jobban be volt döntve annál... már alapból is híján vagyok testi erőnek, de a pár óra dögmelegben, nemnagytempóban (=katlan) motorozás a maradék erőmet is elvette, abban a szögben és helyzetben csak tartani bírtam, visszaemelni már nem :( szép lassan leengedtem, majd egy kis segítséggel visszaállítottam, szerencsére ennek meg se kottyan az ilyen, na jó, kicsit benzinszag volt utána és sokszor kellett indítózni, elfolyt kicsit a benzin, de utána ment tovább, mintha mi sem történt volna. Utána még gurultam egy kis Istenhegyi lejtő + KFKI-t, az már jól esett. Meg a finom hideg dinnye is itthon, megérkezés után :))

Aktív témák

Hirdetés