Hirdetés
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
Aktív témák
-
ALI_G
veterán
válasz
zsoltee10
üzenetére
értem én, de ott japóban a gyárban hülyék? mert tuti nem
Engem ez zavar, hogy mindent máshogy mond mindenki, és találja ki az ember, h mi a jó. Aztán az is lehet, hogy több is igazság.
De ott egy autó egyébként, mondjuk a milyenk. Többnyire vegyes használatban van, de inkább kis távokat teljesít, 20-30 km egyben. Évente csak párszor megy 2-300+ km-t egyben. 11 éves.
A motorommal meg ált. egy huzamban 50-100 km-t megyek, mert élvezem és nem akarok róla leszállni, igaz kb. 50 km-es körzetben teszem ezt
Alföld ratyi ilyen szempontból. De megesik, hogy elmegy 200 km egy nap, nem is egyszer, mivel többnyire csak hétvégén érek rá (és ér rá az ember).
12e km-t nem hiszem, h elmegyek vele egy évben, idén biztos nem. Nyárra már csak 1 túra van tervezve (azzal lesz össz. 3), a szelidi tóhoz a Pirates Family MC bulijára. Jövőre azért lehet befigyel egy Horváto. túra, esetleg egy MO. túra, ezek se biztos, h meglesznek 12e km, ha hozzáveszem a mindennapokat is. Bár szerintem a mostani után teljesen unalmasnak fogom tartani itt helyben motorozni. Csak egyenes utak vannak, ált. nagy forgalom, idióta autósok...
na átmentem rinyapicsába
el is megyek egy karikára, meg visszahozom az esőruhát havertól, mert ott maradt a GS500 dobozában.
Aktív témák
- Dell Latitude 7430 14" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó egy Samsung Galaxy A55 5G 256GB/12GB RAM verzió, rózsaszin 1 évesen, mint az új, karcmentesen!
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 32GB I 1TBSSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Engem ez zavar, hogy mindent máshogy mond mindenki, és találja ki az ember, h mi a jó. Aztán az is lehet, hogy több is igazság.
el is megyek egy karikára, meg visszahozom az esőruhát havertól, mert ott maradt a GS500 dobozában.