Hirdetés

Aktív témák

• ALI_G

veterán

válasz zsoltee10 #472 üzenetére

értem én, de ott japóban a gyárban hülyék? mert tuti nem :) Engem ez zavar, hogy mindent máshogy mond mindenki, és találja ki az ember, h mi a jó. Aztán az is lehet, hogy több is igazság.
    De ott egy autó egyébként, mondjuk a milyenk. Többnyire vegyes használatban van, de inkább kis távokat teljesít, 20-30 km egyben. Évente csak párszor megy 2-300+ km-t egyben. 11 éves.
    A motorommal meg ált. egy huzamban 50-100 km-t megyek, mert élvezem és nem akarok róla leszállni, igaz kb. 50 km-es körzetben teszem ezt :) Alföld ratyi ilyen szempontból. De megesik, hogy elmegy 200 km egy nap, nem is egyszer, mivel többnyire csak hétvégén érek rá (és ér rá az ember).

12e km-t nem hiszem, h elmegyek vele egy évben, idén biztos nem. Nyárra már csak 1 túra van tervezve (azzal lesz össz. 3), a szelidi tóhoz a Pirates Family MC bulijára. Jövőre azért lehet befigyel egy Horváto. túra, esetleg egy MO. túra, ezek se biztos, h meglesznek 12e km, ha hozzáveszem a mindennapokat is. Bár szerintem a mostani után teljesen unalmasnak fogom tartani itt helyben motorozni. Csak egyenes utak vannak, ált. nagy forgalom, idióta autósok... :) na átmentem rinyapicsába :DDD el is megyek egy karikára, meg visszahozom az esőruhát havertól, mert ott maradt a GS500 dobozában.

Aktív témák