- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU rekordok
Aktív témák
-
ALI_G
veterán
válasz
SzalaiG #4509 üzenetére
Erről az jutott eszembe, hogy folyton elfelejtem kinek milyen gépe van.
Össze kellene gyűlyteni kinek milye van, hogy ha valaki új idetéved, tudja kihez fordulhat ha választás előtt áll és véletlen a kinézett kétkerekű még ráadásul valamelyikünk birtokában van (hülye mondat, de értitekna jó, ittam is picit), meg nem utolsó sorban én se felejteném el ezek után.
Vállalom, hogyha leírja mindenki kinek milyen vasa van, én betetetem Zsoltival az első hsz-be a motoros topicba (természetesen ez lehet valakinek ütközik az elképzeléseivel, akkor annak nem kerül be).
Még ha nem is fog működni akkor is:
SzalaiG: Honda CBF250
Persuader: verseny ETZ 250, meg talán CBR600, rövid az eszem, meg van egy robogója is, talán jog?
valakinek van itt GS500-a is,
másik valakinek volt, vagy van Suzuki SV650ha hagyjuk, akkor szóljatok, ne erőltessem magam.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest