Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
shiNIN
tag
válasz
Integra
üzenetére
0. írtam, hogy én nem értek az ilyen komoly dolgokhoz, szal én helyből nem veszek 3 millióért motort

1. nem minden mindegy. ha az lenne, kit érdekelne a konzol. vagy a motor. vagy hogy élek, halok-e...
2. a szaki, akihez járok, ért ahhoz, amit csinál. Alvaro sokkal szívesebben bízza rá kedvelt Teresáját, mint egy BMW szakszervízre, ahol ki tudja, kik és hogyan dolgoznak... az ár nem feltétlenül jelent minőséget... nem lesarkibácsizni Kanyar mestert...

ez olyan sznobizmus, hogy ha nem kerül kurvasokba, akkor már nem is kell...3. én speciel sosem pókoztam, elkerülöm, ha lehet, van dobozom, de ha figyel az ember, nem hiszem, hogy a használata akkora felelőtlenség lenne. extrém esetek pedig kb. mindennel előfordulnak. volt pl. egy BMW F650 GS sorozat, aminek túl gyakran tört az első villája...
ha nem is az ominózus esetet, de felpókolt beakadás sztorikat már én is hallottam. ezért különösen vigyázunk
Aktív témák
Hirdetés
- EVGA SuperNOVA 850 G2 850W 80 PLUS Gold
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest