Aktív témák

• Gaboman

nagyúr

A motort a srác saját pénzből fogja kifizetni,hacsak a fullos lakásbiztosítása nem lesz rá alkalmas.A történet még egyszer hogy mindenki tisztán lássa.
    Nagyesztergárról-Bakonycsernye irányába közúton jöttem hazafelé,előttem haladt 3db crossmotoros, egyikük úgy döntött hogy hirtelen befordul valamilyen utcába vagy házhoz nem tudom hová akart menni.
    Én 30méterre voltam tőle,10m volt a fékcsíkom amikor elcsúsztam és 20métert csúsztam amíg őket eltrafáltam,onnan még 14.1méter volt a megállásig.Helyszínelő ismerősömmel beszéltem,így elsőre 50-55km/h mondott,de tegyük fel 65el mentem,nem tudom perszemnem az órával voltam elfoglalva.Nem érzem magamat hibásnak a történtek végett,az illető be is vallotta ott egyből hogy ő volt a hibás az egészben.Rendőrségnek is ezt mondta,én próbáltam menteni a menthetőt,ennyit sikerült csak sajnos.A motoron kemény gondok lettek,segédváz eltört,meg úgy alapjában frankón néz ki,első ránézésre 400-500ezerbe fáj,de most vázig szedik szét,lézerezik hogy a váz nem hajlott e meg.Ha igen akkor totálkáros nem lehet vele mit csinálni.Ha a vázzal nincs gond akkor új alkatrészekből újjáépítik,ami megint csak nem lesz olcsó mulatság.Ha a srác nem akar fizetni akkor polgári per lesz belőle,amit nem akarna ő sem ezt mondta,meg akarja oldani minden képen egymás között a dolgot.

Aktív témák

Hirdetés