Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Aktív témák
-
TayRol
nagyúr
FZ8 hivatalos adatok.
-
Ferdzsoo
addikt
A leömlő csöveket mivel/ hogyan érdemes felpolírozni?
Annyira szeretném ha szépen csillognának. Van egyáltalán értelme, vagy 20 km után megint besötétedik?
(mert ha igen akkor nem sok értelme van..
) -
Detox!
senior tag
válasz
zsoltee10
üzenetére
Brigéciol egy jó szer, olajos trutyit elég jól hozza, ecseteld be a blokk és könyök részeket, olyan 5-10 perc alatt feloldja amit tud, a legjobb ha pamacsolod közben, a végén vízzel lemosod. Simo kipu. könyökkel nálam nem bírt, de jobbat nem tudok és olcsó 700-800HUF / 1l. Rozsdával nincs tapasztalatom.
-
[lAyCsI]
addikt
Egy kis VIDÁMSÁG

-
zsoltee10
addikt
Köszönöm mindenkinek a gratulációt.

Szívesen fogadok bármilyen tanácsot a moci rendbetétele ügyében.
Ami tuti kell hozzá: két gyertya, gyertyapipa. ki kell pucolni a tankot, és a karbikat, majd beállíttatnom valahol. le kell szednem a ráégett dzsuvát a kipuff könyökökről. megszakítós a gyújtás, az is kéne hozzá, hogy tuti megbízható legyen. aztán a benzin, ráégett kosz miatt foltos a blokk.
milyen szereket javasoltok a blokk, kipuff könyök, felnik tisztításához, rozsdamentesítéséhez? -
Detox!
senior tag
-
zsoltee10
addikt
Megvan a kicsike.
képRégóta állt, alig sikerült beröffenteni, de először 1 hengerrel, majd 1 próbakör után már két hengerrel pöfögött. Van rajta itt-ott némi vakrozsda, trutymóval teli a tank, de a krómozások épek, a blokk csöndes, és nagyon erős, a falsot szívó karbival, és tüsszögő egyik hengerrel is gyönyörűen forgott 10000-ig.

A futómű rendben, elengedett kézzel se szitál. Gumik újak, lánc oké. Akksi gyenge, felraktam töltőre, holnapra kiderült, hogy megdöglött-e, vagy csak lemerült. Youngtimer minősítéssel olcsó a bizti is.
Ja, és 200k volt.
-
Detox!
senior tag
Tüzi bácsi lenne hozzád egy kérdésem! Ezek a 400-ak digitálisan mérik a km/h-t? Mert a ford.számot asszem hogy igen, csak fontos lenne tudnom hogy a sebességet spirállalal veszi-e le, mert akarok fokozatkijelzőt de csak azokhoz jó amik digitálisan mérnek.
Ma elkezdtük összerakni, megjött a hengerfej tömítés, vezérlés, hengerfej, alojkartell már a helyén, szelepfedél dekni és generátor dekni ami még nincs a helyén, de az már gyors munka. Hol papír, hol hőálló szilo. tömítést alkalmaztunk, amit lehet telenyomtam Metabondal, zsírral, nem akarom elkiabálni, de nyugodtabb vagyok mintha bárhova betoltam volna h rakdössze.
A köbcentikhez meg lóerőkhöz annyit mondanék, hogy szívesebben rajzolok ívet csőgázon a 400-al, mint rajzolnék egy 1000en 5K fordulattal.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Egyelore 3300 fontot mondott a srac a K5-os GSXR600-ra, 7000 km, vadonatuj gumik, etc. A masik eselyes a 2003-as VFR 800ABS, dobozokkal, 3500-ert, 35000 km-rel. Utobbinal kicsit sok a km, mondjuk a ma latott ZX9-ben 50k km van, es perfekt..
-
Integra
titán
járatom be a ruhát, kanapén beöltözve, ölemben notebook, szépen kezdek megsülni..

-
Integra
titán
válasz
Kasza08
üzenetére
igen, már mentem eszement módjára esőben főúton autósorokat előzve szembe forgalomban, haza akartam már érni, mert a pöcsömnél is ömlött a víz..
tavaly sikerült pár ezer km-t csak esőben megtenni.

(kurva jók a diablo gumik)azt továbbra is fenntartom, hogy ezek a kapcsoló gombok arra valók, hogy marketing, és hogy rontsa a vezetési képességet. az abs még határeset, ezzel utcára én is abs egyetértek.
de ilyen kapcsológombok.. hát, ez arra való, ohgy írjanak róla a cikkben, aztán beszéljünk róla, hogy de fasza cucc, aztán meg, hogy megvegyük. -
Kasza08
őstag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
A kapcsoló maradjon meg a puhányoknak!
Én meg az efféle kissé nagyképű, flegma beszólásokat. De ezen én sem akarok vitatkozni. Mindenesetre én okos ötletnek tartom. písz.
Integra: A motorozás olyan a biciklizés. Nem lehet elfelejteni
Bár ti már öregek vagytok, ti lehet, hogy elfelejtitek
De szerintem ugyanúgy, ahogy nem felejtjük lehajtani a plexit esős időben, úgy nem felejtjük el átkapcsolni a mode-ot. Ráadásul te szoktad rángatni a gázt esős időben?
-
Boci_83
őstag
válasz
Adonimus
üzenetére
Ha elviszik ez a szezon kimarad, vagy valami nagyon olcsót beszámítok esetleg!
Ám nem bánnám ha április elején lenne valami közös topic gurulás, benne lennék!Ma felraktam hirdetésbe, egy óra sem telt el, felhívott egy tag hogy neki nem az egész motor kellene, csak a xenon belőle, a kristály lámpa, meg a kipufogó!
Hehe Besz@rok! -
-
válasz
Gaboman
üzenetére
Nagyon keveset
Az a helyzet egyebkent, hogy nekem az atlagosnal joval hosszabbak a kezeim ( a magassagomhoz kepest ), igy valahogy ez erzodik termeszetesnek. Hogy mast ne mondjak, a bringamon a kormany altalaban alacsonyabban van, mint az ules, nekem igy jo (teny, hogy terheli a nyakat). -
Gaboman
nagyúr
Mennyi kilométert mentél vele?
Mert a karok és a csukló szokott elfáradni egy ilyen stílusú motoron hosszabb túra alatt.
Itt nem 50-100kmre gondoltam.
Havernak GT650R van,még viszonylag kényelmesnek számít de neki is 150-200km után már fájnak a kezei a súlyterhelődés végett,meg a nyaka is a folyamatos felfelé nézéstől. -
Gaboman
nagyúr
válasz
TayRol
üzenetére
Meg ugye az sem mindegy hogy azt a 120pacikát hogy adja le,mert általában egy 600 sport motor 8000ig nem egy nyomatékhegy,nem kell annyira félni tőle.
Mondjuk egy B-King az már más világ ha már ezt említetted,mert azzal alul is vigyázni kell az irtózatos nyomatéka végett. -
Tyuhuu, sracok, most mentem kicsit egy ZX9-el. Hat, ez eletem eddigi legkenyelmesebb motorja, mintha ram ontottek volna, elkepesztoen tetszik.
-
Kasza08
őstag
válasz
Integra
üzenetére
jah, nem. a k5-ös az 120 (gazdi szerint, tüzi linkje meg 126-t ír...), másik barátom gixere mode kapcsolós, az a 130 (K8).

Jó, persze lehet okosan, de sokkal könnyebb majd 50 lóval kevesebbel közlekedni. Esős úton felesleges a maximális teljesítmény. Még benzint is spórolsz.Daniel Alves: Hát, te sem maradsz kemény, ha a tűzoltók szednek össze

-
Nagyon kemeny arak vannak itt, sracok. 2007-es Fireblade hibatlan allapotban 650e HUF. 2006-os ZX6R szinten makulatlanul 580e. 2003as ABS-es VFR gyari oldaldobozokkal 1M.
-
válasz
Daniel Alves
üzenetére
rakjál bele rendesen, padon belőtt PCIII-at

-
Daniel Alves
őstag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
De tuti nem hátsó kereken mért!

-
Kasza08
őstag
gixerek közül a K5-nek van a legszebb segge
egy barátomnak is ilyen van, gyönyörű és jó gép. engem picit zavarna, mások pedig örülnek neki, hogy ebből még kimaradt a mode kapcsoló. "merminekasokelektromoshülyeség?csakelbaszódik". Pedig esős időben igenis jó dolog, hogy 130 paci helyett csak 80-at kell irányítani. -
Na, tettem egy ajanlatot egy K5-os 600-as GSX-R-re, kivancsi leszek. Ha belemegy, jovo heten elhozom.
-
GabN73
addikt
szerintem ez csak attól függ hogy kinek mennyi esze van,érzi e a motort.Én 11évesen amikor ráültem a Simsonra(jelenleg is az van még,de készül a 28Le-s változat) el tudtam indulni egyből.Aztán 1-2 nap és nyeleztem is neki a határban
Gyári Simson után sikerült 1x-2x átülnöm egy Cagiva Mito Evo II-re.Nem is kell mondani hogy nagyon emgtetszett,főleg amikor nyit a power
Következő célpontom ő lesz.Jogsi készülőben
Néha-néha elviszem 1-2 kissebb körre apu 250es kis Szuszka csopiját,de az .... semmi 
Szóval ha van esze és nem egyből azzal kezdi hogy nézzükmegmennyiavégeeee,hanem hogy miből áll a motor,szépen lassan próbálgatod a sebességet.De egy 16 éves kis takony beszél az öreg motorosoknak szóval abba is hagyom
-
TayRol
nagyúr
gurultam egyet, de akkora szel volt, hogy dobalt a savon belul. annyira meg nincs jo ido sajna.
-
.mf
veterán
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Csináld végig a kérdéssort. 1200-1500 kérdés, de 70%-a variáció egy témára, gyorsan lehet vele haladni: én talán három este alatt végignéztem, és utána csak néhány hibaponttal, simán átmentem. Ha meg már vezetsz is, sokkal könnyebb helyzetben vagy. A digitális kérdéssor szerintem azért jobb, mert -- legalábbis az én verziómban -- egyből láttam is, ha rosszat jelöltem meg, mutatta a helyeset és be is idézte a megfelelő passzust a kreszből. Könyvet kézbe se vettem.
-
Prof01
veterán
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Én nem lennék ebben olyan biztos.

-
.mf
veterán
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Előre is kösz!

-
Boci_83
őstag
-
Boci_83
őstag
Egész egyszerű okokból. Jelenleg anyagi helyzetem nem engedi meg hogy 10-12 ezer km-t motorozzak vele egy szezon alatt, azért meg nem tartok itthon motort hogy 2-3 ezer km menjen bele. Illetve amint befejezem a képzést amire járok, és amint ha van lehetősségem egy jó munkahelyre lépek itthonról, akár belföldön, akár külföldre. Kintre egyértelműen nem bírom magammal vinni, belföldön meg minden bizonnyal albérlet lesz, garázs nélkül, szóval...
-
Boci_83
őstag
-
Daniel Alves
őstag
Én akkor is azt tudom ajánlani hogy a legközelebbi márka szervízzel is lebeszélni egy időt hogy 15-20 percre áttolnátok a motort és igen én sem sajnáltam kiadni 10.000ft-ot de az tuti hogy darabokra bontották a gépet az utolsó csavarig! és igen nem mind arany ami fénylik! Nekem még a tank tetején is az eredeti gyári matrica szett van fent! Nem a kawasaki felirat!
DÉlután még írok 1-2 dolgot a kawámmal kapcsolatban ha érdekel de most húzom a csíkot ki! Már 5 fok van!

Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kupak színét nézzed 

(mert ha igen akkor nem sok értelme van..
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Bár ti már öregek vagytok, ti lehet, hogy elfelejtitek
Hehe Besz@rok!