- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
Aktív témák
-
válasz
Ferdzsoo #33696 üzenetére
Majd otthonrol megnezem, itt le van tiltva az imageshack... Viszont biztos jo, nekem is ilyen volt, szerettem. A fek az nekem is ugyanilyen volt, uszonyerges, ez ilyen.
En viszont ugy nez ki, husvet utan megyek a VFR-ert.
6 eves, turadobozokkal, tanktaskaval, ket szett ruhaval, ABS-sel, sok (30k) kilometerrel es vegig vezetett szervizkonyvvel 3350 font. Eredetileg faztam a sok km-es motoroktol, de a fazon lathatolag a felesegevel turazott, az meg nem ugy szamit, mint a varosi kilometerek.
-
-
Detox!
senior tag
válasz
bajnokpityu #33508 üzenetére
Na köszi.
Nem egyedül piszkálom, Fatterom a műszaki koordinátor. Nem szakmája, de 15éven keresztül ahány autónk volt egyik se látott szervízt, bízok benne. A gép hát, nagy hozzánemértésünk közepette összerakódott
, minden rajz szerint, csak nem indul.
Az van, hogy kurva kicsi a szikra és nem éppen állandó, kihagyogat... A gyujtás doboznál lesz valószínüleg a bibi, 13 vezeték fut bele, valami lehet ott ment szét, csak a villanyhoz nem nagyon lövünk, nem tudom hogy lehetne kimérni hogy az szar-e. Lényeg most elektromos szakit hajtok, nem akarok potyára cserélni semmit. Egyébként köszi!
-
Ferdzsoo
addikt
Hát elhoztam, csináltam is képeket, csak még otthon nem jártam azóta...
Nagyon szuper minden, egy van, eléggé "fent" fog a kuplung, de ahogy láttam kijebb is van csavarva a csavar, kicsit visszacsavarom, nemszeretem ha ennyire fent fog a kuplung, szerintem nem lehet olyan jól adagolni...
-
zsoltee10
addikt
Keresem a mocihoz a service illetve repair manual-t, de csak fizetős formában, vagy kétes honlapon regisztráció után letölthetőt találtam. Valakinek valami ötlete esetleg?
-
Daniel Alves
őstag
Felraktuk az Afam lancot. Csak ajanlani tudom. minosegi darab.
-
zsoltee10
addikt
válasz
TayRol #33677 üzenetére
mivel kb. vasárnap délután van csak egy kis szabad időm, ezért ekkor fogom használni a kicsikét. Élvezem a 35 éves technika duruzsolását, és elképzelem, hogy milyen tájakon hasított mielőtt még megszülettem, talán látta az Alpok összes hágóját, csodálatos erdőkön és mezőkön keresztül szelte a levegőt.
Igazi hétvégi motor lesz, miközben az értéke csak nő. Egyelőre nem tervezem az eladást, hisz még csak most vettem, még a nevemen sincs. Aztán meglátom később, hogy mi lesz a sorsa.SzalaiG: Honda CB360G, 1975-ös évjárat, isten tudja, mennyi km-rel.
-
zsoltee10
addikt
kapott a kicsike új gyertyákat, új pipákat, az akksi is össze szedte magát, vidáman pörgeti az önindítót.
ha bemelegszik nagyon szép alapjárata van, de néha kicsit tüsszög, ez egyértelműen megszakító. az olaj elég rendesen szivárog a vezérműtengely végén, ahol a megszakítók vannak, most ez következik.ma jól megjártam vele amúgy, mert elővettem, hogy új gyertyát, meg pipákat felszereljem. Gyertyánál megijedtem, mert, ami benne volt, az kicsi, talán 17-es, vagy még kisebb gyertyakulccsal jött ki, míg az NGK B8ES-re (gyári ajánlás) nagyobb megy. kivettem, kiderült, hogy a menet stimmel és a hosszúsága is, viszont az elektróda kb. 4mm-rel bejjebb lógott a régi gyertyánál....
Sikerült is elindítani, de aztán megállt, és se kép se hang. a tank dzsuvás, ezt tudtam, gondoltam eltömődött, de két szűrő is van, és tiszták. Kivettem a gyertyát, semmi benzin rajta...ajaj. Eztán kinyitottam a tankot (rugós, csatos sapka van rajta, nem is zárható, de szép...), és kiderült, hogy üres.
úgyhogy elszaladtam benzinért, beöntöttem, és önindítóval (most először próbáltam) elindult!.miután bemelegedett, gáz nélkül, egy pöccintésre beröffen.
és a legjobb, ma megkötöttem a biztit, 1440Ft lesz egy évre.
-
GabN73
addikt
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Prof01 #33650 üzenetére
bizony sokkal szebb.meg h minden import motorban 3x km van,az évek óta már vicc kategória.
"a festék egy darabon le van kopva mert fékfolyadékcserénél ráfolyt a felnire az olaly!"
ez számomra azt mondja el,h irni nem tud,ráadásul otthon gányolta,amit tudott.ez viszont nem valami szimpatikus... -
TayRol
nagyúr
tetszik ez a gep.
-
Ferdzsoo
addikt
Öh na egyikkel kizárod a másikat logikából.
A kötelezőt meg kell kötnöd, miért kell megkötnöd? Hát mert már TE veszel részt a géppel a forgalomban, míg a forgalmi és az egyéb iratok készülnek.
Ezért elég az adásvételi addig a 15 napig.Nah ezt szépen kilogikáztam.... és megoldottam magamban...
-
Ferdzsoo
addikt
Erősítsetek meg abban hogy 15 napig lehet adásvételivel és kötelező biztosítással forgalomban használni a járművet. (az új forgalmi még nem jött meg)
pár napja olvastam valahol, de erősítsetek meg... -
Ferdzsoo
addikt
Ma kettőkor hozom el...
-
-
Mr.Grincs
veterán
Hali,
Ezt néztem ki: [link]
Vélemény?
A hirdetésben nagyon semmi sincs elárulva, de látszólag egyben van a motor. Jól is néz ki, legalábbis nekem nagyon bejön.
Az egyik barátomnak is ilyen zxr 400asa van, elég jól hasít mellesleg még motor szerelő is a hivatalos szakmája, ő azt mondta meg kéne nézni, és alkudni belőle legalább 40et és akkor lehetne róla szó. Alap dolgokat megcsinálni rajta olajcsere, fékbetét csere ha szükséges. Az én részemről a hátsó ülésről lerugni a sárga bőrt, mert iszonyatosan ótvarul néz ki és felhúzni rá egy fekete huzatot. Kb 2000 ft os tétel a bőr és házilag meg tudjuk csinálni mert a haverom is megcsinálta a két ülését, szóval az nem vészes. -
Daywalker
addikt
Sziasztok!
Nemsokára szeretnék használt motort venni és az lenne a kérdésem, hogy tudtok-e olyan megbízható helyet mondani, ahol korrekt állapotfelmérést végeznek..elsősorban Budapest-Esztergom útvonal környékén érdekelne valami megoldás.
Előre is
-
Picco
addikt
holnap reggel gyongyos-recsk-eger-lilafured kombo lesz, muszaj kicsit kinyujtoztatni a tagjaimat es a motort is fel kell keszitenem lelekben ra h: itt a tavasz
-
úgy legyen
-
Integra
titán
-
válasz
Gaboman #33632 üzenetére
Az jóóóó ! Örülök , hogy végre itt a jó idő lehet motorozni.... remélem Balcsira (hosszú hétvége) már azzal megyek le ... tök durva meg sincs a motorom ,de egyre több motoros cimbim van ... legalább lesz kivel eljárni...
Jah és ,hogy milyen kicsi a világ ... szervizes srác aki megnézte a motort kiderült , hogy van egy rakás közös ismerősünk pl oszt társak stb sőt lehet , hogy anno még össze is futottunk jah és barátnőmmel meg egy suliba jártak (általánosba) szóval kész nagyon...
-
teljessen jó remélem hétvégén már elhozhatom....
brrr milyen gyöngyörűűű hangja van
vááá
Gabomann neked hogy sikerál az eladás? amúgy ha nem lett volna ez valszeg tiedet is megnéztem volna...
-
-
TayRol
nagyúr
-
Nemtom mennyire emlékeztek rám ,de elindultam a vásárlás rögös útján ,ha hitelemet elfogadják (állítólag holnap kiderül) akkor hétvégén már sv 1000 s tulaj leszek...
jupeeeeeeeeeeee
tényleg ilyen hogy átírás stb mennyi időt vesz igénybe? ha csak adásvételi lesz meg (mert az átírás hosszú idő ) azért én már motorozhatok vele? -
TayRol
nagyúr
-
Lalaland
tag
Üdv mindenkinek!
Eladó hátha valakit érdekel.
Pü-ben érdeklődjetek, hamarabb észreveszem. -
Ribi
nagyúr
Itt a tavasz és a motoros idő. Ha minden jólmegy ma vagy holnap lesz meg első motorom, de Safety-Hungary hétvégén azért megvolt, hogy ne érjen durva meglepetés az utakon.
Vicces amikor 30k+ km-el rendelkező embereknek olyan dolgokat mutatnak amire majdnem tátott szájjal csodálkoznakIsmerősök közül is akik voltak, mind csak azt tudták mondani, hogy enélkül nem szabadna embert forgalomba engedni. Amit jogsi megszerzés címén "tanítanak" az semmi. Azt kb az ember magától is kitalálja. Viszont sok dolgot rosszul. Persze, ha valaki elmegy hozzájuk az már jelent valamit. Nem 1 kerekezni tanítanak, hanem az alapokat. És biza nagyon sokan alapok nélkül vagiznak és hiszik azt, hogy tudnak motorozni. Ótópályán a hülye is tud 250-el hasítani, ahoz nem kell tudás. Ahoz csak nagy mértékű elmezavar kell (meg pénz, de pénz mellé megintcsak nem osztanak eszet). Szóval, ahogy megtudtam, széles utat
Ja és mondták, hogy lesz 1 napos lvl1 és lvl2 frissítő gyakorló tréning náluk, 0 termi oktatással. Kb 1-2 hét és ki lesz írva az oldalukon.
-
SzalaiG
addikt
Casco kell, mert nem csak a motort kell nézni, hanem magadat is.
Ha te okozol kárt azt ki téríti? Tartósan sérült vagy beteg leszel? -
Ferdzsoo
addikt
válasz
TayRol #33605 üzenetére
Értem én ezt, pont ezért gondolom úgy hogy inkább a drágább önrésszel kötöm meg mert ha bármi van szerintem legalább 250-300k-tól indul minden úgy meg már úgyis a 30%-lesz a mérvadó. SZóval inkább azt éri meg megkötni...
Bár konkrétan 340.000 ft kártól éri meg a 100k- önrésszel kötni... ennél az összegnél van a váltás....
Az 50k-s önrésznek meg 170.000 kárnál...
#33607: ezt is vágom...
-
-
TayRol
nagyúr
válasz
Ferdzsoo #33600 üzenetére
hat, nekem volt teljes cascom egy evig, 30% vagy 300e onresszel. 8 ezer volt havonta. dragalltam, lemondtam, inkabb betoltam egy garazsba. meg nekem mivel nincs sok idom a motoron, 2 veglet van: vagy boven 300e alatt lesz a kar, es akkor en allom, vagy gtk, es akkor meg mindegy. gondold at a cascot.
Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Megújult a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mozilla Firefox
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- 27% Számla! HP Transcend 2,8K OLED laptop! Ultra 155H / RTX 4060 8GB / 16GB DDR5 / 1TB! BeszámítOK
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest