- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- gerner1
Aktív témák
-
Boci_83
őstag
Szerintetetek?? Írtam nekik, ha ennyi az ára akkor kurva jó vétel lehet.
Van köztünk Győri lakos? -
Topiccsendőr
addikt
válasz
Daniel Alves #32196 üzenetére
az biztos hogy bármelyik japán sornégy majdhogynem megölhetetlen, de ez nem ilyen egyszerű, hogy 55 000km+8 000km és semmi baja a motornak. Menni megy, az biztos.
De ha kimérnénk, hogy mekkorát üt a főtengely, hogyan vannak megnyúlva a szelepszárak, a hengerfejet mennyire ütötte a szeleptányér, vagy a vezérműtengely siklócsapágyazásának mekkora az illesztése, akkor rég nem ilyen szép lenne a kép, de elég rátenni egy padra, hogy mekkora nyomatékot tud rárakni hátsó keréken... Persze ugyanez van a többinél is. Atz is még érdekes, hogy pl egy szerelő egy szelepfedél levétel után megállapítja egy motorról, hogy példás állapotban van, holott bele sem mért semmibe. -
válasz
Kb. 50k km. Viszont van mellette neki sok egyeb jarmuve is, eleg rendesen karbantartja.
Egy CBR600F-re olyan 400 font lenne a biztositas. Meg ez kicsit veszelyesebb.
-
válasz
Kb. 50k km. Viszont van mellette neki sok egyeb jarmuve is, eleg rendesen karbantartja.
Egy CBR600F-re olyan 400 font lenne a biztositas. Meg ez kicsit veszelyesebb.
-
Daniel Alves
őstag
Mennyi az a sok km?
Egy versenyző barátom 55.000km-t tett bele a 2004-es zx-6r-be utcán és hobbi szinten a Ringen majd ezután még 6-8000km-t a Ringen és semmi baja nem volt a motornak! Szóval aggodalomra nincs ok!TayRol:
Mellesleg az angol ebayen találtam Afam
láncszettet cakkom pakk 41.000-ért! Ez lesz a befutó!
Item number: 350300919411
Aki nem ismerné a márkátIn 2009 DC-AFAM is the Official Partner of following teams: -
TayRol
nagyúr
válasz
Daniel Alves #32190 üzenetére
akkor azert talalni rendes szervizeket. majd fejben tartom, ha kawa-t veszek.
-
Ilyet akar eladni egy kollegam, sok kilometerrel, perfekt allapotban, kb. 650000 forintnak megfelelo osszegert. Gondolkozom, az evi biztositas kb. 180000 forintba kerulne hozza itt kint.
-
Daniel Alves
őstag
válasz
TayRol #32157 üzenetére
Nekem eddig semmi gondom nem volt a motorral! Alkatrész pótlásról meg nem tudok nyilatkozni mert még szerencsére nem kellett cserélni semmit! Egy biztos hogy a debreceni kawasaki szalonban dolgozóknak vagy jó kedve van és megcsinálnak mindent vagy sz@rnak bele! Email-re basznak válaszolni,telefont nem veszik...máskor meg a megrendelt alkatrész jelen esetben teleszkóp szimmering már másnap a kezembe volt! Azóta járok a Yamaha Mátéhoz és ott szervízeltem a gépet
Kicsikét néztek is hogy mi a faxt akarok de csak ajánlani tudom őket! Szépen nézett ki amikor 3db R6-os meg 1-1 R1 és 125-ös gép között ott állt a kawa lime színű 636-os
De nagyon korrektek voltak ,profi minőségi munkát végeztek! Visszakanyarodok a kawa szalonhoz! Ismerősöm a 2007-es Z750-et a Nyíregyi szervízbe viszi mindig és ott pl minden gond nélkül megcsinálnak neki mindent!
-
ALI_G
veterán
Tegnap voltam jégmotorozni. Haveromék feltámasztottak egy 6 éve szunnyadó simson S51-et
Gumikba belefúrtak 1000 facsavart. Jó lett, marhultunk egy sort, majd rakunk fel videót. Vadállat milyen tapadás van pár csavaron meg jégenTüzi: volt, de jó
-
-
Picco
addikt
TL1000R, valakinek van tapasztalata ezzel a motorral? igazat megvallva baromira bejon
nameg a vtr sp1, de az mar talan tulsagosan sport nekem...vagy franc tudja -
Jodanovich
senior tag
ha profi motor szerelőt kerestek
Kecskemét Gyöngyösi Róbert
nem egy kunmadarason gyorsuló gépet ő szerelt sőt most a Tóth Zoli harleyjában is benne volt a keze... iwiw en fellelhető a csákó 38 éves ez leszűkíti a kereseti lehetőségeket... -
[lAyCsI]
addikt
-
zsoltee10
addikt
válasz
SzalaiG #32165 üzenetére
nekem 190km lesz, a pécsiek meg 50km-re vannak.
muszáj azonban ceglédre vinnem, elegem van a pécsiek sumákolásából, és trehányságából. ért hozzá a szerelő, de olajos kézzel össze fogdozza az idomokat, ülést, kormányt, és úgy hagyja. legutóbb pedig nem húzta meg központi rugóstag csavarját megfelelően, most kotyog kicsit.... haver elvitte ceglédre, ott ennek az ellenőrzésével kezdték....
-
zsoltee10
addikt
-
[Vazz]
tag
Reggelt! Lassan itt a tavasz, készüljetek! Fizikálisan is!
Van két tárcsám ELADÓ, ha valakinek kell innen a topikból 9k-é megszámítom. -
TayRol
nagyúr
jah, tenyleg semmi, megneztem. akkor esetleg itt nezegess.
Inti: szerintem a muszerfal annyira gagyi, hogy mar szep.
bar a digitalis fordulatszammero a halalom. teny, ezert a penzert lehetne mast is venni.
SzalaiG: pontosan nem emlekszem, Zsolti es Dani_Alves a ket kawas a forumon, de azt mondtak, hogy nagyon lassu az alkatreszpotlas, es ilyenek. de errol ok tudnak tobbet mondani. lenyeg, hogy a masik markakhoz kepest sajnos nagyon alacsony szinvonalon vannak jelen idehaza.
-
TayRol
nagyúr
basszus, nekem nagyon tettszik ez a z1000. ha korrekt lenne a kereskedoi es szervizhalozat, a jovoben elgondolkodnek egyen. de igy...
-
[lAyCsI]
addikt
-
SzalaiG
addikt
válasz
TayRol #32132 üzenetére
Az 5 törésből 4 beforrt egy ami a bal alkar vastagabb csontja az nem. Sajnos túl rossz szögben tört, ezért nem halad a gyógyulás. Maradt pár folt és heg, de ez meg a fogaim hiánya ami a legnagyobb gond most. Mind amellett, h a melóból elküldtek és nehéz kijönni a 42eFt táppénzből.
Ráadásul ördögi kör, mert mindenki vár a másikra. Amíg nem fizet a biztosító addig nem adja ki a törzskönyvet a bank. A biztosító a rendőrségi jogalapra vár. A rendőrség az igazságügyi műszaki szakértői véleményre vár. Én meg arra, h valaki elvigye a motort, mert mire felépíti újra addigra mire kell a törzskönyv meglesznek a papírok. Remélem!
Most még tart a gyógytorna és az úszás. Tizenötödikén lesz a következő kontroll röntgen. Bízom benne, h végre pozitív lesz, mert ha nem akkor még egy helyreállító műtétre lesz szükség és akkor még később tudok elkezdeni dolgozni.
Az élet kegyetlen. -
Picco
addikt
hasznalt cb1300 (szvsz) eleg jo aron
-
TayRol
nagyúr
azert az a kis dobozocska eleg korrekt.
-
ALI_G
veterán
superzone mellett mi az a másik nagy üzlet ahol akciók szoktak ilyenkor lenni? Még mindig nincs kesztyűm.
-
Na ez az ucsó, kis keresgélés után úgyis megtalálhatja bárki aki olvas netes motormagazinokat..
(motoros topikba legyen már néha pár motoros kép is..)
Olyan mint egy szőke, kékszemű, filigrán, kis ártatlan, de döglesztően stílusos, finom csaj..
-
Hmm.. itt a gázbowdenje:
-
szerintem ez gyönyörű...
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
TayRol #32104 üzenetére
Nem nézel elég James Bond filmet...
-
TayRol
nagyúr
oszinten ilyen bmw-t meg nem lattam.
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest