Aktív témák
-
feca81
aktív tag
-
Integra
titán
-
ALI_G
veterán
Következő hét csütörtökön jönne valaki kecskemét ringre? Esetleg kakucs?
-
feca81
aktív tag
válasz
[lAyCsI] #15489 üzenetére
van mar annyi tapasztalatom,mint nehany kutyauto,magukat szerelonek nevezo egyednek
de azert meg sokat kell tanulnom.
amugy mar tul van a teszten,faszan duruzsol. erdekes modon a gyertyak feketen egnek,pedig nem fogyaszt sokat.6,5-7 kozott mozog eroteljes hasznalat mellett. sztem jovo tavasszal kap egy karbiszinkron a biztonsag kedveert. -
feca81
aktív tag
megoldodott a problema egy forumtars es a louis oldal segitsegevel.megkapta a motor a 250-es teli gyertyaszettjet.kiderult otk uganaz a gyertya hajtja a ket motort
-
feca81
aktív tag
gyerekek sos segitsegre lenne szuksegem.
ma reggel hazajottem,ill csak szerettem volna.3 henger indult be a 4. az istenert sem akart.most szedszedtem,de 3 ora mulva mar mennem kel lvele. ami lattam:
a gyertyakabelek mind jok,bar kicsi szikrat adnak. a 4 gyertyabol egy rossz,mert sehogyan se birtam szikrakepzesre.
a kerdeseim:
1. mekkora szikrakoznek kell lennie? most kb 2mm van.
2. a gyertya tipusa champion RG92C. ideiglenesen kicserelhetem-e oket a 250-esere,mig nem veszek ujakat? meretre ugyanazok,de a hofok kulonbozik. a gyertya amit be akarok rakni CR9E.
3. egyaltalan milyen gyertya valo bele? -
válasz
Topiccsendőr #15482 üzenetére
Én úgy látom, hogy a legvégén mintha elhúzná a lengőkart jobbra.
De akkor valszeg rosszul látom -
Gaboman
nagyúr
Ezt nézd meg,az agnormális embere!
XR650R Turbo1
XR650R Turbo2 -
válasz
szasza.223 #15463 üzenetére
Nem tudok, de alakulok
Addig nem tudok jól, amíg dícsérnek a japánok, hogy milyen jól beszélek
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
bajnokpityu #15476 üzenetére
Ezt nem tudom. Minden ugyanaz, mint az R nél. Lehet csupán más az igénybevétel, hiszen az R az pályamotor, az S meg... Nos az is, csak félburkolattal.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr #15475 üzenetére
Snél nem irták anno,hogy hasonlóan bajos lenne,mint az R.gondolom jobban hűti a szél,kevésé burkolt. nem lehet?ismerős hőpajzsot tett a blokk és a rugóstag közé az Rjén.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
bajnokpityu #15472 üzenetére
Annyira nem drámai a helyzet. El tudott melegedni és akkor megváltoztak a csillapítási tulajdonságai. Az Öhlins egyébként gyárt hozzá hagyományos "elhelyezkedésű" rugóstagot, konzollal együtt, versenyzőknek, vagy szívbajosoknak. Elég sokat mentem egyébként S verzióval és én aztán egyáltalán nem éreztem ezt a bizonyos bugos hátsó gátlót. Még kis pályán sem.
-
Boci_83
őstag
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr #15471 üzenetére
hja meg rotációs lengéscsillapitás,ami faján minden második példány halálát okozta.
-
TayRol
nagyúr
válasz
szasza.223 #15465 üzenetére
Otthon, Zegen is a Yamahanal van a Motoport azthiszem, s tenyleg eleg jo cuccaik vannak, de sajna videken minden ruha dragabb, mint Pesten (biztos draga a fuvar).
-
sowi
őstag
egy ilyet szeretnek kiprobalni ha mar a vtr sp2 szoba jott, ez se piskota, raadasul olyan hangja van, nyamm
-
válasz
szasza.223 #15464 üzenetére
Azt szokta. Karbiszinkron után elmúlik.
-
szasza.223
csendes tag
válasz
TayRol #15381 üzenetére
Itt nálunk Szhelyen a Yamaha szalon tartozik a motoporthoz,, mentem is be és láttam 30-ér kirakva. Mutattam srácnak hogy neten ez akcijós ám! Ledöbbent és mutatta gépen hogy nekik a beszerzési ár is több mint az a 19.990.- . Végül 24-be hoztam el
Nagyon jó kis jakó, cipzárok meg minden finom rajta. Kényelmes, keményprotis (váll+könyök), kivehető thermobélés, ütésnyelő puhaproti a háton, ujjai szűkíthetők. A szél 160-nál sem vágott át rajta, és kurva jól néz ki.
Ha valakit érdekel, kialkudhatunk rá egy baráti árat, nem használom, szó-szerint egyszer volt rajtam, vattaúj,, bogármentes. L-es méret, Én 174cm és 74kila vok, rámöntötték na, csak van egy másik jakóm ami már hozzámnőtt
egyébként ugyanez:
-
szasza.223
csendes tag
Na neeeem, vigyázva lesz, meg le is lesz fözsve, de az már lehet csak tavasszal.
Enyém meg nem az igazi, elcsukott gáz után finoman ráhúzva ránt egyet a cuccos, nem olyan finom mint a tiéd. Karbiszipucc meg szinkron kell nekiA Tiédnél egy anomáliát vettem észre hazafele jövet,, előzés közben teligáznál elcsuklott a drága. Ilyen 150körül 5.ben. Kisebb fokozatokban nem tapasztaltam,, meg azóta se csinálta, csak gondoltam megosztom ^^
-
feca81
aktív tag
válasz
DNS_65 #15412 üzenetére
az csak hagyjan,de msotnasag nem egy kimondott dontogeto ido van.vagy esik,v hideg van.nem merem ledonteni,mert felek,h kiscuszik.meg varosban,alfoldon eleg nehez eltuntetni.nincsenek normalis kanyarok normalis aszfalttal.de errrol Ali-G is tudna meselni
amugy engem nem zavar,nekem nem az a celom,h ne legyen majrecsik,hanemhogy tudjak vele minel otbbet menni -
válasz
Boci_83 #15451 üzenetére
Melyik forumon? (Linket adnal?) Egyebkent nem volt kifogastalan, idomserult volt, allitolag azt hozta rendbe a srac, az osszes tobbi cucc hibatlan (legalabbis azt mondta, h ha viszek szerelot, vegignezheti rendesen).
Egyebkent ugy nem vennem meg, ha nekem kellene forgalomba helyezni.
-
jasszer
őstag
-
válasz
Topiccsendőr #15438 üzenetére
VAZZEEEEE
-
törölt tag
válasz
Topiccsendőr #15438 üzenetére
en nem szeretnek anelkul meghalni h nem vezettem egy sp2-t. vagy valami hasonloan zord dolgot
az altalad linkelt is megfelelne...
emvy: karavant kene szervezni
vegulis csak 140 km pesttol.
-
Nincs itt valaki Kalocsa kornyekerol? Kineztem egy motort, allitolag jo allapotban van, de egy pillantas erejeig ra kellene nezni esetleg, hogy nem egy roncs-e. Valahogy akar kompenzalnam is a segitseget...
Errol lenne szo:
http://www.hasznaltauto.hu/2356793_kawasaki_zzr600_2000
-
válasz
Topiccsendőr #15436 üzenetére
Nemisigaz...
István a Király
-
Attici
őstag
ETZ 250 a Király!
-
válasz
bajnokpityu #15430 üzenetére
Honnan tudod, hogy nem SP2?
-
Nippon
őstag
A K6 gyártású klasszikus kék-fehér színű 2007-ben üzembe helyezett csilli-villi GSX-R 750-em is eladósorba került. Sérülésmentes, igényesen fóliázott (fejidom, oldalidom, farokidom, tank, lengővilla) 8 ezer párszáz van benne, nemrég kerültek rá új Bridgestone BT-016-os gumik. Van rajta szép kék Valtermoto emelőszem és olajsapka.
-
Nippon
őstag
Eladó egy 52-es méretű fekete protektoros spool bőrnadrág. Makulátlan állapotú, sehol sincs betörve, új illata van.
Olcsón adom, valaki vigye már el, hogy ne kelljen kerülgetnem....
06-30-309-23-34
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr #15426 üzenetére
hmm,VTR SP1 műszerfal.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
[lAyCsI] #15423 üzenetére
Nem akarok én akkora tuningot,pont elég lesz nekem egy sport légszűrő,karbikból kivett fójtások,sportdobok,fogyasztás hozzá állítása.
Ennyi,nem kell több nekem,ezekkel nem nő meg a szervíz intervallum sem.
És más karaktert ad a gépnek,bőven megfelel az elvárásaimnak,nem versanygépet akarok én építeni. -
Gaboman
nagyúr
válasz
#25954560 #15415 üzenetére
Ebben teljesen igazad van,én sem másért csinálom rá,nem azért mert ki tudom használni vagy mert kevés.
Ahoz sokat kellene fejlődnöm hogy azt mondjam kevés,valójában sosem lenne kevés,de a vigyórfaktór így még nagyobb lesz.
Még élvezetesebben lehet majd vele motrozni,nekem ez a lényeg.Boci_83:Én például sosem hencegek a teljesítménnyel,az lehet hogy közlöm mennyi is de nem azért hogy vagánykodjak vele,hanem mert jó érzéssel tölt el hogy bika mocim van.
Nem nagyképüsködöm vele sosem,az olyan embereket utálom is. -
Topiccsendőr
addikt
Találtam egy érdekességet. Meglepődtem, milyen erőforrással van szerelve ez az olasz gép.
Egy kis segítség
Döbbenet, nem? Az aktuális sztereotípiákkal nem igen fér meg. -
Topiccsendőr
addikt
Találtam egy képet az RSV4ről. Micsoda első fényszóró...
A legelsőnél is háromfelé osztott volt. -
ALI_G
veterán
válasz
Boci_83 #15420 üzenetére
mert talpasra van kopva a hátsó gumi. Most úgy vettem észre, hogy 2-2,5 bar között még stabil kanyarban, meg a gyári nyomáson is stabil volt, de akkor meg nem döntöttem szinte semennyire, kocsi elment mellettem kanyarban
Az első gumi még használható. Egyébként nem idén akarom lecserélni, csak most októberben lesznek nagyobb akciók, 10k-t lehet spórolni. Majd tavasszal, szezon elején fogm felrakni, ebbe még lehet belepréselek 1-2000 km-t, amíg "biztonságosnak" látom. Egy kakucs még úgy érzem bele fog férni, csak aztán nehogy a tank rovására menjen hogy spórolok a gumival egy keveset.
majd lehet rakok fel képet a gumikról, ha hazamegyek, hogy a T. közönség segítsen dönteni, mennyire csere érett a gumma.
-
ALI_G
veterán
d207 már régicske kecskécske
De 208 már biztosan jó.
na jó, vágott slick-kel nem lehet felvenni a versenyt utcára fejlesztett gumival.Azt valaki megtudja mondani, hogy a pilot sport miért kerül kevesebbe mint a pilot road? Sport jobban tapad, és kevesebbet bír, állítólag felét mint a road.
Nekem ugyebár road van, 16000 km, de az első még 6-70%-os, hátsón pontosan 3,8 mm van középen, csak a szélén meg szinte kopatlan, épp a szőrök nincsenek rajta -
törölt tag
válasz
Topiccsendőr #15414 üzenetére
igen. a mi esetunkben max arra jo a tuning h tudd, picivel erosebb, mint a szeria. es h erezd h megjobban ugrik, megjobban huz. de kihasznalni nem tudjuk. egyszeruen nagyobb lesz a vigyorfaktora a mocinak
gyakorlatilag mosolyszelesitesre hasznalhato a tuning -
Topiccsendőr
addikt
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Topiccsendőr #15408 üzenetére
Hát itt kezdődnek akkor a gondok,nekem olyan megoldás kell ami nem túl drága de mégis megfelelő többletet el lehet érni.
Sowi:Már többszőr sikerült Pitbikével száguldanom,isteni jó érzés velük menni,kis mérgezett egerek.150cm3 szaladgáltam,tömegük nulla,mintha nem is lenne alattam semmi.
-
feca81
aktív tag
[link]
nem,csak az egyi kaz enyemegy szegedi srac kepes volt odaallni az enyem melle,lefenykepezni,aztan feltenni az internetre.
hat ne mgyonyoruek ott egymas mellett? -
Gaboman
nagyúr
válasz
Topiccsendőr #15401 üzenetére
És mibe fáj ez az embernek?
Ha elviselhető összeg lenne érdemes elgondolkodni rajta. -
válasz
Topiccsendőr #15399 üzenetére
Aktív témák
Hirdetés
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Mikrotik routerek
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Nintendo Switch
- Windows 10
- iPhone topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo IV
- További aktív témák...
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest