Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Fennt van a Remus dob
Kemény 
-
Gaboman
nagyúr
Gyertek el Fehérvárra azt ott találkoznánk,onnan meg lemennénk Balcsira vagy a Bakonyban is tudnánk egy jót mocizni.
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
hátjo,
pedig jo lett volna valami...
bár sztem ha felcsapatnánk valamerre a hegyekbe ott csak nem lenne dugesz
7vége nekem sajna kiesik, meg az utána következő 2 is...
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
no,
akko holnapi projekt stornózva?
gondoljátok hogy már délelőtt megindul az áradat
-
TayRol
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Szerintem Pesten most sehol nem erdemes, enis megyek ma este 5 napra Bukkbe.
Hidakon mar dugo van, meg le van zarva a fel varos (ahol nem, ott meg fel van turva az ut) -
Sziasztok!
Rég nem jártam itt de most jó hírt hoztam. EURING kedvezménys motorozás. 6 rugóért 2 órát lehet menni! Csak összehasonlításképpen:
Hring 4x20 perc 12K
Ering 2x30 perc 6K - normál áronAkit érdekel jöjjön valamelyik este a héten. Jó kis energialevezetés

-
TayRol
nagyúr
Irgalmatlan nagy dugok vannak reggelente most Pesten, meg neha pofatlanul kozlekedve is
Szoval aki teheti, kerulje el a belvarost. -
Topiccsendőr
addikt
Nah gyárekek! Döntsük el, mer minnyá itt van a holnap. Szóval szerintem a szokásos 11 es út felé fel-le vagy merre?
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
ha nem megyünk valami irtózatosan nagy távot, sztem benne lennék...
(sajna még csak eztán jön a nyaralás és nem állok valami túl jól én sem
) -
jasszer
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Jah, elfelejtettem bevésni hogy időközben átírták a beosztásomat éjszakára (előző napra)...

-
jasszer
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Huszadika nekem esélytelen, éjszakai műszakból mennék, elaludnék a sóderágyban...

Öttencsön
Aki jönne reggel, pályanyitásra 21-én vagy 22-én Kakucsra az írjon. Kinek melyik nap lenne jó / jobb?
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Hát én tegnap egy akkorát mociztam hogy huhuhuuu!!!!
Indultunk Bcsernyéről-Kisbér-Tata-Komárom-Kisbér-Bakonyszombathely-Bcsernye-Kisgyón.
Egy volt csak a baj hogy ketten voltunk,jó lett volna többen menni. -
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
mi lösz huszadikkán?
-
feca81
aktív tag
semmi jel nem utalt arra,h osszeutkozzunk.tuti reszeg lehetett vmi gyumolcstol.ketten voltak.az egyik idoben felrepult,de a masik tetovazott.ki akartam kerulni,erre a masik iranyba roppent fol,es nekem jott.ok,az o terulete,es igazat adok,de akkor is bosszanto.meg nem gondoltam volna,h ekkora kart csinal.
-
válasz
feca81
üzenetére
Pajti. Én azt mondom, hogy örüljél, de rohadt módon. Ha bukóval kaptad volna el, akkor lehet, hogy most a koszorúdra gyűjtenénk.
Mindatovább, azt ne felejtsd el, hogy mi megyünk be az állatok területére, nem ők a mi területünkre. Valszeg, ha gyalog közlekednél, nem menne neked. Ez főleg erdős részen igaz. Szóval tessék úgy menni, hogy ahol madár lehet, ott lesz is. Meg szarvas is lesz, meg őzike is, meg nyuszi is, meg vaddisznó is, meg stb. Te (is) vagy a területháborító, nem ők

-
feca81
aktív tag
gyerekek,engem az isten is ver.vegre va negy jol mukodo motrom,erre mi tortenik?vadasznak ram
egy rohadt kamikaze galamb nekem jon.fejidom eltort.kihajt elem egy teherauto.direkt 90-100-zal mentem,mert ott sok a trafi,err ez a geci kikanyarodik elem.veszfek,kurt.mast nem tehettem.el se merem kepzelni,mi lett volna,ha megyek 140-nel.ekkora faszt.de a galambot meg jobban utalom.a tokeletes motoromat most vihetem hegesztomuhelybe. meg letakaritanbi,mert tiszta ver es toll.es meg most megy eredetvizsgara.majd mondjak,meg egy orult motoros.
[link]
[link]
[link] -
Topiccsendőr
addikt
Jesszusom már megint milyen okkultista dolgokról vitatkoztok?

Benzin? Ugyanmá. Ehhez semmi értelme hozzászólni. Olajok??? Ugyancsak a placebó működhet, semmi más. Ezeket megtapasztalni mi nem tudjuk. Fehér köpenyes szemüveges, deres hajú nagyonokos emberek - akik sosem ültek motoron - talán. Időpocsékolás ezekről beszélni. -
Topiccsendőr
addikt
Gyárekek!
nem motoroztam egy hétig! benne van a bugi a lábamba teljesen. Huszadikán aki nem jön az tegye fel a kezét! Jólvan így gondoltam.
Végül is jó volt Balcsi mellett, kezdem úgyérezni, hogy iggazi gyökér voltam, hogy olyan csúnyákat mondtam erre az országra. Hátelmondom nektek hogy itt még nem is annyira bunkó parasztok vannak, mint gülföldön. Itt nekünk annyi szépség van belföldön, aki meg nem fedezi fel ezeket az nagyon szegény ember. Mézes ágyas meggypálinka, nem cigarettázó kismamák, pöcsüket nem mutogató emberek a kocsmágban. Nah, ez külföldön barátom, mindez nincs. Éjjen Magyarország
Meg a japánok, hogy jó motorokat csinálnak. Nah nem megyek át szentimentálisba.
Irány az aszfalt, 20. án - ezt még pontosítjuk, meg hétvégén- ezt is még pontosítjuk. Fillérem egy darab sincs már, de valami nyugdíjast elkapok, úgyis ott szálíngóznak a posták előtt. Kerítek pénzt valahonnan. -
Ampampam
csendes tag
Üdv mindenkinek!!!
Hatalmas dilemmában vagyok... Nem találok service manualt a motoromhoz, pedig nagyon kéne... Már nagyon régóta kutatok a neten, de eddig nem jártam eredménnyel. Alázatosan kérem a segítségeteket...
Nagyon megköszönném...
Adok egy linket ahol fent van a motor összes adata.
Tényleg nagyon kérek mindenkit, akiben van egy kis jóindulat, hogy segítsen nekem, mert teljesen el vagyok már keseredve...
Előre is köszönöm, ha valaki foglalkozik vele egy kicsit!
Számítok rátok!!!
THANX!!!! -
Nightmare
senior tag
Sziasztok. Érdemes a tankba injektor tisztítót rakn, vagy csak urban legend? Árban nem vészes, kérdés, hogy használ-e...illetve ami jobban izgat...árthat-e a motornak?

-
-
Integra
titán
-
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Mindenki moltól veszi. Kivéve OMW, de azok is csak a nyugati határ mentére visznek osztrák löttyöt. Elvégre Bécs mellett van a finomítójuk (milyen szar íze van :S nem is finom
) szal gondolom közelebb van mint Százhalombattáról. De, mindenki csak a nyers benzint veszi meg, utána a saját adalékaikat rakják hozzá. Ezt meg Shell kutas ismerősöm mondta. Mindenesetre érdekes, hogy rokonom Pannóniájának a tankját egy tél alatt kiette a molos benzin, kicsöpögött a tankból, és szépen elpárolgott, valami ganyé dzsuvát hagyva maga után. Ha nem láttam volna a tankot, nem hittem volna el.Az is érdekes, hogy saját bőrön tapasztalva, nyugodtabban jár a motor, kevesebbet eszik, és jobban gyorsul osztrák/német benzinnel az autó, mint az itthoni szarral.

-
DNS_65
senior tag
-
Kevo
tag
Én is mindig fel szoktam öltözni, ha bele rohadok is, de ma annyira tele lett a hócipőm, hogy rövidnaci+átletikosz trikosz-ban mentem el és cipőben. Érzésre nagyon jó volt, de bennem volt a para rendesen (gerincproti volt rajtam). Valószínűleg ez volt az első és utolsó, hogy nem öltöztem be...én is hallottam már pár tanulságos történetet, de nem tudom, mi lelt ma, máskor mindig én szoktam fikázni, aki nem öltözik be. Mindegy, kipróbáltam, ennyi, többször nem fordul elő.
u.i.: holnap megyek Balcsira legénybúcsúra, aztán átugrok barátnőmhöz Siófokra kicsit ketteskén pihizni, szóval nem leszek egy darabig, legalább az SV is pihen egy kicsit

Jók legyetek és vigyázzatok ám magatokra!

-
-
ALI_G
veterán
válasz
Nightmare
üzenetére
a benzinről felesleges ilyeneket mondani, mert csak laboratóriumi körülmények között lehetne összehasonlítani, hogy mennyit fogyaszt. Mi képtelenek vagyunk egy tankot elmenni ugyanúgy és még az se lenne pontos.
én csak tesco meg magán benzinkutakat hanyagolom, egyébként mind1.
A vizezett benzin meg hogy koszos, ezek úgy mendemondák ahogy csak van. Egy szerelő se tudná megmondani kopás alapján, hogy a koszos benzin miatt kopott el X alkatrész hamarabb, vagy hogy csak lusta volt lecserélni azt a fránya olajat idejében. -
ALI_G
veterán
hát erről konrkétan persuader tudna mesélni, hogy elment városban, fel is öltözött, közúton rendesen közlekedik és kifordult elé egy kocsi. Ruha nélkül kórházba került volna, a motor kuka lett, de pár nap múlva jól volt.
Haverom nem rég esett 60-nal, 13 napot töltött kórházban, és félig fel volt öltözve.
na most én már akkor is felöltözök ha belerohadok ezek után!!!
-
Integra
titán
-
törölt tag
válasz
Nightmare
üzenetére
ezzel az a baj, hogy a cegek kiadjak vallalkozoknak a kutakat. tehat van egy alap, amit kap a kut es van a vallalkozo, aki adalekolja pl a vizet bele. igy barmalyikbol lehet rosszat kifogni, ha taho v rossz kutnal tankolsz.
osszehasonlitani azt lehetne, ahogy kijon a cegtol. sztem tobb ceg is magyarorszagon a mol-tol vasarolja a benyat bizonyos teruleteken. es akkor tenyleg csak adalekolasban kulonboznek. raadasul sztem lehet itt is az a helyzet, mint az olajjal: egyik moci ezt szereti jobban, a masik azt.
en mar csak a kutakat kulonboztetem meg h 'ennel jo tankolni', 'ennel nemjo', a szinuk nem szamit. -
Nightmare
senior tag
Ahány ember annyi féle verzió...én pl az OMV-re szavazok...de hallottam a MOL-ról is nagyon sok rosszat. Jetről is jókat hallottam, de ha már itt tartunk...érdekes olvasmányok a vizezett benzinről...ha van ilyen.
Én maradok az OMV-nél, esetleg kipróbálok valamilyen szeleptisztitó benzint...assziszem a v-power tud ilyet.
-
TayRol
nagyúr
En varoson belul cordura nadrag, csizma, protektoring (de csak a meleg miatt, hidegben meg ra a cordura kabat), kesztyu. Varoson kivul detto. Szoval en mindig beoltozom, de nekem a varosba is az M3-ason kell bejonnom, az meg mar veszelyes zona. De hala istennek nem vagyok az az izzados fajta, meg szeretek is motoros cuccba cruzolni

-
feca81
aktív tag
itt is ment soxor erro la vita.alapbol mindenki egyetert,h be KELL oltozni.mar ha elve akarsz maradni.
en sajna testi adottsagaim miatt nem tehetem me ezt.konnyen hogutat kapok.igy varosban altalaban csizma kesztyu bukoes egy kis motoros kabat,amibe semmi proti nincs,csak hosszuujju.
varoson kivul viszont felkerul a protektoros bordzseko.
ha tavasz v osz van,akkor varoson belul is elviselem a bort,de amikor ilyen meleg van keptelen vagyok.nem akarok leszedulni a motorrol egy piros lampanal. -
Kevo
tag
válasz
Nightmare
üzenetére
Benzin téma. Nekem a Schell-estől jól megy, de nagyon fogy, OMV-nél nem tankolok, mert már rácsesztem (koszos benzin), Jet köztudottan vizezett, marad a MOL, ami megbízható és jól is megy vele a gép. Amúgy nem gondolnátok, hogy állítólag melyik benzin a legprímább...a Klub Petrol-os. Több ismerősőm is mondta, hogy jól megy vele a gép és jóval "kiadósabb", mint a többi. Fene tudja, egyszer kipróbálom.
Más: Ti minden motorozás alkalmával full beöltöztök motoros szerkóba? Gondolok ilyesmire, hogy pl. vársoban mentek csak, nem húzzátok neki, stb. Erről ment a vita párszor már haverok között. Pro/kontra várom a véleményeket, ha érdekel titeket a téma.
-
Nightmare
senior tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
És ferkoboy

Köszönöm a segítséget. Az volt a baj. Megnéztem, és 7-800 volt a fordulat, nem is csoda, ha néha nem kapta el rendesen indításkor, illetve lefulladt.
Nem tudom ki hagyhatta ott, illetve, hogy eddig miért nem csinálta. Mindenesetre belőttem 1200 körülre, így most nagyon jó. 
Már nem karbis, hanem injektoros a CBR F4. De ha jól tudom van karbis F4 is...igazítsatok ki, ha tévedek.Apropó...benzin...Auchanostól nem megy úgy...és a Shell-esből meg többet eszik...de ez szigorúan magánvélemény, illetve tapasztalat.

-
Kevo
tag

A katolikus papokat a lányok meg úgy sem érdeklik, lekötik őket a ministráns fiúk

TayRol: mindent jól csinálsz, összekopnak pikk-pakk és jó lesz az

&rew: én ma éreztem, hogy kezdek kicsit pilledni, meg is álltam nyújtózni egyet. Ilyenkor amúgy rendszerint keresek egy pofás kis kávézót és felfrissítem magam

u.i.: jobbulást a havernak, remélem minden rendben lesz.
-
-
Tangerine
senior tag
Én erre esküszöm.
-
Boci_83
őstag
Jön valaki 21-én a Honda napra?
-
törölt tag
most voltam vert adni. egyik motoros haverunk bukott. kell neki A+ -os ver. semmi hoax meg ilyesmi, nem is tudom h kell-e meg, szerencsere eleg sok egyelore a jelentkezo.
a srac 3 honapig tuti fekudi fog. eltort az egyik csigolyaja is. elpilledt motoron hazafele.
vigyazzatok magatokra es ne szegyelljetek megallni pihenni/futni/fekvotamaszkodni/kavezni/akarmi helyzettol fuggoen. -
TayRol
nagyúr
Igen, kuplungolok
Hatarozottan valtok fel is, ill. lampahoz motorfekkel lefele is. Holtjatek nem nagyon van, elegge uj meg, fennt fog, de szuperul. Az egyes lefele a leghangosabb, ill a felvaltasok.
De akkor remelem nem lesz gaz, ill. azert gondolom meg osszekopnak kicsit a cuccok
-
Kevo
tag
válasz
TayRol
üzenetére
Gondolom még kuplungolsz felváltásnál is, ugye?
Nekem amúgy csak az 1-et veszi néha hangosabban, mikor hogy, de szerintem ez nem gond. Véleményem szerint mindössze arról van szó, hogy új a motor, félted és rémeket látsz. Nyugi, nem lehet hangosan/halkan váltani, határozottan kell és kész. Max talán azért hangosabb, mert laza a kuplung és nem emel ki jól. Holtjáték 2-3mm? -
TayRol
nagyúr
Nekem a valto eleg hangos kattanassal veszi a fokozatokat. El fog ez mulni, vagy rosszul jaratom be a gepet? (termeszetesen nem hajtom, esszel megyek, okosan valtok...) Most van 500 km a motorban.
-
Kevo
tag
válasz
feca81
üzenetére
Tessék csak tesztelni és várjuk az észrevételeket
Amúgy nekem semmi gondom ezzel a láncspray-vel. Mint írtam, sok barátom használja, és ajánlotta, ezért is vettem ezt. Castrol-ról pl. azért beszéltek le, mert valami eszméletlen lassan szárad meg és összecseszi a motort. Kinek a pap, kinek a lánya 
u.i.: nézd meg a galériát, amit tegnap linkeltem. Az utolsó képen jobb oldalt van egy nagyon spéci eszköz lánctisztításhoz. Igaz, nem olcsó, a kivitelezési költsége akár a 400 Ft-ot is meghaladhatja

-
feca81
aktív tag
ezt emg kell osztanom veletek

Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- TCL LCD és LED TV-k
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Apple iPhone 17 - alap
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Indul a ChatGPT Health
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Újszerű Sony PS4 konzol + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Monnyuk még hegeszteni kell, de viszem avis ismerőshöz, szal szép lesz. Aztán kis polír, kis ez-az, és csecse lesz ^^

Kemény
6E ft 2óráért hát nem semmi,akkor marad a közút.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)