Hirdetés
Aktív témák
-
veterán
válasz szasza.223 #15306 üzenetére
El kellene vinnem műanyagoshoz. Kérdés mikor fog ráérni...
Képet csinálok, úgyis fel akarom rakni hasznaltauto-ra meg ide-oda.
Kopó dolgok? Hát:
Első guma 70%os, 25ezer km-el, hátsóban egy ezres sincs, hátsó fékpofában kb ugyanannyi, első az 40%os, olajban van cirka 2000km, adok 4 vagy 5 új szűrőt is, mert új vashoz nem lesz jó, adok egy fekete plexit, gyári dobot, két hátsó idomot, asszem komplett fékcső-szettet ha nem lesz jó nekem. Ja, meg egy doboz gyertyát, NGK IX, 40ezret elmegy vele a motor, mostaniban van cirka 15-16környékén. Asszem más nincs hozzá. Ja, meg egy hátsó emelőt.
Ami van benne, az egy mosható légszűrő. Legalább 15ezer km-ig karbantartás-mentes a blokk az olajcserét leszámítva, utána egy szelepállítás szükséges lesz. Jövőre egy telóolaj-csere is esedékes lehet, de 2010ben biztosan. Tavalyelőtt lett szétszedve, és cserélve. Lánc az RK XWO vagy mi a tököm, legerősebb 525-ös, tavaly rakattam fel első-hátsó kerékcserével, 7ezer környéke van benne. Egyéb nem jut eszembe.
Műszaki idén tavasszal lett rá ha jól emlékszem, de majd utánajárok.
Súlyadó az súlyos ~2000 pénz rá egy évben.
Ár? Hát ez jó kérdés, ha nekem kell elvinnem műanyagoshoz, akkor szerintem 370-400 között, ha nem, akkor olyan 330-350.
Ja, és 600RR hűtőventi van rajta, mert a gyári megdöglött, fesszabi is cserélve hűtőbordás gyárira, mert az megellett 40fokban, és túlszabályzott.
Hirtelen ennyi jut eszembe.どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest