- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
Aktív témák
-
[lAyCsI]
addikt
Első körben hogy nagyzolhass vele a haverok előtt hogy még ilyen is van benne
Komolyra fordítva a szót, én konkrétan azért vettem, mert a nyitott dob kissé felborította a teljesítmény leadást, és alul elég harákolós lett, amin nem segített a karburálás sem, valamint olvastam hogy a gázreakció is javul, valamit szépen kisimítja a nyomatékgörbét(igazából ezzel nem volt sosem gond), plussz felül kap még pár pacit... nekem ennyi elég volt.
Nem volt olcsó beruházás, de azért most már elmondhatom hogy végül is megérte, mert beváltotta a hozzá fűzött reményeket.
...a menetszél meg sosem zavart, kondizás helyett így erősítek
Ja és most ha 6 ezernél lenyelezem egy szép hosszú egyenesben, már nyúlik is a mosoly a számon, érezhetően erősebb lett felül... end
Aktív témák
Hirdetés
- Asus VivoBook s14 Flip /i3-1315u/16/512ssd/14/FHD/IPS/Touch/HUv
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- 27% Számla! HP Transcend 2,8K OLED laptop! Ultra 155H / RTX 4060 8GB / 16GB DDR5 / 1TB! BeszámítOK
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest