Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1213) sp8787 válasza DaveHutt (#1211) üzenetére


sp8787
addikt

Bunkosag nem bunkosag de ha bemegyek egy TJho SOS-re es mar nincs meg mind a 3 Faint akkor egybol Return From Quest. Sot ha en lovom fel az SOS-t es az elejen vki befaintel akkor szinten. Ha a cca 1/3-ig 2szer befaintelnek akkor ugyszinten. Ezeknel mindnel garantalt a bukta ugyhogy idopazarlas. Valojaban ha vki nem Lance/Gunlance-el lovi fel az SOS-t oda be se megyek mivel mi a fenenek az ott az amatorok gyulekezete.

Ma volt egy erdekes TJho session egyebkent. Fellottem az SOS-t es jott egy playa Hammer-el es nem is ertetem teljesen a buildjet. Folyamatosan tapolt mindenkit es siman meg is lett majd a vegen benyomta ,hogy "Let's do it Again!". Egyedul en ertettem sztem. Na de nem ez volt a gond hanem egyszercsak a legelejen szetszakadt a tarsasag(connection error) en meg ugy voltam vele ha fene fenet eszik akkor is vegignyomom. Meg is lett de szinte vegelathatatlan volt a dolog.

Soloban egyebkent gyorsabb es 0 Faint-el megcsinalhato, mondjuk tenyleg szrenecstlen esetben azert be lehet fantelni. Egy a baj a soloval ,hogy rohadt unalmas.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.