Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1501) Yodamest válasza sp8787 (#1500) üzenetére


Yodamest
addikt

ennyire durva lenne? az a baj, hogy tényleg semmi statisztika nincs erről vezetve a neten, PC-n tudom mennyi, mert arra ott a steam charts, a szerint 30-40K játékos van általában egyszerre fent. PS-en akkor 300-400K is lehet ez a szám?

De mondom ez csak az egyik oka lenne, a másik az, hogy a steammel továbbra sem működik együtt hibátlanul a játék, minden este van, hogy kidob egy partyból vagy egyszerűen pont a quest indításánál már ledob mindenkit és egyedül kerülök be a 4X HP-s szörnyhöz.

A framerate sem zavarna annyira PS-en, mert az most sem a legjobb, nincs rossz gépem, de annyira rossz a portolás, hogy ha már kicsit több effekt van a képernyőn, pláne ilyen Lunastra, Bezelguse, hasonló harcoknál, akkor simán beesik 35-45-re az FPS. Annyi gondolom PS pro-n is meglenne.

Még kb 2 hétig akciós a storeban, mostanság kell lépnem. :)

(#1502) sp8787 válasza Yodamest (#1501) üzenetére


sp8787
addikt

A 13 milliobol Japanban 3 milliot adtak el ha jol tudom.
Ha a maradek ugy oszlik fel ahogy tippelem akkor a maradek 10-bol 6-ot PS4-el 2-2-ot meg X/PC-n. Ez cca azt jelenti ,hogy PS4-n 7X akkora a jatekosbazis.
Ha jol szamoltam! :DDD

(#1503) Yodamest válasza sp8787 (#1502) üzenetére


Yodamest
addikt

na ez elég biztatóan hangzik :K

Amit még a játékból egyébként hiányolok az, hogy a készített karakter kinézetet le lehessen menteni egy profilba, így ha mondjuk újrakezdeném vagy csak tegyük fel annyira jól sikerült és nem akarom hogy elvesszenek a beállításaim, valakinek megszeretném mutatni, mindig betudnám tölteni, rátudnék nézni. Fura hogy ez nem opció.

Ja még egy kérdés csak, hogy te ezek szerint PS-en tolod? ott frankón egyberak japcsikkal is a mult vagy lekorlátozódik a környező térségekre? Baró lenne krixkrax nevűekkel együtt játszani :)

[ Szerkesztve ]

(#1504) Yodamest válasza Yodamest (#1503) üzenetére


Yodamest
addikt

na mindegy már megvettem tegnap :) el is kezdtem csapatni és pozitívan kellett csalódnom, sokkal szebben fut konzolon mint gondoltam, simán hozza a PC-n sebességet performanszra téve és ráadásul szebb is, mert minden be van kapcsolva.

(#1505) Yodamest válasza sp8787 (#1502) üzenetére


Yodamest
addikt

PS-en is már high levelnél járok, viszont sajna nem pont az a tapasztalatom amit írsz. A játékosbázis egyáltalán nem tűnik nagyobbnak konzolon, nincsen semmivel sem több elérhető online játék mint PC-n. Magam is meglepődtem, mert teljesen arra számítottam, hogy nyomok egy search-et és majd kidobál nekem csomó elérhető partyt, de nem. Csak érdekességképp írom.

(#1506) hubai38


hubai38
aktív tag

Sziasztok,hogyan állítsam be a játékot a pc-n cooperatív módban,hogy tudjak játszani a haverommal?
Előre is köszönöm a választ.

(#1507) Mustármag


Mustármag
őstag

Sziasztok

Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Egyik ismerősömmel megvettem a játékot, és szeretnénk együtt játszani. Elm. a 2. quest-et lehet már, de nem engedi, mert nem jutottunk eléggé előre a sztoriban, ez azt jelenti hogy valamelyikünket előrébb kell járni a sztoriban hogy együtt tudjuk csinálni? Vagy csak az eső pár questnél van így megcsinálva?

(#1508) Silterax válasza Mustármag (#1507) üzenetére


Silterax
tag

Igen, lehet csinálni együtt is. Amikor ki írja hogy lekell vadászni egy bizonyos szörnyet, akkor ki kell lépni az expedíció módból. Utána a táblánál feltudjátok venni közösen azt a küldetést. A másik verzió. A szörnyek előtti introkat végig kell nézni, csak akkor tudtok egymáshoz csatlakozni. Storyba csak a magasabb rangú tud csatlakozni az alacsonyabb rangúhoz. Fordítva nem működik. De itt is csak akkor ha az alacsonyabb rangú végig nézte az introt

(#1509) DaveHutt


DaveHutt
őstag

Iceborne DLC holnap érkezik. Ki száll fel a hypevonatra?

(#1510) Silterax válasza DaveHutt (#1509) üzenetére


Silterax
tag

Ha lassan, de eljött ez a nap is :DD Végre csak egyet kell aludni :))

(#1511) snake78 válasza DaveHutt (#1509) üzenetére


snake78
tag

Ma éjjel már elérhető
Nekem legalább is azt mutatta a listában

(#1512) snake78


snake78
tag

Sziasztok

Tegnap éjjel nekialltam az Icebornnak
Az első tapasztalatokat (ami kb 3 óra volt) megosztanám azokkal akit érdekel
Lényegében egy Master Rank kiegészítő ( lehet ez sokaknak nem újdonság, de nekem az volt, mert próbáltam a lehető legtöbb spilert kiadni az életemből a megjelenés előtt )
A szintlepes itt kizárólag a MR szintre korlátozódik
Aki DPS build del jatszik ( ahogy én is )annak fel kell kötni a gatyát és gyorsan másik elementáris buildet javasolt összerakni
A nyers erő itt inkább hátrány mint sem előny
Az első 2 Boss/Monster melég így is könnyen abszolválható
A gondok a 3 nal jelentkeztek igazán

Mindenkinek jó játékot és kitartást kívánok

[ Szerkesztve ]

(#1513) DaveHutt válasza snake78 (#1512) üzenetére


DaveHutt
őstag

Gears 5 után vmikor nekiesek, előreláthatólag jövő héten. Vajon mennyire vagyok hátrányban, ha tavaly ilyenkori felgemezett dps bow, lance buildem van? Tempered Lunastra, Nergigante és társai mentek vele. Van még support sns, ha más nem lesz, akkor partyban azzal fogok szaladgálni.

(#1514) snake78 válasza DaveHutt (#1513) üzenetére


snake78
tag

Tegnap egy srác mondta aki ugyan úgy bow al ment, hogy kevesebb a dmg és nincsen stan neki
Váltott tűzre és jobb számok jöttek neki
Én sosem jatszottam bowval

(#1515) DaveHutt válasza snake78 (#1514) üzenetére


DaveHutt
őstag

Ez lehet attól volt, hogy még nem ismertek az új szörnyek elementális rezisztenciái. Meg attól is, hogy az Anjanath bow dobja a legnagyobb dmg számokat.

(#1516) snake78 válasza DaveHutt (#1515) üzenetére


snake78
tag

Elképzelhető
És a longswordből tudok mesélni
Ott érezhető a külömbség
Olyan mintha rá szeretnék “kényszeríteni” a játékosokat az elementális buildeket
Ami nem gond hiszen akik játszották a régebbi játékokat azok azt mondjak ez így sokkal jobb lesz
Majd látjuk az tény nekem változtatni kell az összeállításon mert így *opó lesz a játék
Sőt szerintem nem lesz gond ha másik fegyvert is megtanulok
(Hummer vagy charge blade) hasznos lehet majd itt
Mindom ezt az első tapasztalatok alapján
De ez meg majd alakul

(#1517) BOBAKILL válasza snake78 (#1516) üzenetére


BOBAKILL
őstag

Szerintem ez jó húzás volt tőlük, így kénytelen az ember még többet játszani, begyűjteni a szörnyeket és fejlesztgetni. Nem csak úgy "nekiállok a frankó buildemmel és leverem az össtes új szörnyit". :)
Én is nehezn szoknék át longswordról másra, de lehet muszáj lesz bár még nem vettem meg a kieget. Régen is monsterhuntereztem már, vissza kellene szokni. :)

Nem tudom Ti hogy vagytok vele de szerintem ez a legtöbb időt igénylő játék mostanság. Még gyenge szinten vagyok de így is irgalmatlan órákat belepakoltam és fogok is majd.

(#1518) snake78 válasza BOBAKILL (#1517) üzenetére


snake78
tag

Nem azt mondom, hogy rossz
Sőt szint visz a játékba
Csak az első találkozás volt furcsa
De korrekten van megoldva a MR szint is
Szépen van a nehézség adagolta ( eddig )
Ha már farmol az ember akkor szerintem jó az ha gyorsan végez az ember a küldetéssel
Mert úgysem dobja egyből azt ami kell
Ott azért jól jön szerintem ha gyorsan vége van a kuldetesnel

(#1519) DaveHutt


DaveHutt
őstag

Iceborne élménybeszámoló: közel egy év kihagyás után néztem vissza a fő íjászomhoz. Berozsdáltak a képességeim, habár az izommemória egy óra után gyorsan visszajött. Az első havas monsta még ennek tudatában is kétszer elvette a kedvem a játéktól. Harmadik nekifutásra vettem egy mély levegőt és két carttal lehoztam a jeges Jyurát. Mindig is utàltam a variációit. Utána a Banbaro már csak egy cart volt, és egy jóval érdekesebb ellenfél. Sajnos mindegyik cart oneshot volt, kevés a 476 def. Könnyes szemmel fogok elbúcsúzni a nehezen összelegózott, augmentált, kidekorált HR setjeimtől, de muszàj lesz. Remélem legalàbb annyira érdekesek lesznek majd az MR setek.
Eddig 10/10 a kieg, újra adott értelmet a jàtèknak. Remélem megint elég lesz a tartalom vagy 100 órára.

(#1520) Silterax válasza DaveHutt (#1519) üzenetére


Silterax
tag

Én a Barioth küldinél váltam meg a High Rank armortól és most Master Rank Teostra armor van rajtam de mintha nem is viselném :DDD

(#1521) kalozhun100


kalozhun100
őstag

Hello, steamen van meg a játék, letöltöttem, geforce experiencszel beallitottam a gradikát, majd elinditottam a játékot. Az normalis ha a karaktereknek ilyen fodros a széle? Mondjuka csajszi combja? Meg 1-2 lény mosott? Most töltöm lefele a high texture packot. Erdekes, hogy nagyobb mint a játék xd

Samsung Galaxy S7 Edge

(#1522) Dr.F.E.R.I.


Dr.F.E.R.I.
addikt

Sziasztok, ma töltöttem le PC-re az alapjátékot, de 'graphic device crashed' címen ötödszörre fagyott ki még az első küldetés vége előtt. A grafikai beállítások auto max-on vannak, amit csináltam eddig, hogy beállítottam a HDR (disabled) módot és a sync-et kikapcsoltam. De továbbra is fagy. A video driver friss, a kártya egy Vega64. Van még valakinek közelebbi ismeretsége ezzel a hibával?

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#1523) Ájvé válasza Dr.F.E.R.I. (#1522) üzenetére


Ájvé
veterán

Utolsó előtt kommentben ír esetleges megoldást ilyen hibára, esetleg nézd meg hátha segít.

(#1524) Dr.F.E.R.I. válasza Ájvé (#1523) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
addikt

Ez sajnos nem akar menni sehogy se. Túlhúzom a kártyát, alulfeszelem a kártyát, legalacsonyabb felbontásba teszem, ez fagy állandóan. Nem fér a fejembe, hogy tudnak piacra dobni ilyen játékokat. Valószínű keresnem kell majd egy hivatalos supportot.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#1525) Dr.F.E.R.I. válasza Dr.F.E.R.I. (#1524) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
addikt

Na még egy valamit megcsináltam és így már végre-valahára nem omlott össze, levettem a képfrissítést is a minimumra. Ritka fos lett, mert most már hullámzik is a kép, de legalább nem kell huszadszorra végig mennem az összes játék eleji tutorial-on. Ha lesz újra türelmem hozzá, majd kibogarászom, mit lehet ebből grafika terén még kihozni.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#1526) Adam_Shepard


Adam_Shepard
addikt

Na hello Saphire Starok!

Milyen az Iceborn kieg? Gondolkozom én is a visszatérésen, egy ideje nem toltam már.

Bearer... Seek.. Seek..Lest..

(#1527) Silterax válasza Adam_Shepard (#1526) üzenetére


Silterax
tag

Nagyon is megéri, sőt én már úgy érzem hogy egy picit túl sok dolgot is raktak az alapjátékhoz :D

(#1528) DaveHutt válasza Adam_Shepard (#1526) üzenetére


DaveHutt
őstag

Beletoltam már 200 órát szeptember óta. Safijiva is telitalálat volt, sokkal jobb mint Kulve volt.

(#1529) Mirakuru


Mirakuru
tag

Hali!

Látom nem nagyon pörög a topik. Én már alig vártam az Iceborne-t PC-n tolom mert itt kezdtük el anno haverral. Dehogy én még egyszer nem várok ennyit játékra az biztos! ;]
Egész hétvégén ez pörgött, sikerült eljutnom Velkhana-ig őt sikeresen le is győztem. Kiváncsian várom mit tartogat még ez a gyöngyszem, az új szörnyek amikkel találkoztam nagyon faszák, kellően nehéz is némelyik. Alap játékba beleszaladt 450 óra, sztem ebbe sanszos hogy még1x ennyi belemegy a tartalom alapján.
PC-sek ébresztő!!!
Aki szeretne játszani és nincs kivel keressen bátran pm-be esetleg. :R

(#1530) Yodamest válasza Mirakuru (#1529) üzenetére


Yodamest
addikt

Ebből látszik, hogy fasza a játék és van sok tennivaló, hogy nem itt irogatnak az emberek hanem mindenki tolja 1000-el :)

Fú ha te hétvégén addig elmentél akkor tényleg pörgetted rendesen, én most vagyok Tigrexnél, de mondjuk én közben csinálgatom az optional questeket is meg joinolok más játékosokhoz farmolgatni stb. Eddig simán mentek a szörnyek azon felül, hogy eszméletlen HP-juk van és 30-40 percig kell őket ütlegelni, de ez a Tigrex kitudott cartoltatni tegnap este, na majd ma adok neki :)

A earlplugot szerintem az icebornban must have skillé tették, annyi armor adja meg gemekben is esik, hogy mindenképpen érdemes kitenni, hamar összejön a lvl 5 belőle. Nincs többé LS spirit slash meg GS final csapás közbeni beordítás, hollállááá.

(#1531) Mirakuru válasza Yodamest (#1530) üzenetére


Mirakuru
tag

Igen engem nagyon ereszt most pörög nálam rendesen a game. Az volt az első hogy a kezdő MR rankos szettet lecseréltem Tigrex szettre+barioth GS , de épp farmolok egy tűzelementes GS-t mert nagyon kéne. Én nekem azért nem tart már ennyi ideig egy szörny. Ma megvolt Blackveil Val hazak és Seething Baselgeuse is :D, na nekem ők tartanak 27-30 percig , többi azért hamarabb fekszik már. GS-nek nem lehet ellenállni na...
Kiváncsi vagyok a tempered monstákra azok durvák lesznek úgy sejtem. ;]

(#1532) Yodamest válasza Mirakuru (#1531) üzenetére


Yodamest
addikt

Azért durva most így visszamenni a régi szörnyekre mennyire nevetségesen egyszerűek, egyszerűen annyira olvasható, lassú a mozgásuk az icebornosak után... :) Icebornba mindenki olyan, mintha be lenne speedezve, ugrálnak össze-vissza, pattognak, nem állnak le 2 ütés erejéig sem.

Tigrexet tegnap már simán sikerült lekezelnem, a longsword megtette a hatását, a GS nekem lassú volt hozzá nem bírtam úgy rátapadni vele mint az LS-el.

(#1533) DaveHutt válasza Mirakuru (#1531) üzenetére


DaveHutt
őstag

Na majd elfogy a lendület Grinding Landsben egy bizonyos majomnál. ;]

(#1534) Mirakuru válasza DaveHutt (#1533) üzenetére


Mirakuru
tag

Majd meglátjuk, azért nem adom fel hamar :D . Nagyon tetszik hogy végre érnek valamit az elementes fegyók (tűz,víz,jég,villám, stb) . Mindegyik monsta ellen a megfelelő elemet próbálom berakni, elég hatásosak. Kiváncsi vagyok milyen durva páncélok meg armorok vannak még. Kár hogy itt nem lehet Transmogolni a kinézetet mint diabloban, az az odogaron armor atyaég hogy néz ki meg van egy pár ami atom jó.

(#1535) Mirakuru


Mirakuru
tag

Levertem a story end bosst. Ez durva volt. Nem is sikerult csak 4. 5. próbára és az is soloba mert csopiba állandóan kihalt mindenki. Persze ezt is GS-el csapkodtam meg . ;] Jöhet az endgame, farmolás és a többi szörny felfedezése. Egy élmény lesz. :DDD

(#1536) BOBAKILL válasza Mirakuru (#1535) üzenetére


BOBAKILL
őstag

Hány órát toltál bele az iceborneba?

(#1537) Mirakuru válasza BOBAKILL (#1536) üzenetére


Mirakuru
tag

Ha tippelnem kéne 25-30 óra eddig. Miért?

(#1538) BOBAKILL válasza Mirakuru (#1537) üzenetére


BOBAKILL
őstag

Kivancsisagbol. En most ujrakezdtem pc-n mert szebben fut es szebb is mint ps-en. Defender cuccokkal hamar menni fog sztem. :)
Probalkoztam mindennel de a LS -hoz terek vissza mindig. Nem lenne rossz valami tavolsagi, de valahogy nem szeretek lovoldozni. :)

(#1539) Mirakuru


Mirakuru
tag

Ha kell segitség szólj. Jövök szivesen. Távolságival ugyanígy vagyok mint te, biztos erősek meg jók, de én szeretek beleállni a harcba nem hátulról lövöldözni. Sokáig LS-el nyomtam, meg hammer , cb , de most a GS nem ereszt főleg hogy van 2 új mozdulat amivel sokkal gyorsabban belehet vinni a true charged shotot vagy mi a neve a legnagyobb csapásnak. LS, HAMMER lesznek a kövik amiket kipróbálok milyen az új moveset. Esetleg egy Bow ra is bepróbálkozok majd meglatjuk. :DD

(#1540) BOBAKILL válasza Mirakuru (#1539) üzenetére


BOBAKILL
őstag

A hunting hornról is láttam jó videókat de valahogy nem sikerült nekem sosem úgy semmi mint kellene. :D Mondjuk az elején jó lehetne még a Defender bow valamilyen piercing attack-el. A GS-ot lehet kipróbálom majd. A LS-ban az a jó hogy szépen vágja a darabokat a szörnyikről, a Hammer meg törni tud rendesen. De még azt sem sajátítottam el rendesen. Viszont az ugró pörgős attack marha jó. :D

(#1541) Mirakuru válasza BOBAKILL (#1540) üzenetére


Mirakuru
tag

Iceborneban ez a clutch claw rohadt nagy segítség egyik legjobb újítás, főleg mikor belevezeted a falba és lefejeli az hatalmas. :DDD Hunting horn ha van egy a csopiba sokkal gyorsabb minden, jo buffokat ad, csak én marhára nem értek hozzá meg nem is tetszik. Am én pc-n is kontrollerrel tolom, gondolom te is.

(#1542) DaveHutt válasza Mirakuru (#1539) üzenetére


DaveHutt
őstag

Bowt nem ajánlom, nagyon deco heavy, és még úgyis minden one-shotolja. Teoretikusan a második legmagasabb a DPS-e HBG után, de én nem tudtam vele életben maradni Silverlos settel.
Ami elmebeteg, az a Zinogre HBG, a legmagasabb dps-t tudja minden közül és Guard builddel le se lehet szedni.
Ami új kedvencem lett Iceborne-ban, az a hammer. Jó dmg, lehet vele túlélni, a mobilitás és a skill-independencia miatt, a KO pedig hab a tortán.

[ Szerkesztve ]

(#1543) BOBAKILL válasza Mirakuru (#1541) üzenetére


BOBAKILL
őstag

Jaja, xobx one kontroller +PC. Nagyon szépen fut a játék. Mondjuk egy 1660ti-vel menjen is szépen. :)
Én megragadtam ps-en a 70rank alatt. Most megpróbálom felhúzni magam valami normális szinte. Nekem a tempered szörnyik jó része is kimaradt, amikor abbahagytam még a devil may cry event ment asszem. Meg a Kulve Taroth. Na nála megragadtam. Csak pár darabját sikerült megszerezni. A fene tudja hány menet kell vele, nekem a másodiknál elment mindig. Asszem Kirinből is csak a HR Kirint győztem le. Vagy lehet a temperedet is...már nem tudom. Az szép küzdelem mondjuk. Mérges csillámpóni! :D
Szóval van mit bepótolnom, csak időm lenne több..

(#1544) Mirakuru válasza DaveHutt (#1542) üzenetére


Mirakuru
tag

Pont a hbg a jó amihez még annyit se konyítok mint a bowhoz. Szuper.. nem baj megnézem azért a bowot nem muszáj full dps be menni hogy 1 ütést se élj túl... azok a buildek azoknak vannak akik tudnak is jatszani vele úgy.
Hammernek örülök az marha jó wep.

BOBAKILL: nekem sima 1660 van gaming x :DDD fut szépen ezzel is.
Viszont néha ledobál a session nem értem, nálad is előfordul?
Ügye tudod hogy akkor a játék lényegi része kimaradt ;] , vannak arch tempered monsták is HR-ben. Én hr210+ körül kezdtem a kieget.

(#1545) DaveHutt válasza Mirakuru (#1544) üzenetére


DaveHutt
őstag

Arch Tempered monsták külön világ volt anno, de azért a Master Rankes Tempered Elder Dragonok (és a GokuMajom) röhögve odaver nekik.

Bobakill: húzz bele, mert márciusban várható Kulve MR megfelelője, aki az összes BIS fegyvert adja. Az Iceborne sztorit és egy extra monstát kell levadászni előtte. Az RNG-je jobb, mint Kulvénak egyébként.

(#1546) Silterax


Silterax
tag

Ritka pillanatok egyike amikor egyszerre aktiválódnak a skillek és minden fontos adat 1000 érték körül mozog :D [kép]

(#1547) Mirakuru


Mirakuru
tag

Szépen haladok haverral a játékba , jó hogy most már a 2 fős parti tényleg 2 fős hp ra van belőve, sokkal egyszerűbb minden. Mr90 lettem és kezdtem furcsálni hogy nergi sehol. Utána néztem , most tényleg csak mr99 től elérhető? Akkor jobb ha felkötjük a gatyót? :DDD

(#1548) Silterax válasza Mirakuru (#1547) üzenetére


Silterax
tag

Nergigante fog egy kettő kellemetlenséget okozni, de jelen pillanatban nem tartozik azok a szörnyek közé akitől tartani kénne. Viszont amitől én nagyon tartok az a Gold Rathian és Silver Rathalos Tempered változata. Remélem sose rakják össze őket egy küldetésbe..... Ha sikerül megnyitni a Hynn of Moon and Sun küldetést ott kaphatsz belőlük egy finom kóstolót :DD

(#1549) Mirakuru válasza Silterax (#1548) üzenetére


Mirakuru
tag

Silver rathit már feloldottam őt aprítom egy ideje de még mindig kell belőle alapanyag a szetthez. Goldal még nem találkoztam. Gondolom hasonlóan kellemes társaság. :DDD ezekből tempered egyszerre az igazi seggfájdalom lesz. ;]

(#1550) Silterax válasza Mirakuru (#1549) üzenetére


Silterax
tag

Arany Rathian agresszívabban támad. Sok szerencsét hozzá :D

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.