Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1201) sp8787 válasza DaveHutt (#1199) üzenetére


sp8787
addikt

Azt lattad amit itt raktam be. Na en azt a Perdition-t hasznalom.
Perdition Hand

Egyebkent dobbenet mennyire elszaporodtak a Lance-esek a Tempered Deviljho Event-en.
Volt mikor 3-an egyszerre inditottuk be a furojet nekifutasbol.

(#1202) DaveHutt válasza sp8787 (#1201) üzenetére


DaveHutt
őstag

Ez lenne a cél, de se Handicraft Charmom, se egy értelmes decom nincs (értsd nulla Guard).
Úgyhogy lett belőle Dragonking Eyepatch+Tenderizer Jewel, Bazel Mail Beta, Uragaan Vamb Beta, Uragaan Beta, Uragaan Alpha, Partbreaker charmmal.
Ez az igazi bunkerfoci, nincs szükség semmi reakcióra. Hamarosan apa leszek, nem lesz energiám más buildre, úgyse. Már ha egyáltalán fogok szörnyet vadászni. :)

(#1203) sp8787 válasza twi452 (#1200) üzenetére


sp8787
addikt

Nekem is van egy kulon Capture buildem. Ugyhogy a vegen mindig kosztumcsere.
Kirin Favor + Legiana Favor

(#1204) Silterax


Silterax
tag

Valaki tudja hogyan kell elmenteni a Customize Radial Menüben történt változtatásokat? Kitudom cserélni az itemeket de amint vége a küldinek mindig vissza áll alaphelyzetbe. Xboxosoktól várom a választ.

(#1205) twi452 válasza Silterax (#1204) üzenetére


twi452
senior tag

Hozzá van rendelve az item loadout-hoz(a ládás, inventory) a radial menu.
Ezért áll vissza, úgyhogy csináld meg a menüt aztán mentsd el cuccaid újra és ott lesz.

Így lehet külön radial menü plusz cuccok minden fegyvertípushoz. Pl bowgun-nál kell egy csomó craft gyorsgomb a lőszerekhez ami más fegyónál felesleges.

[ Szerkesztve ]

(#1206) Silterax válasza twi452 (#1205) üzenetére


Silterax
tag

Akkor ezért változik. Na rá is nézek. Köszi!

(#1207) Silterax


Silterax
tag

Az árusoknál féláron lehet vásárolni? Csak most vettem észre. Gyorsan elköltöttem 2 milliót bombára és Trap tool-ra :DDD

(#1208) DaveHutt


DaveHutt
őstag

Újabb élmény: hajnal kettőkor nem bírtam elaludni, mondom nekimegyek Tempered Deviljhonak csapatban Lance-szel. Félálomban, folyamatos Guard Uppal, simán lehoztuk a csikánót, 1 cart besikerült, mert egy pillanatra elengedtem az RT-t. :D Csak tudnám miért van ennyi hp-ja, vmi 40 percen keresztül ütöttük, már az életem eluntam, mire sikerült elfogni.

[ Szerkesztve ]

(#1209) twi452 válasza DaveHutt (#1208) üzenetére


twi452
senior tag

Jófej egy dög mi? :D
Engem most a jutalmakkal szivat. Már 5 bow-os hero streamstone-t adott de lance-t ami kellene azt nem.. biztos tudja, hogy ellene használnám fel xD

(#1210) DaveHutt válasza twi452 (#1209) üzenetére


DaveHutt
őstag

Amíg íjjal mentem, lance streamstone esett. Amióta lance-szel nyomulok, egy íjas esett már. Sztem válts. :D

(#1211) DaveHutt


DaveHutt
őstag

Na panaszkodok már én is egy sort. Úgy indult a mai nap, hogy nekiláttam a napi Bountieknak, ugye a Rocknroll Recess kettőhöz is jó. Egy órán keresztül nem sikerült, mert az első random csapat cartolt, a második pedig Azure Rathalos előtt szétfagyott. Le is tettem ezután a game-et, elmentem inkább edzeni. Este visszajöttem, megcsináltuk megint csak randomokkal. Majd jöhet Tempered Deviljho, 3-ból 3 sikertelen, cartok miatt. A kedvencem Jesus nevű IG-s volt, aki folyamatosan a feltámadásban reménykedett, a harmadik már nem jött el neki, mert egyszerre cartolt egy másik csapattárssal. Kriminálisak a random emberek, legyen szó bármelyik Tempered szörnyről.
Azt hiszem, csinálok egy dudást ezek után, hátha úgy életben maradnak.

(#1212) twi452 válasza DaveHutt (#1211) üzenetére


twi452
senior tag

Csak ezért ne csinálj.. nem maradnak, próbáltam :D
Van amikor vérprofi szintű a csapat és tök jól megy aztán van amikor totál csőd és felteszed a kérdést, hogy ezek mégis hogy gondolták ezt? :D

(#1213) sp8787 válasza DaveHutt (#1211) üzenetére


sp8787
addikt

Bunkosag nem bunkosag de ha bemegyek egy TJho SOS-re es mar nincs meg mind a 3 Faint akkor egybol Return From Quest. Sot ha en lovom fel az SOS-t es az elejen vki befaintel akkor szinten. Ha a cca 1/3-ig 2szer befaintelnek akkor ugyszinten. Ezeknel mindnel garantalt a bukta ugyhogy idopazarlas. Valojaban ha vki nem Lance/Gunlance-el lovi fel az SOS-t oda be se megyek mivel mi a fenenek az ott az amatorok gyulekezete.

Ma volt egy erdekes TJho session egyebkent. Fellottem az SOS-t es jott egy playa Hammer-el es nem is ertetem teljesen a buildjet. Folyamatosan tapolt mindenkit es siman meg is lett majd a vegen benyomta ,hogy "Let's do it Again!". Egyedul en ertettem sztem. Na de nem ez volt a gond hanem egyszercsak a legelejen szetszakadt a tarsasag(connection error) en meg ugy voltam vele ha fene fenet eszik akkor is vegignyomom. Meg is lett de szinte vegelathatatlan volt a dolog.

Soloban egyebkent gyorsabb es 0 Faint-el megcsinalhato, mondjuk tenyleg szrenecstlen esetben azert be lehet fantelni. Egy a baj a soloval ,hogy rohadt unalmas.

(#1214) DaveHutt válasza sp8787 (#1213) üzenetére


DaveHutt
őstag

Be fogom tartani ezeket a szabályokat basszus, mert amikor fél órán keresztül blokkolok, tápolok, és így is faint, az nem kicsit bosszantó.
Tényleg nem értem, hogy jutnak el egyesek HR100 felé és állandóan seggelnek, máskor meg olyan szépen olajozottan megy minden. És ne gondoljátok, hogy én olyan marha jó vagyok, szokásom bambulni, nagy ritkán cartolok is, de ez közel sem rendszeres. A randomok meg folyamatosan cartolnak, annak ellenére, hogy flash pod, life/herbal powder nálam alap.

[ Szerkesztve ]

(#1215) Silterax


Silterax
tag

Én a csapat támogatós buildemet otthagytam mert nagyon hiányzott a longsword és nem volt neki túl sok értelme. Szóval én mostantól csak long swordal vagyok hajlandó kimenni tempered Deviljho ellen. Armor setbe beraktam a gobbler jewelt mert életmentő lehet egy gyors kajálás. Pluszba lehetőleg egy flash mindig legyen betárazva, mert van két olyan támadása amitől a földre kerülsz és nem tudsz mozogni, ilyenkor felé irányítva kitudod lőni azt. Erre is csak tegnap jötte rá hogy van ilyen lehetőség a játékban :DDD

(#1216) Silterax


Silterax
tag

Nem értem. Great Sword az egy nagyon lassú fegyver, mégis sokan erőltetik TJo ellen. Ha valaki 200-as szintű és ezt nem veszi észre azon már nem lehet segíteni. A másik kedvencem egy 53-as szintű emberke volt. Ha tehetem volna bezártam volna a kezdő terűletre. Egy szintezést igazán beraktam volna erre a küldire. Min. HR80; min 500-as védelem és előtte még min. 10 simma Deviljho levadászása solo küldetésben.

(#1217) sp8787 válasza Silterax (#1216) üzenetére


sp8787
addikt

Nem lenne azzal gond csak az uj GS-t nagyon konnyu most megszerezni es kozel olyan jo mint a JH III ezert eroltetik olyan sokan.
Csak ugyen az is egy olyan fegyver amihez eleg jo monster ismeret illene.

Lekopogom ma ,minden TJho vegigment eddig.

(#1218) Silterax válasza sp8787 (#1217) üzenetére


Silterax
tag

Jó neked. Nálam eddig háromból semmi. Mindegyik pajzsos fegyver használó volt. A legutóbbi három great swordos. Egy picit igazán oda figyelhetnének, mert már kezd egy picit bosszantó lenni.

(#1219) DaveHutt válasza Silterax (#1216) üzenetére


DaveHutt
őstag

Nem értek veled egyet. A minimum defensenek semmi értelme, amikor 350 deffes íjász buildem tovább marad életben, mint egy 500 defes Great Sword, hála az Evade skilleknek. A kulcs a skilleken van. A minimum HR már jobb szűrő lenne, olyan 70ben húznám meg a minimum szintet.

[ Szerkesztve ]

(#1220) Silterax válasza DaveHutt (#1219) üzenetére


Silterax
tag

De nem mindenki kezeli jól a skilleket és a fegyvereket, a váratlan eseményekről meg nem is írok. Nem gondoltam volna hogy Great Jagras pont engem fog megrágni harc közben . Deviljho lábai közül szedett ki, hátúlról támadott sunyi módon. Még jó hogy Jo abban a pillanatban nem velem foglalkozott.

(#1221) sp8787


sp8787
addikt

Mar egy idej kinlodok ,hogy hogyan leheten ezt a Fiendish Towert vmi normalis buildbe berakni.
Most ezt probalgatom Fiendish Tower

Eddig egesz jo bar kinezetre elege g*y. :D

[ Szerkesztve ]

(#1222) sp8787 válasza DaveHutt (#1219) üzenetére


sp8787
addikt

Nem kell ilyen sztem. Aki eler 50hez annak ez szerencsevel egy jo lehetoseg Aug-ra.
En is bosszankodok de ugy vagyok ezzel mint sok jateknal ,hogy ez a jatek resze.
Ez van.

(#1223) DaveHutt válasza sp8787 (#1221) üzenetére


DaveHutt
őstag

Mutatom a reddit ultimate buildet, amit irányzékként használok.

(#1224) Silterax válasza sp8787 (#1222) üzenetére


Silterax
tag

Végül is ilyen szemszögből is lehet nézni. Sajnálom is az alacsonyabb rangúakat hogy ha nem sikerül a küldi. Tegnap nem is ők idegesítettek fől, ha nem aki már 100 felett van és nem bír ki legalább 1 percet TJo ellen. Remélem későbbiek folyamán berakják majd Fatalist is. TJo elbújhatna mellette.

(#1225) sp8787 válasza DaveHutt (#1223) üzenetére


sp8787
addikt

Nem mondom ,hogy rossz build de sztem amiben nincs Health Boost az gyakorlatilag orosz rulett. Tokmindegy ,hogy mennyi guard van vagy guard up van e. Ugyanis mindegy mit csinalsz siman elofordulhat egy OHKO ha nincs.

Ugyhogy sztem ez a build mondjuk ugy ,hogy gyenge/kozepes.

(#1226) sp8787 válasza Silterax (#1224) üzenetére


sp8787
addikt

Ma volt egy 330-as akihez bementem es 2szer befaintelt Lance build-el de vhogy sikerult.
Egyebkent ma csak alacsonyakhoz mentem be es 5bol 1 nem sikerult. Kesz csoda.

(#1227) DaveHutt válasza sp8787 (#1225) üzenetére


DaveHutt
őstag

Tekintve, hogy Guard Uppal/Power Charge-dzsal mindent blokkolsz, nem értem míert emlegeted a OHKO-t. Lancenél nagyon balfasznak kell lenni, hogy egy ütés maxról kivigyen.

(#1228) sp8787 válasza DaveHutt (#1227) üzenetére


sp8787
addikt

Mindent blokkolsz yep. Azutan hatulrol eltrippel vki jon egy farokcsapas es bye bye.
Vagy bekap es kikop ami azert elofordul es nem tudod leflashalni mert egyszeruen neha nem talalja el akkor szinten bye bye.

Es igy tovabb

(#1229) DaveHutt válasza sp8787 (#1228) üzenetére


DaveHutt
őstag

Flinch Free skill 1 pont=no trippelés multiban. ;)

(#1230) sp8787 válasza DaveHutt (#1229) üzenetére


sp8787
addikt

Nem fogok egy lvl3 helyet Brace-el lefoglalni.

(#1231) DaveHutt


DaveHutt
őstag

Köszönöm mindenkinek a sok segítséget, befejeztem a játékot. Már hetek óta érlelődik bennem a döntés, mert a végtelen decoration farm értékes játékidőt vesz el más játékoktól, és már szeretnék továbblépni. Egy kis összefoglalót is dobtam az Xbox fórumba.

(#1232) sp8787 válasza DaveHutt (#1231) üzenetére


sp8787
addikt

Tenyleg nem erdemes eroltetni ha mar nem elvezed.

Amugy tegnap bepotyogtem a calculator-ba es ha a FT Damage buildet tekintjuk kiindulasnak akkor a damage igy alakul kb.:

FT Damage
FT Defense - 10%
PH Damage - 10%
PH Defense - 20%

(#1233) BOBAKILL válasza DaveHutt (#1231) üzenetére


BOBAKILL
őstag

Lehet kicsit túltoltad, én is érzem hogy már sok nekem is. Pedig "csak" 210 óránál járok benne. Ha jön a G rank és új szörnyik akkor újult erővel csaphatunk bele a vadászatba. Mondjuk én nem hagyom abba teljesen csak mérsékelem. Jön a DS remasti és még ezer játékom van..

(#1234) DaveHutt válasza BOBAKILL (#1233) üzenetére


DaveHutt
őstag

Biztosan túltoltam, de ebben a készítők is hibásak. Túl magas az RNG deco farmingban, az áhított jewelek a fasorban sincsenek 100 óra farmolás után. Most jutottam el arra a szintre, hogy elegem lett belőle.

(#1235) sp8787 válasza DaveHutt (#1234) üzenetére


sp8787
addikt

Ugy kell a Jewel-eket farmolni mint alapanyagokat nem ugy mintha kimondottan bizonyos jewel-eket farmolnal.
Meg ugy altalaban nem jeweleket kell farmolni hanem monstakat huntolni. :)

Tegnap minimum fel oran at csak jewel-eket porgettem az Elder Melder-nel azokat amik nekem nem jok vagy van olyan amibol 40db van es lattam par csoda deco-t(Force Shot,Charger,Handicraft,Guard Up...etc.) csak azutan mar abbafejeztem es visszotoltottem az elozot. De ma addig porgetek amig van mit.

(#1236) Adam_Shepard


Adam_Shepard
addikt

mivel senki nem írta még le ezért leírom én a későbbikre való tekintettel. A pontgyujtol és a pénzes tropynal nem kell hogy meglegyen nalad egyben az összeg, hanem szamolja a más felvettet is.

Most dobta be a trofit.

Bearer... Seek.. Seek..Lest..

(#1237) sp8787 válasza Adam_Shepard (#1236) üzenetére


sp8787
addikt

A Research Point-nal hatarozottan emlekszem ,hogy igy volt de a Zenny-nel nem biztos ,hogy igy volt. De az mar nem most volt ugyhogy....

(#1238) DaveHutt válasza Adam_Shepard (#1236) üzenetére


DaveHutt
őstag

Pénzes Acsinál meg kell lennie egyszerre 1 millió Zennynek, az biztos. Fejlesztési pontban meg pont nem. Hogy mi ebben a logika, ne kérdezd.

(#1239) DaveHutt válasza sp8787 (#1235) üzenetére


DaveHutt
őstag

Az a baj ezzel a mentalitással, hogy céltalanul nincs kedve az embernek további száz órákat beleölni, hogy néhány perccel gyorsabban menjen az addig unos-untalan farmolt tempered szörny. Kellene vmi ötlet endgame-re is, mert ez így kevés, lásd Diablo 3 season/leaderboard rendszer, korábbi játékokban G-rank stb.

[ Szerkesztve ]

(#1240) Adam_Shepard


Adam_Shepard
addikt

Ps tulajhokat érinti főleg: A Rush Of Blood event adja a Mega Man jegyet. 5 DB kell összesen.

Apró cukiság, hogy Odogaront kell ölni és a MM kutyája is egy piros robotkutya volt, akit RUSH-nak hívnak.

Bearer... Seek.. Seek..Lest..

(#1241) Bazsi1987


Bazsi1987
őstag

Diablo-s Hammert meg az elemtál bowokat melyik irányba érdemes augmentalni?😊

(#1242) DaveHutt válasza Bazsi1987 (#1241) üzenetére


DaveHutt
őstag

Elemental bow: affinity (ha negatív az aff alapból), attack, slot. Slotot akkor érdemes, ha szeretnél gemezni, és még hiányzik slot, erre tipikus példa az Anja Arch III és a Legiana bow, mivel ezek max elemental dmg-hez 4 ele attack skillt igényelnek.

(#1243) sp8787


sp8787
addikt

Monster Hunter World: New Map Coming?

Na mire ez az uj map vagy map-ok kijonnek vszinu mar nem sokan fognak jatszani a jatekkal.
Ebben a reszeben eleg csalodott vagyok azert. A kamu addonok mint ilyen olyan bena skinek helyett azert nem artott volna normalis tartalmat hozzaadogatni a jatekhoz ennyi ido alatt.

(#1244) sp8787 válasza sp8787 (#1243) üzenetére


sp8787
addikt

Lehet tevedtem es hamarbb jon mint gondoltam.
Monster Hunter: World - Kulve Taroth Update Aprilis 19

(#1245) Silterax válasza sp8787 (#1244) üzenetére


Silterax
tag

Pont most kaptam az értesítést. Remélem nem időszakos event küldetésként fogjuk megkapni. A pálya sajnos nagyon steril. Lehetne változatosabb is. Minden esetre nagyon elder dragonos kinézete van.

(#1246) sp8787 válasza Silterax (#1245) üzenetére


sp8787
addikt

Ne legyen igazam de ez egy iagazi gagyikamu event lessz. Mehh
Same boring sh*t

Egyebkent eleg sok minden valtozik pl. nerf-elik a Flashpod-ot. Na hogy erre most jottek ra az vicc.
Nem volt ez eddig teljesen nyilvanvalo?! :W

"Flash Pod effectiveness against Tempered Monsters will gradually decline after multiple uses, and will cease to have any effect at all after a certain point."

Ez viszont pozitivum de kit a halat erdekel mar ez ezen a ponton?
"To coincide with the Tempered Monster's increased resistance to flash pods, the special rewards from Tempered Monster Investigations have been reworked to produce better results.
Threat Level 1 Special Rewards will now produce Warped Feystones.
Threat Level 2 Special Rewards will now produce Shining Streamstones.
Threat Level 3 Special Rewards will produce Shining Streamstones more frequently."

Egyebkent az ilyen valtoztatasok mindig boritjak az addig sem letezo balance-ot. Pl. most majd mindenki lovoldozni meg Lance-elni fog mert nem lehet Flash-elni?

[ Szerkesztve ]

(#1247) twi452 válasza sp8787 (#1246) üzenetére


twi452
senior tag

Ami infók eddig jöttek az alapján azért ez valami más lesz.
Az egész lobby ugyanazt a szörnyet fogja vadászni 4es csapatokban hogy hogyan az majd kiderül, valószínűleg több fázisa lesz az eventnek több küldetésre bontva.
Random fegyver drop-okról beszélnek random statokkal jutalomként.
Én kíváncsi vagyok rá meg elég állatul is néz ki a videó alapján :)

[ Szerkesztve ]

(#1248) sp8787 válasza twi452 (#1247) üzenetére


sp8787
addikt

Nem lesz mas csak meg lesz "bonyolitva" ertsd hosszabb es unalmasabb lesz.
Na a random az meg ugye random azaz ez csak siman sz*patas.

(#1249) Silterax válasza sp8787 (#1246) üzenetére


Silterax
tag

Mi az hogy nerf-elik? Erre az egy szörnyre fog tartozni ez a beállitás? Ha nem akkor tehet egy sziveséget a capcom. Még multiban megérteném, de ha egyedül van az ember.... Long sword használóként egy azure rathalos ellen igen csak nehéz lesz. Nem jó irányba megy a capcom :W És igy utólag jobban átolvasva amit írtál, az összes tempered monster immunis lesz a flash bombra. Ezt a balf*sz megoldást :F :W

[ Szerkesztve ]

(#1250) DaveHutt válasza Silterax (#1249) üzenetére


DaveHutt
őstag

A Capcom mondjon le, mert a Tempered Elder Dragonok oldalán áll. :D
Viccet félretéve üdvözlendő ez a mentalitás, mert amit Kushala Daora kap, az már állatkínzás. Folyamatos flash az eddigi egyetlen taktika ellene. Sebaj, lehet stackelni a Windproofot mostantól. :D

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.