Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
-
LOGOUT
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
Köszi!
Persze, 2 helyen is jó árat kaptam.
Remélem nem állnak neki most ásni. Ráér, nem várom el, hogy fagyban dolgozzanak, meg szerintem a járdának sem tenne jót. Persze lehet, hogy légkábelen hozzák be. Igaz korábban azért utasították el, mert mondtam, hogy a járdát ne szedjék fel. Most is láttam, ilyen viacolorral dolgozni embereket, azt mondták simán fel lehet szedni csavarhúzóval, visszarakás után viszont döngölni kell. Arra viszont vigyáznni kell, hogy ne legyen megfagyva a homok a tégla alatt.
Aktív témák
Téma tudnivalók
● Olvasd el az összefoglalót!
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP Thunderbolt 4 kábel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest