Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: A csodálatos mandarin
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
Új hozzászólás Aktív témák
-
OddMan
őstag
Arra is gondoltam, hogy veszek egy Zalman FAN MATE 2 szabályzót, kb 1000 ft. Igazából csak azt nem tudom, hogy ez tökéletes lesz-e az én ventimhez?
Nem akarok úgy járni, hogy koppanásig eltekertem a potit és még mindig több mint 1000-et forog a ventim. Meg azt sem tudom, hogy mennyire melegszik a zalman pótmétere? Amúgy a hűtőm egy Cooler Master Hyper TX2, ezt szeretném egy kicsit leszabályozni.Azt elfelejtetem megemlíteni, hogy a Bios-ban be tudom állítani, hogy 60%-on menjen a venti, ilyenkor 1300 körül van a fordulata. Sajnálatos, hogy ennél jobban nem tudom leszabályozni a bios segítségével. A speedfun-t is próbáltam, de szerintem eléggé új a lapom (ASUS P5E-VM HDMI) ezért nem tudja szabályozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Synology NAS
- Hardcore café
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Építő/felújító topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Temu
- További aktív témák...
- NZXT Kraken Z63 280mm RGB WHITE (RL-KRZ63-RW) - Garancia
- be quiet! Dark Power 12 1000W TITANIUM - Garancia 2032.08.31
- Thermaltake TOUGHLIQUID Ultra LCD Kijelzős vízhűtés!
- Chieftec GPS 600A8 600W 80 + minősítésű ATX tápegység
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem akarok úgy járni, hogy koppanásig eltekertem a potit és még mindig több mint 1000-et forog a ventim. Meg azt sem tudom, hogy mennyire melegszik a zalman pótmétere? Amúgy a hűtőm egy Cooler Master Hyper TX2, ezt szeretném egy kicsit leszabályozni.